- 11 Ocak 2018
- 2.765
- 4.875
- 83
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Neden haksızım zamanında beni üzmüş insanlara mesafe koydum diye mi onlardan uzak duruyorum diye mi onlar gibi içlerine girip laf sokup en güzel günlerini mahvetmek için mi uğraşmalıyım.Dikkat edin eğlendiğiniz şeyler imtihanınız olmasın tabiki siz bilirsiniz devam.ben eşinizin ailesini değil sizi haksız buldum, bunu da net şekilde belirttim. dikkatli okuyun.
bizim neye gülüp neye dertlendiğimizi nerden biliyorsunuz.
mesela çocuk sahibi olamıyor diye eş ailesinden laf işiten arkadaşların konularına üzüldük.
burada mısınız da yorum yapıyorsunuz ?
burada istediğim şeylerle eğlenir istediklerimi ciddiye alırım. kimseye hakaret etmediğim sürece hepsine hakkım var. bu da sizi zerrece ilgilendirmez.
Neden haksızım zamanında beni üzmüş insanlara mesafe koydum diye mi onlardan uzak duruyorum diye mi onlar gibi içlerine girip laf sokup en güzel günlerini mahvetmek için mi uğraşmalıyım.Dikkat edin eğlendiğiniz şeyler imtihanınız olmasın tabiki siz bilirsiniz devam.
Olmayacak duaya amin bu.Çünkü beni üzmüş,ağzına geleni demiş,yüzgöz olmaktan çekinmemiş insanlarla birdaha eskisi gibi hiç olmadım.Onların yaptığını onlara yapıp tamam şimdi iyi olabiliriz diyecek biri değilim bununla uğraşmam.Terelliye ben gercekten senin kv konularindan sıkıldım.
Umarim bir gun kv ve gorumcenle samimi olur, biz de guzel haberlerini duyariz
Aynı fikirdeyimYani gorumcenizin size ne yaptığını yazmamışsınız ki. Böyle okuyunca sizi haksiz buldum ama size ne yaptığını anlamadim
Aileyi rahat mı bırakayım.Aylardır annemle görüşmek isteyen kaynanam annem ekti ekti en sonunda bana geldi kim kimi rahat bıraksın acaba???Çok eski üyelerdensiniz siz terelleyi mi neydi değil mi adınız hatırladım sizi ya ben sizin konunuza denk geldikçe cok üzülüyorum çok dua ediyorum Allahım sen esirge diye. Lütfen biraz artık şu aileyi rahat bırakın gerçekten yazık günah.
Bu yanıta cevap vermiştimAynı fikirdeyim
O zaman niye her dediğine alınıyorsunEşim istese onun hatrına görüşürdüm ama o içinden geliyorsa görüş diyor.Kv öyle bir hattı yok zaten.
Kadının 3 dolma değil 2 dolma meselesi varmış yanlış biliyorsunuzBuldum sizsiniz işte.İftarda aç kaldık...
Ve tereliye'yi ben hariç herkes biliyor sanırım. Onu anlıyorum şuan. :confused: Büyük eksik valla, tereliye veya şimdiki adı her neyse baya sosyolojik vaka. 😂 Bu konu o dönemde baya olay yaratmıştı ve iki günde bir şikayet edilecek bir şey illa ki oluyordu hayatında. Ne güzel günlermiş valla...www.kadinlarkulubu.com
Son kelime evet anladım keyfiniz bilir buyrun yaşayın.son kez yazayım sizin sandığınız gibi şiddet gören, aldatılan kadınların konularına gülmüyoruz. çok şükür o ahlakımız var.
ama gerçekten çok saçma konular da var ve onlara baya kahkaha atıyoruz.
ayrıca benim imtihanımdan size ne ? ne yaşarsam yaşarım, o benim derdim, sizi germesin.
Alındığım yok sinir oluyorum gelip günah çıkardı resmen ama bizi suçlu göstermeye çalışarak baktı ben başka konuşuyorum çıkıp gitti.O zaman niye her dediğine alınıyorsun
Bu konu üç dolma diye hatırlatılmaz ne alaka konularımı dönüp dönüp okumuyorum unutmuşum bile.Kadının 3 dolma değil 2 dolma meselesi varmış yanlış biliyorsunuz
Tamam devamını okuyacağımBu yanıta cevap vermiştim
Siz ne konuşuyorsunuz ya? Nasıl bu tür sözler söyleyebilirsiniz ayıptır bir insanın iffetine laf edilmez.Bana yapılan iyilik fedakarlık neymiş ki ben nankörüm gram tanımadığınız insanlara böyle şeyler yazmayın bunun adı edepsizlik sadece buradaki engellere kalmaz adliyelik olmayın ben uğraşmam Allaha havale ederim biri uğraşır o zaman biri hakkında iyi demeye korkarsınız!
Ya her seyin ustune cizgi cekip sifirdan başlayacaksin, ya da hayatindan sileceksim ve her seyi unutacaksin. Burda kv ve gorumcesiyle kavgasi olmayan cok az insan var. Anlatsalar kendi kv ve gorumcene sukur edersin. Tek farkiniz onlar sizin gibi kafaya takmiyor. Benim de kv ile cok buyuk sorunlarim oldu, cok kotu durumlara dustum ama burda bir defa da olsa konu acip paylasmadim cunki gerek duymadim. Her kesin zaten kv ile sorunu var ve ben sorun yaşayan tek insan degilim.Olmayacak duaya amin bu.Çünkü beni üzmüş,ağzına geleni demiş,yüzgöz olmaktan çekinmemiş insanlarla birdaha eskisi gibi hiç olmadım.Onların yaptığını onlara yapıp tamam şimdi iyi olabiliriz diyecek biri değilim bununla uğraşmam.
Nar konusu ve et konusu da vardi yanilmiyorsam.Kadının 3 dolma değil 2 dolma meselesi varmış yanlış biliyorsunuz
Ve ben sizi Allah havale ediyorum sizi az çok tanidik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?