Görümcem evli ve sevgilisi ile gördüm!!!

Sana ne? Bel aşağısı vurma . Boynuzlu kocası düşünsün. Sonra bi kadın cinayeti olayında baş sanık olursun. Demek kocası ile mutlu değilki aldatmış. İyi işte o adama dalar seni de unutur :) hatta belki kocası yakalar öldürür sen kökten kurtulursun

Karar vermek çok zor. Bir de bulunduğunuz yere iki saat uzaklıktaki kel alaka bir yerde görmüşsün falan, direkt sen söylesen sanki takip ediyormuş gibi, bir de fotoğraf olsa bilinçli peşine takıldın sanırlar.

Empati kur, nişanlın ayrılmadan önce seni aldatıyor olsa, bunu öyle ya sa böyle (kimden duyduğunun önemi olmadan) bilmek istemez miydin? Zan altında kalmak istemiyorsan gizli bir şekilde eski görümcenin eşine, (nisanliya değil, direkt 1.muhatabina) bir şekilde ilet. Fake bir hesap açıp mesaj atabilirsin gördüğün yeri, günü, saati, kadının üzerindeki giysi detaylarını, adamın eşgalini vs tüm detaylarla birlikte adama yaz. "Uykularım kaçıyor, bilmek hakkınız diye düşünüyorum, vicdanen huzursuz hissediyorum. Bana inanmayabilirsiniz, kendi gözlerinizle görmek istiyorsanız gizlice takip edin, iftira olmadığını göreceksiniz "gibi bir şeyler de ekle. Yani ben olsam böyle yapardım sanırım.

Bir yuvanın yıkılmasına sebep olmaktan falan korkuyor olabilirsin ama bence bunu bilip de susmak asıl yanlış olan.

Boşver kim ne yaparsa yapsin.Söyleyeceksin ne olaçak dunya mi kurtulacak.Masum birçok insan üzülecek. Çocuklar ,yaşlı anne babalar uxulecek,belki hasta olacaklar belki sen bile üzüleceksin. Toplum erkeğin aldatmasın kaldırır ama kadının aldatmasın kaldıramıyor.
Belki bitecek bir ilişki sallanıp budaklacak.
EN sonunda sana kalır vicdan azabı.

Ne sacma bir yorum sakaasi bile berbat .kedi kopege diyemiyoruz olsun diye kocasi oldurur ne demek.kadina en cok, yine kadin dusman memleketimde !

Ne sacma bir yorum sakaasi bile berbat .kedi kopege diyemiyoruz olsun diye kocasi oldurur ne demek.kadina en cok, yine kadin dusman memleketimde !
Kinaye yapmışım hanfendi. Söylese ne olacak ??? Ooouw süper git hadi koş söyle mi dedim? Bırak bel aşağı vurma demişim.
Kızın derdi intikam almak. Konuya cvp yazanların yarısı yok foto çek yok gizli bi profille kocaya söle demiş. Bence siz kinayeden anlamadınız.

Evlilerin çogu kafayı ufaktan yakmış heralde, ne çok evli aldatan konusu okuyoruz şaştım kaldım.. Allah akıl fikir versin, vicdan versin, ahlak versin.. Ne denebilir ki başka.. Konu sahibi senin işin aşagı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık , iki türlüde zarar..sen değilde nişanlına mesela birisi ankesörlü telden ihbar edebilir bir dost diye (çok yakın bir arkadaşın).. Bilinse olaylar büyümeden önlem alınsa daha iyi olabilir bilemedim açıkçası, ben kendi kızkardeşim felan olsa bilmek isterim önleyemezsemde boşanması yönünde baskı kurardım en azından mesela

Ha ayrıca kadının da erkeğin de aldatmasına karşıyım. Kadın düşmanı da değilim ayrıca . Tanımam etmem.

Yapmayin boyle kinayeler.o bile kotu.hergun tv de kadin siddeti gormekten yorulduk.aldatmaya herkes karsi bunun sonucu dayak degil mahkeme olmali

Yapmayin boyle kinayeler.o bile kotu.hergun tv de kadin siddeti gormekten yorulduk.aldatmaya herkes karsi bunun sonucu dayak degil mahkeme olmali
Valla konu sahibesi söylerse mahkeme olur sonu. Ama ağır ceza mahkemesi. Hırsını sinirini bırakıp susacak. Ayrıca bana ilginç geldi. 2 saatlik uzak tenha yerlerde ne hikmetse gezmeye gidip şüphelendiği görümceyi basmış. Bence benden çok konu sahibesine telkinde bulunun. MaazAllah söylerse- ki eminim böle bişi olmuşsa tutmaz dilini tak tak söyler - işte o zmn TV de bir kadın cinayeti daha izleriz. Konu sahibesi de müge anlı yada serap ezgüye çıkar belki de biraz ünlü olur

Boyle olaylarda genelde soyleyenler suclu duruma dusuyor nedense.Eltim bir akrabayi uyarmisti esin seni aldatiyor diye sonunda uyardigi kadin yuvami bozdun seninde yuvan yikilsin diye beddua etmisti.Siz karismayin sizin kulaginiza geliyorsa nisanlinizinda gelir .Siz kotu olmayin.

Kimse size inanmaz, nisanlisindan ayrildi, gorumceye/aileye kinlendi iftira atiyor derler. Ben olsam oyle boyle bir durumda direk bunu dusunurum mesela, zaten boyle bir seye pat diye delilsiz inanmak olanaksiz, bi de kaynagin kuyruk acisi varsa, akla gelen ilk ve tek sey: iftira.

Hikayede boşluklar var.
Kocasini aldatan kadin herkesin gorebileceği bir yerde sevgilisini dudaktan opsun . bana tuhaf geldi.
2 saat uzaklikta tenha bi yer de olsa demekki o kadar tenha degilmis oturup kahve cay icecek mekan olduna gore.
Siz gorduyseniz herkez gorebilir.

Siz kucuk gorumcenin esini aldattini düşünüyor buna destek olacak bir hikaye mi ariyorsunuz acaba.
Neden mi boyle soruyorum. Eger aklinda birine soyleme fikri varsa o an foto cekerdin. Yoksa bu hikaye gercekde olsa tutmaz.

resmını ceker once nısanlıma durumu ızah eder ve kendısıne açardım mevzuya sonrada kardesı ıle konusmasını ısterdım hatta ıkı cıftte laf sokardım ..

Kim ne derse desin. Vicdanim sesini dinlerdim. "Bu onun ozel hayati seni ilgilendirmez" diye de dusunmuyorum. Aldatilan sizde olabilirdiniz. Ozel hayata saygi diyip goren saklarsa enayi yerine konmaya devam edecek adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…