Görümcem meğerse evliliğimi kıskanmış.

Bi daha anne olamayacak olsanız amenna ama hamilesiniz niye sizin yanınızda evladını sevmesin ki... Sizin yeni evliyken yaptığınız çok daha kötü... Kusura bakmayın 19 yaş empati yapabilecek bi yaş o dönem empati kurmamişsiniz bugün özveri bekliyorsunuz... Bende olsam haftada iki gün gördüğüm yavruma sevgimi gösteririm ki 7 24 birlikte olduğum halde hep öpüp koklarım çocuklarımı... Acınızın üzerinden zaman geçmiş siz unutamazsınız,ama insanlar unutur bu yüzden büyütmemek lazım bence...

Eskiden böyle sevmiyordan kastım , benim bebeğim olmazken onun kızı daha ufakken. 2013-2014 yılları arası diyeyim.
offff ne saçma muhabbetler ya.... sene mi saydın bacım.. o an içinden öyle sevmek gelmiştir şimdi böyle. kime hesap verecek çocuğunu severken?? acın varsa sana batıyorsa bir annenin çocuğunu sevmesi gitme görüşme. saçmalamışsın yani baştan aşağı. görümcenin yerinde olsam ben de aynı tepkiyi verirdim. çok rahatsızsan çocuğumu sevmemden her gün her gün ne geliyorsun dibimize derdim ayrıca..

Kızını sadece haftasonu gören biri severken kullandığı her yeni kelime icin senden izin almayacaktı

Sende yeni evlendiğinde kocanı severken,öperken...

İkinizde de o dönem hassasiyet yok o yüzden ince düşünce beklemek yanlış

Ayrıca şeninde basın saolsun,bu yavrunu sağlıkla sıhhatle kucağına al büyüt inş, ama kadın babası yanında olmayan

cocuk büyütüyor bide bu yönden düşün,senin yanımda bu kadar sevme nazarım değer cümlen gerçekten garip..

Ben hatalı seni gördüm bi anneye 2 gün gördüğü çocuğunu sevme demek çok saçma. Evet acı bişey yaşamışsın Allah şimdi ki bebeğine sağlıklı bol ömür versin. Bak demek ki sende onun yarasını deşmişsin. Hem boşanma ne demek aldatılmış kadına. Evlat acısı zor ama emi ol yavrunun başka anne babalara ezilerek bakması da her gün ölüm gibi

Eskiden böyle sevmiyordan kastım , benim bebeğim olmazken onun kızı daha ufakken. 2013-2014 yılları arası diyeyim.
Iyide ozaman daha yeni bosanmis acisi var, kafasi dalgindir, durumu kabullenememistir. Kendini cocuguna odaklayamamistir. Simdi de seviyordur, siz biraz yalnis düsünmüs ve davranmissiniz.

Evliligi kiskanan bi görümce göremedim ben.

sana öyle geliyor.
algıda seçicilik yaptığın için.
istemişssin ki sana saygı açısından kızına el bile sürmesin.
çok haksızsın.
o annesi.
istediği gibi sever vs.
maksatlı oalrak abarttığını düşünüyorsan da bunu belirtmenin başkaca yolları olurdu.
böyle dan dan diye söylenmez ki.
sevme yanımda diye.

Bi daha anne olamayacak olsanız amenna ama hamilesiniz niye sizin yanınızda evladını sevmesin ki... Sizin yeni evliyken yaptığınız çok daha kötü... Kusura bakmayın 19 yaş empati yapabilecek bi yaş o dönem empati kurmamişsiniz bugün özveri bekliyorsunuz... Bende olsam haftada iki gün gördüğüm yavruma sevgimi gösteririm ki 7 24 birlikte olduğum halde hep öpüp koklarım çocuklarımı... Acınızın üzerinden zaman geçmiş siz unutamazsınız,ama insanlar unutur bu yüzden büyütmemek lazım bence...

Siz yazınca farkettim hamileymiş konusahibi..
Daha bir tuhaf geldi şimdi bana da..
Tamamen kapris olduğunu düşünüyorum artık..

Bide kadaın aldatılmış boşanmış. Evladını babasız annesinin yanında büyütme çabasında hayat mücadelesinde. Sen kalkmış e boşanmasaydın abla bilmem ne diyosun. Senin kocanın aldatmayacağı senin boşanmayacağından çok eminsin yani. Görümcene üzüldüm yazık kadıncağız derdi yetmiyomuş gibi bide sizin gibi yakını var. Çocuğunu nasıl seveceğine bile karışıyosun. Bence senin biraz haddini bilmen lazım

çocuğun başına bir şey gelse sizden bilecek görümceniz, çünkü bu fırsatı ona siz verdiniz söylediklerinizle, inşallah iki gün sonra gelip de buna ilişkin bir konu açmazsınız..:olamaz:

benim de görümcem var üstelik benden 6 yaş küçük, o görümceliğini biliyor ben gelinliğimi, asla onun ağzına laf vermem ama kendim de ona laf etmem, ne gerek var? haa hadsizlik edip bir şey söylecek olursa direkt onla da muhattap olmam :KK59:

bence kendi karnınızdakine odaklanın, yaşadığınız bu yersiz sıkıntılar en çok ona yansıyordur..:KK43:

Sizi anlıyorum, aynı şekilde görümcenizi de anlıyorum.
Biz hayatımızda bir kayıp yaşadığımızda, yahut acı bir tecrübeyi henüz hazmederken, herkesin her yaptığı batar.
Hüzünde, mutluluklar batar, kahkahalar batar insana, "Niye gülüyorlar ki, gülünecek ne var ki bunda?" halinde oluruz.
Bu gayet insani bir durum.

Kimi bunu çok takar kafasına (Deneyimlediği şeyler ağırdır - yapısı böyledir) , kimi de "Ben mutsuzum-yaralıyım diye herkes her an beni düşünmek zorunda değil, elbet gülecekler" der, geçer.

Bunları bir kıskançlık olarak değerlendirmeyin, evliliğinizin görümcenizin hatırında derin bir yer etmesi normal; çünkü o yuvası dağılırken, siz yuva kuruyordunuz, o gözyaşlarını silerken, siz gülüyordunuz ve görümceniz sizin mutluluğunuza negatif tesiri olmasın diye hüznünü gülücükleri ile gizliyordu belki de.

O nasıl ki bunu böyle atlattı, sizden de kendi davrandığı gibi davranmanızı beklemesi gayet olağan.
Üstelik bir bebek bekliyorsunuz, teselliniz de var.

Belki şu an görümcenizin başka sıkıntıları var ve kızında teselli buluyor,
belki siz de bebek sahibi olacaksınız diye artık eskisi kadar kasmıyor, yanınızda daha rahat sevebiliyor çocuğunu.

Dünya sizin etrafınızda dönmüyor, biraz daha geniş bakın olaylara.
Ve "Benim acım daha büyük" fikriyle acılarınızı kıyaslayıp yarıştırmayın.

Mantıklı gelmiyor böyle şeyler bana.
Yanımda çok sevme üzülüyorum falan filan.
Üzülecek bir şey yok ki? Rabbim sana nasip etmemiş ona nasip etmiş. üzülmenin anlamı nedir anlamadım.
Boşanmasaydın demekte çok çirkin. dönüp bir özeleştiri yapmanızı tavsiye ederim..

Art niyet beslemiyorum üzülüyorum. Ben kızıma doyamadım, Rabbim böyle uygun gördü. Benim kızım melek olduktan sonra bu benim yanımda ki aşırı sevginin mantığını anlayamadım.

Neden olabilir sizce? Öküz altında buzağı arıyorsunuz. Kadın çocugunu haftada bir görüyor, sevmesin mi yani? Hep yanında olup yine böyle sevse bile normal bişey bu. Anne çocugunu sever. Bu kadar. Yeniden anne oldugunuzda, çocugunuzu sevmelere doyamadıgınızda anlarsınız sizde.

sana öyle geliyor.
algıda seçicilik yaptığın için.
istemişssin ki sana saygı açısından kızına el bile sürmesin.
çok haksızsın.
o annesi.
istediği gibi sever vs.
maksatlı oalrak abarttığını düşünüyorsan da bunu belirtmenin başkaca yolları olurdu.
böyle dan dan diye söylenmez ki.
sevme yanımda diye.
Yorum yapan her kişiye cevap olarak şunu yazmaya çalışıyorum. Ben kızına el sürme demiyorum. yanınızda kalıyorum 1-2 saat dikkat ederek sev kızını. Ben gittikten sonra istersen başında gezdir. Ama ben yanlış anlaşılıyorum sanırsam.

Yorum yapan her kişiye cevap olarak şunu yazmaya çalışıyorum. Ben kızına el sürme demiyorum. yanınızda kalıyorum 1-2 saat dikkat ederek sev kızını. Ben gittikten sonra istersen başında gezdir. Ama ben yanlış anlaşılıyorum sanırsam.

Anne olanlar cevap veriyor size zaten
Evlat "dikkat ederek" sevilmez.
Sevgi yapmacık bir duygu değildir
İçten gelir zaten
Aman az seveyim, aman severken dikkat edeyim DENEMEZ.

Kocası aldatmış. Onunda hayalleri ümitleri vardı.
Gencecik yaşında boşanmak zorunda kalmış. Çocuğuyla mücadele veriyor. Üstelik çalışıyor, çocuğu da çok göremiyor.
Sizinde olacak yani çocuğunuz.. Al işte şimdi de gebesiniz.

Sizin gibi insanlardan hiç hoşlanmıyorum. Prenses değilsiniz, dünya da sizin etrafınızda dönmüyor..

Anne olanlar cevap veriyor size zaten
Evlat "dikkat ederek" sevilmez.
Sevgi yapmacık bir duygu değildir
İçten gelir zaten
Aman az seveyim, aman severken dikkat edeyim DENEMEZ.
Ben 20 günlük bir anne oldum. Tam olarak bilemiyorum bir annein evladını nasıl sevdiğini.

Kocası aldatmış. Onunda hayalleri ümitleri vardı.
Gencecik yaşında boşanmak zorunda kalmış. Çocuğuyla mücadele veriyor. Üstelik çalışıyor, çocuğu da çok göremiyor.
Sizinde olacak yani çocuğunuz.. Al işte şimdi de gebesiniz.

Sizin gibi insanlardan hiç hoşlanmıyorum. Prenses değilsiniz, dünya da sizin etrafınızda dönmüyor..
Sizde çok kırıcısınız.

Back
X