Pardon sen kimsin bana klavye delikanlılığı yapma git kedilerine köle ol hahayt:)) çok kıskanç, çok bencilsiniz. Allah kalbinizin ekmeğini yedirsin. Harçlık ayrı hediye ayrı vermek istemiş almak istemiş. Çünkü kocanızın canı öyle istemiş sizin bencilliğinizi bilmesine rağmen :) şimdi bunu günlüğüne ağlayarak yaz!
Hay senin kafana. Kedilerime de kurban ol.Pardon sen kimsin bana klavye delikanlılığı yapma git kedilerine köle ol hahayt
Senin kalbin güzel olmadıktan sonra bana burda paranın havasını atma güzelim ben senin gibileri cebimden çıkartırım:)Yok evliyim ve kayınvalidemin dolabını herkesten gizli ben dolduruyorum. Helali hoş olsun. İçimden geliyor yapıyorum sanada tavsiye ederim
Görümceye köle olmaktan iyidirPardon sen kimsin bana klavye delikanlılığı yapma git kedilerine köle ol hahayt
Tuğba sana doktor öneriyim mi? Algılarında da ciddi problem var:)Senin kalbin güzel olmadıktan sonra bana burda paranın havasını atma güzelim ben senin gibileri cebimden çıkartırım:)
Benim gibi zeki olmanın için 40 firin ekmek ye sonra gel konuşalım:))Tuğba sana doktor öneriyim mi? Algılarında da ciddi problem var:)
Ne anasının gözüymüşsün tubik, soru sormana gerek yok sen herkesin hakkından gelirsin ayolSenin kalbin güzel olmadıktan sonra bana burda paranın havasını atma güzelim ben senin gibileri cebimden çıkartırım:)
Aynen cebinden çıkartırsın tubiş aynenSenin kalbin güzel olmadıktan sonra bana burda paranın havasını atma güzelim ben senin gibileri cebimden çıkartırım:)
Madem o kadar çene var sende görümceye gelme diyemiyor musun meselaBenim gibi zeki olmanın için 40 firin ekmek ye sonra gel konuşalım:))
Ne anasının gözüymüşsün tubik, soru sormana gerek yok sen herkesin hakkından gelirsin ayo
Ben tavrım belli ettim ama anlamadıysan bilmemMadem o kadar çene var sende görümceye gelme diyemiyor musun mesela
Ne anasının gözüymüşsün tubik, soru sormana gerek yok sen herkesin hakkından gelirsin ayol
Hanımlar biz bayramdan bayrama eşimin memleketine gideriz. Görümcem eşimi aşırı kullanılır ben bu durumdan rahatsızım. Mesela biz gider gitmez herseyi eşime hallettirir beni şuraya götür vs. Neyse Görümce dul. Eşim ona bi miktar para verdi bayramda. Sonra alışveriş gittiler . Eşim ödemek istedi bende izin vermedim bu bozuldu. Sonuçta esim daha önceden verdi ona. Neyse biz gezmeye gidecek sürekli bizimle gelmek istiyor. Şimdi yine bayramda bizimle gezmek isteyecek . Bende köyde eşime tepkimi koydum. Şimdi tekrar gideceğiz sizce yanlış mı düşünüyorum. Tmm kardeşi ama sanki kocası gibi hersey ona yaptryo
Ben tavrım belli ettim ama anlamadıysan bilmem
Sen mi safsın?Saf olduğum için sgzina ettiler ya
BenimAynen cebinden çıkartırsın tubiş aynen
Ona alacağına bana alsinEşiniz niye sürekli memlekete götürüyorki?
Tatile götürsün
Ayrıca bayramdan bayrama ablasına hediye almasını kıskanmak ne tür bi kafa anlamadım.
Saf olduğum için sgzina ettiler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?