Görümcem evli ve sevgilisi ile gördüm!!!

İşsizliğimden profiline girip açtığın tüm konuları okudum. Resmen hayattan soğutmuşlar halen napacağını düşünüyorsun. Yapacağın şey o aileyi komple terketmek. Hemde derhal.

Kızlar merhaba..
Nisanlim ile ilişkimizi sonlandirdik...
Buraya keşke her şeyi en baştan itibaren yazma sansim olsa idi ama ne gücüm var anlatmaya nede gereği...
Eminim ki bütün detayları bilmiş olsa idiniz her biriniz arkAna dahi bakmadan kaç derdiniz...
Çok şey yaşandı ve bitti...
Kirginliklarimi üzüntümü de içime attım..
Ve ayrılık kararını ikimiz de kabul ettikten sonra ona ablasini gördüğümu de söyledim..
Ablası beni aradi akşam, bunca zAman hiç kimse beni arama gereği duymadı bence arama sebebin çok farklı, o senin bileceğin şey ve senin kaliteni gösteriyor dedim.
Konuşmaya çalıştı.
Lütfen uzatmayalım dedim ve kapattım.
Artık hiç birisi umrumda değil...
Nisanlim barışmak istiyormuş.
Arkadaşının eşi aradi..
Güya onun haberi yokmuş aradigindan..
Onlara gitmiş ve benim bu hayatta yaptığım en büyük hata onu kaybetmek oldu..
4 yıldır annem ,babam ,kardeşim, eşim, arkadaşım her seyim oldu ve beni her şekilde kabul etti .
Şu anda kurmuş olduğum is dahi onun sayesinde oldu , bana hep söylediği şeyler vardı ben onu hep yanlış anladım yada doğru anladım işime öyle geldi o an filan demiş..
Nisanlim yani eski nisanlim kimse ile birşey paylaşmaz. Demek ki çok cani sikkindi ve içini döktü onlara...
Arkadaşı çok eski bir arkadaşı ve aile yapılarını iyi biliyor ..
Şimdiden anlaması çok iyi olmuş...
Bende hakkımız geçti birbirimize inşallah mutlu olur ama beni onun için aricak isen arama , bana kızma ama bu şekilde unutamam olanları dedim..
Eminim gidip ona söyleyecek...
Hatta şehir değiştiriyorum dedim.
Biraz içi yansın bakalım...

Belli ki sizde barışacaksınız sadece burnunu sürtmeye çalışıyorsunuz.
Hayırlısı olsun

Belli ki sizde barışacaksınız sadece burnunu sürtmeye çalışıyorsunuz.
Hayırlısı olsun
Hayır. Bugün yeni bir hat aldım..
Onun aldığı pek çok şeyi attım..
Ama içinin yanması hoşuma gidiyor...
Bende olan eşyalarını koliledim ve kargoya vericem inşallah kargo yakın mesafe sorunu çıkarmaz..
Herşeyin hayirlisi olsun.

Ben olsam söylemezdim sanırım, yetişkin insanlar neticede. Hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…