Görümcem her doğduğunda aynı mevzu mu olacak yani?

Bebek görmeye gitsen bı yerinden eksilmez bence. İlla.elin kolun dolu olsun demiyorum. Bence ya aşırı fedakarlık yapiyosun ya da tamamen küsuyosun ikisi de yanlış eşinin kardeşi o
Evet bana yılan gibi bakan eşimin kardeşi sonuçta o onun en mutlu günlerinden biri ne beni görsün o bakışlara sahip olsun ne benim canım sıkılsın değil mi?

Hayır o zamana kadar görümceme toz kondurmuyordum eşim gibi iyi olduğunu düşünüyordum ama gerçek yüzünü görünce herşeyi kuzenime verdim

Sana ettiğim bedduadan birgün bile pişman olmadım çünkü annemi ısrarla aşağılamayı seçmiştin sonucunu görmüştün bu kadar dokunduysa konuma yorum yapma hala ezik gibi işine bak ne kadar kötü kalplisin senin gibi insan nadir tanıdım Allah çevrendekileri korusun.İstediğiniz şeyleri istediğiniz gibi hatırlayıp yazıyorsunuz iftira atıyorsunuz Allah'a havalesiniz umarım mutluluk size uğramaz...

Görümcenin ne yaptığını ne yapmadığını anlamadımm

Ezik kim belli oluyor
Ben kendi işi gücü olan, arkadaşları olan, çocuğu olan bir kadınım. Kimseye muhtaç değilim. Asıl malında mülkünde oturup düşmanlık edenler eziktir.
Allah sizin kalbinizi iyileştirmedikçe evlat da nasip etmesin inşallah size. Ömrümde ilk kötü duam bugün size oldu

İftiraysa cevap verin.
Kayınvalidenizin evinde oturmuyor musunuz?
Anneniz markete kendi gidebiliyor mu? Yalnız yaşamaya korkmuypr mu?
Abiniz bu nedenle evlenemediği için konu açmadınız mı?
Hangisi yalan?

İftiraysa cevap verin.
Kayınvalidenizin evinde oturmuyor musunuz?
Anneniz markete kendi gidebiliyor mu? Yalnız yaşamaya korkmuypr mu?
Abiniz bu nedenle evlenemediği için konu açmadınız mı?
Hangisi yalan?
Bunlarda yalan yok diğerlerinde yalan var gerçekten sizinle uğraşmak istemiyorum Allah rızası için beni gözardı edin buradaki stres sebebim sizsiniz sizi görmek yazdıklarınızla uğraşmak istemiyorum.Bu ev eşime yıllar önce verilmiş ben olduğum için değil bilseydim eşimin olmadığını oturmazdım zaten herkes kendi yaşadığını kendi bilir....Benim kalbimde bir anneyi aşağılama yok şükür olmayan evladıma kadar dil uzatmayın.

valla görümcem beni kıskanıyor demişsin ama ben senin onu biraz kıskandığını düşündüm çocuğun olmadığı için onun çocuğunu tebrik etmeyi bile hazmedememiş gibi görünüyorsun.Kv böyle düşünmüş olabilir.Çok cıvık cıvık olma ama medeniyetin gerektirdiği bi hayırlı olsunu esitgemez insan

Siz benim varolan evladıma beddualar savururkwn Allah neredeydi?
Anneyi aşağılamam demeyin bari, kayınvalideniz anne değil mi? Evlatlarına kardeş bilinci verememiş, kötü anne diye kaç kere yazdınız?
Kayınvalideniz de bir anne. Bu kadar annelere hassasanız kayınvalidenize de öyle davranın.
Ve evet bu kadar kolay beddualar saçan, kalbi pis, evinde oturdupu insanlara, gittiği iftarlara pis sözler edene Allah evlat nasip etmesin

İşim Yok...arkadaşım çok şükür.Çocuğumda yokne yani bunlar benim eksikliğim mı hala ısrarla büyük konuşuyorsunuz imtihan kapınıza uğramamış belli çok yazık... Çocuk yapmayı marifet bulamayanlardanım ben yapıp onları gösterip eşimin ailesini sömürmeyi bilirdim ama böyle bir kişiliğim yok çok şükür olmadığından değil istemediğimden olmadı nasiptede yokmuş.

Ben çocuk istemedim olmadığı için değil düşünmediğim için yok yani

Olmaz da inşallah. Bu kadar başka aileye düşmanlık eden, yediği dolmayı bile millete malzeme edecek kalpte, kuruyemiş ucuz diye düşmanlık edecek kalpte, ağzından bedduadan hayırlı laf çıkmayan birşne etmesin Zaten Allah

Gerçekten size diyecek sözüm yok artık yorumlar ortada isteyen istediğine inansın buyursun.

Ya ne demek görümcemin yeniden doğacak olması????? Niye düzgün yazmıyorsunuz çok sinir oluyorum okuduğum şeye bir anlam veremiyorum. Burda yazarak anlaşıyoruz düzgün yazsanıza

Lütfen yorumlarınıza dikkat edin buradaki birinin yorumuyla annemi kötü ilan edemezsiniz.Benim kimseyi ayırdığım yok iftiralara kanmayın.
Ben başkasının yorumu ile yazmadım ki. Mesajınızı okudum kayınvalide annenin evine gitmek istemiş kabul etmemiş. Size gelmiş siz de bı sürü eski defterler flln açılmış. Saçma geldi konu eşin kardeşi sonuçta elle tutulur bişi yok her ailede olabilen kıskançlıklar. Görüşmek istemiyorum diyemezsin kafana göre aileyi ayiriyosun şuan. Çocuklarım büyüyecek gelinim bebeği görmeye bile gitmeyecek böyle bişey olmaz.

Gelini ile birlikte oturmak isteyen her kayınvalide adayı kötüdür çünkü niyeti oğlu ile gelinini hayatına karismaktir. Eğer birlikte oturmak istemiyo diyosaniz düzeltin yanlışı bende lafımı geri alırım

Ben evladınıza beddua etmedim size ettim hala iftira atıyorsunuz hala...Ne dediğimi gayet iyi biliyorum.O iftirayı bulun alıntılayın yada görmezden gelin beni muhatap olmayalım artık birbirimizle.Kaynanam bir anne olsaydı onları demezdim ona annemin tırnağı bile olamaz o...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…