- 6 Temmuz 2023
- 6.343
- 25.400
- 478
Karar ver saf mısın zeki misin? Kendinle anlaşamıyorsun daha sen? :)
baş başa plan da köyde bayram ziyareti asdasddhajBir yere bas basa gitmek istiyorsaniz bas basa plan yaptik diyebilirsiniz bunda alinacak gucenecek bir sey yok. 2.si de acikcasi esim kardesine bi sey almak istese agzimi acip hicbir sey demem. Tabii ki o paraya bizim ihtiyacimiz varken coook buyuk bir sey almadigi surece. İzin vermemek vs bunlar hos karsilanmaz. Esinizle aranizi bozmayin bu tip ufak tefek seyler yuzunden.
Bunu anlamayan kişiler var burda klavye delikanlilihi yapan
Yanıma gelse 3 günde tertemiz delirtir öyle gönderirim onu eşine. Görümceside yatar kalkar dua eder bana :)30 tane görümcesi olsa yine baş eder, öyle bir çene ve insanı yoran cümleler
Olsun. En azından denedi:)Bunu bile yazamamıssın kral
Yanıma gelse 3 günde tertemiz delirtir öyle gönderirim onu eşine. Görümceside yatar kalkar dua eder bana :)
Benzer şeyler yazacaktım.Hiç hoş değil,çok kırıci.Hanımefendi çok pardonda siz kimsinizde kardeşinin alışveriş parasını ödemek isteyen adama kardeşinin yanında tavır koyuyorsunuz? Ne münasebet? Azıcık yol yordam öğrenin ya.
Bak bak müdahale etmiş yahu eşinin kardeşi verse nolcak ne büyük terbiyesizlik üstelik dul bayan ihtiyacı var belki kaldiki olmasa bile eşin verdikten sonra sanane!!! Yahu benim gorumceler istemez ben zorla veririm noluyo yani üç kuruş fazla harcasa gorumceniz,hiç hoşlanmıyorum bu tarz sseylerden senin eşinse onun kardeşi kusura bakma gorumcen haklıHanımlar biz bayramdan bayrama eşimin memleketine gideriz. Görümcem eşimi aşırı kullanılır ben bu durumdan rahatsızım. Mesela biz gider gitmez herseyi eşime hallettirir beni şuraya götür vs. Neyse Görümce dul. Eşim ona bi miktar para verdi bayramda. Sonra alışveriş gittiler . Eşim ödemek istedi bende izin vermedim bu bozuldu. Sonuçta esim daha önceden verdi ona. Neyse biz gezmeye gidecek sürekli bizimle gelmek istiyor. Şimdi yine bayramda bizimle gezmek isteyecek . Bende köyde eşime tepkimi koydum. Şimdi tekrar gideceğiz sizce yanlış mı düşünüyorum. Tmm kardeşi ama sanki kocası gibi hersey ona yaptryo
Benim
Ona alacağına bana alsin
Onlar kardeş sizin bu konuda tavır koymaya hakkınız yok. Eşiniz istemezse ödemez zaten.Ne alaka görümcem çalışıyor. Hem niye ödesin
Ama canım burda kalbi güzel olmayan sensin. Daha kocanın kardeşi için yapacağı harcamayı hazmedemiyorsun.Senin kalbin güzel olmadıktan sonra bana burda paranın havasını atma güzelim ben senin gibileri cebimden çıkartırım:)
Sana cevap yazmamış neden acabaTuğba banın açılmış hayırlı olsun, seri konularını merakla bekliyoruz. Kocamın donunu 60 dercede mi yıkayayım yoksa 70 derecede mi temalı konularını çok beğenerek takip ediyorum. Başarılarının devamını dilerim.
Toplu cevap yazıyorum zamanında eşimde beni çok incitti bende ondan hıncını çıkartıyorum millet yüzünden beni az ağlatmadi yaşadıklarımı bilseniz az bile yapıyorsunuz dersinizOnlar kardeş sizin bu konuda tavır koymaya hakkınız yok. Eşiniz istemezse ödemez zaten.
Toplu cevap yazıyorum zamanında eşimde beni çok incitti bende ondan hıncını çıkartıyorum millet yüzünden beni az ağlatmadi yaşadıklarımı bilseniz az bile yapıyorsunuz dersiniz
Toplu yazıyorum eşim de millet yüzünden beni kırdı ağlattı ben ona az bile yapıyorum benim ailem yanında beni üzdü şimdi çeksin cezasiniHanımlar biz bayramdan bayrama eşimin memleketine gideriz. Görümcem eşimi aşırı kullanılır ben bu durumdan rahatsızım. Mesela biz gider gitmez herseyi eşime hallettirir beni şuraya götür vs. Neyse Görümce dul. Eşim ona bi miktar para verdi bayramda. Sonra alışveriş gittiler . Eşim ödemek istedi bende izin vermedim bu bozuldu. Sonuçta esim daha önceden verdi ona. Neyse biz gezmeye gidecek sürekli bizimle gelmek istiyor. Şimdi yine bayramda bizimle gezmek isteyecek . Bende köyde eşime tepkimi koydum. Şimdi tekrar gideceğiz sizce yanlış mı düşünüyorum. Tmm kardeşi ama sanki kocası gibi hersey ona yaptryo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?