görümcem kocası ve kayınpederim yorum sizden..

yaşananları size özetle anlatacagım bayanlar yorum siizn herşey siizn iyisiyle kötüsüyle ben cokmu abartıyorum oolanları siz olsanız nası yaklaşırdınız ...

sevdiğimle isteme akşmında sözlendik başımızı bağladık :) kv kp ile ve kimseyle bir sorunumzda olmadı allaha şükür olaylar nası başladı bnde bilemiorum
kayınpederimin kenarında 20binlik bir parası varmış oglunun düğünü için kullanacagını sölermiş hep iyi güzel sözden snra
ev mev alalım dendi hatta iz bakındık biras ama istedigimz gibi bulamadık derken
görümcemn kocası enişte bey ortaklı sürücü kursu işi acacakmış ve kayınpederm 20bini onlara verdi
iyi güzel hiç mi hiç hani bizim düğün olacaktı demedk tek bir kelimeyle bile karışmadık hakkımzda yok istedigi gibi kullansın deilmi.
bu paranın karşılıgında eşyamı ve altınlarımı bize görümcem ve kocası alacakmış
onlarda yeni ortaklı bir işe girdikleri için zaten borç içinde oldukları için bnm pek içime onların eşyamı yapacak olması sinmesede karşı cıkmadım.
eniştesinin sürücü kursu arabası vardı bizimde babamın işi için köye gitmemiz gerekiordu
eniştesinin arabasıla cıktık bir akşm yola ve malesef tam köye yaklaşmışken biz o arabayla kaza yaptık
önümüze sarhoşun biri cıktı biraz sürüklenmişiz arabamz yan yatmış önde sözlümle babam vardı kemerleri takılıydı allaha şükür
ki ezik dışında birşeyleri yoktu bnde arka koltukta annemle oturuordum annmn bilekten eli kırılmış,
bense kafamı biyerlere carpmışım ve camlar yüzümü kesmiş arabada baygın kalmışım araya düşmüşüm üzerime montlarımzda düşmüş görememişler bni,
arabadan uctum sanmışlar ,
nese buldular beni koltuga aldılar biri ayaklarımdan biri kafamdan tutarak anca sesleri duymaya başladım
gözümü acamıodum kafam hava alıodu sanki sözlümün bagırmalarını duyuyodum,
annm babam sesleniodu bana ambulans geldi hemsireler kafa tranvası diolardı ama benden mi bahsediolardı okadar garib bir duyguki cokmu agırdım neyim vardı bilmiodum kaza yaptıgımzı anladım
alnımda sol kaş bölgesindeki kemiklerim kırılmış alnım içine göçmüş gözüm anında şişmiş mosmormuş yüzüm,
allaha şükür gecti şimdi 15gün hastanede yattım plastik cerrahiye ameliyat oldum alnımda platinim var şimdi
alnımdaki göçüklüğümü o şekilde kapatmışlar sadece kesik izlerim var yüzümde
e tabi biyandanda emanet arabayla kaza yaptık onun ezikliğini taşıoruz,
zaten eniştesi ve ablasıla cok sıkı fıkılıgımz yoktu hep eziklik hep eziklik yani
hastanede bni kaynanam bekledi kayınpederm sürekli ziyaretme geldi sözlüm yanımdan ayrılmadı
hepsinden allah razı olsun kendi ailemi kazada onlarda oldugu için eve göndermişler
annmin bilegi parcalı kırık olmuş hala bile tam kullanamıor
araba konusnda borclumuyuz deilmiyiz derken kaskosu var kaskodan gelecek araba yada parası,
siz onu düşünmeyin dediler ablasıgil saolsunlar hiç bişi hissettirmediler bize o anlarda herkes birbirine destek ola ola atlattık ogünleri daha sonrasında
Kayınpedermle arada bir konuşuoruz düğün için kredi ben cekerim yada siz çekersinz düğün masraflarında kullanırız diordu
kazadan 2 ay snra damadnın babasına 15bin para lazım olmuş ve bundan rica etmişler cekermisin die oda aynı gün gitmiş çekmiş bunu ben duydum duydugum anda içime sogukluk geldi ve yüzünede söledm
artık bizde avucumuzu yalarız ozamn die oda bana köydeki yerlerdende size yaparım die şaka yaptı güya ben istemem dedim
sanki bnm gözüm mal da mülkde
nese zaten bizim düğün konusunda ihtiyaçlarla ilgili güya ona 20bini verdigi içinmiş
herşeyi damat halleder biz kızıma şunu yaptıydık diyip durur pek biz söz hakına sahip deilmişiz gibi
bnde nişanlıma diorum baban krediyi onlara cekmiş bizi hiç düşünmüomu parasınıda verdi yarın bigün onlarla deil,
bizimle yaşayacak ama bütün destegi onlara verirse bizede gelip para harcamayın gezmeyin şunu almayın bunu yapmayın diyosa,
burda bi sorun var ben istemem öle parayı onlara ver gel bizden medet um
olmaz dedim git konuş dedim
oda bana sölemedi kimse kredi cekiverdik die dedi, bnde gidip sormam napıolarsa yapsınlar dedi
ben de doldum taştım zamnla ama kimseyede bişi demdm tabiki
kimsenin işine karışamam yani biz böle ayrılma noktasına geldik bi akşm ayrıldık güya ama yüzükler bizde hala gitti bu ablasıla konuşmuş tlfnda ayrıldk demiş aglamış falan
ablası bni arıo hemen derdinz ne noluyo herkes sizin için ugraşıo siz napoıonuz die,bnde dedim ona gokhan eve geldiginde size anlatır
ben kimsenin işine karışamam kendi payıma düşeni düşünürüm anca bnm acıklayabilcegm bişi yok diorum,
ama anlamıo kızıorum bak dio ben sinirlenmeden anlat dio kardeşim nie aglıo kardeşimi nie üzüosun bisürü falan dio bana,
artık sabrım taştı bnde kardeşini bukadar düşünüosun deger veriosunda 5 ay snra düğün yapcagını bile bile ne kredisi cektiriosun babana dedim allllaaaahh ,
actı agzını yumdu gözünü gebertirim öldürürüm sen kimsinde karışıosun sanane gelirim oraya terbiyesiz die saydıda saydı ben hiç bişi demedm
bu olaydan snraki gün sözlümle oturduk tekrar konuştk sadece sana güvenerek yürürüm anca bu yolda dedim
ve esyamı onların yapmasına karşı cıktım ogünden beri bir ay falan karşı cıktım cıktım,
herkes boşver dedi bana sen begendigini al onlar imzayı atsın ödeyip dursunlar dedi kabul ettim
ve ailesi zaten cocuklarına baktıgı için kızının evinde yaşıolar normalde köylernndekı evlerinde oturuolar bnmki gitti tmm esyayı yapsın eniştem kabul edioruz dedi veee
dediği aynı akşmda eniştesi anladı ya esyalar kaldı üzerine e yapacak durumuda yok işyernde kaza yüzünden sorun yaşadıgını ortaklıktan ayrıldıgını ve 25 30 milyar gibi borcumuz cıktıgını sölemiş kayınpedermde destekcisi o parayı vermeliyiz yani
onlara
biz gittik ortagıyla konuştuk neler ögrendk neler
ortaklıgın başka konular yüzünden bittigini öle bi para istendiğinden ortagın haberi olmadıgnı ,
bunların tamamen eniştesinin bizden hava parası olarak istedigini ögrendik ben tabi kayınpederime cıkştım sen bu işe karışma hısımlığını bozma die oda bana kızmış sert cıkıştım die sözlüme ayrılmasını sölemiş bi hafta süre vermiş istemedigni sölemiş snra yumuşamış gelin konuşalım demiş sözlüme
bnde ailemle konuşmaya gelinsin önce dedm
gelmediler ben gitmiorum die ayrıca kızı diorki bize babam söletti kaza yüzünden ortaklık bitti dememizi biz normalde kaza yüzünden olmadıgını söledk babama dior
babasıda onlar bana iftira atıyor dior ve
bunun üzerine ben görümcemle barışmadan düğün konusunu konuşmaya bnm aileme gelmiolar onla barışcakmışz önce kusura bakmayın zok uzun oldu yazması yaşaması kadar zor oldu valla sonuc olarak biz ayrıldık gibi bişi artık aileler ve birbirimizn aileleriyle diyalog yok artık
işin en tuhaf yanıda bunca yaşanılanlara ragmen sözlümle bi anlaşmazlıgımz kavgamız gürültümz yok yani birbirimzi cok sevioruz bizi bu durumda ayrılmaya mecbur bırakıorlar sizce nedir bu olanlar

sefer dayıya , metin abiye ve gülcan ablaya selam söyle, ayıp etmişler.sen mutluluğuna bak gökhan iyi çocuktur.

pardon ama para babam ve benden isteniyor evrak göster de adammı tuutp sorduracaktım gercektende şaka giibisiniz hangi bakış acısıyla bakıorsunuz anlayamadım yani kayınpederm nişanlıma parasının hesabını soruosa damadıyla deil bnmle yaşama planları yapıosa ama gidip ona destek oluosa kusura bakmayın ben deil siz bile kimbilir neler yapardın uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş

siz en mantıklısını yapmışsınız bravo bence

enayi gibi para mı vercektiniz bir de

insanlarda konuyu nasıl okumuş anlamıyorum doğrusu resmen dolandırıcı adamı savunmuşlar

tabi sizden istenilen para da var. vallah ne diyeyim Allah kolaylik versin. Nisanliniz da bir zahmet biraz azini acsin daha evlenmeden böyleyse acikcasi durumunuz pek parlak görünmüyo:5

bizden istenen parayı bbam eniştesinin ortagıyla görüşüp ödeyemeyecgni cebmde okadar param olsA kızımın yüzünde kaln izlerin tedavisini yaptırırdım die söledi şuan öle bi ödeme yok yani o ortalıgı karıştırmk için atılan bi oktu sanki ama tabi tepki vermesek mecbur ödeyecektk herşeyin hayırlısı bu işler inanılmaz zor dogru kişilerle olmak emin olmak dahada zor herksn hkkında hayırlısı olsun bende calışıorum artık nişanlıma sunabilecegim şık ondan ibaret zaten tek başımızA yürümek yoksa huzur falan olmayacak
Allah'im yardim etsin. Hakkinizda en hayirlisi olsun... sorunlariniz cozulunce guzel haberlerinizi aliriz insallah.

Noktalama isaretlerini kim yedi? Okuyamadim vallahi. Kendime bu eziyeti yapamadim. :15:
valla canikom ben okudum sen okuma.
ama ben sana özet geçem

birincisi baslik yanlış olmuş.GORUMCEM &KOCASI~KAYİNPEDERİM VEE BEN olmalıydı.
çünkü bu 4lünün arasında sürekli para muhabbeti dönüyor.

kısaca kp eniştesine borc veriyor
karşılığında oğlunun altın ve esyasini almasını istiyor.

bu arada konu sahibinin babası o enistenin arabasiyla kaza yapıyor.
neyse ki sigortasi var arabanın:)

efendime söyliyim, sonra kp enistenin babasına yani dunurüne kredi çekiyor borç.

konu sahibi bizim düğünümüz nasıl olacak diye kiziyor vs vs.

offfoff usandım yazmaktan valla e bi zahmet edin de gerisinde siz okuyun yavvvssss :27:

konu sahibi:canım benim iyiki sozlunden ayrilmissin yazık çocuğa
valla ben hayatim da bu kadar maddiyatci insanlar girmedim.bir taraftan sen bir taraftan abla enişte ikilisi+babası

yazık çocuk arada kalmış.eminim suan çok rahattir kafasi.

ben okurken daraldı.sözlün be yapsin.

Gerçekten kayinpeder ogluna degil, kizina para veriyor diye ayrilan ilk defa duyuyorum. Bencede konu sahibi çok fazla yüz göz olmus. Hem zaten görümceyi pek sevmiyordu fakat ayni zamanda araba aliyor. (Ki aileye dogru düzgün girmeden bu ne allah askina, arabin binbir türlü hali var, gördügünüz gibi kaza oldu, fazla yüz göz olundu)

Bilmiyorum, bana yenge (ki daha evli degil üstelik, tam yenge bile degil yani) dese "senin baban bize para çekmedi, size para çekti" diye kusura bakma, benimde cinlerim tepeme gelirdi. Daha aileye dogru düzgün girmemis olan insan bizim aileye maddi olarak nasil karisir? O para zaten görümceye verildiginde, artik mobilya bile beklenilmiyecekti. O para gitti bilinecekti ve konu sahibi gelin olarak o paraya hiç ama hiç hakki yok zaten. Konu sahibine sadece kendini geri çekmek ve bu dügünü baska türlü nasil finans edilmeyi düsünmek.

Sahsen ben olsam o hadiseden sonra para konusunda agzimi açmam ve beklememde hiç birsey, ne kpderden, ne görümceden. Herseyi nisanlim ile hal ederdim ben. Ben konu sahibinde çok yalnis görüyorum. Dedigim aileye dogru düzgün girmeden maddi konulara karismasi, görümceyle kötü olmasi felan,... tavirlarini çok yalnis buluyorum.

birde bna sor varya :( nişanlım hemen bi olaya tepkisini koymayan biri bnse anında içini dışına vuran biriyim byuzden böle oldu sanırım

O zaman biraz daha sabırlı olmalı sessiz kalmalısınız olaylara daha az başınız ağırır:51:

Nişanlının ailesi ile çok yüzgöz olmuşsun.
nişanlının konuşup halletmesi gereken sorunları sen çözmeye çalışmışsın,olmamış.
Her zaman her doğru her yerde ve bu şekilde söylenmez.
Bazen sorunlar zamana yayılır,bazen en uygun zaman kollanır veya başka şekillerde tepkiler ortaya
konulur.
Kaza için geçmiş olsun diyorum.
Ancak bu kaza olmasaydı da kayınpederinle aranızdaki para mevzusu hoş değil.
Eşya alacağınız gün gelsin çatsın bir.Baktınız yan çiziliyor o zaman nişanlın ailesi ile
kendisi muhatap olmalıydı.
Onun yerine konuşup hareket etmeniz doğru değil.
Sonuç her zaman hüsran olur.
Dobra oldun,hakkını aradın,doğruları söyledin fakat eline ne geçti.
Aile içi ilişkilerde bu kadar keskin konuşmalar yapmak ve yüzgöz olmak doğru değil.
Fevri hareket etmişsin.
Kayınpederin baktınız hiçbir yardımda bulunmuyor,o zaman masrafınızı kendiniz karşılardınız
ve kayınpederinden bir adım uzaklaşırdınız.
Kayınpeder haksızlık yapıyor olabilir ama bu haksızlığı engellemek adına konuşmak nişanlının göreviydi.
Ha bi kere konuşur,sitemini söylerdi geçerdi.Zorlama ile olmaz bu işler...

sefer dayıya , metin abiye ve gülcan ablaya selam söyle, ayıp etmişler.sen mutluluğuna bak gökhan iyi çocuktur.

isim kullanıyosun bari kendinide açıklada ben bleyim kim olduğunu bu arada gökhan benn...telefon numaram sende haber ver özelden vereyim sana ara benii bide bz konusalımm...:52::52::52::52::52::52::52::52:

valla canikom ben okudum sen okuma.
ama ben sana özet geçem

birincisi baslik yanlış olmuş.GORUMCEM &KOCASI~KAYİNPEDERİM VEE BEN olmalıydı.
çünkü bu 4lünün arasında sürekli para muhabbeti dönüyor.

kısaca kp eniştesine borc veriyor
karşılığında oğlunun altın ve esyasini almasını istiyor.

bu arada konu sahibinin babası o enistenin arabasiyla kaza yapıyor.
neyse ki sigortasi var arabanın:)

efendime söyliyim, sonra kp enistenin babasına yani dunurüne kredi çekiyor borç.

konu sahibi bizim düğünümüz nasıl olacak diye kiziyor vs vs.

offfoff usandım yazmaktan valla e bi zahmet edin de gerisinde siz okuyun yavvvssss :27:

konu sahibi:canım benim iyiki sozlunden ayrilmissin yazık çocuğa
valla ben hayatim da bu kadar maddiyatci insanlar girmedim.bir taraftan sen bir taraftan abla enişte ikilisi+babası

yazık çocuk arada kalmış.eminim suan çok rahattir kafasi.

ben okurken daraldı.sözlün be yapsin.

bni maddiyat ilgilendirmio canım ne kastettiğine anlam veremedm evet sözlüm cok arada kaldı ama bnm sorunum huzur ve manevi destekti madidyatın herşeye çözüm olmadıgını bilecek kadar olgun yetiştirildim yani bnm sorunum burda maddi gibi görünsede aslında manevidir işte bunu kimseye anlatamadım yoksakii borç verilecekse cıkartıp ben bile verirdim herşekilde yardımcı olmaya calışırdım ama buradaki sorun manendir..

isim kullanıyosun bari kendinide açıklada ben bleyim kim olduğunu bu arada gökhan benn...telefon numaram sende haber ver özelden vereyim sana ara benii bide bz konusalımm...:52::52::52::52::52::52::52::52:

Bu nedir bu?
Üyeler nişanlılarına, eşlerine de mi yazdırıyor burada:51:

Back
X