Görümcem her doğduğunda aynı mevzu mu olacak yani?

Terelliye ben gercekten senin kv konularindan sıkıldım.
Umarim bir gun kv ve gorumcenle samimi olur, biz de guzel haberlerini duyariz

Neden haksızım zamanında beni üzmüş insanlara mesafe koydum diye mi onlardan uzak duruyorum diye mi onlar gibi içlerine girip laf sokup en güzel günlerini mahvetmek için mi uğraşmalıyım.Dikkat edin eğlendiğiniz şeyler imtihanınız olmasın tabiki siz bilirsiniz devam.

son kez yazayım sizin sandığınız gibi şiddet gören, aldatılan kadınların konularına gülmüyoruz. çok şükür o ahlakımız var.
ama gerçekten çok saçma konular da var ve onlara baya kahkaha atıyoruz.

ayrıca benim imtihanımdan size ne ? ne yaşarsam yaşarım, o benim derdim, sizi germesin.

Çok eski üyelerdensiniz siz terelleyi mi neydi değil mi adınız hatırladım sizi ya ben sizin konunuza denk geldikçe cok üzülüyorum çok dua ediyorum Allahım sen esirge diye. Lütfen biraz artık şu aileyi rahat bırakın gerçekten yazık günah.

Terelliye ben gercekten senin kv konularindan sıkıldım.
Umarim bir gun kv ve gorumcenle samimi olur, biz de guzel haberlerini duyariz
Olmayacak duaya amin bu.Çünkü beni üzmüş,ağzına geleni demiş,yüzgöz olmaktan çekinmemiş insanlarla birdaha eskisi gibi hiç olmadım.Onların yaptığını onlara yapıp tamam şimdi iyi olabiliriz diyecek biri değilim bununla uğraşmam.

Aileyi rahat mı bırakayım.Aylardır annemle görüşmek isteyen kaynanam annem ekti ekti en sonunda bana geldi kim kimi rahat bıraksın acaba???

Kadının 3 dolma değil 2 dolma meselesi varmış yanlış biliyorsunuz

Son kelime evet anladım keyfiniz bilir buyrun yaşayın.

Çünkü kadın kardeşlerin birbiriyle görüşmesini istiyor bunu her anne ister kızı doğum yapacak abisi sırf karısı istemiyor diye ne yeğenini ne kardeşini sormayacak insanın zoruna gider kadında bunun için uğraşıyor. Ya gerçekten Allahtan o aile sabır size de biraz merhamet diliyorum evlendiğinizden beri ailenin burnundan getirdiniz ne bitmeyen kininiz var sizin ya.

Adliyelikmi olacaz he oldu zaten polis savci da bir dedikodu olsa da birilerini hapse atsak dusunce ozgurlugu cicim buu

Ya her seyin ustune cizgi cekip sifirdan başlayacaksin, ya da hayatindan sileceksim ve her seyi unutacaksin. Burda kv ve gorumcesiyle kavgasi olmayan cok az insan var. Anlatsalar kendi kv ve gorumcene sukur edersin. Tek farkiniz onlar sizin gibi kafaya takmiyor. Benim de kv ile cok buyuk sorunlarim oldu, cok kotu durumlara dustum ama burda bir defa da olsa konu acip paylasmadim cunki gerek duymadim. Her kesin zaten kv ile sorunu var ve ben sorun yaşayan tek insan degilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…