Ekmek pek zeka getiren bişe değil ama yine de sen bilirsin tuğbik.Benim gibi zeki olmanın için 40 firin ekmek ye sonra gel konuşalım:))
Korkmuş olabilirSana cevap yazmamış neden acaba
Eşinize kinlenip görümcenize tavır almanız ne kadar doğruToplu cevap yazıyorum zamanında eşimde beni çok incitti bende ondan hıncını çıkartıyorum millet yüzünden beni az ağlatmadi yaşadıklarımı bilseniz az bile yapıyorsunuz dersiniz
Okadar ekmek yerse iyice man kafa olup çıkarEkmek pek zeka getiren bişe değil ama yine de sen bilirsin tuğbik.
Sanane hesap mı vericem sanaSürekli gereksiz konu açıyorsunuz ya
yani shdjadhw arkadaşlarınızla mesajlaşın mesela konuşacak biri arıyorsanız bana pek mühim dertler gibi gelmedi konularınız shdhabdSanane hesap mı vericem sana
.................
Alışveriş sırasında ve görümcenizin yanında engel koymanız olmaz, para vermiş olsa da olmaz..Çok rahatsız olduysaniz sonra eşinize tembihlersiniz. Üzgünüm ama çok çiğ bir hareket olmuş.. Eşinizi küçük düşürmeniz de cabasıValla adamına göre muamele diyim canım sana
Yani şu yoruma karşı bir de sizin de yaptıklarınız ortada, kendi elinizle yazdınız buraya..Senin kalbin güzel olmadıktan sonra bana burda paranın havasını atma güzelim ben senin gibileri cebimden çıkartırım:)
Ama ona sorsan en mağdur30 tane görümcesi olsa yine baş eder, öyle bir çene ve insanı yoran cümleler
Üslubunuz çok bayağı amaSanane hesap mı vericem sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?