Görümcem kuyruk gibi bizle gezmek istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pardon sen kimsin bana klavye delikanlılığı yapma git kedilerine köle ol hahayt

Bir yere bas basa gitmek istiyorsaniz bas basa plan yaptik diyebilirsiniz bunda alinacak gucenecek bir sey yok. 2.si de acikcasi esim kardesine bi sey almak istese agzimi acip hicbir sey demem. Tabii ki o paraya bizim ihtiyacimiz varken coook buyuk bir sey almadigi surece. İzin vermemek vs bunlar hos karsilanmaz. Esinizle aranizi bozmayin bu tip ufak tefek seyler yuzunden.

Yok evliyim ve kayınvalidemin dolabını herkesten gizli ben dolduruyorum. Helali hoş olsun. İçimden geliyor yapıyorum sanada tavsiye ederim
Senin kalbin güzel olmadıktan sonra bana burda paranın havasını atma güzelim ben senin gibileri cebimden çıkartırım:)

Senin kalbin güzel olmadıktan sonra bana burda paranın havasını atma güzelim ben senin gibileri cebimden çıkartırım:)
Ne anasının gözüymüşsün tubik, soru sormana gerek yok sen herkesin hakkından gelirsin ayol

Eşiniz niye sürekli memlekete götürüyorki?
Tatile götürsün
Ayrıca bayramdan bayrama ablasına hediye almasını kıskanmak ne tür bi kafa anlamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…