Bence seni ilgilendirmez...
Abisine de konuyu açıp, okları kendine yöneltme...
Görümcenle bu tarz diyaloglara da girme...
Yengemin herşeyden haberi vardı der, o şöyle böyle yap dedi der.. derde der..
Dertsiz başına dert alma...
Bebeklerin ölmüş... başınız sağolsun...
tan görümcen çok tehlikeli birisi lütfen dikkat et ne demek seni denemek için böyle bir şey söylemiş bir de senin bebeklerini kaybettiğini de biliyor psikopat mı bu kız? eşine söylesen bir türlü söylemesen bir türlü şimdi böyle anlattığında ortada hiç bir şey yokken bir şeyler uydurup iftira atan yenge moduna da sokabilir bu kız seni; olaylar çok fazla birikip üstünden zaman geçmeden bir an evvel eşine anlatmalısın.
Bence eşinize herşeyi anlatın.Şimdi eski konularınıza baktrımda çok sinir oldum.Görümceniz densizin biri.Kayınvalidenizden kurtulmuş olabilirsiniz ama bu kız çok zeki eninde sonunda size zarar verecek.Hem anne-kız niyetleri ne anlamadım,sizi boşatıp kocanıza 3.eşi mi arayacaklar acaba?Ben olsam bu konuyu kullanır mümkün olduğunca evime girmesini engellerdim.Eşime de açık açık "kardeşinin gözü kara yapabileceklerinden korkuyorum.İlerde belki çok daha kötü bir duruma beni de alet edecek.Ben kimsenin oyuncağı değilim.Bundan olaydan sonra onada tamamen resmi olacağım" derdim.
bence herşeyi eşine anlat senin bebeklerini yeni kaybetmen söz konusuyken seni böyle bişeyle denemesi asla yenilir yutulur şey değil
eşinin ailesine ve kardeşine karşı ondan habersiz hiç birşey yapma hiçbir sırlarını saklama yoksa aranıza girmeleri için sebepleri olur
ayrıca bi arkadaş şaka değil bu bebeği aldırmıştır demiş katılıyorum ona
insan denicek şeyde böyle bişeyle mi dener yani denese de o kadar uzatmaz kısa keser
yani her türlü güvenilmez bu kıza,
mutlaka eşine söyle yoksa söylememeni bile koz olarak gösterebilirler bak sana haber bile vermedi diye
Şu hormonlu gıdalar çıkalı yeni nesil pek sağlıklı değil benim kızımada doktnr yazmıştı kızım şok oldu ve kullanmayı red etti ikna edemedim ,hormonal dengesizlik için kadın,doğum yazmıştı kıllanmadan dolayı,
amann yarebbim bu nasıl bir zekadırr!!! Kızın günahına girmek istemiyorum ama sanki ilk olayın şokuyla ne yapacağını bilemedi gelip size anlattı sonradan da adının lekelenmesini istemediği için sizi denediğini söyledi.Ben hiç bir bayanın bu konuyla ilgili şaka yapacağını düşünmüyorumm helekii sevmediği birinee..İkinci bir ihtimalde gerçekten sizi denemiş olabileceği d.kontrol haplarını açıkta bıraktığını yazmışsınız belki böyle bir şüphe uyandırmak istemişte olabilir.Öyle ya da böyle yaptığı çokk çokk kötü bir şey.Bu kız ilerde neler yapar kim bilir...