koyabilir tabiki, abisi o onun.<br>
şimdi abisi evli diye yengesininde olduğu resmi koymak zorunda değilki
aynen benim facedeki fotolarımızı hiç yorum yazmıyor begenmiyor eşimimkini begeniyor beni facede gördüğü zaman ne selanm ne bisey eşimle konuşuyorlarlar özellikle ben face foto koyduğumda benim fotolarımı begenmiyorlar eşimkini begeniyorlar bende anlamadım
aynen benim facedeki fotolarımızı hiç yorum yazmıyor begenmiyor eşimimkini begeniyor beni facede gördüğü zaman ne selanm ne bisey eşimle konuşuyorlarlar özellikle ben face foto koyduğumda benim fotolarımı begenmiyorlar eşimkini begeniyorlar bende anlamadım
Benimki de, benim ekledigim fotolardan sdc kardesininkileri begenip, altina civik civik yorumlar yaziyordu.
Bende her yorum yaptigi, begendigi fotoyu siliyordum.
En sonunda, hem o siteden, hemde msn den sildim kendisini.
Ama hala cirkefligini bulastiriyor uzerime.
Yok mu bunun bir caresi yaa..
sen zeytin dalı uzatmamışmıydın görümcene. oda almıştı hani..
Ben olsam o sinir etmeye çalıştığı fotoğrafların hepsine 'kocişimin tatlılığını, yakışıklılığını, çekiciliğini' yazardım cıvık cıvık.
Görümce de deli olurdu.
Koysun ne olacak abisi niye kıskanıyorsun ki tövbe est !
Artık cozutuyorsunuz bence,neden kıskanasın kardeş onlar nikah mı düşecek valla iyice abartıyorsunuz kıskançlığı.
Kaynanam yan gözle baktı kesin beni dövecek,eltim su içermisin dedi üstüme su atacak,görümcem eşimin fotolarını yayınlamış evliliğimi yıkmak istiyor yapmayın allah aşkına insanlar artık iyice şaşırmış Evlilik kaynana,elti,görümceden ibaret olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?