Görümcem kocasını aldatıyor ne yapmayilm

o adama size misafir geldiğinde soğuk davranın ,hatta kötü davranın ki bi daha ayak basmasın sizin evinize,bunun dışındakiler görümce eşi ve sevgilisi arasında...

Bence kocanızın arkadaşı bilerek ortaya atmış siz görün diye .Eğer görümcenizin evli kalmasını istemiyor ise siz görüp ortaya çıkaracaksınız onlar ak siz kara olacaksınız. Yerinizde olsam kayıt belge vs, toplar susar ucu bana dokunacağı zaman da önlerine atardım.

Ay ne bileyim sen suçlu olursun. Boşver ne yaparlarsa yapsınlar.

Ben söylerdim çünkü eşim ne olursa olsun şiddet yanlısı değil
Yani görümceyi öldürmiycek ondan eminim
Ama senin adamda bu potansiyel varsa sus

Peki adam bekarmı değilse karısına varsa bildirsen gizli gönder

Sakın soyleme sakın
Senden cıkmasın
Bu ömur bıllah unutulma bır olay
Arada senınde adın gecer
Mutlaka bırılerı senı kotu bılır
Aldatan uzun saklayamaz
Elbet ortaya cıkar ama sen cıkarma
Ben kendjmden dusunuyrm
Doğru dahı olsa eşime soylesem eşim kardesı ıcın oyle dusundugum ıcın bana cok kızar

Bu çok arada kalınacak bir konu, ikileme düşmenizi anlıyorum ancak araya 3. kişi olarak dahil olmanız pek doğru olmaz. Elinizde "net" kanıtlarınız olmadığı sürece (beraber gördüm gibi bir şey değil fotoğraf gibi ispatlı kayıtlardan bahsediyorum) bu işe karışmanız hem ortalığı çok karıştırır hem de günah keçisi siz olabilirsiniz. Hiçbir şey gizli kalmaz merak etmeyin, önünde sonunda ortaya çıkar.

Ben olsam söyleyemezdim çok zor. En fazla gorumceme bildigimi ima ederdim, bu da belki onun korkup yediği halta son vermesine sebep olurdu, korkmayıp devam ederse zaten gözünü karartmis demektir bu da bi şekilde ortaya çıkacağını gösterir, sizin söyleyip günah keçisi olma riskini almanıza gerek kalmaz.

Sonuçta eşiniz de olsa bir tarafta kardeşi var, net deliller yoksa iftira atıyorsunuz sanarlar Mazallah.

Görümcem iz kocasını aldatsa eşinizle paylasirmisiniz
Asla söylemem, eğer bunu söyleyecek biri varsa gorumceniz,siz neden ortalığı karistirasinizki? Eğer Birgün ortaya çıkarsa bilmiyordum der susarsiniz, ayrıca eşinizin arkadaşı size nereden itiraf etti, bu samimiyet ve cesaret nerden geliyor, ? Ve siz başka birinin telefonunu neden karıştırıyorsunuz? Bu merak ne? Özele saygı nerde!!! Bu işler sizi ilgilendirmez

. Tabiohh bı açık buldum ortalığı karistirayim demiyorsaniz, hataları söylemek ,araştırmak!!! Sizemi kaldı

Kimse kimsenin ahlak bekçisi değildir. Ben eşime söylemezdim, kimseyi de uyarmazdım. Gönül işleri çok riskli, ispiyonculuğu da hiç tavsiye etmem. O da büyük ayıp. Yok işte en yakın arkadaş uyarır da vs dememek lazım. Şahsın telefonunu kurcalamanız da pek hoş değil. Kimse üzerine vazife olmayan işlere kalkışmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…