- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Hahhahaha birde o var hani görmek istiyorsun çağır evine değil mi ama yok misafir mı ödü kopar biri gelir diye.Telefonda sana geleyim sana geleyim demiş anneme annem demiş gelme dede hasta evde düşer biryerine birşey olur yinede geldi dedim ya annemle görüşmeni istemiyorum dediğim halde geldiBunu okuyunca aklıma kaynanam geldi hiç annemi evine davet etmeyen kaynanam annemi evine davet ettiğinde benden epey şikayetçi olunca annem beni kayırmış ve demiş ki senin oğlun sütten çıkmış ak kaşşık değil, o bana ne terbiyesizlikler yaptı ben sana gelip şikayet etmedim, huzurları kaçmasın diye sen yaşlı kadınsın onları idare etmelisin demiş
Benim tek inandigim budur bir erkek emege fedakarliga sirtini donuyorsa karisini boynuzlar aga bakiniz Kadin cigerini vermis kocasina vede omrunu Adam aldatti baska kariyi hamile birakti vermeseydin diyor eee budur iste ben oglum a ogretiyorum iyiligi yapilan fedakarligi unutmayok ya öyle adamlar da çok buldumcuk oluyo hatta baya baya saf oluyolar bence.
Siz ne konuşuyorsunuz ya? Nasıl bu tür sözler söyleyebilirsiniz ayıptır bir insanın iffetine laf edilmez.Bana yapılan iyilik fedakarlık neymiş ki ben nankörüm gram tanımadığınız insanlara böyle şeyler yazmayın bunun adı edepsizlik sadece buradaki engellere kalmaz adliyelik olmayın ben uğraşmam Allaha havale ederim biri uğraşır o zaman biri hakkında iyi demeye korkarsınız!Benim tek inandigim budur bir erkek emege fedakarliga sirtini donuyorsa karisini boynuzlar aga bakiniz Kadin cigerini vermis kocasina vede omrunu Adam aldatti baska kariyi hamile birakti vermeseydin diyor eee budur iste ben oglum a ogretiyorum iyiligi yapilan fedakarligi unutma
Benim tek inandigim budur bir erkek emege fedakarliga sirtini donuyorsa karisini boynuzlar aga bakiniz Kadin cigerini vermis kocasina vede omrunu Adam aldatti baska kariyi hamile birakti vermeseydin diyor eee budur iste ben oglum a ogretiyorum iyiligi yapilan fedakarligi unutma
bacim terliye diye aratip yorumlarina bakinca senin nickin cikiyo tereliye sensin işte bide yok ben degilim diyosunYok o ben değilim
Kimsenin kimseyi dışladığı yok mesafeyi ben koruyorum eşime karıştığım yok!ya zaten gerçekten çok büyük krizler olmadıkça ailesini silen yada görmezden gelen kadın da erkek de benim gözümde yanlıştır. tamam herkesin yuvası ailesi oluyor ama ana babayı dışlamak, cıks.
Hehebacim terliye diye aratip yorumlarina bakinca senin nickin cikiyo tereliye sensin işte bide yok ben degilim diyosun
dur yolluyorum sana burdan
Önceki yorumları oku zahmet etme boşyeredur yolluyorum sana burdan
Hehe dedim zaten yalan mı dedimal buyur sanada he he
al buyur sanada he he
ahahahh yaaa istemsizce kahkaha attım ve şu an 1 oda dolusu insan okuyor burayı daha neler çıkacak diye
Çıkacak birşey yokahahahh yaaa istemsizce kahkaha attım ve şu an 1 oda dolusu insan okuyor burayı daha neler çıkacak diye
Çıkacak birşey yok
Verdiğim cevaplarda eşimin ailesini haksız buldunuz ama bunu belirtemediniz bile bunun yerine başka yorumlarda bulundunuz.Burası eğlence sitesi değil yanlış yerdesiniz insanların dert diye adlandırdıkları şeylere gülüp geçmekte iyi birşey değil.Herneyse eğlenmeye devam edebilirsiniz ben bununla uğraşamam sizide gözardı ediyorum.neden üzerinize alınıyorsunuz ki, açtık tek tek herkesin başlıklarını okuyup kah gülüyor kah ülke ne hale gelmiş diye ağlıyoruz
Eşim istese onun hatrına görüşürdüm ama o içinden geliyorsa görüş diyor.Kv öyle bir hattı yok zaten.Boş ver ya şuursuz akılsız biriymiş işte sen eşin kv hatırına yarım saat uğra denk geldiğinizde merhaba merhaba yaparsın samimi olmayıverirsin yeter
Verdiğim cevaplarda eşimin ailesini haksız buldunuz ama bunu belirtemediniz bile bunun yerine başka yorumlarda bulundunuz.Burası eğlence sitesi değil yanlış yerdesiniz insanların dert diye adlandırdıkları şeylere gülüp geçmekte iyi birşey değil.Herneyse eğlenmeye devam edebilirsiniz ben bununla uğraşamam sizide gözardı ediyorum.
[/Q
Verdiğim cevaplarda eşimin ailesini haksız buldunuz ama bunu belirtemediniz bile bunun yerine başka yorumlarda bulundunuz.Burası eğlence sitesi değil yanlış yerdesiniz insanların dert diye adlandırdıkları şeylere gülüp geçmekte iyi birşey değil.Herneyse eğlenmeye devam edebilirsiniz ben bununla uğraşamam sizide gözardı ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?