- Konu Sahibi Melos199197
-
Sana ne? Bel aşağısı vurma . Boynuzlu kocası düşünsün. Sonra bi kadın cinayeti olayında baş sanık olursun. Demek kocası ile mutlu değilki aldatmış. İyi işte o adama dalar seni de unutur :) hatta belki kocası yakalar öldürür sen kökten kurtulursunHayırlı akşamlar kızlar.. .
Nisanlim ile son olayları hepiniz biliyorsunuz ve ilişkimiz askıda...
Dün de sizlere içimi dökmüstüm ..
Hakikaten her anlamda zor ve karışık bir donemdeyim..
Bu gün kimseye haber vermeden evden yaklaşık 2 saat uzaklıkta bir yere gittim.
Tek amacım biraz yalnız kalmak ve kafamı dagitmakti...
Ve ben kahve içmek için bir yere oturdum...
Teras katı idi ..
Öylece dışarıyı ve etrafi izlerken küçük gorumcemin bir arabadan birisiyle indiğini gördüm açıkçası tanıdık birisidir diye düşündüm ama otoparkın girişinde dudaklarından öptü adamı..
Ben şok oldum ve öylece kaldım..
Kendisi benimle çok ugrasmisti..
Çok tuhaf bir karakteri var , saka adi altinda her lafi soyler , kizdiginizi anladigi anda da seni cok seviyirum ama der .ve ne yalan söyleyim ben hep bir şüphe icindeydim hareketlerinden dolayı...
Hatta bunu bana bir kaç kişi daha söylemişti ama onlarla bu konuyu konusmamistim..
Beni ilgilendirmiyor sonuçta..
Fakat sorun şu ki ben şu an bunu kimse ile paylasmali miyim ?
Yoksa zaten ilişkimin gidişatı kötü deyip görmemiş gibi mi davaranayim aklım çok karıştı...
Normalde olsa mutlaka eşine söylemek gerekir derdim ama şu an bilemedim..
Kızlar bu arada ben Nisanlim ile konuşmuyorum ama bu durumu kendisine anlatsam beni kesinlikle ele vermez ...
Gidip ablası ile kavga eder ..
Görmüşler der ..
Kulağıma geldi der ..
Çünkü kesinlikle kimseye iftira atip yalan söylemem bilir ve söylediklerime inanır..
Ne sacma bir yorum sakaasi bile berbat .kedi kopege diyemiyoruz olsun diye kocasi oldurur ne demek.kadina en cok, yine kadin dusman memleketimde !Sana ne? Bel aşağısı vurma . Boynuzlu kocası düşünsün. Sonra bi kadın cinayeti olayında baş sanık olursun. Demek kocası ile mutlu değilki aldatmış. İyi işte o adama dalar seni de unutur :) hatta belki kocası yakalar öldürür sen kökten kurtulursun
Kinaye yapmışım hanfendi. Söylese ne olacak ??? Ooouw süper git hadi koş söyle mi dedim? Bırak bel aşağı vurma demişim.Ne sacma bir yorum sakaasi bile berbat .kedi kopege diyemiyoruz olsun diye kocasi oldurur ne demek.kadina en cok, yine kadin dusman memleketimde !
Ha ayrıca kadının da erkeğin de aldatmasına karşıyım. Kadın düşmanı da değilim ayrıca . Tanımam etmem.Ne sacma bir yorum sakaasi bile berbat .kedi kopege diyemiyoruz olsun diye kocasi oldurur ne demek.kadina en cok, yine kadin dusman memleketimde !
Yapmayin boyle kinayeler.o bile kotu.hergun tv de kadin siddeti gormekten yorulduk.aldatmaya herkes karsi bunun sonucu dayak degil mahkeme olmaliSana ne? Bel aşağısı vurma . Boynuzlu kocası düşünsün. Sonra bi kadın cinayeti olayında baş sanık olursun. Demek kocası ile mutlu değilki aldatmış. İyi işte o adama dalar seni de unutur :) hatta belki kocası yakalar öldürür sen kökten kurtulursun
Valla konu sahibesi söylerse mahkeme olur sonu. Ama ağır ceza mahkemesi. Hırsını sinirini bırakıp susacak. Ayrıca bana ilginç geldi. 2 saatlik uzak tenha yerlerde ne hikmetse gezmeye gidip şüphelendiği görümceyi basmış. Bence benden çok konu sahibesine telkinde bulunun. MaazAllah söylerse- ki eminim böle bişi olmuşsa tutmaz dilini tak tak söyler - işte o zmn TV de bir kadın cinayeti daha izleriz. Konu sahibesi de müge anlı yada serap ezgüye çıkar belki de biraz ünlü olurYapmayin boyle kinayeler.o bile kotu.hergun tv de kadin siddeti gormekten yorulduk.aldatmaya herkes karsi bunun sonucu dayak degil mahkeme olmali
resmını ceker once nısanlıma durumu ızah eder ve kendısıne açardım mevzuya sonrada kardesı ıle konusmasını ısterdım hatta ıkı cıftte laf sokardım ..Hayırlı akşamlar kızlar.. .
Nisanlim ile son olayları hepiniz biliyorsunuz ve ilişkimiz askıda...
Dün de sizlere içimi dökmüstüm ..
Hakikaten her anlamda zor ve karışık bir donemdeyim..
Bu gün kimseye haber vermeden evden yaklaşık 2 saat uzaklıkta bir yere gittim.
Tek amacım biraz yalnız kalmak ve kafamı dagitmakti...
Ve ben kahve içmek için bir yere oturdum...
Teras katı idi ..
Öylece dışarıyı ve etrafi izlerken küçük gorumcemin bir arabadan birisiyle indiğini gördüm açıkçası tanıdık birisidir diye düşündüm ama otoparkın girişinde dudaklarından öptü adamı..
Ben şok oldum ve öylece kaldım..
Kendisi benimle çok ugrasmisti..
Çok tuhaf bir karakteri var , saka adi altinda her lafi soyler , kizdiginizi anladigi anda da seni cok seviyirum ama der .ve ne yalan söyleyim ben hep bir şüphe icindeydim hareketlerinden dolayı...
Hatta bunu bana bir kaç kişi daha söylemişti ama onlarla bu konuyu konusmamistim..
Beni ilgilendirmiyor sonuçta..
Fakat sorun şu ki ben şu an bunu kimse ile paylasmali miyim ?
Yoksa zaten ilişkimin gidişatı kötü deyip görmemiş gibi mi davaranayim aklım çok karıştı...
Normalde olsa mutlaka eşine söylemek gerekir derdim ama şu an bilemedim..
Kızlar bu arada ben Nisanlim ile konuşmuyorum ama bu durumu kendisine anlatsam beni kesinlikle ele vermez ...
Gidip ablası ile kavga eder ..
Görmüşler der ..
Kulağıma geldi der ..
Çünkü kesinlikle kimseye iftira atip yalan söylemem bilir ve söylediklerime inanır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?