- 16 Mayıs 2021
- 118
- 280
- 53
- Konu Sahibi Buffalosos
-
o yetişkin insan benim canıma da malolabilir...Yetişkin bir insandan bahsediyoruz.. Zorla evde tutmaya çalışmanız küfürler çıldırmalar sizce biraz fazla değil mi ?
Evet haklısınız ama ciddi üslup probleminiz var
malesef yine birbirimize girdik görümcem durmuyor arıyor gel cocuga bak diye en son esim kapattı cocugu da hastaneye götür diye tutturdu gel götürmem diye deliricem cok ısrar ediyor diyor esim cocuga bakayım diyor yok gerçekten bunların kafası cok baska pozitif olduguna net olsam polisi arardım
Tamam bacım, sakin ol.malesef yine birbirimize girdik görümcem durmuyor arıyor gel cocuga bak diye en son esim kapattı cocugu da hastaneye götür diye tutturdu gel götürmem diye deliricem cok ısrar ediyor diyor esim cocuga bakayım diyor yok gerçekten bunların kafası cok baska pozitif olduguna net olsam polisi arardım
katılıyorum.Tamam gidebilirsin ama orada kalacaksın bu eve giremezsin hastalık taşıma diyeceksiniz. Gitsin yahu ne hali varsa görsün bırakın ciddiyim. Ölürse de kendi kafasızlığı.
Aynen öyle 15 gün kalacak eşyasını da götürsün . Bu arada görümceniz çok beyinsiz bir insan. Anlayışsızlık bu kadar olur anca ya..Tamam bacım, sakin ol.
Bavulların yerini göster, gidiyorsan eşyalarını topla, korona pozitif çıkarsa hep beraber ablanlarda kalırsınız de.
hem de cok.....Aynen öyle 15 gün kalacak eşyasını da götürsün . Bu arada görümceniz çok beyinsiz bir insan. Anlayışsızlık bu kadar olur anca ya..
Ki benim amacım tavır yapmak falan da değil. Normal prosedür böyle, temaslıysan karantinaya alınırsın. E çocukla temaslı olacak, o zaman 15 gün oturacak ablasıyla. Göze alıyorsa hodri meydan yani.Aynen öyle 15 gün kalacak eşyasını da götürsün . Bu arada görümceniz çok beyinsiz bir insan. Anlayışsızlık bu kadar olur anca ya..
Sinirlerinizi harap etmeyin, ortalıkta delta varyantı geziyor, görümce delta varyantı olduysa sitede yazan arkadaşlar karantina süresi 20 gün diyorlardı, eşinize 20 günlük kıyafet alıp gitmesini söyleyin, şaka sanabilir ama eve gelince kapı açılmadığında şaka olmadığını anlayacaktırmalesef yine birbirimize girdik görümcem durmuyor arıyor gel cocuga bak diye en son esim kapattı cocugu da hastaneye götür diye tutturdu gel götürmem diye deliricem cok ısrar ediyor diyor esim cocuga bakayım diyor yok gerçekten bunların kafası cok baska pozitif olduguna net olsam polisi arardım
Bence de tavırlı söylemeyin Rosa hanım doğru söylüyor negatif çıkana kadar gelmesin beyefendi eve .Ki benim amacım tavır yapmak falan da değil. Normal prosedür böyle, temaslıysan karantinaya alınırsın. E çocukla temaslı olacak, o zaman 15 gün oturacak ablasıyla. Göze alıyorsa hodri meydan yani.
Aynen, ben olsam sakin sakin "Tamam kocacığım, hastalıkta sağlıkta diye ablana söz verdin zaten, şimdi gitmezsen ayıp olur. Ama gitmeden çantanı da hazırla, korona pozitif çıkarsa temaslı olacaksın. E geri dönersen bana da bulaştırırsın. İnsan kendi eşine kıyar mı hiç? Sen beni düşünürsün hem, on beş gün orada kalıver, ya da başka yer ayarla sen bilirsin. 15 gün sonra görüşürüz." derdim.Bence de tavırlı söylemeyin Rosa hanım doğru söylüyor negatif çıkana kadar gelmesin beyefendi eve .
Gönder adamı 1 ay eve gelme de. Yeni delta varyantında karantina süresi uzun. 1 aylık pılısını pırtısını topla ver eline, gönder gitsin. Sen de kafanı dinle. Canından bezdirdiler seni.malesef yine birbirimize girdik görümcem durmuyor arıyor gel cocuga bak diye en son esim kapattı cocugu da hastaneye götür diye tutturdu gel götürmem diye deliricem cok ısrar ediyor diyor esim cocuga bakayım diyor yok gerçekten bunların kafası cok baska pozitif olduguna net olsam polisi arardım
ona da yanasmıyor ki deliricem gerçekten hic korkuları yokGönder adamı 1 ay eve gelme de. Yeni delta varyantında karantina süresi uzun. 1 aylık pılısını pırtısını topla ver eline, gönder gitsin. Sen de kafanı dinle. Canından bezdirdiler seni.
Sizi alkışlıyorum.. Görsün hanımefendi tutabiliyorlarmıymış...Biraz önce yurtdışında yaşayan arkadaşım aradı şuan İstanbul'dalar yarın döneceklerdi. Test vermişler kendisi ve kız kardeşi Negatif, eniştesi pozitif bu arada suit oda da kalıyorlar hep birlikte, otel 7 gün zorunlu odadan çıkmama uyarısı vermiş, enişteyi başka odaya almışlar,
Bas bas bağırıyor beni tutamazlar ben negatifim hes kodum bile yeşil vs....
Önce güzel güzel konuştum boşuna bağırıp çağırma O insanların yapabileceği bir şey yok diye, baktım bizim ki ben çıkıcam beni kimse tutamaz filan,
Belki çok çirkin bir şey yaptım farkındayım ama Sağlık bakanlığını aradım, İstanbul Beşiktaş'da şu otel size vaka bildirdi mi diye hayır dediler, peki ben bildiriyorum vaka var ve pozitif kişi sabah restoranda kahvaltı etmiş diye,
Bu yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarımız (hepsi değildir mutlaka) diyor ki biz Türkiye de istediğimiz gibi hareket edelim ama bize kural koymasınlar, Ama Alman hükümeti ne derse yapmak zorundayız kurallar burada önemli oldu caım.
Burası da dingonun ahırı değil,
Çok yakın arkadaşım ama ben buna göz yumarsam veya diğeri biz bu illetten kurtulamayacağız.
Döner gelirse eve almasanız kapıyı kırar mı? Bence gidersen bu eve 20 gün, temastan 5-6 gün sonra çıkıyor belirtiler, 25 gün giremezsin bu konuda ciddiyim sakın şaka yaptığımı düşünme ve beni eve alır diye sakın gelme deyip gönderin.ona da yanasmıyor ki deliricem gerçekten hic korkuları yoksadece annesine bisey olur diye korkuyor bizden korkmuyor cok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?