- 19 Kasım 2014
- 3.003
- 2.995
- 333
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Ben zaten onu yapmam agzima hicbirsey tikamaz istesem soylerim ama yapmam o seviyeye inmem.Kaynanan oturup seninle kızını zaten çekiştirmez
Ağzına lafı tıkar görürsün
Doğurduğunu ile eli bir tutacak değil herhalde
Yaşı küçükse abisini kıskanıyordur. Eğer çok büyük problemler yalamadıysanız, eşinizin hatırı için hoş görün..günaydin hanimlar öncelikle sunu belirteyim gorumcemle yuzyuze gelsemde 1 senedir konusmuyorum bazi olaylar oldu konusmuyoruz. Ama gorumcem surekli ben ne alirsam onu aliyor ben ne giyinsem onu giyiniyor. Gecen hafta cok yakinimizin dugunu vardi hem kinaya hem dugune gittik. Kinada tirnak taktirdim cok severim bu arada gorumcemde bisey yoktu aaa bi bakimki dugunde oda taktirmis 15senedir tanirim ilk defa tirnak yaptirdigini gordum. Hemde ayni yerde ayni kadina yaptirmis. Esimle resim paylassam bizimle hic boyle resimleri yok abimin diyormus kaynanama . Ben gercekten kafama takmiyorum umrumda bile degil sadece nedenini cok cok merak ediyorum. Sizce nedeni ne olabilir cok enteresan geliyor bana.
Özeniyordur, sizde görüp beğenmiştir kendinde de güzel olacağını düşünmüştür. Sonuçta taklitler asıllarını yaşatır.günaydin hanimlar öncelikle sunu belirteyim gorumcemle yuzyuze gelsemde 1 senedir konusmuyorum bazi olaylar oldu konusmuyoruz. Ama gorumcem surekli ben ne alirsam onu aliyor ben ne giyinsem onu giyiniyor. Gecen hafta cok yakinimizin dugunu vardi hem kinaya hem dugune gittik. Kinada tirnak taktirdim cok severim bu arada gorumcemde bisey yoktu aaa bi bakimki dugunde oda taktirmis 15senedir tanirim ilk defa tirnak yaptirdigini gordum. Hemde ayni yerde ayni kadina yaptirmis. Esimle resim paylassam bizimle hic boyle resimleri yok abimin diyormus kaynanama . Ben gercekten kafama takmiyorum umrumda bile degil sadece nedenini cok cok merak ediyorum. Sizce nedeni ne olabilir cok enteresan geliyor bana.
Görümceniz gerçekten umrunuzda değil mi?günaydin hanimlar öncelikle sunu belirteyim gorumcemle yuzyuze gelsemde 1 senedir konusmuyorum bazi olaylar oldu konusmuyoruz. Ama gorumcem surekli ben ne alirsam onu aliyor ben ne giyinsem onu giyiniyor. Gecen hafta cok yakinimizin dugunu vardi hem kinaya hem dugune gittik. Kinada tirnak taktirdim cok severim bu arada gorumcemde bisey yoktu aaa bi bakimki dugunde oda taktirmis 15senedir tanirim ilk defa tirnak yaptirdigini gordum. Hemde ayni yerde ayni kadina yaptirmis. Esimle resim paylassam bizimle hic boyle resimleri yok abimin diyormus kaynanama . Ben gercekten kafama takmiyorum umrumda bile degil sadece nedenini cok cok merak ediyorum. Sizce nedeni ne olabilir cok enteresan geliyor bana.
Sizi kıskanıyor rahatlayınız artıkYa inanin takmiyorum sadece bu kafa yapisini anlamiyorum zaten konusmuyoruz hala kaynanami neden doldurdugunu anlamiyorum. Acaba Hobby olarakmi yapiyor onuda anlamiyorum
Tamam konu saçmaAynı olaylar, birebir aynı ama eşinizin kızkardeşi değil de sizin kırkardeşinizle aranızda olsaydı ne yapardınız?
Abartmayın abartmayın...Acaba abisinimi kiskaniyor diyorum resimden tut evimdeki esyalara kadar sac rengime kadar anlatamam
Tamam sizsiniz her şeyi ilk keşfeden, takma tırnağı siz icad ettiniz hatta.günaydin hanimlar öncelikle sunu belirteyim gorumcemle yuzyuze gelsemde 1 senedir konusmuyorum bazi olaylar oldu konusmuyoruz. Ama gorumcem surekli ben ne alirsam onu aliyor ben ne giyinsem onu giyiniyor. Gecen hafta cok yakinimizin dugunu vardi hem kinaya hem dugune gittik. Kinada tirnak taktirdim cok severim bu arada gorumcemde bisey yoktu aaa bi bakimki dugunde oda taktirmis 15senedir tanirim ilk defa tirnak yaptirdigini gordum. Hemde ayni yerde ayni kadina yaptirmis. Esimle resim paylassam bizimle hic boyle resimleri yok abimin diyormus kaynanama . Ben gercekten kafama takmiyorum umrumda bile degil sadece nedenini cok cok merak ediyorum. Sizce nedeni ne olabilir cok enteresan geliyor bana.
Shdhshdh.itiraf et bir miktar utanç hissettin dimi?
aaa bu benim çocuğumun kaleminin aynısı diyebilirmisin
Eğer ergen falan değilse sizi kıskanıyor , kendinden üstün görüyor ,özeniyor,benzemeye çalışıyor.Başka bir açıklaması olmazgünaydin hanimlar öncelikle sunu belirteyim gorumcemle yuzyuze gelsemde 1 senedir konusmuyorum bazi olaylar oldu konusmuyoruz. Ama gorumcem surekli ben ne alirsam onu aliyor ben ne giyinsem onu giyiniyor. Gecen hafta cok yakinimizin dugunu vardi hem kinaya hem dugune gittik. Kinada tirnak taktirdim cok severim bu arada gorumcemde bisey yoktu aaa bi bakimki dugunde oda taktirmis 15senedir tanirim ilk defa tirnak yaptirdigini gordum. Hemde ayni yerde ayni kadina yaptirmis. Esimle resim paylassam bizimle hic boyle resimleri yok abimin diyormus kaynanama . Ben gercekten kafama takmiyorum umrumda bile degil sadece nedenini cok cok merak ediyorum. Sizce nedeni ne olabilir cok enteresan geliyor bana.
Yok canımGörümceniz gerçekten umrunuzda değil mi?
İyi ki kafanıza takmıyorsunuzgünaydin hanimlar öncelikle sunu belirteyim gorumcemle yuzyuze gelsemde 1 senedir konusmuyorum bazi olaylar oldu konusmuyoruz. Ama gorumcem surekli ben ne alirsam onu aliyor ben ne giyinsem onu giyiniyor. Gecen hafta cok yakinimizin dugunu vardi hem kinaya hem dugune gittik. Kinada tirnak taktirdim cok severim bu arada gorumcemde bisey yoktu aaa bi bakimki dugunde oda taktirmis 15senedir tanirim ilk defa tirnak yaptirdigini gordum. Hemde ayni yerde ayni kadina yaptirmis. Esimle resim paylassam bizimle hic boyle resimleri yok abimin diyormus kaynanama . Ben gercekten kafama takmiyorum umrumda bile degil sadece nedenini cok cok merak ediyorum. Sizce nedeni ne olabilir cok enteresan geliyor bana.
Ya siz iyimisiniz konu o degil herkes tirnaga elbiseye takmis . Esimle cekindigim fotorafa bile bizimle boyle cekinmiyor diyebilen bi insan onu neden gormuyorsunuz gercekten anlayamiyorum. Istiyorsa dunyanin en guzeli olsun banane
vayy aynı kalemden mi almış bir de nasıl olurrrr?vay kıskanç görümce vayyy.tiz kellesi vurulaaaburaya yazdigim seyler sadece örnekti kalemdir tirnaktir 15seneyi buraya yazamam . Kiskanildigimi duymak istemedim sadece 15senedir biktim ve dertlesmek istedim bellki ayni seyi yasayanlar vardir diye malesef linclendim ben kendimi biliyorum o yuzden hic onemli degil tesekkur ederim
Hayatınızdaki her şeyi sosyal medyaya atmayın . Ya da kiskanmasini istemediğiniz gorumcenizi sosyal medyadan çıkarın . Herkesle paylaştığımız fotoğraflar aslında sen bana yorum yapabilirisn demektir . Sizde normal değilsiniz o da değil . Kalemi bile fark etmişsiniz . Herşeyden önce belli ki ilgiye ve sevgiye muhtaç biri gorumceniz yoksa abim bizi niye sırtına almadı çocukken falaan demez normal mi değil . O zaman siz neyi neden zorluyorsunuz daha . Şu hayatı sosyal medyada yaşamaktan vazgeçin farkındaysanız sizde mutsuz sırf insanlar bnei görsün ve kıskansın diye yaşıyorsunuz . Aninizin tadını çıkarın ve en kısa sürede sosyal medya detoksu yapmanizi öneririmevet inanki yoksa ben nerden duyucam ortaligi karistiran o zaten falanca görumcen diyorki abim bizle niye boyle fotoraf cekinmiyor bizle niye gezmiyor cocuklarini omuzuna aliyor bizi hic almamisti falan normalmi bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?