- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
- Konu Sahibi pamukkksekerrr
-
ne bileyim kendisi eşimle maddi konularda nasihat vermesini, bizim ailemizle ilgili herşey hakkında konuşabiliyor da bunu niye görmezden geliyor. çok sinirliyimönemsenecek bir mevzu değil,gebelik hormonları da daha coşmadığına göre unutun gitsin
eşimle bir ara onlara gittiğimizde 3 gece kalmıştık. neden 1 gece daha kalmamışız diye eşime küsüp konuşmamıştı 10 gün. tlfnlarını açmadı, açtığında da konuyu o olaya getirip suratına kapattı. madem bu kdar çok değerliyiz ( ki bence öyle değil ) , bunu niye görmezden geliyosun demezler mi.Takma canım. Kendi ayıpları.
belki de haklısın ne bileyim. bozuldum işte. başka konularda hiç susmuyorlar yaAmaaaan zırt! büyütülecek bir mevzu hiç değil.
görümcemle aramızda hiç tartışma laf çarpma gibi bişey olmadı ama yaptığı bazı davranışlar batıyordu sürekli. eşim kırılmasın diye söylemiyordum. hatta her kandilde ve bayramda ararım kendisini.. bunu söylemeli miyim ? artık ben de samimi olmak istemiyorum diye..Bunu eşinden neden gizliyorsun ki?
Söyle.
Bundan sonra herkes de hakettiği yerde olacak de.
Sonrasında sinirlenmeye hiç gerek yok.
Kutlasa ne, kutlamasa ne.
Zaten çok barışık değilmiş yıldızlarınız.
Eşin de senin açından sebebini öğrenmiş olur.
eşimle bir ara onlara gittiğimizde 3 gece kalmıştık. neden 1 gece daha kalmamışız diye eşime küsüp konuşmamıştı 10 gün. tlfnlarını açmadı, açtığında da konuyu o olaya getirip suratına kapattı. madem bu kdar çok değerliyiz ( ki bence öyle değil ) , bunu niye görmezden geliyosun demezler mi.
sağol canımBırak eşin görsün bilsin yeter. Sen konuşma onlar kardeş iyi olurlar sen kötü kalırsın. Boşver ne yaparsa yapsın. Sen evladına eşine odaklan
ne bileyim kendisi eşimle maddi konularda nasihat vermesini, bizim ailemizle ilgili herşey hakkında konuşabiliyor da bunu niye görmezden geliyor. çok sinirliyim
sanırım öyle yapmam lazım. boş yere eşimle de bu konuda münakaşa etmeye gerek yok. görümcem hiç bilmiyormuş gibi yaşamaya devam etmeliyim :)bu ona çok değer atfettiğinizi gösterir. gereksiz kişilere gereksiz değerleri vermeyin. aramıyorsa siz de umursamayın sallamayın. ben de hamile iken beni aramayan amcamın karısına felan bi darıldım saçma sapan sonra dedim ki ya ne takıyorsun. sildim attım hayatımdan komple öyle rahat ki kafam..
tamam senin eşinin kardeşi silip atamazsın da yok gibi davran. hiç sallama..
eğer biz orada neden 4 gün değil de 3 gün kaldığumuza takıalcak kadar hassas yapıda ve değer biçen veya değer veriyormuş gibi gösteren biriyse evet aramalı... ya da ben bundan sonra aramamalıyımaramak zorunda mı?
hayır yine de aramak zorunda değil. sen de onu aramak zoruna değilsin. kaldı ki belki bi hafta sonra arayacak. ne var bunda.eğer biz orada neden 4 gün değil de 3 gün kaldığumuza takıalcak kadar hassas yapıda ve değer biçen veya değer veriyormuş gibi gösteren biriyse evet aramalı... ya da ben bundan sonra aramamalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?