- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.001
- 598
- Konu Sahibi Buffalosos
-
2 yıla yakındır birlikte yaşıyoruz bana bulastırma korkusu ile bunu yaptım , cünkü eline canta verdim hadi git durum yok işi buradaKoronadan dolayı tabii ki hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz.
Ama gitmek isterse öyle bir durumda
Sizin gibi davranmak yerine ne halı varsa görmesini söylerim. Ve 2 tane de maske takmasını söylerim yine de o sinirle .
Ve gitmişken orda kalmasını da...
Kapıyı kilitleyeceğim de., sınır krizlerine gireceğim.. ne p..h yerse yesin valla.
Bu kesinlikle yeni evli hareketi bunu zamanla anlayacaksınız
Şuan anlayamazsınız yenisiniz cunku.
Birlikte yaşamak ile o imzayı atmak o kadar ayrı ki... bunu zamanla anlayacaksınız2 yıla yakındır birlikte yaşıyoruz bana bulastırma korkusu ile bunu yaptım , cünkü eline canta verdim hadi git durum yok işi burada
Ee eşi de korona olabilir nasıl gidiyor bile bile işe yuhişe gitmiş kocişini arayamıyor işte diye ama benim eşimde evde calısıyor bizimki iş değil allahın cezaları ya
Umurlarında değilki malesefEe eşi de korona olabilir nasıl gidiyor bile bile işe yuh
Ben sizi tam olarak anlayamadım biraz açar mısınız?Birlikte yaşamak ile o imzayı atmak o kadar ayrı ki... bunu zamanla anlayacaksınız
Pozitif çıkmışlar birde okudumUmurlarında değilki malesef
eşi işe gidip geliyor onda sıkıntı yok diyeymiş adam suan toplantıdaymıs hatta offf
2 doz biontek aşısı var esinin cok iyiymiş hic etkilememiş aynı evdeki pozitif eşi..Eeee bu adam da temaslı değil mi? manyak mı bunlar yahu geze geze virüs yayıyorlar, şaka gibi. Yarın polisi arayıp şikayet edin evde otursun bir zahmet.
İyi de bunun aşılı olmaya iyi hissetmeyle alakası yok. Adam temaslı karantinada olması gerekirken fellik fellik geziyor virüs yayıyor.2 doz biontek aşısı var esinin cok iyiymiş hic etkilememiş aynı evdeki pozitif eşi..
Hani bir taraftan da aşı gerçekten cok iyiymiş diyorum ve sevindim ama tabi diğer işe git gel olayına asırı sinirliyim
Ne kadar incitici bir yorum. Dalga geçer gibi. Kadın panik atak hastasıyım, görümcem pozitif olabilir eşimi çağırdı sinir krizi geçirdim diyor derdini anlatıyor. Dalga geçer gibi sen yenisin galiba muhabbetiEvet, şimdi anladım kapıların ardında dayanıp
En sonunda kilitleyip anahtarı saklama nedenini
Bu tazecık evli hareketı
yorumunuz bana kendimi iyi hissettirdi , cok teşekkür ederim.. Gerçekten can havli cok baska bir sey..Ne kadar incitici bir yorum. Dalga geçer gibi. Kadın panik atak hastasıyım, görümcem pozitif olabilir eşimi çağırdı sinir krizi geçirdim diyor derdini anlatıyor. Dalga geçer gibi sen yenisin galiba muhabbetiSizin için yeni sayılır mıyım bilmem, yaklaşık 10 yıldır evliyim, Bildiğim bir rahatsızlığım ve anksiyetem yok ama konu sahibi ile empati yapıyorum tamamen aynısı olmayabilir ama benzer tepkiyi verebilirdim. Bunun yeni evli vs olmak ile alakası yok. Koyun can derdinde, üstelik bu konuda çok çok hassas.
Bende iyiyim ama eşimin pozitif olduğunu öğrenince işyerinden sepetlediler beni nerdeyse 7. Kattan atıyorlardı2 doz biontek aşısı var esinin cok iyiymiş hic etkilememiş aynı evdeki pozitif eşi..
Hani bir taraftan da aşı gerçekten cok iyiymiş diyorum ve sevindim ama tabi diğer işe git gel olayına asırı sinirliyim
Cocuklara test yapmiyolarmis. Cocuklariyla girsinler ne olacak hastaneye sirayla girerler . Eskisi gibi uzun kuyruklar yok. Biz de yaptirdik hemde gece 11.30 da uyuyan cocugu alip gittik. Koronayi ne zaman ciddiye alicaklar acabacocugu da götürmesi gerek evet teste, yani gercekten bize bulastı size de bulasacak havası var gerçekten deliricem.
amacım tek eşim de değil.
Bana da bulasacak temaslı oldugu icin ben cok agır anksiyete hastasıyım terapiye basladım bas dönmelerim cok yogun bu günlerdekendimden de korkuyorum
Isyerine de helal olsun benim esimin testi negatif olmasina ragmen 15 gun ise gelme dedilee. Iyi de yaptilar sonradan oda pozitif oldu. Hafta sonu mesailerini iptal ettiler ayni bolumdekilern varsa daha fazla yayilmasin diye. Sakliyomu isyerinden bu durumu2 doz biontek aşısı var esinin cok iyiymiş hic etkilememiş aynı evdeki pozitif eşi..
2 doz biontek aşısı var esinin cok iyiymiş hic etkilememiş aynı evdeki pozitif eşi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?