görümcem eşimle fotolarını sosyal paylaşım sitesine koymuş ne yapmaya calışıyor?

onun esiylemi fotograf cekinsin saka yaptiniz herhalde,
kiz agbisiyle resim cekinmis,
konu sahibi niye gorumcenin kocasiyla bol bol fotograf cekiyor ikisi ayni seymi sizce ?

konu sahibi niye gorumcenin kocasiyla bol bol fotograf cekiyor ikisi ayni seymi sizce ?

Vallahi kusasım geliyor ya..
Ne abim var ne görümcem .
Yani konuya hakim değilim ama bir abim olsaydı oyy nasıl severdim onu.
Bu şimdi yanlış mı anlaşılacaktı cidden midemi bulandırıyor bu sohbetler ya.
Birisini aynı yatağa girdiği karısı diğeri özkardeşi.
İnsanlar çıldırmış olabilir mi ?

sakin buraya kusma evi daha yeni temizliyorum :))
son soyledigine cevabim evet cildirmis olabilirler,
zaten yukardada yazdim ya basimiza tas yagacak diye :)
benimde agbimde yok gorumcemde yok,
agbim olsa bende cok severdimm yani,
gorumcemde olsaydi kardesler arasindaki samimiyet beni daha cok mutlu ederdi,
agbisiyle resim cekmis koymus bunda yanlis anlasilacak ne var,
ha senin resmini koymamis buda gorumcenin tercihi,
bu seni rahatsiz ettiyse birgun gorumcene soylersin sakayla,
aslinda soylemeye bile gerek yok ya neyse...
yukardaki arkadas sende onun kocasiyla bol bol resim cek demis,
agbi kardesle ayni kefeye nasil koymus anlayamadim

Son düzenleme:
Evliliğe bakış açısı bu şekilde devam ederse çocuklarımıza dünya kalmayacak.

Sizi sevmiyorsa foto.nuzuda koymak zorunda değil, sevsede koymak zorunda değilde hadi neyse.
Siz görümcenizin boy boy fotolarını paylaşıyor musunuz bu face denilen saçmalıkta ?

Biraz iyi niyetli bakın, belki sizin fotograflarınızı paylaşması sizin hoşunuza gitmeyecekti diye paylaşmamış ya da sizin dediğiniz gibi art niyetle yapmış bunu.
Düşünce herneyse kardeşini eklemesinden bu kadar rahatsız olmamalıydınız.

Çok kötü bir şey yapmış görümceniz. İnsan hiç abisiyle olan fotosunu facebook dan paylaşır mı? hemde yengesini çatlatmak için
Gidin kavga çıkarın, benimle olan fotolarını nasıl koymazsın da sadece abininkileri koyarsın diye hesap sorun... Hesap sorun da kendinizi komik bir duruma düşürün. O da size senin fotolarını koymak zorunda mıyım diye cevap verirse apışıp kalmayın ama...

terbiyesiz görümce,bak şunun yaptığına abisiyle fotolarını paylaşmış hemde boy boy! diğer görümcelere ne demeli,onlar da sizi seviyoruz diye yorum yapmışlar olacak iş mi bu?

ama bu kadarı fazla artık arkadaşım,tamam adam sizinle evli olabilir ama onların da kardeşi..belki sadece kardeşi ile olanları paylaşmak istedi,ne büyük suç Ya Rabbim! istersem kardeşimle çekindiğim 100 tane resmimi koyarım 1000 tane de yorum yaparım.bırak kardeşimin eşini annem-babam bile karışamaz buna..o benim eski sevgilim değil,KARDEŞİM. artık abartmayın ya..görümceniz değil de asıl siz ne yapmaya çalışıyorsunuz ben bunu anlamış değilm? yoktan dert çıkarmak bu olsa gerek.

Görümce değil mi? İlla ki bir pislik yapacak ve yengesini değilde abisinin resimlerini facesinde yayınlayacak. Kesin inadına yapıyordur. Öküzün (pardon) bu olayın altında mutlaka bir buzağı var. (amma dilim pardon klavyem sürçtü bugun hinlik var diye yazacakken buzağı yazdım siz anlayın artak)

Kendimi ciddiyete davet ediyorum ve en kısa sürede ciddileşiyorum. Yahu ben kardeşimle sarmaş dolaş resim çektiririm, gelinle de çektiririm ama keyif benim değil mi faceye kardeşimle olan resmimi koyarım. Bunu sorgulayacak, bunda mana arayacak ne var anlamadım.

Bende facebookta ağabeyimle kendimin fotoğraflarını paylaştım.Yengem beğenip ne kadar güzel çıkmışsınız diye yorum yapmıştı.Sanırım amacıma ulaşamadım

Tamam haklısınız,ben olsam ben de bozulurdum
Üçünüzün fotoğrafından sizi kesip abisiyle ikisinin fotoğrafını koyduysa üstelik bunu 1'den fazla fotoğrafta yaptıysa
demek ki öyle istemiş sadece abisiyle olan fotoğraflarını paylaşmak istemiş
çok kafaya takmayın bence,sizi sevmiyor abisini sizinle paylaşamıyor olabilir
birbirine aşırı düşkün çok kardeş var öyle
kıskanıyordur abisini sizden ha yaptığı yanlış mı evet ama
üzerinde fazla durulacak bir konu değil...

eğer 3lü fotolardan sizi özellikle sizi kestiyse, bunu sadece 1 fotoda değil birkaç fotoda yaptıysa size gıcık olmuş bunu da görmenizi istemiş.

çok aptalca ama böyle bence. siz de umursuyosunuz gülüp geçmek yerine

ne geliyorsa başımıza yeminle bu paylaşım sitelerinden geliyor.

O beni sildi o bana niye yorum yapmadı beni niye takip etmiyor amannnnnnnnnnnn inanın daha önemlı işlerimiz var...

Ya aile bıreylerını tek tek sılın kı ozgürlüğünüz olabilsin... Ne onlar sizin nede siz onların yaptıklarını görmeyince daha bi huzurlu oluyor ınsan.

Sonuçta yüz yüze değiliz ve ne mesajda nede int ortamında paylaşılan konuşulan şeyler bence çok samımıyetsız çunku mımık goremıyoruz.E bu sefer ne oluyor yanlış anlaşılmalar doğuyor...

bence hiç umursamaz davran bunu da görümcene belli et başka yolu yok yoksa devam eder böyle

Şaka yaptığımı fark etmemiş olamazsın altındaki yorumlarımı da okudun mu düzgünce?Sen şaka yapıyorsun herhalde.O yazdığım cümlenin altında ufak tefek şeyleri dert etmeyin diye devam ediyorum ama insan ne şekilde düşünürse öyle algılarmış.Önce düzgünce okumaya çalış,gereksiz polemikler için kendini yorma lütfen.Bu yaptığın gerçekten çirkince bir şey.

Malesef senin gibi insanlar bir yorumdaki bir konuşmadaki kendi istediklerine göre kelimeleri cımbızla çekip polemiğe girmeye çalışıyorlar.Üzülüyorum böyle insanları gördükçe.

Son düzenleme:

Benim yorumumu okuduysanız ve hala bu şekilde düşünüyorsanız yazık,ya sizin algı düzeyiniz bozuk ya da içiniz fesat.Lütfen önce düzgünce okumayı öğrenin sonra yorum yapın.Ben o yorumda sen de onun eşiyle foto çekin derken ciddi mi duruyordum sizce yorumumun altını okuduysanız.Asıl benim sizin gibi zihniyetleri gördükçe kusasım geliyor.Bir insanın yorumundan cımbızla kelimeler çekip münakaşa yaratmaya çalışmak çok çocukca bilmiyorum kaç yaşındasınız.Ama sizin gibi hasta zihniyetlere üzülüyorum

gelinler kaynanayla mesafe koydu sıra görümcelere geldi..

evet sevgili görümceler lütfen abilerinizden uzak durun..

görümcen çok yanlış yaptı bence seni kapak resmi yapmalıydı hatta tüm profili senin resimlerinle doldurmalıydı

altına da "canım yengem,bitanem vs.." diye cıvık cıvık yazmalıydı

senin onu umursadığını bildiği için yapıyo,hiç önemseme ben hiç önemsemiyorum,başta benimkiler de öleydi ama şimdi hiç yaklaşamıyorlar çünkü onlar yokmuş gibi davranıyorum,şimdide eşimle sorunlarım var

senin onu umursadığını bildiği için yapıyo,hiç önemseme ben hiç önemsemiyorum,başta benimkiler de öleydi ama şimdi hiç yaklaşamıyorlar çünkü onlar yokmuş gibi davranıyorum,şimdide eşimle sorunlarım var

pardon ama benim yazdigim cumlenin neresi polemige yol aciyor ?sen yazmissin bende dedim ki saka yapiyorsun herhalde ikisi ayni seymi diye sende donup dersin ki yanlis anladiniz herhalde evet saka yapiyorum,bi ton laf saymissin yok duzgunce oku bilmem ne ben gayet duzgun okuyorum merak etme sen...
ben cimbizla laf filande cekmedim ne okuduysam ona yorum yaptim bosuna uzme kendini..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…