Görümcem kocasını aldatıyor ne yapmayilm

Çok hassas bir konu kesinlikle emin olmadan kimseyle paylaşılmamalı.. Dahası bu derece küçülen eşini aldatan bir kadın (veya Erkek) herşeyi yapabilir ve sizi iftiracı durumuna düşürebilir. Arsızlık yapar diye düşünüyorum.. Ben kimseye söylemezdim çok açık kanıtlarım ve benimle aynı düşüncede bilgilere sahip başka biri olmadan....

hiç karışma bırak allahından bulsun sonra sen kötü olursun zaten herşey ayuka çıkacak üzülme.

samimiyetinize bağlı. ama eşime söylerdim. söylemesem de uyandırmaya çalışırdım bir şekilde

ben olsam esime derdim ama esim mutedil bir insan yani Allah korusun namus davasına götürmez diye .

Tamamen kocanizla aranizdaki ilişkiye bağlı. Ben olsam söylerdim çünkü eşim benim kötü niyetli olabileceğimi asla düşünmez, ailesiyle veya kiz kardeşiyle beni arada bırakmaz. Hatta ismimi bile geçirmez.
Ana eşiniz sizi ortaya atıp kenara çekilecekse, ben olsam soylememeyi tercih ederdim. Tamamen esinizin tutumuna bağlı

Eminim ama söyleyemiyorum aldattığı kişi eşimin en yakın arkadasi
cok zor bir durum... yukarı tükürsen sakal aşagı tükürsen bıyık...
ben ne yapardımı düşündüm. öncelikle uzun bir seslik dönemi yaşardım. bu kesin orada bu beynimi kurcalardı ve duruma kayıtsız kalmak ile kalmamak arasında vicdan insanlık benzeri tüm degerlerimi tatardım.
ve muhtemelen kayıtsız kalamazdım :)
ama ilk görümceye bu durumu tam manası ile caktırmadan değişik kişilerden örnekler vererek yapılmaması gerektigini empoze etmeye calışırdım ( örnek - tv de gördüm kadın kocasını aldatmış da şöyle böyle de diyip anlamıyorum madem aldatacasın boşan öyle yap ne yapacaksan diye birşeyler söylerdim)
bir zaman sonra gene devam ediyorsa azıcık daha net ama gene kişi belirtmeden başka örnekler verirdim.
baktım gene olmuyor... merak ediyorum bu bilmem kim hep buralarda neden acaba derdim...
bu böyle azar azar devam ederdi. daha da devam ediyorsa ben sundan hi,ç hoşlanmıyorum burnuma garip kokular geliyor sizde veya sende görüşme gibi cümleler uydururumm.... bu böyle sürer... ama direk biliyorum böyle kes ilişkini diyemem.

eşinize veya görüncenin kocasına bunu ilk başta demeyin. çünkü erkrklerin tepkileri agır olabiliyor. başlarını yakmamak lazım.
sessiz kalmak zor ama en kolay yoldur. bunu da secebilirsin....

Ben ortalığı karrmaktan korkuyorum görümcem ve ailesi çok cirkef
he o zaman boşver sen hiç karışma yakında kokusu da cıkar. tabii aldatma dediginde ben şunu anlyorum cinsel ilişikili bir ilişki? böyle mi yoksa flort eder gibi sadece sözle lafla cilveleşme mi? belki eskiye dayalı bir samimiyetten oturu daha farklı konuşma tarzına sahipler ?

Karışmam.
Sevdiğim görümcem de var sevmediğim de var.
İkisine de karışmam. Eşimin yakın arkadaşı olması beni üzerdi rahatsız ederdi ama karışmam. Hassas mesele. Eşim Bi şekilde öğrense o Zaman da bildiğimi belli etmem. Yeni duymuş gibi yaparım.
Çünkü beni ilgilendirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…