Görümcem korona ve eşim

2 yıla yakındır birlikte yaşıyoruz bana bulastırma korkusu ile bunu yaptım , cünkü eline canta verdim hadi git durum yok işi burada

Görümceniz ağır saçmalamış. Tepkiniz de sonuna kadar haklısınız. Lüzumsuzlar.
Gitmeye bu kadar hevesli kocanıza kapıyı gittikten sonra kilitleyip eve almayarak gösterseydiniz tepkinizi. Şaka gibi ya o gidecek kendide kapacak size de taşıyacak bile bile

Birlikte yaşamak ile o imzayı atmak o kadar ayrı ki... bunu zamanla anlayacaksınız
Ben sizi tam olarak anlayamadım biraz açar mısınız?
yeni evli tepkisinden kastınız nedir tam olarak?

ben can havli ile engelledim cünkü eve geri gelmek zorunda işi burada bu 3. Söyleyişim kocaymış sevgiliymiş umrumda değil ki evlenerek hata yaptım bu aile yüzünden düşüncem bu.
eşim umrumda değil gitsin gelmesin bugün eşyalarını alıp gidebilir ama evden sadece ayakkabı ile çıkıp bilgisayarı odası eşyaları işle ilgili şeyleri varken mutlaka eve geri gelmesi gerekiyordu amacım 15 gün ayrı kalmamak değil umrumda değil zaten tamamen gitsin rahat ederim artık

eşi işe gidip geliyor onda sıkıntı yok diyeymiş adam suan toplantıdaymıs hatta offf

Eeee bu adam da temaslı değil mi? manyak mı bunlar yahu geze geze virüs yayıyorlar, şaka gibi. Yarın polisi arayıp şikayet edin evde otursun bir zahmet.

Eeee bu adam da temaslı değil mi? manyak mı bunlar yahu geze geze virüs yayıyorlar, şaka gibi. Yarın polisi arayıp şikayet edin evde otursun bir zahmet.
2 doz biontek aşısı var esinin cok iyiymiş hic etkilememiş aynı evdeki pozitif eşi..
Hani bir taraftan da aşı gerçekten cok iyiymiş diyorum ve sevindim ama tabi diğer işe git gel olayına asırı sinirliyim

İyi de bunun aşılı olmaya iyi hissetmeyle alakası yok. Adam temaslı karantinada olması gerekirken fellik fellik geziyor virüs yayıyor.

Ben olsam ihbar ederdim zaten aranız kötüymüş bi de bugünkü salaklığından sonra otursun çeksin cezasını.

Evet, şimdi anladım kapıların ardında dayanıp
En sonunda kilitleyip anahtarı saklama nedenini

Bu tazecık evli hareketı
Ne kadar incitici bir yorum. Dalga geçer gibi. Kadın panik atak hastasıyım, görümcem pozitif olabilir eşimi çağırdı sinir krizi geçirdim diyor derdini anlatıyor. Dalga geçer gibi sen yenisin galiba muhabbeti Sizin için yeni sayılır mıyım bilmem, yaklaşık 10 yıldır evliyim, Bildiğim bir rahatsızlığım ve anksiyetem yok ama konu sahibi ile empati yapıyorum tamamen aynısı olmayabilir ama benzer tepkiyi verebilirdim. Bunun yeni evli vs olmak ile alakası yok. Koyun can derdinde, üstelik bu konuda çok çok hassas.

yorumunuz bana kendimi iyi hissettirdi , cok teşekkür ederim.. Gerçekten can havli cok baska bir sey..

Bu arada görümceniz kv nize dün görğşmüşse ve öncesinde 3 4 gün görüşmemişlerse kv niz virüsü kaptıysa bile testi 4 5 günden önce pozitif çıkmaz zaten. Eşinize arada bunu da söylersiniz. Anası ablası konuşunca mantığı kanatlanıp uçuyor çünkü.

Bende iyiyim ama eşimin pozitif olduğunu öğrenince işyerinden sepetlediler beni nerdeyse 7. Kattan atıyorlardı

Cocuklara test yapmiyolarmis. Cocuklariyla girsinler ne olacak hastaneye sirayla girerler . Eskisi gibi uzun kuyruklar yok. Biz de yaptirdik hemde gece 11.30 da uyuyan cocugu alip gittik. Koronayi ne zaman ciddiye alicaklar acaba

Isyerine de helal olsun benim esimin testi negatif olmasina ragmen 15 gun ise gelme dedilee. Iyi de yaptilar sonradan oda pozitif oldu. Hafta sonu mesailerini iptal ettiler ayni bolumdekilern varsa daha fazla yayilmasin diye. Sakliyomu isyerinden bu durumu

Tabi canım tabi! eşim de ben de aşı olduk.
Eşim şu an pozitif.
Ben de belirtileri yaşıyorum. Test için bile evden çıkmayın dedi ekipler, gelip yapacaklar.
Hala nasıl gidebiliyorlar, vicdanları nasıl el veriyor bilmiyorum. Muhtemelen hafif atlatıyoruz biz ona rağmen çok zor bir hastalık. Bir başkasının ölümüne sebep olsalar cinayet.... Bize de hastalığını söylemeyip dışarı çıkan biri bulaştırmıştır muhtemelen. Hayat bir şekilde devam ediyor iş var, güç var. Ne kadar uzak durulsa da insanlardan geçti işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…