Görümcem korona ve eşim

evet kesinlikle.. onlarla pek konusmuyorum beni bu noktaya getirdiler..
Öfkeni anlıyorum zamanında benzer öfkeden yaşadığım için ama şunu unutma ki hiçbir zaman şu tavırla adama haklı görünmeyeceksin. İstersen dünyanın en mantıklı davranışını yapmış ol bu fevrilikle o seni asla anlamayacak. Aa karım beni düşünüyor ondan krizlere girdi demez yani. Bak bak ablam hasta beni göndermiyor diye düşünür. Klasik erkek beyni. Böyle durumlarda sakin olamıyorsan kriz geçirmek yerine ağlayabilirsin, başım dönüyor tut beni diyip tansiyonun düşmüş gibi zaman kazanabilirsin ve esas düşünceni ağlayarak açıklayabilirsin. Erkekler o man kafalarıyla ağlayan kadını dinliyorlar belki de acıyorlar ama ağlayan her zaman kazanır eğer iyi rol yaparsan. Şimdiye kadar bazı kvlerin king olmasının sebebi ben ne dedim ki oğlum diyip ağlamalarıyla oldu unutmamamız gereken bir öğüt.

Tamam da bu kadar fevri davranmaniza ne gerek vardi ki. Covid olabilirler, sende hastasin. Gitmemen daha yerinde olur, ablanla konus tekrar diyebilirdiniz.
Boyle de anlardi bence..
Ablani arar agzina... kelimesi hic hos olmamis

Kadin panik atak hastasi. Tedavi görüyor zaten. Zaten bu konuda korkular yasiyorsa iyice tetiklemistir. Aslinda esinin bu kadar beyinsiz davranmamasi gerekirdi bu durumda

haklısın annesinin yaptıgını yapmam daha mantıklı olur tansiyon olayları bas dönmesi evet.. ben de aman belli etmeyeyim diye kıvranıyorum salak gibi....

Kadin panik atak hastasi. Tedavi görüyor zaten. Zaten bu konuda korkular yasiyorsa iyice tetiklemistir. Aslinda esinin bu kadar beyinsiz davranmamasi gerekirdi bu durumda
yarın 2. terapime gideceğim gerçekten cok ileri düzeydeyim tuzu biberi oluyor bu es ailesi bana en cok da eş doğru...

Valla ilk defa bir konuda üsluba takılmayacağım.
Çünkü can havliyle konuşmuşsunuz. Ben olsam ben de dellenirdim. Allah göstermesin de kocanız hastalandıktan sonra hiç önemli yok üslubun da kibarlığın da. O yüzden hiç ayıplayamayacağım.
Nasıl kardeşse artık görümceniz de kronik rahatsızlığı olduğunu bile bile çağırıyor. Bir de çocuk da hastaysa onu götürmeli zaten. Covidse kendi kendine iyileşecek hali yok.
Eee daha gideceğim diyor mu? Arada mı tekrar görümce hazretleri?

Böyle dangalak insanlar yüzünden bu hastalık yayılıyor

Hiç mi gazete okumuyor bu insanlar, hiç mi TV izlemiyor?? Eğer temaslıysan kendini karantina yapcaksın. Bu kadar.

Görümceniz dangalak net şekilde, 112yi aramalı ve belirti gösterdiğini söylemeli. Onlar da ambulans gönderir ya da izole şekilde hastaneye gelmesini isterler.

Eşiniz de kafasız, kusıra bakmayın karantina kurallarını demekte beis görmüyor. Madem kronik hasta ve korkmuyor bırakın ölürse de ölür.
Bırakın gitsin ama söyleyin eve gelmesin görümcede kalsın. Madem kimse uymuyor, karantina kurallarını siz uygulayacaksınız

yarın 2. terapime gideceğim gerçekten cok ileri düzeydeyim tuzu biberi oluyor bu es ailesi bana en cok da eş doğru...

Inanirim. Insanlar cok bencilce davraniyor. Bazilari belirti gösterdikleri halde gidip test dahi olmuyorlar. Madem hepsi hasta beraber gidecekler. Biz de Corona gecirdik. Sükür agir gecmedi, ama yinede yasamak istemiyorum. Insanlar niye bu kadar dikkatsiz anlamiyorum

bu cümleri aklı fikri beyni düşünme kapasitesi olan biri anlar kız bacım ,
koronalı eve koşa koşa giden erkek nasıl anlasın

yok eşim gitmedi sanırım içerde aradı ben gelmiyorum dedi yanıma geldi eşim haklısın korkma sakın gitmiyorum düsünemedim dedi gitmicem merak etme dedi gerçekten suan hala elim ayagım titriyor

gerçekten can havliydi benimki bir de cok ileri psikolojik rahatsızlıgım var dün bir tanıdıgım koronadan vefat etti genc yasta zaten cok kötüydüm bugün görümcem arıyor gel cocuga bak diyor gerçekten anlamıyorum benim ailem asla bunu yapmaz aksine beni korumak icin gelmezler beni de eve almazlar cok mutsuuzm bu aile yuzunden

yok eşim gitmedi sanırım içerde aradı ben gelmiyorum dedi yanıma geldi eşim haklısın korkma sakın gitmiyorum düsünemedim dedi gitmicem merak etme dedi gerçekten suan hala elim ayagım titriyor
Sakin olun, derin derin nefes alın, bir su için, elinizi yüzünüzü yıkayın, balkona falan çıkın.
Haklıydınız ve istediğiniz gibi oldu. Şimdi normale dönebilirsiniz.

Çok çok çok haklısınız gerçekten.
Anksiyeteden ziyade hepimizin böyle tepkiler vermemiz gerekir. Yani demek istediğim gideceğim diyeni göndermememiz, kendimizin de gitmememiz gerekiyor. Yoksa bu salgın bitmez. Böyle böyle yayılıyor işte.
O yüzden şimdi hiç çok takıntılısın, yok efendim küfretmişsin, ağzına biber sürelim vs. diyemeyeceğim. Koronanın yayılmasından da sorumsuz insanların kalbini kırmayı tercih ederim. Ben olsam ben de acımadan çatırt diye kalp kırarım artık şu raddeden sonra.
Ama artık geçti, sakin olun, sağlığınız için.

Artık sakinleşin bu gibi ataklar en çok sizi yıpratır yüz yüze gelince görümcenize belirtin bu konuda hassas olduğunuzu düşüncesiz kadının hastane zaten karşısındaymış . Bir daha yapmaz.

Haklısınız da tavırlarınız fazlaca abartılı değil mi? Biraz sakin olun

Dellenmemek elde değil, okurken kim olsa dellenir.

Arkadaş sağlık bakanı, doktorlar, yetkililer 2 yıldır karantina kurallarını TVde yayınlıyor. 2 yıl bunları izliyorsan ama hala beynine girmediyse o zaman boşkafalısındır kardeşim.

Kafasızlık mıdır artık, cehalet midir neden toplumumuza vergi? İnsanlar kurallara uymuyor sonra da neden virüs yayıldı. Bir tanıdıkla konuşurken virüs Ankarada çok yayıldı dedi, ben de insanlarımız kurallara uymuyor ki dedim. O da sen artık Alman olmuşsun dedi. Burdan çıkan tek sonuç var, Türkler kuralsız yaşayıp başkalarını tehlikeye atmayı normal bulan insanlar??

Sağlık personeline acıyorum artık adamlar 2 yıldır konuşuyor insanlar 2 yıldır laftan anlamıyor. Boşuna yaptıkları her şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…