- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
- Konu Sahibi Melos199197
-
Bir de ''peki orda senin ne işin vardı?'' diye sana hesap sorarlar ...Valla o zaman bi allahın kulu da hırsızın hiç mi suçu yok demez senin üstüne yıkarlar
inkar edecktir kanıt varmı elinizdeHayırlı akşamlar kızlar.. .
Nisanlim ile son olayları hepiniz biliyorsunuz ve ilişkimiz askıda...
Dün de sizlere içimi dökmüstüm ..
Hakikaten her anlamda zor ve karışık bir donemdeyim..
Bu gün kimseye haber vermeden evden yaklaşık 2 saat uzaklıkta bir yere gittim.
Tek amacım biraz yalnız kalmak ve kafamı dagitmakti...
Ve ben kahve içmek için bir yere oturdum...
Teras katı idi ..
Öylece dışarıyı ve etrafi izlerken küçük gorumcemin bir arabadan birisiyle indiğini gördüm açıkçası tanıdık birisidir diye düşündüm ama otoparkın girişinde dudaklarından öptü adamı..
Ben şok oldum ve öylece kaldım..
Kendisi benimle çok ugrasmisti..
Çok tuhaf bir karakteri var , saka adi altinda her lafi soyler , kizdiginizi anladigi anda da seni cok seviyirum ama der .ve ne yalan söyleyim ben hep bir şüphe icindeydim hareketlerinden dolayı...
Hatta bunu bana bir kaç kişi daha söylemişti ama onlarla bu konuyu konusmamistim..
Beni ilgilendirmiyor sonuçta..
Fakat sorun şu ki ben şu an bunu kimse ile paylasmali miyim ?
Yoksa zaten ilişkimin gidişatı kötü deyip görmemiş gibi mi davaranayim aklım çok karıştı...
Normalde olsa mutlaka eşine söylemek gerekir derdim ama şu an bilemedim..
Kızlar bu arada ben Nisanlim ile konuşmuyorum ama bu durumu kendisine anlatsam beni kesinlikle ele vermez ...
Gidip ablası ile kavga eder ..
Görmüşler der ..
Kulağıma geldi der ..
Çünkü kesinlikle kimseye iftira atip yalan söylemem bilir ve söylediklerime inanır..
söylerim ama ilk sakinleşmeleri lazım . erkek milleti napacagı belli olmazBiliyor musun icimden geçen buydu..
Ama değmez zaten aile beni istemiyor o iftira der çıkar işin içinden gibi geliyor.
Keske fotosunu cekseydiniz..Hayırlı akşamlar kızlar.. .
Nisanlim ile son olayları hepiniz biliyorsunuz ve ilişkimiz askıda...
Dün de sizlere içimi dökmüstüm ..
Hakikaten her anlamda zor ve karışık bir donemdeyim..
Bu gün kimseye haber vermeden evden yaklaşık 2 saat uzaklıkta bir yere gittim.
Tek amacım biraz yalnız kalmak ve kafamı dagitmakti...
Ve ben kahve içmek için bir yere oturdum...
Teras katı idi ..
Öylece dışarıyı ve etrafi izlerken küçük gorumcemin bir arabadan birisiyle indiğini gördüm açıkçası tanıdık birisidir diye düşündüm ama otoparkın girişinde dudaklarından öptü adamı..
Ben şok oldum ve öylece kaldım..
Kendisi benimle çok ugrasmisti..
Çok tuhaf bir karakteri var , saka adi altinda her lafi soyler , kizdiginizi anladigi anda da seni cok seviyirum ama der .ve ne yalan söyleyim ben hep bir şüphe icindeydim hareketlerinden dolayı...
Hatta bunu bana bir kaç kişi daha söylemişti ama onlarla bu konuyu konusmamistim..
Beni ilgilendirmiyor sonuçta..
Fakat sorun şu ki ben şu an bunu kimse ile paylasmali miyim ?
Yoksa zaten ilişkimin gidişatı kötü deyip görmemiş gibi mi davaranayim aklım çok karıştı...
Normalde olsa mutlaka eşine söylemek gerekir derdim ama şu an bilemedim..
Kızlar bu arada ben Nisanlim ile konuşmuyorum ama bu durumu kendisine anlatsam beni kesinlikle ele vermez ...
Gidip ablası ile kavga eder ..
Görmüşler der ..
Kulağıma geldi der ..
Çünkü kesinlikle kimseye iftira atip yalan söylemem bilir ve söylediklerime inanır..
Sana ne? Bel aşağısı vurma . Boynuzlu kocası düşünsün. Sonra bi kadın cinayeti olayında baş sanık olursun. Demek kocası ile mutlu değilki aldatmış. İyi işte o adama dalar seni de unutur :) hatta belki kocası yakalar öldürür sen kökten kurtulursun
Yok gidip anlatsın. Sonra cinayet işlensin. Kocası az baksa görür aldattığını. Valla ben aldatmam aldatılmayı da affetmem. Asıl siz itici oluyorsunuz. Konu sahibesi ne tesadüfse görümcesine rast gelmiş hemde aldatırken. Bence benim iticiliğimi bırakın da görümceni kocasına ispitle diyenlere bakın.Mutsuzsa boşansın. Aldatmak mı gerekiyor? Siz öyle mı yaparsınız mutsuz olunca? Ayrıca uslubunuz çok itici!
Yok gidip anlatsın. Sonra cinayet işlensin. Kocası az baksa görür aldattığını. Valla ben aldatmam aldatılmayı da affetmem. Asıl siz itici oluyorsunuz. Konu sahibesi ne tesadüfse görümcesine rast gelmiş hemde aldatırken. Bence benim iticiliğimi bırakın da görümceni kocasına ispitle diyenlere bakın.
Kadınlar erkekler kadar hemen aldatmaz. Belli ki bir çatırdama var. Bu kadını da haklı çıkarmaz. Ama yine de adam az ilgili olsa az karısını görse anlar idi durumu.Söylemesi de doğru değil! Ama sizin söylediğiniz gibi de mutsuz ki aldatmış olayına da doğru bakmıyorum. İtici tarafınız bu!
Kadınlar erkekler kadar hemen aldatmaz. Belli ki bir çatırdama var. Bu kadını da haklı çıkarmaz. Ama yine de adam az ilgili olsa az karısını görse anlar idi durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?