Sen de onun eşiyle bol bol fotolar çekin
o değil de ufak şeyler bunlar ya her şeyi dert edinmeyin.Çocukça bir şey yapmış görümcen sen de üzülüyorsun ne takıyorsun ki git fotoların altına yorum yap çok güzel foto filan yaz ufaktan imalı birşeyler söyle o yeterli gelir.
onun esiylemi fotograf cekinsin saka yaptiniz herhalde,
kiz agbisiyle resim cekinmis,
konu sahibi niye gorumcenin kocasiyla bol bol fotograf cekiyor ikisi ayni seymi sizce ?
sakin buraya kusma evi daha yeni temizliyorum :))Vallahi kusasım geliyor ya..
Ne abim var ne görümcem .
Yani konuya hakim değilim ama bir abim olsaydı oyy nasıl severdim onu.
Bu şimdi yanlış mı anlaşılacaktı cidden midemi bulandırıyor bu sohbetler ya.
Birisini aynı yatağa girdiği karısı diğeri özkardeşi.
İnsanlar çıldırmış olabilir mi ?
onun esiylemi fotograf cekinsin saka yaptiniz herhalde,
kiz agbisiyle resim cekinmis,
konu sahibi niye gorumcenin kocasiyla bol bol fotograf cekiyor ikisi ayni seymi sizce ?
Vallahi kusasım geliyor ya..
Ne abim var ne görümcem .
Yani konuya hakim değilim ama bir abim olsaydı oyy nasıl severdim onu.
Bu şimdi yanlış mı anlaşılacaktı cidden midemi bulandırıyor bu sohbetler ya.
Birisini aynı yatağa girdiği karısı diğeri özkardeşi.
İnsanlar çıldırmış olabilir mi ?
arkadaşlar daha önce görümcemle sorunlarımı yazmıştım sanırım bu sefer görümcem beni kıskandırmak içib bir sosyal paylaşım sitesine eşimle boy boy fotolarını koymuş oysa o mekanda ben görümcem eşim beraber bir sürü foto çekmiştik görümcemle ben çekilmiştik bol bol eşimle biz çekilmiştik sonra ben onların iksisini çekmiştim baktım ne ben ve eşimi ikimizi tek başıma koymammış sadece kendisini ve eşiminin berabe rçekildiğimiz fotoları koymuş bol bol diğer görümceler de yorum yapmışlar ikinizede çok seviyoruz falan diye benim de canım sıkıldı ne yapmaya calışıyor acaba bana bir akıl verin arkadaşlar nasıl davranmam lazım susayım hiç muhattap olmayayaım
arkadaşlar daha önce görümcemle sorunlarımı yazmıştım sanırım bu sefer görümcem beni kıskandırmak içib bir sosyal paylaşım sitesine eşimle boy boy fotolarını koymuş oysa o mekanda ben görümcem eşim beraber bir sürü foto çekmiştik görümcemle ben çekilmiştik bol bol eşimle biz çekilmiştik sonra ben onların iksisini çekmiştim baktım ne ben ve eşimi ikimizi tek başıma koymammış sadece kendisini ve eşiminin berabe rçekildiğimiz fotoları koymuş bol bol diğer görümceler de yorum yapmışlar ikinizede çok seviyoruz falan diye benim de canım sıkıldı ne yapmaya calışıyor acaba bana bir akıl verin arkadaşlar nasıl davranmam lazım susayım hiç muhattap olmayayaım
Şaka yaptığımı fark etmemiş olamazsın altındaki yorumlarımı da okudun mu düzgünce?Sen şaka yapıyorsun herhalde.O yazdığım cümlenin altında ufak tefek şeyleri dert etmeyin diye devam ediyorum ama insan ne şekilde düşünürse öyle algılarmış.Önce düzgünce okumaya çalış,gereksiz polemikler için kendini yorma lütfen.Bu yaptığın gerçekten çirkince bir şey.
Malesef senin gibi insanlar bir yorumdaki bir konuşmadaki kendi istediklerine göre kelimeleri cımbızla çekip polemiğe girmeye çalışıyorlar.Üzülüyorum böyle insanları gördükçe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?