- Konu Sahibi Buffalosos
-
Öfkeni anlıyorum zamanında benzer öfkeden yaşadığım için ama şunu unutma ki hiçbir zaman şu tavırla adama haklı görünmeyeceksin. İstersen dünyanın en mantıklı davranışını yapmış ol bu fevrilikle o seni asla anlamayacak. Aa karım beni düşünüyor ondan krizlere girdi demez yani. Bak bak ablam hasta beni göndermiyor diye düşünür. Klasik erkek beyni. Böyle durumlarda sakin olamıyorsan kriz geçirmek yerine ağlayabilirsin, başım dönüyor tut beni diyip tansiyonun düşmüş gibi zaman kazanabilirsin ve esas düşünceni ağlayarak açıklayabilirsin. Erkekler o man kafalarıyla ağlayan kadını dinliyorlar belki de acıyorlar ama ağlayan her zaman kazanır eğer iyi rol yaparsan. Şimdiye kadar bazı kvlerin king olmasının sebebi ben ne dedim ki oğlum diyip ağlamalarıyla oldu unutmamamız gereken bir öğüt.evet kesinlikle.. onlarla pek konusmuyorum beni bu noktaya getirdiler..
Tamam da bu kadar fevri davranmaniza ne gerek vardi ki. Covid olabilirler, sende hastasin. Gitmemen daha yerinde olur, ablanla konus tekrar diyebilirdiniz.
Boyle de anlardi bence..
Ablani arar agzina... kelimesi hic hos olmamis
haklısın annesinin yaptıgını yapmam daha mantıklı olur tansiyon olayları bas dönmesi evet.. ben de aman belli etmeyeyim diye kıvranıyorum salak gibi....Öfkeni anlıyorum zamanında benzer öfkeden yaşadığım için ama şunu unutma ki hiçbir zaman şu tavırla adama haklı görünmeyeceksin. İstersen dünyanın en mantıklı davranışını yapmış ol bu fevrilikle o seni asla anlamayacak. Aa karım beni düşünüyor ondan krizlere girdi demez yani. Bak bak ablam hasta beni göndermiyor diye düşünür. Klasik erkek beyni. Böyle durumlarda sakin olamıyorsan kriz geçirmek yerine ağlayabilirsin, başım dönüyor tut beni diyip tansiyonun düşmüş gibi zaman kazanabilirsin ve esas düşünceni ağlayarak açıklayabilirsin. Erkekler o man kafalarıyla ağlayan kadını dinliyorlar belki de acıyorlar ama ağlayan her zaman kazanır eğer iyi rol yaparsan. Şimdiye kadar bazı kvlerin king olmasının sebebi ben ne dedim ki oğlum diyip ağlamalarıyla oldu unutmamamız gereken bir öğüt.
yarın 2. terapime gideceğim gerçekten cok ileri düzeydeyim tuzu biberi oluyor bu es ailesi bana en cok da eş doğru...Kadin panik atak hastasi. Tedavi görüyor zaten. Zaten bu konuda korkular yasiyorsa iyice tetiklemistir. Aslinda esinin bu kadar beyinsiz davranmamasi gerekirdi bu durumda
yarın 2. terapime gideceğim gerçekten cok ileri düzeydeyim tuzu biberi oluyor bu es ailesi bana en cok da eş doğru...
Ablası çocuğu niye götürmüyor çocuk da hastaysa? Hatta ambulansı araması lazım ateş de varsa toplu taşımayla gitmeleri bile riskli çünkü. Kapıları kilitlemek ablanı arar söverim demek pek mantıklı değil ama dur bi sakin ol ben arayayım Xin kronik rahatsızlığı var onun gelmesi riskli olur en iyisi çocukla gitmen hem onu da gösterirsin diyim bari deseydin bu kadar büyümezdi diye düşünüyorum. Ama fevriliğinden anladığım kadarıyla kv görümce ile başka konulardan sorun yaşanmış o yüzden sabır gösterememişsin.
yok eşim gitmedi sanırım içerde aradı ben gelmiyorum dedi yanıma geldi eşim haklısın korkma sakın gitmiyorum düsünemedim dedi gitmicem merak etme dedi gerçekten suan hala elim ayagım titriyorValla ilk defa bir konuda üsluba takılmayacağım.
Çünkü can havliyle konuşmuşsunuz. Ben olsam ben de dellenirdim. Allah göstermesin de kocanız hastalandıktan sonra hiç önemli yok üslubun da kibarlığın da. O yüzden hiç ayıplayamayacağım.
Nasıl kardeşse artık görümceniz de kronik rahatsızlığı olduğunu bile bile çağırıyor. Bir de çocuk da hastaysa onu götürmeli zaten. Covidse kendi kendine iyileşecek hali yok.
Eee daha gideceğim diyor mu? Arada mı tekrar görümce hazretleri?
gerçekten can havliydi benimki bir de cok ileri psikolojik rahatsızlıgım var dün bir tanıdıgım koronadan vefat etti genc yasta zaten cok kötüydümValla ilk defa bir konuda üsluba takılmayacağım.
Çünkü can havliyle konuşmuşsunuz. Ben olsam ben de dellenirdim. Allah göstermesin de kocanız hastalandıktan sonra hiç önemli yok üslubun da kibarlığın da. O yüzden hiç ayıplayamayacağım.
Nasıl kardeşse artık görümceniz de kronik rahatsızlığı olduğunu bile bile çağırıyor. Bir de çocuk da hastaysa onu götürmeli zaten. Covidse kendi kendine iyileşecek hali yok.
Eee daha gideceğim diyor mu? Arada mı tekrar görümce hazretleri?
Sakin olun, derin derin nefes alın, bir su için, elinizi yüzünüzü yıkayın, balkona falan çıkın.yok eşim gitmedi sanırım içerde aradı ben gelmiyorum dedi yanıma geldi eşim haklısın korkma sakın gitmiyorum düsünemedim dedi gitmicem merak etme dedi gerçekten suan hala elim ayagım titriyor
Çok çok çok haklısınız gerçekten.gerçekten can havliydi benimki bir de cok ileri psikolojik rahatsızlıgım var dün bir tanıdıgım koronadan vefat etti genc yasta zaten cok kötüydümbugün görümcem arıyor gel cocuga bak diyor gerçekten anlamıyorum benim ailem asla bunu yapmaz aksine beni korumak icin gelmezler beni de eve almazlar cok mutsuuzm bu aile yuzunden
Artık sakinleşin bu gibi ataklar en çok sizi yıpratır yüz yüze gelince görümcenize belirtin bu konuda hassas olduğunuzu düşüncesiz kadının hastane zaten karşısındaymış . Bir daha yapmaz.yok eşim gitmedi sanırım içerde aradı ben gelmiyorum dedi yanıma geldi eşim haklısın korkma sakın gitmiyorum düsünemedim dedi gitmicem merak etme dedi gerçekten suan hala elim ayagım titriyor
Haklısınız da tavırlarınız fazlaca abartılı değil mi? Biraz sakin olunArkadaşlar tam 5 dk önce sinir krizi geçirdim onun üzerine kendimi odaya kapatıp konuyu açıyorum.
10 dk önce görümcem eşimi aradı. çocuğu da kendisi de ateşli ve cok hastalarmıs. Hastaneye teste gitmek istiyormus. Eşime de sen bize gel cocuga sen bak dedi.
eşim de tamam dedi telefonda. ben tabi şok.
Korona süphesi var atesli hasta ve esime gel cocuga bak diyor.
Hayatımda ben bu aile kadar bencil insanlar görmedim.
Eşimin kronik derecesinde bir rahatsızlıgı da var bu sebeple ben hep diken üstündeyim zaten kendim de agır anksiyeteliyim.
Eşim hazırlandı ben o ara bagırıp cagırıyorum en son kapıyı kilitledim anahtarı sakladım.
Gidemezsin dedim gidersen ablanı arar ablanın ağzına.... dedim agır konustum sinir krizi geçirdim kendimden gectim sinirden zaten birikmişti de
midem bulanıyor bu durumdan artık
bir insan kardesine nasıl gel der korona süphesi varken aklım almıyor cıldıracağım gerçekten
üzerine esim annesini aradı annesi de git yanlarına diyor allahım bunlar insan değil gercekten değil
Neyse anahtarı sakladım zaten gitmedi içerde suan.
(evden calısıyoruz, zaten iş saati)
Anası bacısı söyleyince anlıyorlar demek ki gizli bir miktar beyine sahipler diye düşündümbu cümleri aklı fikri beyni düşünme kapasitesi olan biri anlar kız bacım ,
koronalı eve koşa koşa giden erkek nasıl anlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?