- 6 Kasım 2014
- 227
- 173
- 53
- 36
- Merhaba Arkadaşlar ,
Görümcem konusunda ne yapacağımı bilmiyorum lütfen fikir verin.
Kadın boşanmış çocuğuda var 3 yaşında. Normalde Kayınvalidemlerle yaşıyor bize de kafa dinlemeye geliyim biraz diye geldi tabi bana hiç sormadan eşimden onay alması yetiyor gibi... Başta tamam dedim bir iki hafta kalır gider kendide öyle diyordu. Geldi burda dişçiye gitmeye başladı. Çocuğu göz doktoruna götürdü falan bir türlü gitmiyorlar 1 ay oldu. Kendi memleketinde pek ala hastane doktor var. Bende eşimde çalışıyoruz. Evde huzur istiyorum kuma gibi oldum resmen. Sürekli tartışıyoruz eşimle bu da kendi üstüne alıp ben gidiyim yeter bu misafirlik demiyor. Eşim de evde hiç bir işe karışma dedi. Görümcemde yemek dışında bişey yapmıyor. Hanımefendi prensens. Bulaşık ütü temizlik de bende. Artık tamamen bıraktım iş yapmayı da. Ama artık herşeyleri batıyor düzenim altüst oldu. Bide bütün komşularımla arkadaş olmuş sürekli geziyor. Gitmeye niyeti yok. Onunla tek kelime etmiyorum benle sohbet etmeye çalışıyor saf mı numara mı yapıyor anlamıyorum. Biri beni istemediğini bu kadar belli etse durmam giderim. Benim sabrım kalmadı çok mu büyütüyorum yardım edin. Ayrıca burda bi tane daha görümcem var. Onlarda çalışıyor. Bir gece gidip de kalmadı. Neden çünkü onlar çalışıyormuşşş. Sabır...
leylalal, 6 dakika önce