- 18 Ekim 2022
- 2.104
- 1.160
- 63
- Konu Sahibi agresifpollyanna
-
içten içe açtıkları yaranın farkında değiller yanlış anlama ama anlayabilecek kapasite yok çünkü kapasiteleri sınırlı maalesef. zaten tek ideali evlenip çocuk yapmak olan kafalardan ne bekleyebilirsin ki. nedense evlenmezsen yarımsın, evlenince de çocuk olmazsa aile sayılmıyorsun gibi değişik düşünce yapıları var. tek başına da yaşanabilir ya da çocuksuz da mutlu bir aile olunabilir. çocuk doğurmak marifet sanki on tane doğuruyorlar da ne oluyor bir tanesini bile yetiştirememiş olduktan sonra.Kendisi evlenince kocasını alıp kahvaltıya gelmek istedi geldiler eşim içerdeyken
,size çok üzülüyorum çok dua ediyorum dedi annem çok üzülüyor annemden sonra kayınvalide olanlar annemden önce babaanne oldu bizim çok zorumuza gidiyor dedi dondum kaldım.
Doğurdu hastaneye gittim kayınvalidem diyor ki 2 gündür buralarda 2 gözüm 2 Çeşme ağlıyorum sizin olmadı diye diyor bende böyle konuşma eşim üzülüyor şimdi bu doğdu bunu sevmemiz lazım her kulun yaratılacağı vakit vardır bizimde olur ben olmayacak diye düşünmüyorum hiç dedm.
Orda bile beni üzme peşinde işte.
İçten içe güç zehirlenmesi yaşıyorlar tek gündemleri o şimdi.
Bizden de çok ilgi beklediler çocuk yoluna ölelim her hafta oraya gidelim görmeye etmeye diye ama.
Göremediler niyeyse.
Zaten eşimden kaynaklı oda üzülüyor kendi içersinde kendi derdinde.
Depresif kusura bakma konunu dağıttık. Senin konun bizim içimdeki bam tellerine dokundu. Dökülüverdik işte.Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim benim içinde dua et Allah tez zamanda hayırlı haber almayı nasip etsin kendimi çok eksik kalbi kırık hissediyorum artık.
Evet zaten onun dünyada tek derdi oydu oda oldu şimdi kendisini çok üstün görüyor.içten içe açtıkları yaranın farkında değiller yanlış anlama ama anlayabilecek kapasite yok çünkü kapasiteleri sınırlı maalesef. zaten tek ideali evlenip çocuk yapmak olan kafalardan ne bekleyebilirsin ki. nedense evlenmezsen yarımsın, evlenince de çocuk olmazsa aile sayılmıyorsun gibi değişik düşünce yapıları var. tek başına da yaşanabilir ya da çocuksuz da mutlu bir aile olunabilir. çocuk doğurmak marifet sanki on tane doğuruyorlar da ne oluyor bir tanesini bile yetiştirememiş olduktan sonra.
ay hayır olur mu birimizin derdi hepimizin derdi birbirimizi anlayan insanlar olunca. yemin ediyorum kendi sinirimi bıraktım şuan sizinkilere kuruldum özellikle pinkin kayınvalide görümceye ne çirkin insanlar var yaDepresif kusura bakma konunu dağıttık. Senin konun bizim içimdeki bam tellerine dokundu. Dökülüverdik işte.
Üzülme canım her şeyin vakti var. Ben de senin gibiyim. Yeri ve zamanını bekliyorum. Kayınvalide en son bana kendi seks hayatını anlattı. Nasıl yapmam gerektiğini anlattı(!) sağolsun. Çirkin şeyler. Allah akıl fikir versin diyorum artık. Ha dediği de doğruymuş galiba ama gerek yoktu yaniŞunu akar yolunu bulur. Kendi halimize bıraksınlar
Ay evet kızın konusuna tüm dertlerimizi döktükDepresif kusura bakma konunu dağıttık. Senin konun bizim içimdeki bam tellerine dokundu. Dökülüverdik işte.
Üzülme canım her şeyin vakti var. Ben de senin gibiyim. Yeri ve zamanını bekliyorum. Kayınvalide en son bana kendi seks hayatını anlattı. Nasıl yapmam gerektiğini anlattı(!) sağolsun. Çirkin şeyler. Allah akıl fikir versin diyorum artık. Ha dediği de doğruymuş galiba ama gerek yoktu yaniŞunu akar yolunu bulur. Kendi halimize bıraksınlar
İki regl arasının tam ortasında yap olur ben öyle yaptım çocuklarımı dedi galiba yumurtlamam o zamana denk gelecek ovulasyona göre hshshsh. Fenalar kız.Ay evet kızın konusuna tüm dertlerimizi döktük
Ömrümde böyle bişey duymadım ayol kendi seks hayatını mı anlattı
3 yıllık evliyim bu zamana kadar hakkımda kurcalayacaklardı bi konu yoktu,bulundu burdan vurmaya incitmeye çalışıyorlar işte.ay hayır olur mu birimizin derdi hepimizin derdi birbirimizi anlayan insanlar olunca. yemin ediyorum kendi sinirimi bıraktım şuan sizinkilere kuruldum özellikle pinkin kayınvalide görümceye ne çirkin insanlar var ya
art niyete bak aslında seni kıskanmış olarak lanse etmeye çalışıyor karşı tarafa da. işin özünde de kıskanmanı istiyor ne alçak bir durum içinde sinsiliğe bak ya Allah bizi böyle insanların şerrinden korusun. hani bana üslubu bozuk demişler yukarıda ama böyle sinsiliktense çatır çatır yüzüme söylensin benim ya vallahi nefret ediyorum imalardan alttan alta çekememezliklerden falanEvet zaten onun dünyada tek derdi oydu oda oldu şimdi kendisini çok üstün görüyor.
Ve bunu bi ben söylemiyorum çevresindeki herkes diyor arkadaşları bile ölüyordu zaten hemen çocuk yapim evlenim diye diyolar.
Hamileyken bile diyormuş ki benim için sadece hayırlı olsun dedi hiç sorup etmedi çekemedi diye.
Halbuki benim zaten seninle bi samimiyetim yok eşimin kardeşin diye asgari bi iletişim içersinde kalmaya çalışıyorum istemiyorum sevmiyorum çünkü daha çocuk mevzuları yokken de böyleydi bu durum.
Açıkçası artık hiç bişey beklemiyorum ne düşünürlerse düşünsünler konuşsunlar bana ne faydaları var ki
Sen yapmamışsındır Allah vermiştir deseydinİki regl arasının tam ortasında yap olur ben öyle yaptım çocuklarımı dedi galiba yumurtlamam o zamana denk gelecek ovulasyona göre hshshsh. Fenalar kız.
dediğin gibi yaşın genç olursa olur olmazsa da dünyanın sonu değil ya çocuk sahibi olmanın türlü yolu var evlat edinmek tüp bebek falan gibi. istemezsen de olmazsın kime ne ya. bizi yetersiz hissettirmeye çalışıyorlar arkadaşım amaçlarına ulaşamasınlar boşver3 yıllık evliyim bu zamana kadar hakkımda kurcalayacaklardı bi konu yoktu,bulundu burdan vurmaya incitmeye çalışıyorlar işte.
Halbuki benim elimde olan bişey değil elbet bi gün olur genciz güzeliz çıtırız hallolur ben böyle bakıyorum olaya☺
Sende takma zaten hamilesin bişey olmaz ille de gelecekse gelsin ne hazırlayacaksa hazırlasın brn ölüyorum ağrıdan sancıdan de içerde yat
Evet evet tam olarak buart niyete bak aslında seni kıskanmış olarak lanse etmeye çalışıyor karşı tarafa da. işin özünde de kıskanmanı istiyor ne alçak bir durum içinde sinsiliğe bak ya Allah bizi böyle insanların şerrinden korusun. hani bana üslubu bozuk demişler yukarıda ama böyle sinsiliktense çatır çatır yüzüme söylensin benim ya vallahi nefret ediyorum imalardan alttan alta çekememezliklerden falan
Aman bana karışmasınlar başka bir şey istemiyorumSen yapmamışsındır Allah vermiştir deseydin
ay daha detay verme gözümde canlandı midem kalktı deseydinİki regl arasının tam ortasında yap olur ben öyle yaptım çocuklarımı dedi galiba yumurtlamam o zamana denk gelecek ovulasyona göre hshshsh. Fenalar kız.
Öyle tabi Allah devasız dert vermesin.dediğin gibi yaşın genç olursa olur olmazsa da dünyanın sonu değil ya çocuk sahibi olmanın türlü yolu var evlat edinmek tüp bebek falan gibi. istemezsen de olmazsın kime ne ya. bizi yetersiz hissettirmeye çalışıyorlar arkadaşım amaçlarına ulaşamasınlar boşver
Eşime annen seni nasıl yaptığının tarifini verdi dedim evde bayağı alay konusu oldu puhahaay daha detay verme gözümde canlandı midem kalktı deseydin
Aslında Detaylı söylememiş ya ovülasyonu denk getir demiş kadınay daha detay verme gözümde canlandı midem kalktı deseydin
benim kv de hep derdi ki ben senin yaşındayken 5.yi doğurdum. bir gün arkadaşlarının yanında dediğinde anladım sürekli halvet halindeydiniz başka işiniz yoktu heralde dedim diye çok bozulmuştuEşime annen seni nasıl yaptığının tarifini verdi dedim evde bayağı alay konusu oldu puhaha
Of çok iyi bozmuşsun.benim kv de hep derdi ki ben senin yaşındayken 5.yi doğurdum. bir gün arkadaşlarının yanında dediğinde anladım sürekli halvet halindeydiniz başka işiniz yoktu heralde dedim diye çok bozulmuştu
Benimkide biz çocuk düşünmüyorken eşim için 3 sene sonra oldu diyordu hatta ben ona demiştim e senin çocuğun olmuyor mu demiyorlar mıydı sana diye yoo kimin aklına geliyor işten güçten demiştiEşime annen seni nasıl yaptığının tarifini verdi dedim evde bayağı alay konusu oldu puhaha
Ay nasıl aklına geliyor o an benim 3 gün sonra gelirbenim kv de hep derdi ki ben senin yaşındayken 5.yi doğurdum. bir gün arkadaşlarının yanında dediğinde anladım sürekli halvet halindeydiniz başka işiniz yoktu heralde dedim diye çok bozulmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?