• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem gitmiyor ne yapmalıyım

benimkiler gideli 3 ay oldu
halen aklımdan çıkmıyorlar
eşimle ben o kadar uzağız ki artık birbirimize
2 yılımın 1,5 yılını eşimin ailesi ile geçirdim
şimdi psikolojim alt üst
kafamı taktım eşime
sen böyle olma olur mu
bir daha fırsat verme gelmesine

Görümcem gitti ama etkileri bende sürüyor. Eşim üzüldüğümü gördüğü için dün arayıp konuşmuş görümcemle. Görümcemin cevapları mükemmel yine özrü kabahatinden beter. Benim ona surat yapmam falan çocukçaymış bu kadarcık şeyler büyütülürmüymüş. Umursamaz tavırlar son noktada. O neler yaşadı diyor eşim boşanmadan önce çok çekmiş. Tamam çekti de beni huzursuz yapan şeylerle onu huzursuz yapan şeyler aynı olmak zorunda değil o evdeki kavgaya gürültüye alışık oabilir ama ben ilk defa 4 senedir bu şekilde kavgalar yaşadım sırf onlar yüzünden. Hiç bişey olmasa bile istenmediğin yerde niye duruyorsun ki git diğer kardeşine.
Zaten boşanıp çile çektiği için böyle davranıyor.Ben mutlu olamadım kimse olamasın onların da huzuru kaçsın zihniyetinde bence.Yoksa bi insan karı kocanın kavga ettiğini göre göre neden kalmaya devam etsin ki?
Akıl var mantık var yani bir de böyle seni güya küçümseyerek kendini yüceltmeye çalışıyor.
O çok olgun kadın sen küçücük şeyleri büyüten gelin oldun tabi.
Ama hiç taviz verme derim o gelirse de git annenlerde kal en azından yüzünü görmezsin sinirlerin tepene çıkmaz.
Kv ve diğer görümceye de laf sokuştur yeri geldiğinde 1 ay misafirliğe gelen insanlar var falan şeklinde.

Gözünüz aydın,sonunda kurtulmuşsunuz.Arkasında iz bırakmış ama olsun zamanla herşey yoluna girer.

Back
X