Görümcem 19 yaşında öğrenci ve sevgilisi var. Hafta sonları bize kalmaya geliyor. Geçen hafta sonu çantasında doğum kontrol hapı dikkatimi çekti ve tedirgin oldum. Günahını almayım diyorum çünkü doğum kontrol hapı sıkıntılı adetlerde de kullanılan bir ilaç. Eşime söylesem kötü şeyler olur diye düşündüm. Sormak istemiyorum zaten benle arası pek yok şimdi ortalığı karıştıran gelin olmak istemiyorum. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız?
bence söylemeyin onun özel hayatı. adeti içinde kullanıyo olabilir. kötü şeylere sebebiyet olabilirsiniz allah korusun:26:
pardon hamileymiş. bence sıkışmış bi durumda görümceniz. abisine söylerseniz daha kötü şeyler olur hiç bir abi bunu kaldıramaz. öldürür falan allah korusun. onun vebalini taşıyamazsınız. bi hata yapmış aileye söylemektense başka bi çözüm yolu deneyin bence.
Kızlar çok şaşkınım görümcem hamileymiş ve sürekli ağlıyor zaten çok durgundu ben de heralde sevgilisinden ayrıldı ya da kavgalı diyordum. Dün ağlayarak benden yardım istedi beta hcg göre dört beş haftalık abime söyleme mahvolurum diye yemin ettirdi. Aldırmak istiyor erkek arkadaşı gerekirse evlenelim demiş ama daha 18 yaşında ve tıp öğrencisi nasıl olacak ki zaten kendisi de doğurmak istemiyor ben onu nasıl kolundan tutup aldırmaya götüreyim imkansız yapamam dedim sürekli ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım çok üzgünüm
Valla her ihtimali düşündüm ama sonuç ne olursa olsun eşimle konuşacağım bir söze, iftlraya boşayacaksa boşasın. Bir de eşim zamanında yatıp kalkmadığı kadın kalmamış ama eminim böyle bir durumda aslan kesilecek sonuçta tipik türk erkeği bir de eşim kolundan zorla tutup kürtajı kendi yapmaya kalkarsa off valla içim sıkıldı ikiz bebeklerimi kaybettim benden çok eşim çöktü kaç defa bebeklerimiz için arkadaşlarının yanında ağlamış bir de bu durum onu mahvedecek
Valla her ihtimali düşündüm ama sonuç ne olursa olsun eşimle konuşacağım bir söze, iftlraya boşayacaksa boşasın. Bir de eşim zamanında yatıp kalkmadığı kadın kalmamış ama eminim böyle bir durumda aslan kesilecek sonuçta tipik türk erkeği bir de eşim kolundan zorla tutup kürtajı kendi yapmaya kalkarsa off valla içim sıkıldı ikiz bebeklerimi kaybettim benden çok eşim çöktü kaç defa bebeklerimiz için arkadaşlarının yanında ağlamış bir de bu durum onu mahvedecek
İşe başladım raporrluydum iznim bitti evde yatmaya alışmışım çalışmak iyi gelmedi bana. Bebeklerimi kaybettim ama toparladım kendimi sonuçta sağlıkçıyım bu tür olayları her gün yaşıyordum zaten doktorların bir sözü var zayıf ve sağlıksız olan yaşayamaz ama eşim tam tersi o çok kötü üstelik bir kadın doğumcu olmasına rağmen, o beni teselli edeceğine ben onu düzeltmeye çalışıyorum. Rapor sonuçlarına göre de ölüm sebebi de belli değil. Görümceme gelince hanımefendi hamile falan değilmiş beni denemiş yanılmış ben çok iyi biriymişim ara bozan biri değilmişim. Hayatımda böyle manyak biri görmedim ama abisine bu yaptıklarını anlatacağım. Bir yandan da bunun bir oyun olmasına sevindim kafamda binbir türlü düşünce vardı bir ara olmazsa bebeği ben büyütürüm diye düşünüyordum.
Yuh ya... Ne insanlar var. Bunun şakası olur mu ?
E rapor göstermemiş miydi ?
Belki de gerçekten hamileydi, kendi başına çaresine baktı. Size de sonradan kıvırdı ?
İşe başladım raporrluydum iznim bitti evde yatmaya alışmışım çalışmak iyi gelmedi bana. Bebeklerimi kaybettim ama toparladım kendimi sonuçta sağlıkçıyım bu tür olayları her gün yaşıyordum zaten doktorların bir sözü var zayıf ve sağlıksız olan yaşayamaz ama eşim tam tersi o çok kötü üstelik bir kadın doğumcu olmasına rağmen, o beni teselli edeceğine ben onu düzeltmeye çalışıyorum. Rapor sonuçlarına göre de ölüm sebebi de belli değil. Görümceme gelince hanımefendi hamile falan değilmiş beni denemiş yanılmış ben çok iyi biriymişim ara bozan biri değilmişim. Hayatımda böyle manyak biri görmedim ama abisine bu yaptıklarını anlatacağım. Bir yandan da bunun bir oyun olmasına sevindim kafamda binbir türlü düşünce vardı bir ara olmazsa bebeği ben büyütürüm diye düşünüyordum.
katılıyorum...
kendi başının çaresine de bakmış olabilir. böyle deneme olur mu hiç?
19 yaşında kızın düşündüklerine bak!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?