Görümcem kuyruk gibi bizle gezmek istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
baş başa plan da köyde bayram ziyareti asdasddhaj

Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama Rabbim yoksa eğer bir kız bir erkek evlat nasip etsin Allah'ın izniyle. Kızınız ilerde oğlunuzun parasını yesin. Yengesi de destek olsun. Çünkü bu kötü bir şey değil. Abinin hediye alması para vermesi. Çünkü aile olmak bunu gerektirir.

Bayramdan bayrama gidiyoruz diyorsunuz, zaten amaç aileleri görmek ve beraber vakit geçirmek değil mi? Ayrıca eşiniz ablasına ailesine sizi zora sokmadığı sürece istediği her şeyi yapabilir. Ben sizi geçimsiz gördüm kusura bakmayın. Eşinizle konuşacağınız veya uyaracağınız konuları ailelerin yanında konuşmanızda ayrıca çok yanlış. Eşiniz adına üzüldüm..

Bak bak müdahale etmiş yahu eşinin kardeşi verse nolcak ne büyük terbiyesizlik üstelik dul bayan ihtiyacı var belki kaldiki olmasa bile eşin verdikten sonra sanane!!! Yahu benim gorumceler istemez ben zorla veririm noluyo yani üç kuruş fazla harcasa gorumceniz,hiç hoşlanmıyorum bu tarz sseylerden senin eşinse onun kardeşi kusura bakma gorumcen haklı

Senin kalbin güzel olmadıktan sonra bana burda paranın havasını atma güzelim ben senin gibileri cebimden çıkartırım:)
Ama canım burda kalbi güzel olmayan sensin. Daha kocanın kardeşi için yapacağı harcamayı hazmedemiyorsun.

Sana cevap yazmamış neden acaba

Onlar kardeş sizin bu konuda tavır koymaya hakkınız yok. Eşiniz istemezse ödemez zaten.
Toplu cevap yazıyorum zamanında eşimde beni çok incitti bende ondan hıncını çıkartıyorum millet yüzünden beni az ağlatmadi yaşadıklarımı bilseniz az bile yapıyorsunuz dersiniz

Toplu cevap yazıyorum zamanında eşimde beni çok incitti bende ondan hıncını çıkartıyorum millet yüzünden beni az ağlatmadi yaşadıklarımı bilseniz az bile yapıyorsunuz dersiniz

Kabul etmeseydin. Bunları size bir başkası değil siz kendiniz yaşattınız. Bunu farkederseniz düzeltirsiniz

Toplu yazıyorum eşim de millet yüzünden beni kırdı ağlattı ben ona az bile yapıyorum benim ailem yanında beni üzdü şimdi çeksin cezasini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…