yaşananları size özetle anlatacagım bayanlar yorum siizn herşey siizn iyisiyle kötüsüyle ben cokmu abartıyorum oolanları siz olsanız nası yaklaşırdınız ...
sevdiğimle isteme akşmında sözlendik başımızı bağladık :) kv kp ile ve kimseyle bir sorunumzda olmadı allaha şükür olaylar nası başladı bnde bilemiorum
kayınpederimin kenarında 20binlik bir parası varmış oglunun düğünü için kullanacagını sölermiş hep iyi güzel sözden snra
ev mev alalım dendi hatta iz bakındık biras ama istedigimz gibi bulamadık derken
görümcemn kocası enişte bey ortaklı sürücü kursu işi acacakmış ve kayınpederm 20bini onlara verdi
iyi güzel hiç mi hiç hani bizim düğün olacaktı demedk tek bir kelimeyle bile karışmadık hakkımzda yok istedigi gibi kullansın deilmi.
bu paranın karşılıgında eşyamı ve altınlarımı bize görümcem ve kocası alacakmış
onlarda yeni ortaklı bir işe girdikleri için zaten borç içinde oldukları için bnm pek içime onların eşyamı yapacak olması sinmesede karşı cıkmadım.
eniştesinin sürücü kursu arabası vardı bizimde babamın işi için köye gitmemiz gerekiordu
eniştesinin arabasıla cıktık bir akşm yola ve malesef tam köye yaklaşmışken biz o arabayla kaza yaptık
önümüze sarhoşun biri cıktı biraz sürüklenmişiz arabamz yan yatmış önde sözlümle babam vardı kemerleri takılıydı allaha şükür
ki ezik dışında birşeyleri yoktu bnde arka koltukta annemle oturuordum annmn bilekten eli kırılmış,
bense kafamı biyerlere carpmışım ve camlar yüzümü kesmiş arabada baygın kalmışım araya düşmüşüm üzerime montlarımzda düşmüş görememişler bni,
arabadan uctum sanmışlar ,
nese buldular beni koltuga aldılar biri ayaklarımdan biri kafamdan tutarak anca sesleri duymaya başladım
gözümü acamıodum kafam hava alıodu sanki sözlümün bagırmalarını duyuyodum,
annm babam sesleniodu bana ambulans geldi hemsireler kafa tranvası diolardı ama benden mi bahsediolardı okadar garib bir duyguki cokmu agırdım neyim vardı bilmiodum kaza yaptıgımzı anladım
alnımda sol kaş bölgesindeki kemiklerim kırılmış alnım içine göçmüş gözüm anında şişmiş mosmormuş yüzüm,
allaha şükür gecti şimdi 15gün hastanede yattım plastik cerrahiye ameliyat oldum alnımda platinim var şimdi
alnımdaki göçüklüğümü o şekilde kapatmışlar sadece kesik izlerim var yüzümde
e tabi biyandanda emanet arabayla kaza yaptık onun ezikliğini taşıoruz,
zaten eniştesi ve ablasıla cok sıkı fıkılıgımz yoktu hep eziklik hep eziklik yani
hastanede bni kaynanam bekledi kayınpederm sürekli ziyaretme geldi sözlüm yanımdan ayrılmadı
hepsinden allah razı olsun kendi ailemi kazada onlarda oldugu için eve göndermişler
annmin bilegi parcalı kırık olmuş hala bile tam kullanamıor
araba konusnda borclumuyuz deilmiyiz derken kaskosu var kaskodan gelecek araba yada parası,
siz onu düşünmeyin dediler ablasıgil saolsunlar hiç bişi hissettirmediler bize o anlarda herkes birbirine destek ola ola atlattık ogünleri daha sonrasında
Kayınpedermle arada bir konuşuoruz düğün için kredi ben cekerim yada siz çekersinz düğün masraflarında kullanırız diordu
kazadan 2 ay snra damadnın babasına 15bin para lazım olmuş ve bundan rica etmişler cekermisin die oda aynı gün gitmiş çekmiş bunu ben duydum duydugum anda içime sogukluk geldi ve yüzünede söledm
artık bizde avucumuzu yalarız ozamn die oda bana köydeki yerlerdende size yaparım die şaka yaptı güya ben istemem dedim
sanki bnm gözüm mal da mülkde
nese zaten bizim düğün konusunda ihtiyaçlarla ilgili güya ona 20bini verdigi içinmiş
herşeyi damat halleder biz kızıma şunu yaptıydık diyip durur pek biz söz hakına sahip deilmişiz gibi
bnde nişanlıma diorum baban krediyi onlara cekmiş bizi hiç düşünmüomu parasınıda verdi yarın bigün onlarla deil,
bizimle yaşayacak ama bütün destegi onlara verirse bizede gelip para harcamayın gezmeyin şunu almayın bunu yapmayın diyosa,
burda bi sorun var ben istemem öle parayı onlara ver gel bizden medet um
olmaz dedim git konuş dedim
oda bana sölemedi kimse kredi cekiverdik die dedi, bnde gidip sormam napıolarsa yapsınlar dedi
ben de doldum taştım zamnla ama kimseyede bişi demdm tabiki
kimsenin işine karışamam yani biz böle ayrılma noktasına geldik bi akşm ayrıldık güya ama yüzükler bizde hala gitti bu ablasıla konuşmuş tlfnda ayrıldk demiş aglamış falan
ablası bni arıo hemen derdinz ne noluyo herkes sizin için ugraşıo siz napoıonuz die,bnde dedim ona gokhan eve geldiginde size anlatır
ben kimsenin işine karışamam kendi payıma düşeni düşünürüm anca bnm acıklayabilcegm bişi yok diorum,
ama anlamıo kızıorum bak dio ben sinirlenmeden anlat dio kardeşim nie aglıo kardeşimi nie üzüosun bisürü falan dio bana,
artık sabrım taştı bnde kardeşini bukadar düşünüosun deger veriosunda 5 ay snra düğün yapcagını bile bile ne kredisi cektiriosun babana dedim allllaaaahh ,
actı agzını yumdu gözünü gebertirim öldürürüm sen kimsinde karışıosun sanane gelirim oraya terbiyesiz die saydıda saydı ben hiç bişi demedm
bu olaydan snraki gün sözlümle oturduk tekrar konuştk sadece sana güvenerek yürürüm anca bu yolda dedim
ve esyamı onların yapmasına karşı cıktım ogünden beri bir ay falan karşı cıktım cıktım,
herkes boşver dedi bana sen begendigini al onlar imzayı atsın ödeyip dursunlar dedi kabul ettim
ve ailesi zaten cocuklarına baktıgı için kızının evinde yaşıolar normalde köylernndekı evlerinde oturuolar bnmki gitti tmm esyayı yapsın eniştem kabul edioruz dedi veee
dediği aynı akşmda eniştesi anladı ya esyalar kaldı üzerine e yapacak durumuda yok işyernde kaza yüzünden sorun yaşadıgını ortaklıktan ayrıldıgını ve 25 30 milyar gibi borcumuz cıktıgını sölemiş kayınpedermde destekcisi o parayı vermeliyiz yani
onlara
biz gittik ortagıyla konuştuk neler ögrendk neler
ortaklıgın başka konular yüzünden bittigini öle bi para istendiğinden ortagın haberi olmadıgnı ,
bunların tamamen eniştesinin bizden hava parası olarak istedigini ögrendik ben tabi kayınpederime cıkştım sen bu işe karışma hısımlığını bozma die oda bana kızmış sert cıkıştım die sözlüme ayrılmasını sölemiş bi hafta süre vermiş istemedigni sölemiş snra yumuşamış gelin konuşalım demiş sözlüme
bnde ailemle konuşmaya gelinsin önce dedm
gelmediler ben gitmiorum die ayrıca kızı diorki bize babam söletti kaza yüzünden ortaklık bitti dememizi biz normalde kaza yüzünden olmadıgını söledk babama dior
babasıda onlar bana iftira atıyor dior ve
bunun üzerine ben görümcemle barışmadan düğün konusunu konuşmaya bnm aileme gelmiolar onla barışcakmışz önce kusura bakmayın zok uzun oldu yazması yaşaması kadar zor oldu valla sonuc olarak biz ayrıldık gibi bişi artık aileler ve birbirimizn aileleriyle diyalog yok artık
işin en tuhaf yanıda bunca yaşanılanlara ragmen sözlümle bi anlaşmazlıgımz kavgamız gürültümz yok yani birbirimzi cok sevioruz bizi bu durumda ayrılmaya mecbur bırakıorlar sizce nedir bu olanlar
sefer dayıya , metin abiye ve gülcan ablaya selam söyle, ayıp etmişler.sen mutluluğuna bak gökhan iyi çocuktur.