Görümcem kuyruk gibi bizle gezmek istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Toplu cevap yazıyorum zamanında eşimde beni çok incitti bende ondan hıncını çıkartıyorum millet yüzünden beni az ağlatmadi yaşadıklarımı bilseniz az bile yapıyorsunuz dersiniz
Eşinize kinlenip görümcenize tavır almanız ne kadar doğru

Bayramdan bayrama gidilen yerdede bu kadar kasmassınız ya kardeşine parada verir istediğinide alır bayram sonuçta size ne oluyo? Size bir şey alan yok heralde çatlamışsınız. Ayrıca dul değil bekar diyeceksiniz, artık “dul” diye bir tanım yok. Kocanlada baş başa bayram gezmesi neyse artık yahu tatile falan gidin başbaşa el öpmeye bayram tebriğine gitseniz ne olacak çok saçmasınız

Valla adamına göre muamele diyim canım sana
Alışveriş sırasında ve görümcenizin yanında engel koymanız olmaz, para vermiş olsa da olmaz..Çok rahatsız olduysaniz sonra eşinize tembihlersiniz. Üzgünüm ama çok çiğ bir hareket olmuş.. Eşinizi küçük düşürmeniz de cabası

Sürekli sizinle gezmesi evet yanlış ama abi olarak elini cebine atabilir. Bu çok normal buna karışmaya hakkınız yok. Çok lüks şeyler olmadığı müddetçe kardeşlerine verebilir hani sizden kısar hep ona verir o zaman tepki veririz.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…