- Konu Sahibi Buffalosos
-
Giderken anahtarını alırsın, gelince de açmazsın. Nasıl girecek? Diretirse de ben olsam pisleşirdim. Arardım ihbar ederdim, temaslı ama eve girmek istiyor diye.ona da yanasmıyor ki deliricem gerçekten hic korkuları yoksadece annesine bisey olur diye korkuyor bizden korkmuyor cok kötüyüm
Biraz önce yurtdışında yaşayan arkadaşım aradı şuan İstanbul'dalar yarın döneceklerdi. Test vermişler kendisi ve kız kardeşi Negatif, eniştesi pozitif bu arada suit oda da kalıyorlar hep birlikte, otel 7 gün zorunlu odadan çıkmama uyarısı vermiş, enişteyi başka odaya almışlar,
Bas bas bağırıyor beni tutamazlar ben negatifim hes kodum bile yeşil vs....
Önce güzel güzel konuştum boşuna bağırıp çağırma O insanların yapabileceği bir şey yok diye, baktım bizim ki ben çıkıcam beni kimse tutamaz filan,
Belki çok çirkin bir şey yaptım farkındayım ama Sağlık bakanlığını aradım, İstanbul Beşiktaş'da şu otel size vaka bildirdi mi diye hayır dediler, peki ben bildiriyorum vaka var ve pozitif kişi sabah restoranda kahvaltı etmiş diye,
Bu yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarımız (hepsi değildir mutlaka) diyor ki biz Türkiye de istediğimiz gibi hareket edelim ama bize kural koymasınlar, Ama Alman hükümeti ne derse yapmak zorundayız kurallar burada önemli oldu caım.
Burası da dingonun ahırı değil,
Çok yakın arkadaşım ama ben buna göz yumarsam veya diğeri biz bu illetten kurtulamayacağız.
Görümcenizle siz konuşun, yaptığı büyük bencillik. Okurken ben sinirlendim, sizi düşünemiyorum.malesef yine birbirimize girdik görümcem durmuyor arıyor gel cocuga bak diye en son esim kapattı cocugu da hastaneye götür diye tutturdu gel götürmem diye deliricem cok ısrar ediyor diyor esim cocuga bakayım diyor yok gerçekten bunların kafası cok baska pozitif olduguna net olsam polisi arardım
işe gitmiş kocişini arayamıyor işte diye ama benim eşimde evde calısıyor bizimki iş değil allahın cezaları yaAyy temaslı olursa da biricik görümceniz canısı biricik kardeşine bakıversin 20 gün hasta hasta bi daha yapışmaz size. Birde bu görümcenin kocası nerde o baksın..
Ne demek ona da yanaşmıyor, o zaman gitsin dönünce kapıyı açmayın bu ev sana 20 gün yasak deyin, kilitleyin kapyı içeri almayın.ona da yanasmıyor ki deliricem gerçekten hic korkuları yoksadece annesine bisey olur diye korkuyor bizden korkmuyor cok kötüyüm
İnsanlar hep benciller yaa dusuncesizler ama esiniz de de suç var hayir benm de bir ailem var gelemem deseydi onlarda başlarının çaresine bakardiArkadaşlar tam 5 dk önce sinir krizi geçirdim onun üzerine kendimi odaya kapatıp konuyu açıyorum.
10 dk önce görümcem eşimi aradı. çocuğu da kendisi de ateşli ve cok hastalarmıs. Hastaneye teste gitmek istiyormus. Eşime de sen bize gel cocuga sen bak dedi.
eşim de tamam dedi telefonda. ben tabi şok.
Korona süphesi var atesli hasta ve esime gel cocuga bak diyor.
Hayatımda ben bu aile kadar bencil insanlar görmedim.
Eşimin kronik derecesinde bir rahatsızlıgı da var bu sebeple ben hep diken üstündeyim zaten kendim de agır anksiyeteliyim.
Eşim hazırlandı ben o ara bagırıp cagırıyorum en son kapıyı kilitledim anahtarı sakladım.
Gidemezsin dedim gidersen ablanı arar ablanın ağzına.... dedim agır konustum sinir krizi geçirdim kendimden gectim sinirden zaten birikmişti de
midem bulanıyor bu durumdan artık
bir insan kardesine nasıl gel der korona süphesi varken aklım almıyor cıldıracağım gerçekten
üzerine esim annesini aradı annesi de git yanlarına diyor allahım bunlar insan değil gercekten değil
Neyse anahtarı sakladım zaten gitmedi içerde suan.
(evden calısıyoruz, zaten iş saati)
evet bitmez asla bitmez umurlarında değil asla kendileri olduysa hepimiz olmalıyız nolacakmış abartılıyormus herkes gripmiş klima carpmısmıs 3 aydır hep klima altındalar zatenHa böyle sorumsuzlar yüzünden bitmez bu illet.
Bitecekse de bitmez.
Çocuk 6 yaaındayda birlikte gidebılorler, benı. 1 yasındakı kızıma bıle korona testı yapıldı, bilelım ki olup olmadıgını herkesi riske atmayalım drgıl mi , niye sadece kendi test oluyo onu anlamadım, git işte cocugunla, ben de olsam gondermesdım,bu bencıllık. Taksi cagırsın bırlıkte gıtsınler , bebek olsa amlıxam da 6 yasınsa cocukmusönce sakince söyledim lütfen dedim ayaklandı hemen hurraa ayakkabıları giydi o yüzden delirdim cocuk 6 yasında ablasının evi hastane kapısı ile bitişik eşimin gitmesine gerek yok asıl biz uzak oturuyoruz
durmuyormus cocuk bahane hazır.Çocuk 6 yaaındayda birlikte gidebılorler, benı. 1 yasındakı kızıma bıle korona testı yapıldı, bilelım ki olup olmadıgını herkesi riske atmayalım drgıl mi , niye sadece kendi test oluyo onu anlamadım, git işte cocugunla, ben de olsam gondermesdım,bu bencıllık. Taksi cagırsın bırlıkte gıtsınler , bebek olsa amlıxam da 6 yasınsa cocukmus
Dikkat edenler, kendisinin ve toplumun sağlığını düşünenler üzerine alınmasın ama maalesef bilinçsiz insanlar da azınlık değil, 2 yıldır market alışverişi dışında cafe vb yerlerin açık olduğu dönemlerde dahi gidip bir yerde oturmuşluğum yok ama gelin görün ki geçen sene yaz sezonunda da benzer manzaralar vardı, bu yıl daha beter.Rezillik yani, bu kurallara yasa var yaptırım var diye değil virüsü yaymamak için uymak gerekiyor. Sıkıntı tam burda işte, insanların bunun bilincinde olmaması. Polisi arayarak en doğrusunu yapmışsınız.
Anası bacısı söyleyince anlıyorlar demek ki gizli bir miktar beyine sahipler diye düşündüm
hayır henüz olmadık bu hafta randevu alacağız aşı için daha doğrusu ilk eşim olacaktı.. o yüzden de korkuyorum açıkçasıBilmiyorum ne kadar yardimci olur ama ben covid oldum 4 gun atesler icinde yattim. 8.ayimdayim hamileyim ustelik. Erkek kardesim bana bakmak icin geldi. Geldigi gun biraz toparlamistim ona bulastirmadim. Yani henuz biseyi yok. Maske takarsa dikkat ederse esinize bulasmaz diye umuyorum. Asili misiniz?
E daha gideyim diye sayıklıyor mu?hayır henüz olmadık bu hafta randevu alacağız aşı için daha doğrusu ilk eşim olacaktı.. o yüzden de korkuyorum açıkçası
Şöyle ne eşim ne de ailesi dikkat etmezler maske takmazlar eminim eşim evlerine gitse evde kimse maske takmaz pozitif olsalar dahi umurlarında değil
hayır gidicem demiyor ablası teste gitmiş sanırım. hayır böyle bitmedi ki arar yine gel vs diyebilir pozitif cıksa dahi gel cocukla ilgilen diye cagıracak bir tip. Eşim 20 25 gün onlarda kalmaz yatacak yer yok diye aman bilmiyorum gerçekten hala diken üstündeyim basım çatlıyor bosasam mı diye düsünüyorum evleneli 2 ay oldu bezdim artık bunlardanE daha gideyim diye sayıklıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?