• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem ne demek istiyor?

Sizin yaşınız kaç acaba?

Bence görümceniz sizi çekemiyor ,Size haset ediyor kıskanıyor ,çılgınlar gibi sizi dibe çekmeye çalışıyor ..
Bunları mı duymak isterdiniz ?
Kişi kendinden bilir işi.
Farzedinki görümceniz sizi küçümseyerek kendi sınıfına çekmek istedi.Bu abisiyle evlendiğiniz ve görümceniz olduğu fikrini değiştirir mi?
Bu yengeler ne fena yaaa ben bazen komaya girip çıkıyorum şaşkınlıktan.:KK53:
Ben mi fenayım vay bee=) yaşım 28 bu arada

Nereden mezunsunuz cok merak ettim. Orgun ogretimden kamu yonetimi acik ogretimden isletme mezunuyum ayrica 3 yillik da halkla iliskiler mezunuyum. Tum bunlarin isiginda duz memur diye tabir ettigimiz memurum kamuda. Ulkenin durumu sartlari ortada universite mezunu o kadar cok ki isletme ise herkesin mutlaka okudugu veya yuksek lisans yaptigi bir alan. Kasiyerlik veya beden isciligi yapmak zorunda degilsiniz elbette. Ancak size yapilan teklife bu kadar art niyetle yaklasmak neden. Atanmadan oncekinsurecte para icin degil ama o kadar bunalmistim ki kasiyerlik olsa yapardim sanirim 29 yasinda atandim bu arada. Yasiniz hayata karsi bakisiniz nedir tam bilmiyorum ama negatifsiniz. Kasiyerligi asagiliyorsunuz dogal olarak gorumcenizi asagiliyorsunuz kendinizi ve kariyerinizi ki ortada bir kariyer yok kaf daginda goruyorsunuz.

Ulkemizin belki de en buyuk sorunu herkes isini yapmiyor... neden isletme mezunu kasiyer olsunki?? Herkes egitim gordugu alanda calismak ister en dogal hakkiniz. Bugun de onlisans mezunlarina yonelik ucretli ogetmenlik ilani gordum şok oldum egitim bu kadar onemsiz mi gercekten??
Cevap veriyorum: Önemsiz. Tabi ki herkes kendi işini yapsın, ama adım başı üniversite açıp, planlama yapmadan, istihdamı hiçe sayarak binlerce mezun verdirirsen herkes de kendi işini yapamaz.

Ne diyecek, iş buluyorum çalışmıyorsun demis. Hem ima da etmemiş doğrudan soylemis.
Sizce ne demek istemiş olabilir? Nasıl bir kötülük sezdiniz siz?

Nereden mezunsunuz cok merak ettim. Orgun ogretimden kamu yonetimi acik ogretimden isletme mezunuyum ayrica 3 yillik da halkla iliskiler mezunuyum. Tum bunlarin isiginda duz memur diye tabir ettigimiz memurum kamuda. Ulkenin durumu sartlari ortada universite mezunu o kadar cok ki isletme ise herkesin mutlaka okudugu veya yuksek lisans yaptigi bir alan. Kasiyerlik veya beden isciligi yapmak zorunda degilsiniz elbette. Ancak size yapilan teklife bu kadar art niyetle yaklasmak neden. Atanmadan oncekinsurecte para icin degil ama o kadar bunalmistim ki kasiyerlik olsa yapardim sanirim 29 yasinda atandim bu arada. Yasiniz hayata karsi bakisiniz nedir tam bilmiyorum ama negatifsiniz. Kasiyerligi asagiliyorsunuz dogal olarak gorumcenizi asagiliyorsunuz kendinizi ve kariyerinizi ki ortada bir kariyer yok kaf daginda goruyorsunuz.
Ben kimseyi asagilamiyorum daha önce markette çalıştığımı defalarca söyledim mecbur kalsam her işi yaparım tabiki ama su an keyfi olarak is arıyorum kafamın dağılması için

Açık öğretim mezunlarının, üniversite mezunu olarak adlandırdığı bi yerde, hangi üniversiteden mezun olduğunun büyük önemi var.
Hele ki iktisadi ve idari bilimler okuyacaklar için. Öğretmenim öğrencilerimden iktisat, işletme okumak isteyenlere tek bir şey diyorum, Boğaziçi, ODTÜ okuyacaksanız gidip okuyun, yoksa mezun olunca hayal kırıklığı yaşayacaksınız. Evet herkes emek veriyor ama gerçekçi bakmak gerek olaylara sonrasında üzülmemek için.

görümcenize iş deyince o boyutta düşünebilir haliyle normal

bence art niyet yok

siz kendinize uygun bir iş aramaya devam edin

Art niyet yok gibi. Sizin tecrübenizi,bildiğiniz programları bilmeyebilir. O da kendince öneride bulunmuş. Bana da böyle muhabbetler oluyor özelde is aradığımda,hatta is yok değil insanlar is beğenmiyor deniliyor yüzüme karsi. Ama takılmamak lazım. Allah gönlünüze göre versin istediginizi bulursunuz inşallah.

Art niyet yok gibi. Sizin tecrübenizi,bildiğiniz programları bilmeyebilir. O da kendince öneride bulunmuş. Bana da böyle muhabbetler oluyor özelde is aradığımda,hatta is yok değil insanlar is beğenmiyor deniliyor yüzüme karsi. Ama takılmamak lazım. Allah gönlünüze göre versin istediginizi bulursunuz inşallah.
İnşallah canım sağol Bende kendimi daha çok geliştirmek için is seçiyorum markette herkes çalışabilir bana bişey kaymaz diye düşünüyorum evet para kazanırım her zaman alin teriyel kazanılan para güzeldir ama bazıları çarpitiyo söylediğimi bişey demiyorum

Açık öğretim mezunlarının, üniversite mezunu olarak adlandırdığı bi yerde, hangi üniversiteden mezun olduğunun büyük önemi var.
Bence önemli olan üniversite mezunu olmak değil bi çok tanıdığım insan var lise mezunu ve çok önemli yerlerde kapasiteyle alakalı bi durum

Back
X