Görümcem evli ve sevgilisi ile gördüm!!!

fotograf çekmediysen hiç bulaşma. Sonra sana inanmazlar bir de onunla uğraşırsın. Fotoğraf çekeydin iyiydi

ben olsam söylemezdim , zaten sevmiyorum en azından elimde bir kozum olurdu ,
şimdi sen söylesen sana iftira atarlar sen suçlu olursun

inkar edecktir kanıt varmı elinizde

Hiç karışmayın. Bu tarz insanlar için genelde kendi pisliklerinde boğulsunlar diye düşünürüm. Zaten ilişkiniz kötü gidiyormuş şu an kendi ilişkinize odaklanın.

Keske fotosunu cekseydiniz..

Hiç karışmayın ,siz suçlu olursunuz namusumuza iftira attı derler.pervasızca ortalık yerde sevgilisiyle öpüşen evli bir kadını elbette yakında başkalarıda görür ,ortaya çıkar nasılsa ,bekleyin ve görün .

İstenmeyen gelin olduğunu söylendikten sonra ben olsam söylerdim. Nişanlına söyle aılen kendi yetıstırdıkleri kız gıbı gelin ıstıyordu herhalde de

Kimseyele paylaşma da,keşke fotosunu çekip görümcene gösterseydin yaaaaaa
Resmen intikam almış olurdun. İçinin yağları erirdi. Hala da diyebilirsin bence bir yere çağırıp hatta aynı kafeye çağırıp seni burda sevgilinle gördüm ne ayaksın demelisin :))

Mutsuzsa boşansın. Aldatmak mı gerekiyor? Siz öyle mı yaparsınız mutsuz olunca? Ayrıca uslubunuz çok itici!

Mutsuzsa boşansın. Aldatmak mı gerekiyor? Siz öyle mı yaparsınız mutsuz olunca? Ayrıca uslubunuz çok itici!
Yok gidip anlatsın. Sonra cinayet işlensin. Kocası az baksa görür aldattığını. Valla ben aldatmam aldatılmayı da affetmem. Asıl siz itici oluyorsunuz. Konu sahibesi ne tesadüfse görümcesine rast gelmiş hemde aldatırken. Bence benim iticiliğimi bırakın da görümceni kocasına ispitle diyenlere bakın.

Söylemesi de doğru değil! Ama sizin söylediğiniz gibi de mutsuz ki aldatmış olayına da doğru bakmıyorum. İtici tarafınız bu!

Söylemesi de doğru değil! Ama sizin söylediğiniz gibi de mutsuz ki aldatmış olayına da doğru bakmıyorum. İtici tarafınız bu!
Kadınlar erkekler kadar hemen aldatmaz. Belli ki bir çatırdama var. Bu kadını da haklı çıkarmaz. Ama yine de adam az ilgili olsa az karısını görse anlar idi durumu.

Nişanlınla zaten küsmüşsün barışacağınız bile belli değil söyleyip ortalığı bulandıran kişi olmanın anlamı yok bence. Ailevi bir mesele elbet ortaya çıkar varsa böyle birşey ama bu kadar rahat olması enteresan görümcenizin.

Kadınlar erkekler kadar hemen aldatmaz. Belli ki bir çatırdama var. Bu kadını da haklı çıkarmaz. Ama yine de adam az ilgili olsa az karısını görse anlar idi durumu.

Evet hak veriyorum bu söylediğinize,erkekler kadar hemen aldatmaz diye. Ama kadınla da alakalı olabilir bu durum. en doğrusu boşanması iken kalkıp mutsuz diye de aldatması hiç hoş değil. Yaptığı yanlış ama bunu da koca kişisine söylemek tabi ki doğru değil. Söyle diyenleri de anlamıyorum zaten burası Türkiye. İnanmıyorum da ben söylerdim diyenlere şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…