- 8 Ekim 2019
- 689
- 1.645
- 43
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Aay ama yaa bende bi hevesle bunun kalplisini beğenmiştim annem ısrarla normal sandık alalım kızım bu kullanışlı değil desede ben banane kalpli olsun dedim bide küçüğü vardı içinde sonra nemi oldu tabiki kullanamadım.. cidden hiç kullanışlı değil.! 4 senenin sonunda valla hayrına yeni evlenen durumları olmayan bi gelin adayına verdim damat tarafı öyle çeyize sandık alacak durumları yokmuş duydum araştırdım bi garibi sevindirsin dedim verdim gözlerimle gördüm mutluluğunu en azından birini sevindirdim benim pek işime yaramadı.. şimdiki aklım olsaydı aldırmazdım çok pişman oldumÖff heves edilen şeye bak
Üstüne para verseler koymam evimin hiçbir köşesine
Aay ama yaa bende bi hevesle bunun kalplisini beğenmiştim annem ısrarla normal sandık alalım kızım bu kullanışlı değil desede ben banane kalpli olsun dedim bide küçüğü vardı içinde sonra nemi oldu tabiki kullanamadım.. cidden hiç kullanışlı değil.! 4 senenin sonunda valla hayrına yeni evlenen durumları olmayan bi gelin adayına verdim damat tarafı öyle çeyize sandık alacak durumları yokmuş duydum araştırdım bi garibi sevindirsin dedim verdim gözlerimle gördüm mutluluğunu en azından birini sevindirdim benim pek işime yaramadı.. şimdiki aklım olsaydı aldırmazdım çok pişman oldum
bende inan şuan aynen böyle düşünüyorum kızım ilerde büyüyüp evlendiğinde hiç karışmıycam ona işine yarıycak şeylerde fikir sunarım sadece asla dayatmam :)Yani o gariban insanların sevinmesine de üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :)
Keşke artık bu saçma sapan çeyiz adı altında dayatılan zırvalık bitse.
Bana da zorla almışlardı kayınvalidemler, en sadesi en ucuzu en normali olsun demiştim şu an duruyor öylece kapalı odamda. Benim anneannemden anneme kalan, annemden de bana kalan antika ceviz sandık daha çok hoşuma gidiyor en azından anısı var diyorum. :)
Nasıl da ölümüne inkar ediyor ben değilim diyeBuldum sizsiniz işte.İftarda aç kaldık...
Ve tereliye'yi ben hariç herkes biliyor sanırım. Onu anlıyorum şuan. :confused: Büyük eksik valla, tereliye veya şimdiki adı her neyse baya sosyolojik vaka. 😂 Bu konu o dönemde baya olay yaratmıştı ve iki günde bir şikayet edilecek bir şey illa ki oluyordu hayatında. Ne güzel günlermiş valla...www.kadinlarkulubu.com
tebriğin dibiBuldum sizsiniz işte.İftarda aç kaldık...
Ve tereliye'yi ben hariç herkes biliyor sanırım. Onu anlıyorum şuan. :confused: Büyük eksik valla, tereliye veya şimdiki adı her neyse baya sosyolojik vaka. 😂 Bu konu o dönemde baya olay yaratmıştı ve iki günde bir şikayet edilecek bir şey illa ki oluyordu hayatında. Ne güzel günlermiş valla...www.kadinlarkulubu.com
Ayrıca da kayinvaliden annene gitmek istemiş annen kabul etmemiş bu da ayrı bir terbiyesizlik. Kadının derdi oğlu ve kızınin ve gelininin arasının düzelmesi arabuluculuk bı nevi. Kötü niyet değil. Ama anneniz de sizin gibi heralde o yüzden barış çağrısını kabul etmemiş evin e gelmek isteyen misafiri reddetmis
Bu yazıları okuyunca sanki küçük bir mahallede oturuyor hepimiz birbirimizi tanıyoruz hissine kapılıyorumKonu sahibinin annesi hepten tuhaf bir kadın.
Konu sahibi eşinin annesinin babasının evinde oturuyor. Dede dediği sevmediği kayınvalidenim babasının evi. Mirasçısı olan kocası değil kayınvalidesi esasında. Kadını nerdeyse babasının evine sokmayacak yani.
Bu arada kendi annesi sokağa tek başına çıkamayan, markete dahi tek başına gitmeye korkan bir kadın. Bekar öğretmen bir abisi var, tek şartla eş arıyor, anneleriyle beraber oturmayı kabul edecek. Kendi kayınvalidesini babasının evine sokmuyor nerdeyse ama annesine gelince abisinin eşiylr otursun isteniyor.
Bu yazıları okuyunca sanki küçük bir mahallede oturuyor hepimiz birbirimizi tanıyoruz hissine kapılıyorum
Ahahahaha ama eskileri hiç unutuyorsunuz, cevap vermeyeceğim falan yazmış :) bedduacı falcıya koptum bu aradaGeçen konuda annesinin bu mevzusundan bahsettim diye bedduacı falcı kadınlar gibi bana inşallah yaşlılıkta elalemin eline düşersin çocuğun dahş bakmaz dediği için olaya hakimim oldukça
İnşallah evlenemez o zaman ne diyeyim böyle kaynana olmaz olsunKonu sahibinin annesi hepten tuhaf bir kadın.
Konu sahibi eşinin annesinin babasının evinde oturuyor. Dede dediği sevmediği kayınvalidenim babasının evi. Mirasçısı olan kocası değil kayınvalidesi esasında. Kadını nerdeyse babasının evine sokmayacak yani.
Bu arada kendi annesi sokağa tek başına çıkamayan, markete dahi tek başına gitmeye korkan bir kadın. Bekar öğretmen bir abisi var, tek şartla eş arıyor, anneleriyle beraber oturmayı kabul edecek. Kendi kayınvalidesini babasının evine sokmuyor nerdeyse ama annesine gelince abisinin eşiylr otursun isteniyor.
Ben görücü usulü evlendim ilk zamanlar haliyle eşimle samimiyetim yoktu pek eşim değil onlar geliyordu ne bileyim dertleri ne zamanla gördüm işte.Dede öldükten sonra bayramda seyranda gitmeyi düşünüyorum beni görünce seviniyor adam bir dönem gitmememde olay olmuştu dede beni özlüyormuş bir gelinmişim falan filan onun gönlü olsun işte.Ben ne sizin, nede annenizin tavrını doğru buluyorum. Kv gelmek istiyor, annenizin tepkisine bakın. Madem geçinmeye niyetiniz yok (ve bu burdan öyle gözüküyor) dede medeyi de geçin tamamen görümce için konuşmayı kesin. Görümcenizin hataları varsa bile hiçbir anne dönüp kendi kızı icin "tü kaka o, sen biricik gelinimsin" demez. Biraz realist olun. Zamanında herseye karisabilmis ise bu en basta esinizin ve sizin hataniz. Iki yetişkin insan olarak sınır koymayi bikecektiniz. Alisverisde görümce ne alaka felan yani.
Lütfen yorumlarınıza dikkat edin buradaki birinin yorumuyla annemi kötü ilan edemezsiniz.Benim kimseyi ayırdığım yok iftiralara kanmayın.İnşallah evlenemez o zaman ne diyeyim böyle kaynana olmaz olsun
Bu üyenin bu kadar ünlü olduğunu bilmeden ilk msj çok garip geldi. Bı görümce ne kadar kötü olabilir ki somut bişey soyleyememis bile eften puften yoruma dayalı şeyler belki başkasının gözünde farklı yorumlanirdi. Sürekli onu yaptım bunu yaptım o bunu yapmadı. Yapmak zorunda mı ? Eşinin kardeşi bitti. Etle tırnağı ayırarak ne kadar vebal aldığını bilmiyor mu.
İnşallah evlenemez o zaman ne diyeyim böyle kaynana olmaz olsun
Bu üyenin bu kadar ünlü olduğunu bilmeden ilk msj çok garip geldi. Bı görümce ne kadar kötü olabilir ki somut bişey soyleyememis bile eften puften yoruma dayalı şeyler belki başkasının gözünde farklı yorumlanirdi. Sürekli onu yaptım bunu yaptım o bunu yapmadı. Yapmak zorunda mı ? Eşinin kardeşi bitti. Etle tırnağı ayırarak ne kadar vebal aldığını bilmiyor mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?