görümcem kocası ve kayınpederim yorum sizden..

Çok uzun yazmışsınız biraz aralık bırakın satırlar arasında sırf anlamak için uğraştım 2 saat:9:Benim anlayamadığım kusura bakmayın ama hem karışmam etmem diyorsunuz hemde babası neden kredi çekmiş birikimi vermiş diye ayrılmaya kadar geliyorsunuz yanlışmı anladım ben madem kavganız yok neden ayrılmaya kalktınız durup dururken ablası da aradı sizi burası karışık ama doğru anladığımı varsayıyorum :51:Babası vermek zorunda değil kime isterse ona yardım eder ayrıca kızı damadı evli olan onlar daha sözlüsünüz yardım etmek ister istemez bütün bunlara maruz kalmak istemiyorsa insan çalışıp kendi yapacak:112: Aile mecbur bırakmıyor burada sizi ayırmaya siz seviyorsanız sevdiğinizi de alırsınız karşınıza kredi çekelim biz alalım yapalım ailelere gerek yok kim ne alıyor veriyorsa da bize ne dersiniz ben aşkın sevginin büyüklüğünü böylede anlarım :ssz:

Son düzenleme:
Son olanlar çok çirkin, sizi borçlu çıkarmaları, baba-kız suçu birbirlerine atmaları, ortada hoş olmayan bir durum var evet.

Ama size ne gerçekten kim kime kredi çekmiş, nolmuş?
Içten içe kırıldım deseniz tamam haklısınız.
Hiç ümit vermeseler problem yok, ama destek olucaz deyip geri çekilmeleri yorar insanı, üzer.
Siz hesap sormaya kalkmışsınız, ortada bir sorun varsa nişanlınız konuşmalıydı.
Bu yüzden ayrılma kararı almanızı da anlamadım.

Gozlerimi pörtlete pörtlete okumaya calistim.en sonunda devrelerim yandi sagol kardesim.
Ama sunu anladim.cok fazla yuz goz olmussunuz ve bence tum kabahat sende.nisan yok nikah yok sanane.elin parasinin aldisinin verdisinin tasasi sana mi dustu.
Alisveris zamaninda hanimefendi gibi isteklerini alirsin.iki taraf da uzerine duseni oder biter.cok ama cok cahilce davranmissin.cahillikten kastim,toyluk ve tecrubesizlik.
Kaza icin ayrica gecmis olsun

okumaya niyetlendim
araba istemişsin ondan sonra okuyamadım
gözüm çift görmeye başladı:ssz:

Bundan sonra geri durun bari,
Para meselelerinin bu kadar içinde olmamalı,
Uzaktan izlemeliydiniz.
Kendi içlerinde halletmeliler, nişanlınız gerekeni konuşmalı.
Sanırım görümcenizle barışmadan düğün filan yapamıyacaksınız.
Ayrılmak istemiyorsanız , bir adım geri çekilin ve nişanlınızın ilişkileri toparlamasını bekleyin.

Çok uzun yazmışsınız biraz aralık bırakın satırlar arasında sırf anlamak için uğraştım 2 saat:9:Benim anlayamadığım kusura bakmayın ama hem karışmam etmem diyorsunuz hemde babası neden kredi çekmiş birikimi vermiş diye ayrılmaya kadar geliyorsunuz yanlışmı anladım ben madem kavganız yok neden ayrılmaya kalktınız durup dururken ablası da aradı sizi burası karışık ama doğru anladığımı varsayıyorum :51:Babası vermek zorunda değil kime isterse ona yardım eder ayrıca kızı damadı evli olan onlar daha sözlüsünüz yardım etmek ister istemez bütün bunlara maruz kalmak istemiyorsa insan çalışıp kendi yapacak:112: Aile mecbur bırakmıyor burada sizi ayırmaya siz seviyorsanız sevdiğinizi de alırsınız karşınıza kredi çekelim biz alalım yapalım ailelere gerek yok kim ne alıyor veriyorsa da bize ne dersiniz ben aşkın sevginin büyüklüğünü böylede anlarım :ssz:

evet ceksin istedigini versin ben karışmam ama krediyi cekip o insanları bnm yuvamla düğününle dernegimle bnden fasla birlik olup bişiler oplanlıolarsa tabiki de karışırım ayrılmaya kadar gelmmizin nedeni babasıda kaza yüzünden 25 milyar parayı ödememizin tarftarı ayrıca orda kendmi savunuorum die bi hafta süre verio ogluna snra bişi olmamış gibi gelinn konuşalım dio ama bnm ailemin ne hissetigini bile düşünmeden kızımla barışın die tutturuo yani bu işi istemiolar bozmak için kırk dereden su getiriolar die düşünüorm sözlümde ailesne pek karşı gelemediginden ayrılmaya kadar geldik yani

evet ceksin istedigini versin ben karışmam ama krediyi cekip o insanları bnm yuvamla düğününle dernegimle bnden fasla birlik olup bişiler oplanlıolarsa tabiki de karışırım ayrılmaya kadar gelmmizin nedeni babasıda kaza yüzünden 25 milyar parayı ödememizin tarftarı ayrıca orda kendmi savunuorum die bi hafta süre verio ogluna snra bişi olmamış gibi gelinn konuşalım dio ama bnm ailemin ne hissetigini bile düşünmeden kızımla barışın die tutturuo yani bu işi istemiolar bozmak için kırk dereden su getiriolar die düşünüorm sözlümde ailesne pek karşı gelemediginden ayrılmaya kadar geldik yani

Şimdi geçmiş olsun öncelikle diğer yazımda atlamışım büyük bir kaza geçirmişsiniz Rabbim göstermesin bir daha.Ne olursa olsun planda yapsalar siz bu kadar para olaylarının içine girmemeliydiniz gerekirse nişanlınız ailediyle çözmeliydi.Kazadan dolayı arabanın parasınımı görümceniz istiyor sizden kaza beklendik bir şey değil sonuçta herkesin başına gelebilir araba o kadar kötü durumamı geldi onarılmayacak şekildemi ve arabanın kaskosu sigortası falan yok mu yazınızda anlayamadım o yüzden bu kısma yorum yapamadım:ssz:

Son düzenleme:
Özet yazmasa nasıl yazarmış ki konu sahibi acaba?
Allahtan özet yazmış diyeceğim ama özetin özetini yazabilecek olan var mı aranızda?

çok karışık yazmışsın. beynimi yordun.
konuya gelecek olursak aileye daha şimdiden çok dahil olmuşsun. nişanlının babasının parası seni ilgilendirmez. kimse kimseye yardım etmek, ev almak zorunda değil. kızına vermek istediyse verir. sen karışmamalıydın.
başkasının arabasını alıp gezmelere gidenleri de hiç anlamam. dünyanın binbir türlü hali var, şekil A da göründüğü gibi. arabasını verenin de gönüllü olarak verdiğini hiç sanmam.

Son olanlar çok çirkin, sizi borçlu çıkarmaları, baba-kız suçu birbirlerine atmaları, ortada hoş olmayan bir durum var evet.

Ama size ne gerçekten kim kime kredi çekmiş, nolmuş?
Içten içe kırıldım deseniz tamam haklısınız.
Hiç ümit vermeseler problem yok, ama destek olucaz deyip geri çekilmeleri yorar insanı, üzer.
Siz hesap sormaya kalkmışsınız, ortada bir sorun varsa nişanlınız konuşmalıydı.
Bu yüzden ayrılma kararı almanızı da anlamadım.

canm ben kimseye hesap sormaya kalkmadım yada sen yorumla kayınpederm para harcaömayın gezmeyn diip duran bi insan ayrıca düğün bizim ama ogluyla deilde damadıyla oturupp pastasını kurabiyesini araştırıo herşeyemze onunla karar vereio o insanlar zaten bize yakın giden insanlar deil buda bni rahatsz edio bimle konuşmalı bizimle düşünmeli bnce damadı yada kızyla deil ayrıcada benle yaşamayıda düşünüolardı evlenince hayata yeni başlıcak olan destege ihtiyacı olan biziz bana göre bana nişan bile yapılmadı bırakın bohcası bile gelmedi hiçde ilgilenilmedi

çok karışık yazmışsın. beynimi yordun.
konuya gelecek olursak aileye daha şimdiden çok dahil olmuşsun. nişanlının babasının parası seni ilgilendirmez. kimse kimseye yardım etmek, ev almak zorunda değil. kızına vermek istediyse verir. sen karışmamalıydın.
başkasının arabasını alıp gezmelere gidenleri de hiç anlamam. dünyanın binbir türlü hali var, şekil A da göründüğü gibi. arabasını verenin de gönüllü olarak verdiğini hiç sanmam.

canımcım bu hayttaa yardımlaşma die bi durum var sanırm senin hiç semtine ugramamış dikkatni cekerim gezmeye gitmedk iş için gittik kızına verdigi paraya karışmamam için karşılığında bnm esyalarıma anlaşmıcaktı verdiği gibi alacaktı kendisi bizi hiç sokmayacaktı yoksa banane zatenn

Konu sahibi , konuyu düzenle , paragraf yap, kısalt
Gördüğün gibi anlaşılmıyor.
Anladığım , enişteye sizin düğün parası verilmiş,+ 15 bin tl de kredi verilmiş, karşılığında sizin düğün eşyanızı yapıcaklarmış.
Sürücü kursuna ortak olmuşlar, ama siz kursun arabasıyla kaza yapmışsınız ,
Önce sorun yok , kasko öder demişler,
Sonra ortaklıktan ayrılmışlar ama enişte kaza yüzünden ortak 25 bin tl istiyor demiş sizi borçlu çıkarmış.
Ama aslında ortağının böyle bir talebi olmamış yani enişte sizi kandırmış.
Görümceylede kavga etmişsiniz, onlarda şimdi barışmadan düğün yapmayız diyorlar.
Bu işin moku çıkmış, enişte ufak çapta dolandırıcı anlaşılan.
Kp de azimle arkasında da anlamadığım nişanlınız ağzını açmıyor mu
Siz çok çeker, çok sömürülürsünüz bilesin
Birde beraber yaşıyacaksınız , bir daha düşün derim

Son düzenleme:
Gozlerimi pörtlete pörtlete okumaya calistim.en sonunda devrelerim yandi sagol kardesim.
Ama sunu anladim.cok fazla yuz goz olmussunuz ve bence tum kabahat sende.nisan yok nikah yok sanane.elin parasinin aldisinin verdisinin tasasi sana mi dustu.
Alisveris zamaninda hanimefendi gibi isteklerini alirsin.iki taraf da uzerine duseni oder biter.cok ama cok cahilce davranmissin.cahillikten kastim,toyluk ve tecrubesizlik.
Kaza icin ayrica gecmis olsun

bizim nişan muhabbetmzde ayrı muamma canım kendimz aldık taktık gelir erkek tarafı sorar normlade ama sormadılar bile yoksa kendmz taktıgımz için yazmadım

canımcım bu hayttaa yardımlaşma die bi durum var sanırm senin hiç semtine ugramamış dikkatni cekerim gezmeye gitmedk iş için gittik kızına verdigi paraya karışmamam için karşılığında bnm esyalarıma anlaşmıcaktı verdiği gibi alacaktı kendisi bizi hiç sokmayacaktı yoksa banane zatenn

canımcım! semtine uğrayanları da görüyoruz. adamlar gırtlağınıza yapışmışlar. yuvamı bile yıkmaya sebep olacak yardımlaşmanın ben ta....
şimdi ayıklayın bakalım o semtime uğramayan yardımlaşmanın taşını..

Bundan sonra geri durun bari,
Para meselelerinin bu kadar içinde olmamalı,
Uzaktan izlemeliydiniz.
Kendi içlerinde halletmeliler, nişanlınız gerekeni konuşmalı.
Sanırım görümcenizle barışmadan düğün filan yapamıyacaksınız.
Ayrılmak istemiyorsanız , bir adım geri çekilin ve nişanlınızın ilişkileri toparlamasını bekleyin.

evet bukadar karışmamalıydım ama nası bu hale geldik bilmiorum ogün görümcemle tartışmamzı ondan sora zaten bizden para istemeleri kopardı olayı normalde ben cok cok karısmadımki aslında anlamadım gitti

canımcım! semtine uğrayanları da görüyoruz. adamlar gırtlağınıza yapışmışlar. yuvamı bile yıkmaya sebep olacak yardımlaşmanın ben ta....
şimdi ayıklayın bakalım o semtime uğramayan yardımlaşmanın taşını..

onları adamdan saymaya gerek yok sorun gezmlere gitmemiz deil bunda hem fikir olduysak sıkıntıda yok

Konu sahibi , konuyu düzenle , paragraf yap, kısalt
Gördüğün gibi anlaşılmıyor.
Anladığım , enişteye sizin düğün parası verilmiş,+ 15 bin tl de kredi verilmiş, karşılığında sizin düğün eşyanızı yapıcaklarmış.
Sürücü kursuna ortak olmuşlar, ama siz kursun arabasıyla kaza yapmışsınız ,
Önce sorun yok , kasko öder demişler,
Sonra ortaklıktan ayrılmışlar ama enişte kaza yüzünden ortak 25 bin tl istiyor demiş sizi borçlu çıkarmış.
Ama aslında ortağının böyle bir talebi olmamış yani enişte sizi kandırmış.
Görümceylede kavga etmişsiniz, onlarda şimdi barışmadan düğün yapmayız diyorlar.
Bu işin moku çıkmış, enişte ufak çapta dolandırıcı anlaşılan.
Kp de azimle arkasında da anlamadığım nişanlınız ağzını açmıyor mu
Siz çok çeker, çok sömürülürsünüz bilesin
Birde beraber yaşıyacaksınız , bir daha düşün derim

Hay ağzına sağlık kittyycim..

Bende bu abla ve bilhassa eşi varken maddi anlamda sömürülme olur diye düşünüyorum.. Ailede ağızlarının içine bakıyor anladığım kadarıyla, zor arkadaşım zor..

Back
X