Görümcem kocasını aldatıyor ne yapmayilm

Söylenmeli mi söylenmemeli mi bilemiyorum. Ama eşimin arkadaşım dediği şahısı eve sokmam, en azından istemediğimi hoşlanmadığımı dile getiririm. Zaten senin bildiğini biliyor anladığım kadarıyla bu kadar tepki mi koyarım. Bu arada mutlaka çıkacaktır bir şekilde, çıkınca da senin bildiğini de söyleyeceklerdir. O zaman tepkin anlamlı olacak bence.

Ben soyle dusunuyorum. Aldattigi ortaya cikinca ortalik karisacak herkes cok kizacak olaylar olacak. Sonra hepsi durulacak gececek. Gorumceniz yine kv kp evladi esinizin kardesi olarak hayatina devam edecek. eskisi gibi olur olmaz hayatlari bilinmez ama butun oklari sana cevirip senin huzurunu kacirabilirler.

Gorumcene bildigini belli etme. Eger kimseye soylemeyeceksen. Ortaya cikinca yengem biliyordu falan derse sizin icin de iyi olmaz.

Karismayin pislikleri cikar ortaya. Kendileri bulsunlar belalarini size bulasmadan.

Millet arka arkaya soru soruyor, siz kısa kelimeler söyleyip çekiliyorsunuz. O telefon elinize nasıl geçti, kimin telefonuydu, gizli bir ilişkiyse o telefon ortada neden duruyor.
Kaldı ki, bu tür bir şey sadece yazışmalar falanla ispat edilemez. Çok hassas bir konu. Faciaya kadar gidebilir.
Ama ben size inanmadım. Bence ortaya bir şey attınız yersek yerdik. Ben yemedim. Şimdi birazdan arka arkaya sorular gelince doğru söyleyip söylemediğiniz ortaya çıkar.

Ben olsam eşime gorumcenin esiyle bi konussana bu adamdan haz etmiyorum görüşmesini kessin sen de bi takip et istersen der aradan cekilirim

Benım esım bunu soyleyebılecegım ınsan oldugu ıcın soylerdım
Esınızle aranızdakı guvenı muhabbetı sız daha ıyı bılırsınız soyledıgınıze pısman etmeyecekse soyleyın

Soyle gitsin bence bide adamı eve sokma bu daha istemiyorum de senin evinde ne işi var kaynina üzüldüm gerçekten çok yazık

Görümcem iz kocasını aldatsa eşinizle paylasirmisiniz
Tehlikeli görümceyle paylaşmak, biliyorsunuz diye başınıza çok kötü şeyler gelebilir. O şahısın da evinize girmesini engelleyin. Madem çirkefler görmezden gelin bi süre daha .

Bir ara böyle konu açılmıştı yine.
Aldatan görümce savunulmuş, konu sahibi topa tutulmuştu.
Kk da bunu da gördüm, hiç unutmam dedim unutmadım da.
O gün görümceyi aklayan hatunlar bugun sahnede değil, hayret!

Karışmayın derim ben de ama bu ahlaksızlık da yanlarına kalmasın.
Kocanıza o adamdan hazetmediğinizi filan söyleyin,tuhaf olduğunu, tekin biri olmadığını hissettiğinizi..
Kulağına kar suyu kaçırın kısaca.

Bir ara böyle konu açılmıştı yine.
Aldatan görümce savunulmuş, konu sahibi topa tutulmuştu.
Kk da bunu da gördüm, hiç unutmam dedim unutmadım da.
O gün görümceyi aklayan hatunlar bugun sahnede değil, hayret!

Karışmayın derim ben de ama bu ahlaksızlık da yanlarına kalmasın.
Kocanıza o adamdan hazetmediğinizi filan söyleyin,tuhaf olduğunu, tekin biri olmadığını hissettiğinizi..
Kulağına kar suyu kaçırın kısaca.

Aslinda karismamak lazim ama ben kesin dilimi tutamaz soylerim eşime :)
Bi de adam biliyorsa bildigimi, bir gun kalkar pelin biliyordu der diye korkarım, esim bana bidaha nasil guvenir bile bile sustugumu ogrenirse.

bu olayın gerçekliğinden ne kadar emınsın , tahmın mı ediyorsun yoksa yüzde 100 emınmısın

Şimdi söylenilecek şey var,söylenilmeyecek şey var.Bence bu konu söylenilmemeli.Hatta sizi bizi kimseyi de ilgilendirmez.Banane derdim yüzde yüz.Banane.Ne halt yerde yesin tasası bana mi kaldı derdim.Çok sevdiğim bir söz var."Aşkın gözü kördür ama komşuların değil"diye.Bir şekilde senin bildiğini zamanla herkes bilecek veya hissedecek sonuçta.Bosver gitsin düşünmeye bile değmez.

Özellikle böyle çetrefilli konulara eşimi asla bulaştırmam adamın elinden kaza çıkar görümcem zevk alacak diye kocam hapislerde mi yatsın ne münasebet bana ne

Siz nasıl öğrendiniz ben onu anlamadım hiçbir açıklama yapmamışsınız. Hiç kimse bilmiyor dikkatini çekmemiş ama evin gelini biliyor enteresan değil mi? bundan emin olmanız için ya telefonunu karıştırmış olmanız lazım ya internetini ya da gözünüzle görmeniz lazım. Tabii ki söylemezdim.

Ben olsam delilleri bi zarfla görümceme gönderirdim.. en kısa zamanda boşanmazsa eşine de göndereceğimi söylerdim. Bir dost olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…