Görümcem her doğduğunda aynı mevzu mu olacak yani?

Hahhahaha birde o var hani görmek istiyorsun çağır evine değil mi ama yok misafir mı ödü kopar biri gelir diye.Telefonda sana geleyim sana geleyim demiş anneme annem demiş gelme dede hasta evde düşer biryerine birşey olur yinede geldi dedim ya annemle görüşmeni istemiyorum dediğim halde geldi

yok ya öyle adamlar da çok buldumcuk oluyo hatta baya baya saf oluyolar bence.
Benim tek inandigim budur bir erkek emege fedakarliga sirtini donuyorsa karisini boynuzlar aga bakiniz Kadin cigerini vermis kocasina vede omrunu Adam aldatti baska kariyi hamile birakti vermeseydin diyor eee budur iste ben oglum a ogretiyorum iyiligi yapilan fedakarligi unutma

Konu sahibi tam bir fiyasko tipik Kaynana görümce kavgasi arayan Hayatta baska bir alternatifi olmayan lq seviyesi belirli bir seviyenin altinda olan bir ferhunde cahile girme laf yarisina demisler

Siz ne konuşuyorsunuz ya? Nasıl bu tür sözler söyleyebilirsiniz ayıptır bir insanın iffetine laf edilmez.Bana yapılan iyilik fedakarlık neymiş ki ben nankörüm gram tanımadığınız insanlara böyle şeyler yazmayın bunun adı edepsizlik sadece buradaki engellere kalmaz adliyelik olmayın ben uğraşmam Allaha havale ederim biri uğraşır o zaman biri hakkında iyi demeye korkarsınız!

ya zaten gerçekten çok büyük krizler olmadıkça ailesini silen yada görmezden gelen kadın da erkek de benim gözümde yanlıştır. tamam herkesin yuvası ailesi oluyor ama ana babayı dışlamak, cıks.

ya zaten gerçekten çok büyük krizler olmadıkça ailesini silen yada görmezden gelen kadın da erkek de benim gözümde yanlıştır. tamam herkesin yuvası ailesi oluyor ama ana babayı dışlamak, cıks.
Kimsenin kimseyi dışladığı yok mesafeyi ben koruyorum eşime karıştığım yok!

al buyur sanada he he

Eklentiler

• Screenshot_20200106_232651_com.android.chrome.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 89
  • Screenshot_20200106_232643_com.android.chrome.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 86
neden üzerinize alınıyorsunuz ki, açtık tek tek herkesin başlıklarını okuyup kah gülüyor kah ülke ne hale gelmiş diye ağlıyoruz
Verdiğim cevaplarda eşimin ailesini haksız buldunuz ama bunu belirtemediniz bile bunun yerine başka yorumlarda bulundunuz.Burası eğlence sitesi değil yanlış yerdesiniz insanların dert diye adlandırdıkları şeylere gülüp geçmekte iyi birşey değil.Herneyse eğlenmeye devam edebilirsiniz ben bununla uğraşamam sizide gözardı ediyorum.

Boş ver ya şuursuz akılsız biriymiş işte sen eşin kv hatırına yarım saat uğra denk geldiğinizde merhaba merhaba yaparsın samimi olmayıverirsin yeter

Boş ver ya şuursuz akılsız biriymiş işte sen eşin kv hatırına yarım saat uğra denk geldiğinizde merhaba merhaba yaparsın samimi olmayıverirsin yeter
Eşim istese onun hatrına görüşürdüm ama o içinden geliyorsa görüş diyor.Kv öyle bir hattı yok zaten.

ben eşinizin ailesini değil sizi haksız buldum, bunu da net şekilde belirttim. dikkatli okuyun.
bizim neye gülüp neye dertlendiğimizi nerden biliyorsunuz.
mesela çocuk sahibi olamıyor diye eş ailesinden laf işiten arkadaşların konularına üzüldük.
burada mısınız da yorum yapıyorsunuz ?

burada istediğim şeylerle eğlenir istediklerimi ciddiye alırım. kimseye hakaret etmediğim sürece hepsine hakkım var. bu da sizi zerrece ilgilendirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…