• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem gitmiyor ne yapmalıyım

Eşim gitmelerini istemiyor ki görümcem istemediği sürece eşim öyle biir şey yapmaz yol da uzun 8 saat sürer
Sırf siz istanbulda yaşıyorsunuz diye yapıyorsa o zaman iş bulsun çalışsın ayrı eve çıksın madem istanbulda kalmak istiyor yakın ev tutarsınız en azından eşiniz arada gidip kontrol eder.

Ona kızmaz heralde ama görümcem ben burda kalırım siz gidin diyebilir :KK43: Çünkü komşularla arası çok iyi
Ay bu gerçekten yüzsüzmüş ama yaa. Ben kesinlikle telefon açmadan gitmem, şimdiye kadar bir kere haber vermeden geldiler; onda da lafımı söyledim. "Keşke tlf açıp haber verseydiniz" filan dedim, suratları düştü ama ondan sonra kesinlikle haber vermeden gelmediler. Geldiklerinde de hep misafir gibi davranırım, mutfağa sokmam, iş yaptırmAm. Makineye bulaşık bile dizdirmem; normal misafir gibi davranırım. O gün yorulurum filan ama kimsenin benim evimi kendi evi gibi görmesini istemiyorum. Ben de onlara gittiğimde misafir gibi davranırım, hiç bi işe karışmam. Sizde sınırlar çoktan aşılmış, artık geri dönüşü olmaz. Açsizin evinizi kendi evi gibi benimsemiş. En mantıklı şey arkadaşların dediği gibi iş yaptırmak. Eee artık burası senin de evin oldu, ablacım şu şu işleri yapıverirsin bi artık bi zahmet deseniz belki işten sıkılır ve gider.

Peki bu tüp bebek meselesini ortaya atsanız eşinize karşı? Hani ablanı istemiyorum gibi değil de; hayatım bak çocuğumuz olsun istiyoruz, tedaviye başlıycaz, bu süreçte sessiz sakin bi ortamda stressiz bi şekilde tedavi olmamız gerekiyor, başbaşa olsak daha iyi olmaz mı? Hem kimse bilmiyor, öğrenmelerini de istemiyorum filan Şeklinde konuşsanız.. Bi faydası olmaz mı?
Eğer kalmaya devam ederlerse söylerim ay sonu tedavim başlayacak. Bir de eşim çocuğu kıskandığımıda söyledi tartışırken. Zoruma gidiyor tabi bizim çocuğumuz olmuyor. Evde bir çocuk olması bile beni üzüyor.

Ay bu gerçekten yüzsüzmüş ama yaa. Ben kesinlikle telefon açmadan gitmem, şimdiye kadar bir kere haber vermeden geldiler; onda da lafımı söyledim. "Keşke tlf açıp haber verseydiniz" filan dedim, suratları düştü ama ondan sonra kesinlikle haber vermeden gelmediler. Geldiklerinde de hep misafir gibi davranırım, mutfağa sokmam, iş yaptırmAm. Makineye bulaşık bile dizdirmem; normal misafir gibi davranırım. O gün yorulurum filan ama kimsenin benim evimi kendi evi gibi görmesini istemiyorum. Ben de onlara gittiğimde misafir gibi davranırım, hiç bi işe karışmam. Sizde sınırlar çoktan aşılmış, artık geri dönüşü olmaz. Açsizin evinizi kendi evi gibi benimsemiş. En mantıklı şey arkadaşların dediği gibi iş yaptırmak. Eee artık burası senin de evin oldu, ablacım şu şu işleri yapıverirsin bi artık bi zahmet deseniz belki işten sıkılır ve gider.
İnşallah önce bu tatil planını devreye sokacağım. Olmazsa gün içinde mesaj atıp iş yapmasını söylerim.

Eğer kalmaya devam ederlerse söylerim ay sonu tedavim başlayacak. Bir de eşim çocuğu kıskandığımıda söyledi tartışırken. Zoruma gidiyor tabi bizim çocuğumuz olmuyor. Evde bir çocuk olması bile beni üzüyor.
Eşinizle sakin sakin konuşun; kavga tartışma şekline dönmeden anlatın. Çocuğu kesinlikle kıskanmıyorum evde bi çocuk olması hoşuma gidiyo ama çok üzülüyorum bizim çocuğunuz olmayacak mı diye strese giriyorum stres bu tedaviyi çok etkiliyomuş dr stresten uzak durmamı söyledi o yüzden üzüldüğüm ve içlendiğim için biraz uzak kalmak istiyorum filan deseniz...

Eşinizle sakin sakin konuşun; kavga tartışma şekline dönmeden anlatın. Çocuğu kesinlikle kıskanmıyorum evde bi çocuk olması hoşuma gidiyo ama çok üzülüyorum bizim çocuğunuz olmayacak mı diye strese giriyorum stres bu tedaviyi çok etkiliyomuş dr stresten uzak durmamı söyledi o yüzden üzüldüğüm ve içlendiğim için biraz uzak kalmak istiyorum filan deseniz...
doğru gerçekten böyle bunları konuşayım

Bilemiyorum havuzlu bir evde oturuyoruz ilk taşındığımızda babamın taraf çocuklarını sürekli göndermeye çalıştı annem biraz surat astı haklı olarak sonra zaten açık açık söyledi hiç çekinmedi :) havuz için geliyorsanız gelmeyin vs dedi 5 sene oldu havuz zamanı kimse gelmiyor artık :KK70: kışın gelirler oturmaya oda kalmalı değil ki gerçekten bazıları hakediyor lafları.Sabahtan akşama kadar yüzüyorlar saat başı eve çıkıp yemek hazırla karnım acıktı onu yap bunu yap sanki hizmetçi var bizim işimiz gücümüz yok hiç üzerini banyoda değiş diyorsun yok illa parke üzerinde değişecek oda da çocuk dediğime bakma o kadar küçükte değiller.
;)
Ben sinirden çıldırırdım
Havuzu taslarla doldurttururdum kesin;)
Millette ki bu rahatlığı da anlamak mümkün değil
Benim eşimin ailesi yönetmeyı her yeri karsitırmayı falan severler
Buna giden tek yolda temizliktir
Yoksa nasıl karıştırsınlar;)

1. Merhaba Arkadaşlar ,
    Görümcem konusunda ne yapacağımı bilmiyorum lütfen fikir verin.
    Kadın boşanmış çocuğuda var 3 yaşında. Normalde Kayınvalidemlerle yaşıyor bize de kafa dinlemeye geliyim biraz diye geldi tabi bana hiç sormadan eşimden onay alması yetiyor gibi... Başta tamam dedim bir iki hafta kalır gider kendide öyle diyordu. Geldi burda dişçiye gitmeye başladı. Çocuğu göz doktoruna götürdü falan bir türlü gitmiyorlar 1 ay oldu. Kendi memleketinde pek ala hastane doktor var. Bende eşimde çalışıyoruz. Evde huzur istiyorum kuma gibi oldum resmen. Sürekli tartışıyoruz eşimle bu da kendi üstüne alıp ben gidiyim yeter bu misafirlik demiyor. Eşim de evde hiç bir işe karışma dedi. Görümcemde yemek dışında bişey yapmıyor. Hanımefendi prensens. Bulaşık ütü temizlik de bende. Artık tamamen bıraktım iş yapmayı da. Ama artık herşeyleri batıyor düzenim altüst oldu. Bide bütün komşularımla arkadaş olmuş sürekli geziyor. Gitmeye niyeti yok. Onunla tek kelime etmiyorum benle sohbet etmeye çalışıyor saf mı numara mı yapıyor anlamıyorum. Biri beni istemediğini bu kadar belli etse durmam giderim. Benim sabrım kalmadı çok mu büyütüyorum yardım edin. Ayrıca burda bi tane daha görümcem var. Onlarda çalışıyor. Bir gece gidip de kalmadı. Neden çünkü onlar çalışıyormuşşş. Sabır...

leylalal, 6 dakika önce
şablon dert mi bu 1. nedir?

Burada eşinin tavri onemli. O da durumdan rahatsiz olmadigi icin ve sen tepki versen esinle kotu olacaginn icin office office in dedigini yapmak en mantiklisi.

Görümce hanım pek rahatmış vurdumduymaz birisi belli ki bekle ki gitsin kimsenin lafıyla gideceğini sanmam

Sen bence bu adamdan cocuk yapmadan once bi daha dusun!
Dusun bak dusunmekten zarar gelmez.
Daha ablasina bir laf edemiyor. Cocugun da olursa yardima geldik diye aşiretce gelip evine yerlesirler.

Birde eşim diyorki sonuna kadar sabredeceeksin sonu mu var dedim ya bu bizim evliliğimiz bizde onun gibi boşanalımmı yani . Gerekirse burdada kalır diyor. Rest yani ama gerçekten öyle bir duruma ben dayanamam çeker giderim birlikte yaşasınlar hazır çocuk da var
Ay yok canım benim, siz şimdi gerilmişsiniz, bunalmışsınız. Sakin olun nolur. Siz önce şu tatil planını yapın; yıldönümünüz de yaklaşıyormuş. Görümceye siz yokken ablasına gitmeyi teklif edin, gitmezse de sallayın kafaya takmayın. Siz güzelce yıldönümüzü kutlayın. Tatilde başbaşayken eşinize güzelce kendinizi anlatın. Ablanı sevmiyorum istemiyorum gitsinler gibi değil de; işte tedavi sürecimiz başlayacak ben çok üzülüyorum çok korkuyorum vs vs şeklinde. Yani eşinizin içindeki merhamet duygusuna oynayın. O şimdi ablasına acıdığı için gönderemiyo ya ablayı; size acımasını sağlayın. Gerekirse ağlayın, size merhameti daha fazla olursa ablayı gönderir.

Sen bence bu adamdan cocuk yapmadan once bi daha dusun!
Dusun bak dusunmekten zarar gelmez.
Daha ablasina bir laf edemiyor. Cocugun da olursa yardima geldik diye aşiretce gelip evine yerlesirler.
Gerçekten çok iyi biri ama aile işin içine girince adam siliyor resmen beni normalde uzakta yaşadığımız için hiç problem yaşamamıştık 4 senede. Kalmaya da gelmişlerdi ama 1 hafta en fazla 2 hafta böyle değil yani o zaman idare etmiştim tabi gelecekler yani misafirliğe

Ay yok canım benim, siz şimdi gerilmişsiniz, bunalmışsınız. Sakin olun nolur. Siz önce şu tatil planını yapın; yıldönümünüz de yaklaşıyormuş. Görümceye siz yokken ablasına gitmeyi teklif edin, gitmezse de sallayın kafaya takmayın. Siz güzelce yıldönümüzü kutlayın. Tatilde başbaşayken eşinize güzelce kendinizi anlatın. Ablanı sevmiyorum istemiyorum gitsinler gibi değil de; işte tedavi sürecimiz başlayacak ben çok üzülüyorum çok korkuyorum vs vs şeklinde. Yani eşinizin içindeki merhamet duygusuna oynayın. O şimdi ablasına acıdığı için gönderemiyo ya ablayı; size acımasını sağlayın. Gerekirse ağlayın, size merhameti daha fazla olursa ablayı gönderir.
İlginc gercekten bir omur boyle her geldiginde bunlari nasil geri gonderecegim diye mi dusunecek bu kadin? Bu sefer gitseler sonraki sefer ayni seyler yasanacak cunku kocasi durumdan memnun...

• Beğen
Reactions: anu
Back
X