Görümcem her doğduğunda aynı mevzu mu olacak yani?

Kadinlar klubunun muge anlisi ya

Bende sorun yaşayan tek kişinin ben olmadığını biliyorum buraya konu açmamda gece gündüz bunu dert ettiğimden değil.Bir konu açıyorum üç beş gün belki bir hafta konuya yazan oluyor uzuyor.Tabiki onları silemem sonuçta eşimin ailesi ama uzak duruyorum zararım dokunmuyor en azından yaşanılanı unutmam çünkü ben ne hakedecek birşey yaptım nede karşılığında cevap verdim.Herkesin ne yaptığı belli öyle kalacak.

Ayyy ayyyy ayyyy yarabbim niye hepsi aynı niyeee bizde mi bunlar gibi rezil insanlar olacz abilerimiz kardeşlerimiz evlenince

Ayyy ayyyy ayyyy yarabbim niye hepsi aynı niyeee bizde mi bunlar gibi rezil insanlar olacz abilerimiz kardeşlerimiz evlenince
Çok şükür benim bir abim evli rezil olmadım diğeri içinse hep en iyisini istedim fikrim değişmedi hiç en iyisi olacak inşallah rezil olan rezildir görümcede olsa gelinde olsa insanda olsa...

bana da beddua etmeye çalıştı eğlendiğin şeylerle imtihan ol diye ama ben bi geyik başlığını açmıştım ona gülüyorduk. aman iyi iyi bol bol geyik ve kahkaha olcak yani hayatımda :)
Emann birak ne saniyorsa kendini karnini doyurdugu sofradan kalkip utanmadan burada giybet yapiyor sonrada sizi Allaha havale ediyorum bla Bla hadi ordan birde Bos atip dolu tutmaya calisiyo ve biz geecekleri soyledikce biber gibi kizariyo köpfte gibi patliyo

Hediyeyi zaten kuzeninize vermek niyetiyle hazırlamış olduğunuzu düşündüm,sonra zaten bir bahane bulur vermem demiş olmalısınız, o bahaneyi de bulmuşsunuz zira ben eşinin ailesinden bu kadar nefret edipte öyle güzel hediye paketi hazırlayacak biri olduğunuza asla kata ve zinhar inanmıyorum.
Her konunuz aynı,sevmiyorsunuz bu insanları,onlar da size bayılmıyor zaten aşikar.
Hepimiz farkındayız,rol yapmanıza gerek yok.

Ben hiçbir şey anlamadım.
Evliliğinize çok ciddi zararları olur, saygısızlığı olur görüşmezsiniz de sizde öyle bir sorun yok gibi geldi bana.
Görümceniz doğum mu yapıyor, kendi doğum günü mü, onu bile anlamakta zorlandım. Yazarken derdini düzgün ifade edemeyen insanlara direkt negatif yaklaşıyorum zaten.

Ben de sevmem kayın ailemi. Sevmek zorunda da değilim. Ama çok aşırı bir durum yaşamadıkça da görüşürüm, belli bir seviyede. Böyle de olmalı bence.
Siz de kusursuz değilsiniz sanki.
Benim yorumlamam bu kadar

Konuya 'görümcenin doğumgünü' diye anlayarak başladım. Dedim kutlama meselesi herhalde.

Bu ne biçim anlatımdır?
"Görümcem doğum yapacak" , "görümcem doğuracak" yazsanız ya.
"Görümcem her doğduğunda" , "yeniden doğacak olan görümcem" nedir?

Türkçe'yi mahvettiniz yeter vallahi..

Ayrıca bence siz biraz fazla burnu havada davranıyorsunuz.
Anne ve kv yi görüştürmemeye uğraşmalar, binbir tane havada bahane yazıp kendinizi ispat etme çabası falan, huzur bozan sizsiniz izlenimi uyandırdı bende.
Anneniz de az değil tabi..

Doğum yapana bir hayırlı olsun demek büyütülecek bir şey değil. Çok havaya girmeyin.
Kimsenin sizin iyi dileklerinize ihtiyacı yoktur da kardeşler arasını açmayın diye kadın gelip uyarmış. Bence kulak verin.
Görümce mi daha kötü niyetli? siz mi?

İster umursayın ister umursamayın ama izlenimler bunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…