- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Benim silsin gibi bir beklentim yok tamamen yanlış anlamışsınız malesef benimde bir ailem var bunu nasıl beklerim?Valla bazi extrem yasananlar haric kocalarinizi ya anasiz babasiz bulun yada herseyi bukadar buyutmeyin bana sacma geliyor araya mesafe koyarsin saygi olur bitti gitti hangi kadin kocasi istedi diye ailesini silmiski erkekte silsin bu kadar sacma beklentiye girmeyin
Görüşmek isteyen kaynanamdı konuyu oku annem değil benim aklım bana yetiyor çok şükür.Sen bizim gozumuzun bebegiydin tereleli ☺ ama bak nasil yakaladilar artik su kocanin ailesini rahat birak kiz annen mi akil veriyor sana
Ozaman biraz anlayisli ol alt ustu bir hayirli olsun sanki ne var bunda ben esimle gitmek isterim akrabalarima yanliz gideceksem niye evliyim degilmiBenim silsin gibi bir beklentim yok tamamen yanlış anlamışsınız malesef benimde bir ailem var bunu nasıl beklerim?
Cevaba bak neyse by:)Hahahh Cokta fifi soguk cay ic ustune kocanla
Konuyu okudum zaten genel durumdan bahsettim mesela bizde cok ayip misafiri kabul etmemekGörüşmek isteyen kaynanamdı konuyu oku annem değil benim aklım bana yetiyor çok şükür.
İlkinde hayırlı olsun dedim yetmedi bu sebeple yormak istemiyorum kendimi bana gerçekten yılan gibi bakan biriyle görüşmek istemiyorum.Ozaman biraz anlayisli ol alt ustu bir hayirli olsun sanki ne var bunda ben esimle gitmek isterim akrabalarima yanliz gideceksem niye evliyim degilmi
Kötü olanın düzeldiğini görmedim, aynı bizim evin yanındaki komşu gibi, kötü kötüdür ama kendisini bilmezlerdenİlk doğumundan sonra ağlamış ben bu kadar mı kötüyüm bir hayırlı olsun demedi demiş
Gelmesi gereken zamanda gelseydi annem kabul ederdi hem ha ona gitmiş ha bana gelmiş farkeder birşey yok anneme gitseydi de yine gidecektim annem ona hizmet edecek değil.Konuyu okudum zaten genel durumdan bahsettim mesela bizde cok ayip misafiri kabul etmemek
Hahahh Cokta fifi soguk cay ic ustune kocanla
Aynen neyse o fazlasını beklememek gerekKötü olanın düzeldiğini görmedim, aynı bizim evin yanındaki komşu gibi, kötü kötüdür ama kendisini bilmezlerden
Bize gelirken tulumba alıyordu onu uygun gördükahahah yaa o soğuk çaya çok güldüm, onu uygun görmüş kocası. kadın haklı bilerek az yapsa da, oğlumla gelinim bana iftara gelicek bir şişe soğuk çay... tüüüüüü... insan en kallavisinden bir kutu baklava alır :)
Aslinda suc senin deil ferhunde gelin suc o hayirsiz evladin su o kocan olacak..... Herifin nerelisin Hanim köyluCevaba bak neyse by:)
Konuya bisey yazasim gelmiyor komik yorumları okumaya geldim buda neymiş böyle ya daha neler görecem midye başka bir anlam kazandı hayatımda
Ailesini kötülemeyi eşime çoktan bıraktım çünkü ne olduklarının farkında olduğunu anladım.Ban yemek için bu kadar uğraşma gözardı ediyorum seni şimdi eğlenAslinda suc senin deil ferhunde gelin suc o hayirsiz evladin su o kocan olacak..... Herifin nerelisin Hanim köylu
Korkuyo nabbsin oda annen kotu ama askim.. Sus yoksa bir hafta cezalanirsin evet annem kotu tü Kakaoyle evladin karakterine........
Bebim oyle kocam olsa istemem dusunsene 9 ay karninda tasimis buyutmus evlendirmis sonuc Hanim köylu bu annesini bunca emegine saygisiz lik yapiyor bana neler yapmaz boynuzlar bile konu sahibi sanki sultan gelin herifi 4 aylikken alip koynunda buyutmus sanarsin teheyyyahahah yaa o soğuk çaya çok güldüm, onu uygun görmüş kocası. kadın haklı bilerek az yapsa da, oğlumla gelinim bana iftara gelicek bir şişe soğuk çay... tüüüüüü... insan en kallavisinden bir kutu baklava alır :)
Hani sen değil din kız tereliye sensin yaSorma çok meşhurum eşimin ailesi gibi buradakilerde beni çekemiyor
Bunu okuyunca aklıma kaynanam geldi hiç annemi evine davet etmeyen kaynanam annemi evine davet ettiğinde benden epey şikayetçi olunca annem beni kayırmış ve demiş ki senin oğlun sütten çıkmış ak kaşşık değil, o bana ne terbiyesizlikler yaptı ben sana gelip şikayet etmedim, huzurları kaçmasın diye sen yaşlı kadınsın onları idare etmelisin demişGörüşmek isteyen kaynanamdı konuyu oku annem değil benim aklım bana yetiyor çok şükür.
İftar mevzusu dese tamam dolma deyince unutmuştum vallaHani sen değil din kız tereliye sensin ya
Ahahahaha herif bikti tamam sen haklisin kiricim ahahahaha birde dolmaci ben deilim diyor ahahha arsif unutmuyorAilesini kötülemeyi eşime çoktan bıraktım çünkü ne olduklarının farkında olduğunu anladım.Ban yemek için bu kadar uğraşma gözardı ediyorum seni şimdi eğlen
Bebim oyle kocam olsa istemem dusunsene 9 ay karninda tasimis buyutmus evlendirmis sonuc Hanim köylu bu annesini bunca emegine saygisiz lik yapiyor bana neler yapmaz boynuzlar bile konu sahibi sanki sultan gelin herifi 4 aylikken alip koynunda buyutmus sanarsin teheyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?