- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.690
- 83
- 40
- Konu Sahibi willedwoman
-
ya ben çok şey söylerimde aman büyüktür aman tatsızlık olmasın. neyse bu seferlik böyle olsun diye diye bu hale geldik.kusura bakma yetışkin bir insansiniz. ağzini acıp kusura bakma gecen sen bizi davet ettin tüm hesabi bize yükledin. şimdide utanmadan herkes 2 kişı et getirsin diyebiliyorsun diyemedin mi?! burda sizlancagına ağzini ac söyle.... cok sacma. eşinde sende bukadar saf oldugunuz sürece cok yollarlar sizi daha...
İyi de 4 kilo eti alıp, sebze meyve alıp depoyu da fulledikten sonra geriye ne kaldı ki? Para almasalar ne olur yanlarına? Zaten pikniğe gidiyorlar, piknikte parayı ne yapacaklar?
Etleri, ıvırı zıvırı filan siz alın, biz depoyu fullüyoruz, gezeriz de deyin. Yanınıza nakit filan da almayın, öyle sallana sallana çoluk çocuk üstünden gidin, eğlencenize bakın. Dönüşte de evlerine bırakın yolunuza bakın. Eşinize tembihleyin ama, yanına 20 liradan başka para, kart vb. almasın, para çıkışmasın hatta benzine de arka çıkmalarını isteyin.
Çok küçük ve nahoş hesaplar bunlar farkındayım, ama diğer konunuzu biliyorum, ayıp ettiler size gerçekten.
kp vefat etti. kv ile de mesafeliyiz öyle çok sık gelip gitmeyiz.@suzi0713 anladım canım
Peki kv kp e karşı nasılsınız??
ay galiba biz çok iç iceyizkp vefat etti. kv ile de mesafeliyiz öyle çok sık gelip gitmeyiz.
Vay yüzsüzkızlar aradım görümceyi. dedim abla x i arayıp pikniğe davet etmişsin oda çekinmiş sana bişey diyememiş. ama biliyorsun araba borcuna girdik bu ayda epey açıldık. daha maaşlarda yatmadı elimizde hiç nakit kalmadı bırak iki kilo et almayı arabaya 10 liralık benzin koyamayacak durumdayız dedim. o nedenle biz gelemiyoruz dedim. size iyi eğlenceler dedim. hmmm dedi tamam siz bilirsiniz dedi. kapattı telefonu. yani demediki ablacım ne olcak sizde yoksa bizde var gidelim gezelim güzel bir gün geçirelim demedi. eşimede aynen anlattım. yazık oda ohh be diyor üstümden koca bir yük kalktı diyor.
Vay yüzsüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?