görümcem niye böyle yaptı ?

pamukkksekerrr

Çilemse çekerim, kaderimse gülerim
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2016
1.374
1.411
63
arkadaşlar merhaba. 8 haftalık hamileyim. geçen hafta eşim kayınvalideme ve 2 görümceme de gebe olduğumu söylemişti. ben uyuyordum o anda. eşim sonra hepsi çok sevindi filan demişti. neyse sonraki gün görmcemin biri sabah erkenden aradı sağolsun . baya sevindiğini mutlu olduğunu söyledi, güzel dilekler sundu. kv de aynı akşam aradı. aradan neredeyse 1 hafta geçti ne diğer görümcem ne de kızı , ne aradı, ne tebrik etti, mesaj bile atmadı, hiçbişey ... çok bozuldum.. eşime hiçbişey söylemedim. aramayan görümcemin de 2 yetişkin çocuğu var, biri de 3 yaşında.. ben mi büyütüyorum bilmiyorum. aramayan görümcemelere de geçen yıl gittiğimizde eşimle yalnız dışarı çıktık ve onlara gelmeleri için ''yalvarmadık'' diye eve geldiğimizde kızıyla bir olup bi güzel surat yapmışlardı bize.. bu olayın üstüne eski olaylar da geliyo aklıma iyice sinirleniyorum. ne yapsam bilemiyorum

önemsenecek bir mevzu değil,gebelik hormonları da daha coşmadığına göre unutun gitsin
ne bileyim kendisi eşimle maddi konularda nasihat vermesini, bizim ailemizle ilgili herşey hakkında konuşabiliyor da bunu niye görmezden geliyor. çok sinirliyim

Takma canım. Kendi ayıpları.
eşimle bir ara onlara gittiğimizde 3 gece kalmıştık. neden 1 gece daha kalmamışız diye eşime küsüp konuşmamıştı 10 gün. tlfnlarını açmadı, açtığında da konuyu o olaya getirip suratına kapattı. madem bu kdar çok değerliyiz ( ki bence öyle değil ) , bunu niye görmezden geliyosun demezler mi.

Bunu eşinden neden gizliyorsun ki?
Söyle.
Bundan sonra herkes de hakettiği yerde olacak de.
Sonrasında sinirlenmeye hiç gerek yok.
Kutlasa ne, kutlamasa ne.
Zaten çok barışık değilmiş yıldızlarınız.
Eşin de senin açından sebebini öğrenmiş olur.

görümcemle aramızda hiç tartışma laf çarpma gibi bişey olmadı ama yaptığı bazı davranışlar batıyordu sürekli. eşim kırılmasın diye söylemiyordum. hatta her kandilde ve bayramda ararım kendisini.. bunu söylemeli miyim ? artık ben de samimi olmak istemiyorum diye..

Bırak eşin görsün bilsin yeter. Sen konuşma onlar kardeş iyi olurlar sen kötü kalırsın. Boşver ne yaparsa yapsın. Sen evladına eşine odaklan

ne bileyim kendisi eşimle maddi konularda nasihat vermesini, bizim ailemizle ilgili herşey hakkında konuşabiliyor da bunu niye görmezden geliyor. çok sinirliyim

bu ona çok değer atfettiğinizi gösterir. gereksiz kişilere gereksiz değerleri vermeyin. aramıyorsa siz de umursamayın sallamayın. ben de hamile iken beni aramayan amcamın karısına felan bi darıldım saçma sapan sonra dedim ki ya ne takıyorsun. sildim attım hayatımdan komple öyle rahat ki kafam..
tamam senin eşinin kardeşi silip atamazsın da yok gibi davran. hiç sallama..

sanırım öyle yapmam lazım. boş yere eşimle de bu konuda münakaşa etmeye gerek yok. görümcem hiç bilmiyormuş gibi yaşamaya devam etmeliyim :)

eğer biz orada neden 4 gün değil de 3 gün kaldığumuza takıalcak kadar hassas yapıda ve değer biçen veya değer veriyormuş gibi gösteren biriyse evet aramalı... ya da ben bundan sonra aramamalıyım
hayır yine de aramak zorunda değil. sen de onu aramak zoruna değilsin. kaldı ki belki bi hafta sonra arayacak. ne var bunda.

Benim bebegim 11 aylik oldu hala halasi gibi davranipta aramadi, 9 ay boyunca bekledim bir "hayirli olsun" kelimesini oda olmadi. Karakter meselesi:) ha birde ben aramadi diye surat astim diye sinir krizi gecirdi, ben sakinlestirdim. Gorumcelerde is tersine donuyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…