- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
- Konu Sahibi pamukkksekerrr
-
ben çok hassas davranmışım o zaman. yani kafaya takılmayacak bişeymiş. bunun için konuyu açtım zaten . eğer ben abartıyorsam buradaki sizlerin düşüncelerinizi öğrenmek için. teşekkür ederim.hayır yine de aramak zorunda değil. sen de onu aramak zoruna değilsin. kaldı ki belki bi hafta sonra arayacak. ne var bunda.
senin görümce baya farklıymış yaaBenim bebegim 11 aylik oldu hala halasi gibi davranipta aramadi, 9 ay boyunca bekledim bir "hayirli olsun" kelimesini oda olmadi. Karakter meselesi:) ha birde ben aramadi diye surat astim diye sinir krizi gecirdi, ben sakinlestirdim. Gorumcelerde is tersine donuyor:)
Çok mu lazım aramaları sanki.arkadaşlar merhaba. 8 haftalık hamileyim. geçen hafta eşim kayınvalideme ve 2 görümceme de gebe olduğumu söylemişti. ben uyuyordum o anda. eşim sonra hepsi çok sevindi filan demişti. neyse sonraki gün görmcemin biri sabah erkenden aradı sağolsun . baya sevindiğini mutlu olduğunu söyledi, güzel dilekler sundu. kv de aynı akşam aradı. aradan neredeyse 1 hafta geçti ne diğer görümcem ne de kızı , ne aradı, ne tebrik etti, mesaj bile atmadı, hiçbişey ... çok bozuldum.. eşime hiçbişey söylemedim. aramayan görümcemin de 2 yetişkin çocuğu var, biri de 3 yaşında.. ben mi büyütüyorum bilmiyorum. aramayan görümcemelere de geçen yıl gittiğimizde eşimle yalnız dışarı çıktık ve onlara gelmeleri için ''yalvarmadık'' diye eve geldiğimizde kızıyla bir olup bi güzel surat yapmışlardı bize.. bu olayın üstüne eski olaylar da geliyo aklıma iyice sinirleniyorum. ne yapsam bilemiyorum
arkadaşlar merhaba. 8 haftalık hamileyim. geçen hafta eşim kayınvalideme ve 2 görümceme de gebe olduğumu söylemişti. ben uyuyordum o anda. eşim sonra hepsi çok sevindi filan demişti. neyse sonraki gün görmcemin biri sabah erkenden aradı sağolsun . baya sevindiğini mutlu olduğunu söyledi, güzel dilekler sundu. kv de aynı akşam aradı. aradan neredeyse 1 hafta geçti ne diğer görümcem ne de kızı , ne aradı, ne tebrik etti, mesaj bile atmadı, hiçbişey ... çok bozuldum.. eşime hiçbişey söylemedim. aramayan görümcemin de 2 yetişkin çocuğu var, biri de 3 yaşında.. ben mi büyütüyorum bilmiyorum. aramayan görümcemelere de geçen yıl gittiğimizde eşimle yalnız dışarı çıktık ve onlara gelmeleri için ''yalvarmadık'' diye eve geldiğimizde kızıyla bir olup bi güzel surat yapmışlardı bize.. bu olayın üstüne eski olaylar da geliyo aklıma iyice sinirleniyorum. ne yapsam bilemiyorum
Basta nasilsa oyle gidiyo malesef, bizde hep bi sogukluk vardi. Daha 1 kere yegeninin sesini duymak icin aramadi, nasil demedi. Bende mesafemi koydum. Sen simdi bunlari kafana takma, hamileliginin tadini cikar. Senin stresin bebegi cok etkiliyo unutma,kafan ne kadar rahat olursa hamileligin o kadar guzel gecersenin görümce baya farklıymış yaabi de sen sakinleştirmişsin. pes valla. sanırım karakter meselesi. ne kadar önemseniyorsak o kadar önemsemek lazım canım
acaba kaldiginiza tavir yaptida öylemi tepki verdieşimle bir ara onlara gittiğimizde 3 gece kalmıştık. neden 1 gece daha kalmamışız diye eşime küsüp konuşmamıştı 10 gün. tlfnlarını açmadı, açtığında da konuyu o olaya getirip suratına kapattı. madem bu kdar çok değerliyiz ( ki bence öyle değil ) , bunu niye görmezden geliyosun demezler mi.
valla canım hiç bi problem yoktu aramızda olmadı da hiç. böyle yapınca bozuldum. takmıycam bundan sonra. eşim zaten yeğenlerinin üstüne çok düşer. bundan sonra eğer doğum yaparsam bizim çocuğumuz daha ön plana gelecek ya belki de öyle düşünmüştür ..Kıskandıgından olabilir mi? Aranızda sorun yoksa baska bi sebep gelmiyo aklıma. Hani artık dayıları olarak eşin kendi cocuguyla daha cok ilgilencek onlarınkiyle ilgilenmeyecek diye olabilir. Benim de görümcem ve kayınbabam hayırlı olsun demedi :) demesinlerde onların tebrigine kalmadık boşver sıkma canını
bugün bu 2. görümcem aramıyor konusu,
birazdan ailenin tüm gelinlerini arayacağım sırayla
boşverin ya çok mu meraklısınız görümcenizin sesini duymaya, düşüneceğiniz son şey bu olsun.
hayırlı olsun bebişiniz, güle güle büyütün şimdiden.
valla bilemiyorum. ona sorsan işte senede 1 kere geliyomuşuz da neden ddaha çok kalmıyomuşuz. zaten benim yılda 20 gün iznim var. senin dizinin dibinde mi geçiricem 1 haftasını diyesi geliyo insanınacaba kaldiginiza tavir yaptida öylemi tepki verdi
Kendi bu kadar her detaya takilan biriyse aramasi gerektigini dusunemedi mi?eşimle bir ara onlara gittiğimizde 3 gece kalmıştık. neden 1 gece daha kalmamışız diye eşime küsüp konuşmamıştı 10 gün. tlfnlarını açmadı, açtığında da konuyu o olaya getirip suratına kapattı. madem bu kdar çok değerliyiz ( ki bence öyle değil ) , bunu niye görmezden geliyosun demezler mi.
valla bilemiyorum. ona sorsan işte senede 1 kere geliyomuşuz da neden ddaha çok kalmıyomuşuz. zaten benim yılda 20 gün iznim var. senin dizinin dibinde mi geçiricem 1 haftasını diyesi geliyo insanınacaba kaldiginiza tavir yaptida öylemi tepki verdi
bence çok yanlışsın bacım sen .. dünyaya nerden bakıyosun sen Allah aşına ?Dunya senin etrafinda donmuyo. Eminim tek dertleri senin dogurganligin degildir. Anlamiyorum bu Turk kadinlarini kedi de kopek de doguruyo arkadas bu size bahsedilen bir meziyet degil. Dunya dursun tek sizin hamileliginiz mi konusulsun istiyosunuz
Dunya senin etrafinda donmuyo. Eminim tek dertleri senin dogurganligin degildir. Anlamiyorum bu Turk kadinlarini kedi de kopek de doguruyo arkadas bu size bahsedilen bir meziyet degil. Dunya dursun tek sizin hamileliginiz mi konusulsun istiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?