Görümcem korona ve eşim

Esin giderse sonuc çıkana kadar gelmesin pozitif çıkarsa da ablasıyla girsin karantinaya madem böyle düşünüyor sonucuna katlansın
O kendini düşünmemiş siz niye kendiniz kötü ediyorsunuz
Ablası cocugu da götürsün yaninda ben teste gittim esim cocugu oyaladi arabada cocugu da götürdük mecburen

ona da yanasmıyor ki deliricem gerçekten hic korkuları yok sadece annesine bisey olur diye korkuyor bizden korkmuyor cok kötüyüm
Giderken anahtarını alırsın, gelince de açmazsın. Nasıl girecek? Diretirse de ben olsam pisleşirdim. Arardım ihbar ederdim, temaslı ama eve girmek istiyor diye. Bana ne, ben korona olacağıma, o sokakta kalsın. Canım daha kıymetli, kimse kusura bakmasın.

Rezillik yani, bu kurallara yasa var yaptırım var diye değil virüsü yaymamak için uymak gerekiyor. Sıkıntı tam burda işte, insanların bunun bilincinde olmaması. Polisi arayarak en doğrusunu yapmışsınız.

Görümcenizle siz konuşun, yaptığı büyük bencillik. Okurken ben sinirlendim, sizi düşünemiyorum.

Evet tepkileriniz fazla olmuş ama sizi anlıyorum. Eşinizin kronik hastalığından dolayı endişelisiniz. Ben de olsam asla müsaade etmezdim. Bu işin şakası yok. Ateş düştüğü yeri yakıyor.

Ayy temaslı olursa da biricik görümceniz canısı biricik kardeşine bakıversin 20 gün hasta hasta bi daha yapışmaz size. Birde bu görümcenin kocası nerde o baksın..
işe gitmiş kocişini arayamıyor işte diye ama benim eşimde evde calısıyor bizimki iş değil allahın cezaları ya

ona da yanasmıyor ki deliricem gerçekten hic korkuları yok sadece annesine bisey olur diye korkuyor bizden korkmuyor cok kötüyüm
Ne demek ona da yanaşmıyor, o zaman gitsin dönünce kapıyı açmayın bu ev sana 20 gün yasak deyin, kilitleyin kapyı içeri almayın.

İnsanlar hep benciller yaa dusuncesizler ama esiniz de de suç var hayir benm de bir ailem var gelemem deseydi onlarda başlarının çaresine bakardi

Ha böyle sorumsuzlar yüzünden bitmez bu illet.
Bitecekse de bitmez.
evet bitmez asla bitmez umurlarında değil asla kendileri olduysa hepimiz olmalıyız nolacakmış abartılıyormus herkes gripmiş klima carpmısmıs 3 aydır hep klima altındalar zaten

önce sakince söyledim lütfen dedim ayaklandı hemen hurraa ayakkabıları giydi o yüzden delirdim cocuk 6 yasında ablasının evi hastane kapısı ile bitişik eşimin gitmesine gerek yok asıl biz uzak oturuyoruz
Çocuk 6 yaaındayda birlikte gidebılorler, benı. 1 yasındakı kızıma bıle korona testı yapıldı, bilelım ki olup olmadıgını herkesi riske atmayalım drgıl mi , niye sadece kendi test oluyo onu anlamadım, git işte cocugunla, ben de olsam gondermesdım,bu bencıllık. Taksi cagırsın bırlıkte gıtsınler , bebek olsa amlıxam da 6 yasınsa cocukmus

durmuyormus cocuk bahane hazır.
Amaç net sekilde bize de bulastırmak zaten gerçekten yapı olarak öyleler

Dikkat edenler, kendisinin ve toplumun sağlığını düşünenler üzerine alınmasın ama maalesef bilinçsiz insanlar da azınlık değil, 2 yıldır market alışverişi dışında cafe vb yerlerin açık olduğu dönemlerde dahi gidip bir yerde oturmuşluğum yok ama gelin görün ki geçen sene yaz sezonunda da benzer manzaralar vardı, bu yıl daha beter.
Tüm cafeler, restaurantlar, barlar gırtlağına kadar insan dolu, sosyal mesafe, maske diye bir şey söz konusu değil, onlara bakınca ben safım korona diye bir şehir efsanesine inanıyorum galiba diyorum
Yurtiçinden ve yurtdışından gelen öz be öz bizim vatandaşlarımız eğlence mekanlarında zevk-i sefada, Allah eğlencelerini mutluluklarını bozmasın ama vakalar yine tırmanmaya başladı, Sağlık Bakanının açıklamasına göre delta varyantı %90'lara ulaşmış lakin kimin umurunda, çıstak çıstak eller havaya devam ediyorlar.

Ben ise 2 gıdım güneşten yararlanmak için ya terasa çıkıyorum ya da tenha bir bankta oturup 15 dakika güneşleniyorum, artık kendime gülmeye başladım
Ağzımda çift maske, elimde dezenfektan, insanlardan köşe bucak kaçarak ve yaşadığım yerin hiçbir nimetinden yararlanmadan, sanki kaçak bir iş yapıyor gibi insansız alanlar banklar bulup dinleniyor güneşleniyorum, azıcık insan gelmeye başladığında kaçarak uzaklaşıyorum

Neden? Çünkü toplum sağlığını düşünüyorum ama o toplumu oluşturan bilinçsiz ve sorumsuz kişilerin zerre umuru değil.
Hepsi çekip gittiğinde olan yine sorumluluk hissedenlere olacak.

Bilmiyorum ne kadar yardimci olur ama ben covid oldum 4 gun atesler icinde yattim. 8.ayimdayim hamileyim ustelik. Erkek kardesim bana bakmak icin geldi. Geldigi gun biraz toparlamistim ona bulastirmadim. Yani henuz biseyi yok. Maske takarsa dikkat ederse esinize bulasmaz diye umuyorum. Asili misiniz?

hayır henüz olmadık bu hafta randevu alacağız aşı için daha doğrusu ilk eşim olacaktı.. o yüzden de korkuyorum açıkçası
Şöyle ne eşim ne de ailesi dikkat etmezler maske takmazlar eminim eşim evlerine gitse evde kimse maske takmaz pozitif olsalar dahi umurlarında değil

E daha gideyim diye sayıklıyor mu?

E daha gideyim diye sayıklıyor mu?
hayır gidicem demiyor ablası teste gitmiş sanırım. hayır böyle bitmedi ki arar yine gel vs diyebilir pozitif cıksa dahi gel cocukla ilgilen diye cagıracak bir tip. Eşim 20 25 gün onlarda kalmaz yatacak yer yok diye aman bilmiyorum gerçekten hala diken üstündeyim basım çatlıyor bosasam mı diye düsünüyorum evleneli 2 ay oldu bezdim artık bunlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…