- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Üyelerin adından değil, üslubundan anlaşılıyor. Bu konuyu şu üye açar diyorsunuzAy birde nasil hatirliyolar hangi uye hangi konuyu acmisben konuya yorum yaptimmi uyenin ismini cismini unutuyorm
Kadinlar klubunun muge anlisi yaBuldum sizsiniz işte.İftarda aç kaldık...
Ve tereliye'yi ben hariç herkes biliyor sanırım. Onu anlıyorum şuan. :confused: Büyük eksik valla, tereliye veya şimdiki adı her neyse baya sosyolojik vaka. 😂 Bu konu o dönemde baya olay yaratmıştı ve iki günde bir şikayet edilecek bir şey illa ki oluyordu hayatında. Ne güzel günlermiş valla...www.kadinlarkulubu.com
Bende sorun yaşayan tek kişinin ben olmadığını biliyorum buraya konu açmamda gece gündüz bunu dert ettiğimden değil.Bir konu açıyorum üç beş gün belki bir hafta konuya yazan oluyor uzuyor.Tabiki onları silemem sonuçta eşimin ailesi ama uzak duruyorum zararım dokunmuyor en azından yaşanılanı unutmam çünkü ben ne hakedecek birşey yaptım nede karşılığında cevap verdim.Herkesin ne yaptığı belli öyle kalacak.Ya her seyin ustune cizgi cekip sifirdan başlayacaksin, ya da hayatindan sileceksim ve her seyi unutacaksin. Burda kv ve gorumcesiyle kavgasi olmayan cok az insan var. Anlatsalar kendi kv ve gorumcene sukur edersin. Tek farkiniz onlar sizin gibi kafaya takmiyor. Benim de kv ile cok buyuk sorunlarim oldu, cok kotu durumlara dustum ama burda bir defa da olsa konu acip paylasmadim cunki gerek duymadim. Her kesin zaten kv ile sorunu var ve ben sorun yaşayan tek insan degilim.
hmm bacım yok ya ben genede dikkat etmiyorm dikkatli olanlara helal olsunÜyelerin adından değil, üslubundan anlaşılıyor. Bu konuyu şu üye açar diyorsunuz
Bunun sandık şeklinde olanından bana da gelmişti. Hatta hiç unutmam içinde birkaç parça çeyiz ile kullanılmış külot vardı
Kullanılmış mıBunun sandık şeklinde olanından bana da gelmişti. Hatta hiç unutmam içinde birkaç parça çeyiz ile kullanılmış külot vardı
Mossad ajani mubarek ya cat diye buluyorSizin tespitlerinizde beni benden aliyor. Geçen eşinin parasını çal, hırsızlık yap diyen üye değilmisiniz siz?
MaalesefKullanılmış mıAaah bu karaktersizler aaah
Ayyy ayyyy ayyyy yarabbim niye hepsi aynı niyeee bizde mi bunlar gibi rezil insanlar olacz abilerimiz kardeşlerimiz evleninceNişanımda en kötü çerezi alalım bana ondan aldık sanada ondan alalım diyen, nişan alışverişinde herşeye karışıp buna ona gerek yok diyen, evime habersiz gidip perdelerime baktığına şaşırdım diye beni düşman belleyip nikah, kına ve düğünde sırtını dönüp kuzenlerimi azarlayan, düğünden sonra sırf eşimin bir kardeşi diye attığım iki adımdada kendini birşey sanıp bana ağzına geleni diyen,anneme terbiyesizce konuşan vb. bir insan bu yeterli mi?
Çok şükür benim bir abim evli rezil olmadım diğeri içinse hep en iyisini istedim fikrim değişmedi hiç en iyisi olacak inşallah rezil olan rezildir görümcede olsa gelinde olsa insanda olsa...Ayyy ayyyy ayyyy yarabbim niye hepsi aynı niyeee bizde mi bunlar gibi rezil insanlar olacz abilerimiz kardeşlerimiz evlenince
Emann birak ne saniyorsa kendini karnini doyurdugu sofradan kalkip utanmadan burada giybet yapiyor sonrada sizi Allaha havale ediyorum bla Bla hadi ordan birde Bos atip dolu tutmaya calisiyo ve biz geecekleri soyledikce biber gibi kizariyo köpfte gibi patliyobana da beddua etmeye çalıştı eğlendiğin şeylerle imtihan ol diye ama ben bi geyik başlığını açmıştım ona gülüyorduk. aman iyi iyi bol bol geyik ve kahkaha olcak yani hayatımda :)
Detayları bilemem konuya bakınca çok da zararlı biri değil gibi geldiAlındığım yok sinir oluyorum gelip günah çıkardı resmen ama bizi suçlu göstermeye çalışarak baktı ben başka konuşuyorum çıkıp gitti.
Son iki üç yorum önce alıntıladı biri bakDetayları bilemem konuya bakınca çok da zararlı biri değil gibi geldi
Aaaaaaay ben sok egitim sart valla a dusun testesteron fazlaligi yüzünden olan ve genetik olan durum erkekler Tuvalete turbanla girmiyor diyeymis bu nasil bi kafa ne kullaniyoal buyur sanada he he
Ayırım yapıyorsa sen de değer gördüğün kadar değer ver mademSon iki üç yorum önce alıntıladı biri bak
ne bilimAaaaaaay ben sok egitim sart valla a dusun testesteron fazlaligi yüzünden olan ve genetik olan durum erkekler Tuvalete turbanla girmiyor diyeymis bu nasil bi kafa ne kullaniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?