- 28 Haziran 2010
- 1.014
- 421
- 398
Hamile kalsam bunu söyleyeceğim en son kişi siz olurdunuz o kızın yerinde olsaydım.
Henüz kızın yaşını bile bilmiyorsunuz geçen sene 17 diyordunuz bu sene 18 ve 19.
Henüz 18 yaşındakti bir kızın yaşı bu kadar çabuk karıştırılmaz ya neyse.
Bugün kürtaj ne yazık ki bir çok yerde çok da büyük olmayan paralara yapılabiliyor.
Böyle bir sorunda, erkek arkadaşının yardımıyla bu varolduğunu düşündüğümüz hamileliğini sonlandırmak o yaştaki bir çocuk için yapılabilecek ilk şey.
Dedim ya anlattıklarınıza göre bu olayı duymasını isteyebileceği en son kişi siz olurdunuz.
Şu çantada görülen doğum kontrol hapına gelince.
O öyle uluorta taşınacak birşey değildir. Ben de kullandığımda azami dikkat ederdim ortalıklarda görünmesin diye.
Yani tesadüfen mi gördünüz, böyle birşey var mıydı, çantasını mı karıştırıyorsunuz?
Doğumkontrol hapını gördükten iki günsonra ağlaması ve hamileliğini öğrenmeniz de çok enteresan. Bir arkadaşın dediği gibi....
Hep mi sizi buluyor bütün bu olaylar.
Diğer konularınızı da biliyorum ve ne yazık ki hepsinde de birçok tutarsızlık vardı..
Hamile kalsam bunu söyleyeceğim en son kişi siz olurdunuz o kızın yerinde olsaydım.
Henüz kızın yaşını bile bilmiyorsunuz geçen sene 17 diyordunuz bu sene 18 ve 19.
Henüz 18 yaşındakti bir kızın yaşı bu kadar çabuk karıştırılmaz ya neyse.
Bugün kürtaj ne yazık ki bir çok yerde çok da büyük olmayan paralara yapılabiliyor.
Böyle bir sorunda, erkek arkadaşının yardımıyla bu varolduğunu düşündüğümüz hamileliğini sonlandırmak o yaştaki bir çocuk için yapılabilecek ilk şey.
Dedim ya anlattıklarınıza göre bu olayı duymasını isteyebileceği en son kişi siz olurdunuz.
Şu çantada görülen doğum kontrol hapına gelince.
O öyle uluorta taşınacak birşey değildir. Ben de kullandığımda azami dikkat ederdim ortalıklarda görünmesin diye.
Yani tesadüfen mi gördünüz, böyle birşey var mıydı, çantasını mı karıştırıyorsunuz?
Doğumkontrol hapını gördükten iki günsonra ağlaması ve hamileliğini öğrenmeniz de çok enteresan. Bir arkadaşın dediği gibi....
Hep mi sizi buluyor bütün bu olaylar.
Diğer konularınızı da biliyorum ve ne yazık ki hepsinde de birçok tutarsızlık vardı..
Geçmiş olsun tan ama bence hiçbir şey yapma
Bu arada Ebruya kızmışsın ama yaşını konunun başında 19 demişsin
Bu arada ben senin görümceni gördüm pek normal birine benzemiyor ya
Sonucun bu olacağına hiç şaşırmadım
Tabi ki yaşını bilmiyorum okula başladığında 17 yaşındaydı şimdi 18 yaşında bu süreç içerisinde doğum günü olamaz mı... Konuyu doğru dürüst okumamışsınız ahkam kesiyorsunuz ben daha önce de yazmıştım çantasını karıştırmadım tesadüf gördüm ayrıca hapı göreli bir ayı geçti şüpheleneli bir aydan fazla oldu bu cevaplar sizi tatmin etti mi biliyorum inanıp inanmamak size kalmış burada ben de binlerce konu okuyorum inanmıyorsam yorum yapmıyorum
Ya yorumlarin bazilari beni gercekten cok sasirtti.pardonda bu ne rahatlik?19 yasinda henuz ergen sayilabilecek bi kiz icin nasil karisma,cinselligi yasiyorsada onun hayati diyebiliyorsunuz?o hayatin cok basinda ve yanlis adimlar atabilir,yanlisa dusmemesi icin yaknlarinin onu yonlendirmesine yol gostermesine ihtiyaci var. onun hayati banane diyen birisini anlamakta zorluk cekiyorum.nerde geleneklerimiz nerde aile baglarimiz ,,inanclarimiz?deegerlerimize sahip cikalim lutfen.herkesin hayatinda en yakinlarindan sorumludur uyarmak konusmak vazifemiz.simdi gelelim bu kiz kardesimizin durumuna;sen daha iyi tanirsin bizden ama benim gorusum adet duzensizligi icin kullaniyor ihtimalinden yana.diger turlu olsaydi cantasinda gezdirmezdi cekinirdi gormenizden.bence adet duzensizligiyle ilgili konusup onu yokla anlatacaktir mutlaka ama esine soyleyip bisey yokken aklini karistirma
Bu yazıya aynen katılıyorum.
Ne çabuk unutulmuş değerler..
Bu yaştaki bi kıza belki doğru yolu siz göstereceksiniz ve sonra hayatı değişecek size duacı olacak.
Zina en büyük günahlardan nasıl bunu görmezden gelin diyebiliyo bazı kişiler anlamıyorum.
Bu şekildeki bi rahatlık ancak görüşü olduğunuz konu yüzünden hayatınızı zindan etmekten başka bi işe de yaramaz..
Ve de ahireti..
Allah böyle söyleyenlerede hidayet akıl fikir versin.
bu yazıya aynen katılıyorum.
Ne çabuk unutulmuş değerler..
Bu yaştaki bi kıza belki doğru yolu siz göstereceksiniz ve sonra hayatı değişecek size duacı olacak.
Zina en büyük günahlardan nasıl bunu görmezden gelin diyebiliyo bazı kişiler anlamıyorum.
Bu şekildeki bi rahatlık ancak görüşü olduğunuz konu yüzünden hayatınızı zindan etmekten başka bi işe de yaramaz..
Ve de ahireti..
Allah böyle söyleyenlerede hidayet akıl fikir versin.
Merhaba, bence ne olursa olsun bu durumu abisine anlatmayın. Abisi (yani eşiniz) de zamanında yatıp kalkmadığı kadın kalmamış demişsiniz, böyle birinin kardeşinin evlilik dışı hamile olduğunu bilmesi beni sevindirirdi sizin yerinizde olsam ama bence söyleyemeyin. Tmm 18 yaş büyük bir yaş değil bnce ama madem hamile kalmasını bildi bu durumu nasıl çözeceğide kendi işi olmalı. Görümcenizle ailesinin arası nasıl? Kızlarına her halükarda sahip çıkarlar mı? Eğer öyleyse hiç endişelenme derim ben.
eşimin benden önce cinsellik yaşamış olmasından dolayı, kızkardeşinin evlilik dışı hamile kalması beni neden sevindirsin?
ben bu bağlantıyı çözemedim?
bu nasıl bir bakış açısı?
nasıl bir iç soğutma yöntemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?