- Konu Sahibi Buffalosos
-
Muvahhis çok tatlısınız ya, söylemeden geçemeyeceğim.Ehhh başlatmasın vitaminine. Bol bol meyve alsın marketten. Gidersen gelemezsin güvenmiyorum sana diyin. Ya da görüntülü arayın gidip poşetleri bırakıp arabayla uzaklaşan kadar da telefonu açık tutun. Yoksa seni eve almam diyin.
Haklısınız bu konuda… dünden zaten nem kaptım. Görümcem covid olmasına rağmen eşime eve gel çocuğa bak dediği icin güvenmiyorum anne de gitme dememişti. Şimdi ise ateşliyim gel diyor anne , yanında bir arkadaşı da var yatılı kalan o iyiymiş kendi ateşliymiş.Siz kendi açınızdan haklısınız ama eşiniz de annesinin zor durumunda en azından alışverişini yapsın. Kapısına bıraksın. Uzaktan bir hal hatır sorsun. Bu boşanma nedeni değil bence. Siz şuan dışardasınız ve çevrenizde kim bilir kaç tane covid pozitif kişi vardır. O zaman bu kadar korkuyorsunuz dışarı da çıkmayın online destek alın. Ben önlemler alındıktan sonra bir mahsuru yok diye düşünüyorum. Haftaya okullar açılıyor. Kaç tane sınıfa derse gireceğim en az 40 dakika yanlarında olacağım. Onların da içinde hasta olanlar farkında olmayan öğrenciler olacak. Sizin gibi düşünürsem kafayı yemem gerekiyor.
Yaa teşekkür ederim. Ben daraldım burada kadın ne yapsın.Muvahhis çok tatlısınız ya, söylemeden geçemeyeceğim.
Konu sahibi muvahhis'i dinleyin bence, önerdiği şekil yapsın eşiniz. Sakin olun, boşanmaya karar vermek falan çok ani olmuş. Bir seansınız bitsin, sonra düşünürsünüz sakin kafayla.
Ya ben soru sahibine haksızsın diyemiyorum. Abartıyorsun diyorlar da aile öyle bir aile. Yani dün konu sahibi bastırmasa, eşi koronayı kapıp gelecekti. Bugün gidip anasının evine poşetleri bırakmasına güvenmemekte haklı yani. Zaten tam da bu zihniyet yüzünden yayılıyor o bela.Yaa teşekkür ederim. Ben daraldım burada kadın ne yapsın.
Ya ablası sağlık bakanligindan aradıklarında annemle temasta bulundum diyecek,anneye de test talep edecek,kapıya gelip yapıyorlar zaten. Annenin bir yere gitmesine,götürülmesine gerek yok ki. Eşiniz sanırım pozitif olmak istiyor zira adam sınırları zorluyor süreklieşim tam bir ne desem bilmiyorum.
Ablası dün annedeymiş.
eşim anneyi aradı sen nasılsın vs geleyim test yaptıralım cart curt annesi suan iyi bi şey yok semptom vs diyor benim eşim birimizi mezara gömmeden rahat etmeyecek gerçekten başım dönüyor tansiyonum düştü sinirden
Eş ailesinin davranışlarını tasvip etmiyor olabilirsiniz. Size zor şeyler yaşatmışlar. O konuda düşüncelerimize tepkilerinize saygı duyuyorum. Ama burada sağlık söz konusu eşinizle orta yolu bularak bir karar verin Allah muhafaza annesine bir şey olsa annesine yardımcı olmasına engel olduğunuz için siz vicdan azabı cekersiniz.Haklısınız bu konuda… dünden zaten nem kaptım. Görümcem covid olmasına rağmen eşime eve gel çocuğa bak dediği icin güvenmiyorum anne de gitme dememişti. Şimdi ise ateşliyim gel diyor anne , yanında bir arkadaşı da var yatılı kalan o iyiymiş kendi ateşliymiş.
ileri derece anksiyete olduğum icin normal bir bireyden daha fazla tepki verdiğimin farkındayım.. keske sağlıklı düşünebilsem bu konuda ama onlarda hiç normal değiller es ailesi..
Hiç bir anne bir abla çocuğunu tehlikeye atar mı çok şaşırıyorum çok…
Yok o konuda asla sorun etmiyorum güvenmediğim kapıyı açar içeri alır gamsızlar diyeydi ben sepet sallandırsın koy içine diye öneri vermiştimEş ailesinin davranışlarını tasvip etmiyor olabilirsiniz. Size zor şeyler yaşatmışlar. O konuda düşüncelerimize tepkilerinize saygı duyuyorum. Ama burada sağlık söz konusu eşinizle orta yolu bularak bir karar verin Allah muhafaza annesine bir şey olsa annesine yardımcı olmasına engel olduğunuz için siz vicdan azabı cekersiniz.
psikologum haftaya eşimi de görmek istedi allahtan psikolog durumlarına kapalı değil bana gerek varsa gelirim tabi dedi beni pek önemsemiyor evet..oncelikle gecmis olsun, terapiniz iyi gecer umarim.
sonrasinda esinizle oturup korona konusmasi yapin bence.
Yani sizin ve onun da hastaliginiz sebebiyle riskli grupta iken bu sekilde davranmasi sanki sizinle dalga gecer gibi bir sey.
yani acikcasi benim esim yapsa bizde sorun olmaz, hem asiliyiz, hem risk grubunda degiliz, hem de zaten ikimiz de calisiyoruz, sosyal hayatin icindeyiz.
Ama sizin durumunuzda bir taktiginizin olmasi gerekir. Annesine online alisveris yapabilir. Kardesinin zaten alternatif olarak baska birine cocugu birakma ihtimali varmis, hatta yanlis okumadi isem direk esi calismaya devam ediyormus, saka gibi.
Esinizin bu yuzden davranislari bana cok enteresan geldi, sanki sizin hastaliginizi cok da onemsemiyormus hissi olustu. Insan bir gun once esi sinir krizi gecirmisken, diger gun ayni sebeple bir olay cikarir mi hic. Cok acayip bir kafada esiniz.
A101 in ve migrosun bunun gibi bir sürü marketin uygulaması var ordan yapın alışverişi eve direk yollatın bizde geçirdik ama kimseye yük ve endişe olmadık1 saat sonra psikolog terapime gidicem ama yine bir sinir krizi geçirdim çok kötüyüm atak tuttu.
Eşimin annesi aradı ateşi varmış virüsü kaptı zaten belli ablayla kalmışlardı günlerce.
Annesi eşime gel dedi alışveriş yap gel vs
Eşim kapıya bırakcam diyor ama güvenmiyorum inanın çok kötüyüm annenin umrunda değil güvenmiyorum hiçbirine
O kapı açılır sohbet muhabbet edilir belki içeri de girer emin olamıyorum panik atak yaşadım
Eşime nolur al git eşyalarını dedim nasıl gideyim hasta ben de mi kapayım diyor yahu gidiyor zaten delircem çok kötüyüm ben canımdan olcam bunlarla çok korkuyorum aklıma çok kötü şeyler geliyor çok mutsuzum
tek konum bu değil es ailesi ile önceleri de var artık cana kast etmeye dönüştü iş...Boşanmak ne alakaa
Kraliyet ailesinden çıkmanıza gerek yok cümle kurabiliyor olmanız yeterli..Her şeye de üslup üslup demeyin ya kraliyet ailesinden mi çıktınız? Öyle bir durumda sinirim tepeme çıkar üslup müslup düşünemem
saçma tepki diyorsunuz ama nickinize bakılırsa siz de pek normal değilsiniz benim gibi..Kraliyet ailesinden çıkmanıza gerek yok cümle kurabiliyor olmanız yeterli..
Zira şu saçma hareketleri ben normal göremiyorum.. Kaç yaşında insanlar ergen çoluk çocuktan bahsetmiyoruz.. Siz düşünmemeye devam edebilirsiniz ben saçmalandığı konusunda halen aynı fikirdeyim..
Sizi öyle iyi anlıyorum ki benimde 5yasindaki oğlum kovid oldu 6 gece hastanede yattım kovid sayesinde astım hastası olduğunu öğrendik şimdi okullar açılacak ben kara kara düşünüyorum nasi gönderilen okula diye neler çekti yavrumNasıl bulaşıyor ama hasta olmuyorlar, benim 7 yaşındaki oğlum kovid oldu, Allah a şükür hala hayatta, neler çekti yavrum bir ben bilirim, aylar geçti çocuğum hala eski sağlığına kavuşamadı
Çok geçmiş olsun kıyamam yavruyaSizi öyle iyi anlıyorum ki benimde 5yasindaki oğlum kovid oldu 6 gece hastanede yattım kovid sayesinde astım hastası olduğunu öğrendik şimdi okullar açılacak ben kara kara düşünüyorum nasi gönderilen okula diye neler çekti yavrum
Sizede çok geçmiş olsun Allah şifa versin okul konusunda bende sanırım uzaktan eğitim isteyip okuma yazmayı kendim ogreticem sınıflar kalabalık riske atamicam çocuğumu neler çektiğimi bı ben biliyorum yavrumu hastaneye götürürken nefes almak için kollarımı tirmaliyodu Allah sizin yavrunuza iyilik sağlık versin yaşamayan bilmez sizi çok iyi anliyorumÇok geçmiş olsun kıyamam yavruya
Benim oğlum zaten astım hastasıydı….
Hiperaktif değil ama çok çok hareketli asla yorulmayan bebekliğinde bile ağlamayan bitmeyen bir enerjiye ve neşeye sahip bir çocuktu….kovidden sonra doğru düzgün yürüyemiyor topallıyor yalpalıyor dengesiz yürüyor, iki kat merdiven çıkamıyor tıkanıyor, enfeksiyon değeri düşmüyor, uyku durumu berbat herşeye ağlıyor, karaciğer ve böbrek ve tiroit değerleri alt üst, ciddi mide sorunları yaşıyor aylardır perişan halde…..
Benim kronik hastalıklarım var….
Güncel kabusum okul….çok çaresiz ve korunmasız hissediyorum çocuğum için, yollasam bir dert yollamasam bir dert….
Okulları açıp iki hafta sonra tüm çocuklar öğretmenler veliler hasta oldu diye kapatıyoruz diyecekler gibi geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?