Görümcem her doğduğunda aynı mevzu mu olacak yani?

Benim silsin gibi bir beklentim yok tamamen yanlış anlamışsınız malesef benimde bir ailem var bunu nasıl beklerim?

Ozaman biraz anlayisli ol alt ustu bir hayirli olsun sanki ne var bunda ben esimle gitmek isterim akrabalarima yanliz gideceksem niye evliyim degilmi
İlkinde hayırlı olsun dedim yetmedi bu sebeple yormak istemiyorum kendimi bana gerçekten yılan gibi bakan biriyle görüşmek istemiyorum.

Konuyu okudum zaten genel durumdan bahsettim mesela bizde cok ayip misafiri kabul etmemek
Gelmesi gereken zamanda gelseydi annem kabul ederdi hem ha ona gitmiş ha bana gelmiş farkeder birşey yok anneme gitseydi de yine gidecektim annem ona hizmet edecek değil.

Bize gelirken tulumba alıyordu onu uygun gördük
Baklavayı alan annemler olur hhhahahaha

Cevaba bak neyse by:)
Aslinda suc senin deil ferhunde gelin suc o hayirsiz evladin su o kocan olacak..... Herifin nerelisin Hanim köylu

Korkuyo nabbsin oda annen kotu ama askim.. Sus yoksa bir hafta cezalanirsin evet annem kotu tü Kaka oyle evladin karakterine........

Ailesini kötülemeyi eşime çoktan bıraktım çünkü ne olduklarının farkında olduğunu anladım.Ban yemek için bu kadar uğraşma gözardı ediyorum seni şimdi eğlen

Bebim oyle kocam olsa istemem dusunsene 9 ay karninda tasimis buyutmus evlendirmis sonuc Hanim köylu bu annesini bunca emegine saygisiz lik yapiyor bana neler yapmaz boynuzlar bile konu sahibi sanki sultan gelin herifi 4 aylikken alip koynunda buyutmus sanarsin teheyyy

Görüşmek isteyen kaynanamdı konuyu oku annem değil benim aklım bana yetiyor çok şükür.
Bunu okuyunca aklıma kaynanam geldi hiç annemi evine davet etmeyen kaynanam annemi evine davet ettiğinde benden epey şikayetçi olunca annem beni kayırmış ve demiş ki senin oğlun sütten çıkmış ak kaşşık değil, o bana ne terbiyesizlikler yaptı ben sana gelip şikayet etmedim, huzurları kaçmasın diye sen yaşlı kadınsın onları idare etmelisin demiş

Ailesini kötülemeyi eşime çoktan bıraktım çünkü ne olduklarının farkında olduğunu anladım.Ban yemek için bu kadar uğraşma gözardı ediyorum seni şimdi eğlen
Ahahahaha herif bikti tamam sen haklisin kiricim ahahahaha birde dolmaci ben deilim diyor ahahha arsif unutmuyor

yok ya öyle adamlar da çok buldumcuk oluyo hatta baya baya saf oluyolar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…