• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem ne demek istiyor?

Konuyu begenmiyosaniz yorum yapmasaydiniz beğenenler yazsın
İlla beğenenlerin mi yorum yapması lazım?
Olumsuz eleştirilere açık değilseniz bence konu açmayın. Burada herkes objektif bir şekilde düşüncesini söyler. Öyle bir forum burası. Olumsuz eleştiri yapanlar yorum yapamaz diye bir kural varsa affınıza sığınırım efendim. :KK14::KK8:

Bende niyetinin iyi olmadığını düşünüyorum niye herkes benim bildiğim program için kurslara gidip para dokerken is olanağı çok çünkü ve kaç yerden de arandim daha kurumsal bi yer olmasını istiyorum market bana tecrübe mi katicak ve kendi de ordan çıkmak istiyor niye benim.çalışmamı istiyor ben ona takıldım @demetooo

Alternatif sunup yardımcı olmaya çalışan görümce kötü niyetli ama sunulan fırsatları hem beğenmeyip hem de art niyet arayan siz iyi niyetlisiniz. Hmmm oldu o zaman....

Kötü niyetli olduğunu düşünüyorsanız derdinizi, sıkıntınızı açmayın madem.

Kaldı ki kadın kurumsal bir firmanın insan kaynakları direktörü gibi mi duruyor ki sizin keyfinize gelecek şekilde iş teklifi yapacak? Komik olmayın. Görümcenizin çevresi belli, standartlar belli size nasıl birşey diyebilirdi?

''inşallah iş bulursun yaa'' deseydi, ''iş bulamadığım için bana laf çarpıyor'' diyecektiniz. Bence kötü niyeti kendinizde arayın. Sorry i'm not sorry.

Alternatif sunup yardımcı olmaya çalışan görümce kötü niyetli ama sunulan fırsatları hem beğenmeyip hem de art niyet arayan siz iyi niyetlisiniz. Hmmm oldu o zaman....

Kötü niyetli olduğunu düşünüyorsanız derdinizi, sıkıntınızı açmayın madem.

Kaldı ki kadın kurumsal bir firmanın insan kaynakları direktörü gibi mi duruyor ki sizin keyfinize gelecek şekilde iş teklifi yapacak? Komik olmayın. Görümcenizin çevresi belli, standartlar belli size nasıl birşey diyebilirdi?

''inşallah iş bulursun yaa'' deseydi, ''iş bulamadığım için bana laf çarpıyor'' diyecektiniz. Bence kötü niyeti kendinizde arayın. Sorry i'm not sorry.
Evet çok kötü niyetliymisim kusura bakmayın ben is bulmasını istemedim zaten ondan takıldığım noktayı da söyledim kendisi marketten çıkmaya can atıyor bana diyo markete gir diye bunun neresi iyi niyet peki mantıklı mı

Evet çok kötü niyetliymisim kusura bakmayın ben is bulmasını istemedim zaten ondan takıldığım noktayı da söyledim kendisi marketten çıkmaya can atıyor bana diyo markete gir diye bunun neresi iyi niyet peki mantıklı mı

E işte iş işte iş diyen sizmişsiniz. Madem benim yerim açılıyor sen gir demiş, başkası gireceğine. Canının sıkkınlığı da geçer bunları düşünmen de.

Markette çalışmak sizi neden bu kadar irite etti ki? Başka seçenek yoksa bunu yapmanız aileniz için fedakarlık olur. Tamam okumuş etmişsiniz ama kendi alanınızda iş bulamadıktan sonra başka ne yapabilirsiniz ki? Görümcenizin işini beğenmiyor olabilirsiniz ama hayat şartları bunu gerektiriyorsa yapmak gerek bazen.

Gorumcenizden nefret ediyorsunuz elinizden gelse 1 kasik suda bogacaksiniz sunu soyle yazin da bizde size hak verelim ben onu sevmiyorum her soyledigi laf bana batiyor. Sizin duygulariniz nefrete donsmus birde ben haksizmiyim?demeleriniz yokmu ..evet cok haklisiniz

Görümcen kendi beklentilerine ve standardına göre iş önermiş sana, eğer üstüne başa basa bunu tekrar ediyorsa iyi niyetli değildir.

E işte iş işte iş diyen sizmişsiniz. Madem benim yerim açılıyor sen gir demiş, başkası gireceğine. Canının sıkkınlığı da geçer bunları düşünmen de.

Markette çalışmak sizi neden bu kadar irite etti ki? Başka seçenek yoksa bunu yapmanız aileniz için fedakarlık olur. Tamam okumuş etmişsiniz ama kendi alanınızda iş bulamadıktan sonra başka ne yapabilirsiniz ki? Görümcenizin işini beğenmiyor olabilirsiniz ama hayat şartları bunu gerektiriyorsa yapmak gerek bazen.
Ben de sıkıldığını için çalışmak istiyorum aç ve açıkta değiliz çok şükür çalışmak zorunda olsam heryerde çalışırım bende bunu anlatmak istiyorum

Gorumcenizden nefret ediyorsunuz elinizden gelse 1 kasik suda bogacaksiniz sunu soyle yazin da bizde size hak verelim ben onu sevmiyorum her soyledigi laf bana batiyor. Sizin duygulariniz nefrete donsmus birde ben haksizmiyim?demeleriniz yokmu ..evet cok haklisiniz
Yoo bi kaşık suda bogmuycam sürekli bunu soylemesi ve ben is buluyorum begenmiyosun demesi kendisi marketten çıkmak istiyo bana niye teşvik ediyor ben anlatamıyorum galiba

Sizin yaşınız kaç acaba?

Bence görümceniz sizi çekemiyor ,Size haset ediyor kıskanıyor ,çılgınlar gibi sizi dibe çekmeye çalışıyor ..
Bunları mı duymak isterdiniz ?
Kişi kendinden bilir işi.
Farzedinki görümceniz sizi küçümseyerek kendi sınıfına çekmek istedi.Bu abisiyle evlendiğiniz ve görümceniz olduğu fikrini değiştirir mi?
Bu yengeler ne fena yaaa ben bazen komaya girip çıkıyorum şaşkınlıktan.:KK53:

Back
X