Görümcem için endişeleniyorum

bence söylemeyin onun özel hayatı. adeti içinde kullanıyo olabilir. kötü şeylere sebebiyet olabilirsiniz allah korusun:26:

bence söylemeyin onun özel hayatı. adeti içinde kullanıyo olabilir. kötü şeylere sebebiyet olabilirsiniz allah korusun:26:

pardon hamileymiş. bence sıkışmış bi durumda görümceniz. abisine söylerseniz daha kötü şeyler olur hiç bir abi bunu kaldıramaz. öldürür falan allah korusun. onun vebalini taşıyamazsınız. bi hata yapmış aileye söylemektense başka bi çözüm yolu deneyin bence.

sevgili arkadaşım merak ettiğim bişey var siz görümcenizin çantasının içindeki doğum kontrol hapını nasıl gördünüz özellikle bakmış olmaznız gerekio aramda yok diyosunuz:44:

Evet günah, yasak, ayıp, ergen... Bütün bunlar görümcenizde... En iyisi gidip aile meclisine bildirmek. Onlar belki okuldan alırlar, zorla evlendirirler, zorla karnından bebeğini alırlar, hor görürler, belki de döver ya da öldürürler. O zaman hepimiz rahatlarız. "Ohh...!!! Benim zamanında yapamadığımı bir başkası yaptı, buldu cezasını, beter olsun" der huzura kavuşuruz. Bir de sanki o insan bu durumdan dolayı zorla evlendirilirse daha ergen(!) olmayacak. Biraz dindar, namus bekçisi, gönüllü abla olarak değil de sadece "insan" olarak düşünün

ayrıca bide bunun kendi tarafı var tabi eşinizin ailesi söz konusu olunca karısmamak en iyisi sadece belki kızla konusmak en dogrusu olabilir. tabi konusma tarzınada bağlı

pardon yaa konuyu söle bır okudumda hamıle olduğu nerde yazıo acaba sızmı yanlış anladınız merak ettımm eğer öle bişi varsa bence önce kendısı ile konuşmalı arkadaş gbı yaklasıp bır sekılde yardımcı olmalı belkı en son abısıyle grüşebılır.

Tıp okuyorsa o bebek doğmamalı. Kurtaracağı o insanları düşünün. Ayrılırsa okuldan, nasıl insanları kurtaracak? Okurken doğurursa tıp gibi bir alandan nasıl mezun olacak? Bir tek seçenek var o da kürtaj.

Son düzenleme:

Tanufuk,
bu durumu esinle degil kayinvalidenle paylasmalisin...
erkekler boyle durumlara direk namus meselesi diye bakiyorlar...ama kadin kadinin halinden anlar, o yuzden annesine soyle bu durumu!
sonra gerekirse esinle de paylasirsin ama abisine soyleme bence kadinlar arasinda kalsin ilk etapta...
erkek kardes boyle seyleri cok zor unutur ama annesine ne kadar kizsa da alir bagrina basar kizini yine, cok cektirmez erkekler gibi...

evlenme isine gelince de bu yasta evlenme de olmaz cocuk ta olmaz en mantiklisi kurtaj maalesef

tanufuk çok zor bir durum allah yardımcın olsun hamile imiş yazısını okuduktan sonra inan kötü oldum ne olur yardım edin görümcene benim halamın kızı ablam diyelim ailesi yanında olmadı yalnız bıraktılar bebeğini doğurup ne yaptığını bilen yok sonrada kendi hayatına son verdi kalkamadı altından kusura bakma çok kötü bir örnek oldu ama bizim için kanayan yaradır inşlh sizler bizimkilerin yaptığı hataya düşmezsiniz.....

Tanufuk bu sanırım sizde kalan ve tıp okuyan görümcen.
Epeyde konu açmışsın görümcen ile ilgili, ah be güzelim zamanında çok kişi demişti kabul etme diyede , neyse ..

Bence sen hiç karışma hamiledir bilmem nedir konunun tamamını okumadım ama.
Sonra senin üstüne kalır çünki. .
Bu kızın sana sorun olacağını herkes söylemişti.

Güncelleme-
Ve hamileymiş öğrendiğim kadarıyla. Ben senin yerinde olsam onu annesiyle konuşmaya ikna ederim yada ben konuşurum.Sonuçta malesef canlanmadan alınması lazım o bebeğin.
Aman ha , tek başına bide aldırmaya götürür de aldırtırsan yine olan sana olur .

Son düzenleme:
çok kötü bi durum ama bence eşin bilmeli.ama gidip direk söyleme bi arkadasın yazdığı gibi sonuç belgesini falan ortada bi yerde unut o kendi görsün.

canım bu arada yanlış anlamadıysam bebeklerini mi kaybettin,ne denir bilmem ki başınız sağolsun.Allah eşinede sanada sabır versin,bu arada görümcenle ilgili bir gelişme varmı?

İşe başladım raporrluydum iznim bitti evde yatmaya alışmışım çalışmak iyi gelmedi bana. Bebeklerimi kaybettim ama toparladım kendimi sonuçta sağlıkçıyım bu tür olayları her gün yaşıyordum zaten doktorların bir sözü var zayıf ve sağlıksız olan yaşayamaz ama eşim tam tersi o çok kötü üstelik bir kadın doğumcu olmasına rağmen, o beni teselli edeceğine ben onu düzeltmeye çalışıyorum. Rapor sonuçlarına göre de ölüm sebebi de belli değil. Görümceme gelince hanımefendi hamile falan değilmiş beni denemiş yanılmış ben çok iyi biriymişim ara bozan biri değilmişim. Hayatımda böyle manyak biri görmedim ama abisine bu yaptıklarını anlatacağım. Bir yandan da bunun bir oyun olmasına sevindim kafamda binbir türlü düşünce vardı bir ara olmazsa bebeği ben büyütürüm diye düşünüyordum.

Yuh ya... Ne insanlar var. Bunun şakası olur mu ?
E rapor göstermemiş miydi ?
Belki de gerçekten hamileydi, kendi başına çaresine baktı. Size de sonradan kıvırdı ?​

allah allah böyle denememi olurmuş çok şaşırdım elinden geldiğince uzak dur bu kızdan canım yarın bir gün ne yapacağı belli olmaz bunun sanada iftira atar .

Yuh ya... Ne insanlar var. Bunun şakası olur mu ?
E rapor göstermemiş miydi ?
Belki de gerçekten hamileydi, kendi başına çaresine baktı. Size de sonradan kıvırdı ?​

katılıyorum...

kendi başının çaresine de bakmış olabilir. böyle deneme olur mu hiç?

19 yaşında kızın düşündüklerine bak!!!

şaka olduğuna inandınız mı??
bence bebekten kurtuldu ve adına leke gelmesin diye size oyun yaptığını söyledi.
Ben de 21 yaşındayım,bütün çevrem öğrenci...Diyeceğim o ki hiçbir genç kız asla bu konuda böyle şakalar yapmaz;Ha sevgilisine yapar tepkisini ölçmek için,o ayrı ama durup da yengesine böyle bi konuda koz vermez.Ya çok büyük tepki gösterip ailesini çağırsaydınız??hiç bi şaka uğruna böyle risk alınır mı,'aman da yengemi denicem' diye günlerce ağlanır mı???

ama konunun bi şekilde kapanmış olması iyi olmuş..
bebekleriniz için de çok üzüldüm,başınız sağolsun(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…