görümcem pikniğe gidelimmi diye aradı (yinemi hesabı kitleyecek)

Biz size ne cevap vermistik :)) Bir daha davet ettiginde gitmeyin ki anlasin hatasini demistik. Ama yinede siz bilirsiniz tabi.

paramız yok masraflar sizdense geliriz deyin

Paramız yok , hiç hesapta yokken 480 lira ödedik bütçe sarsıldı, etleri benzini karşılayın gelelim deyin
Tam ipliği pazara çıkarmalıl bi fırsat

Aynen böyle yapın. Benzini ve etleri vs. onlar alsın. Zaten kabul etmezler, işimiz çıktı vs diyebilirler. Geçen gün 480 TL'lik hesap ödetip hala herkes 2 kg et alsın demesi de hiç olmamış.

Son düzenleme:
bence arayın o görümceye, artık abla mı diyorsunuz adını mı söylüyorsunuz, her neyse. x deyin, abini aramışsın pikniğe gidelim demişsin ama biz gelemiyoruz. geçen günkü yemek için 480 liralık hesabın tümünü biz ödediğimiz için zora düştük, kimse de elini cebine atmadığı için bu ay zordayız. size iyi eğlenceler deyip kapatın.

cidden ya söyleyin bunu.

yine gitmeye kalksanız zaten etler vs. dünyanın parası, yol parası da size kalır. otlakçı ayol bunlar.

Bari sizden 2 kg et istemeselerdi..
Hesabı kitlediler şimdi benzin sizden araba sizden yiyeceginiz et sizden eşiniz degişiklik diyorsa siz kendiniz ailece gidin piknige

Önceki olay da sinirden kalbim sıkışmıştı.şimdi yine aynısını yapıyor çok mu abartiyorum ama nedense çok sinirleniyorum ben sizin konuza.sanırım inşan ların kullanılması beni aşırı rahatsız ediyor.görünce nin enistenin bu tavrına eşininde vurdum duymazligina katlanamiyorum

gitmeyin bence o olay burda bizim bile canımızı sıktı. ben olsam arabam olmasa ve arabalı biriyle piknik yapacak olsam yol parasını onlar karşılıyor diye et vs her şeyi ben alırdım

Bir de geçen 480 liralik hesap kitledikleri yetmiyormuş gibi hem konu sahibinin arabasını kullancaklar hem iki kilo et istemişler
O hesaptan sonra en az üç kez konu sahibi ve ailesini agirlasalar yeri var

Bence bu fırsat kaçmaz 480nin acısını çıkarmanın tam vakti! Arayıp diyin maddi açıdan çöktük geçenki hesapla durumumuz kalmadı yol et masrafları karşılarsanız geliriz geçen dayısı yemek ısmarladı sizde atanmanın Şerefine bunu ısmarlayın diyin ben burda sinir krizi geçircem yerinize valla

bence intikam almanın tam sırası. yol parasını onlara ödetin et de almayın. gidin yiyin için eğlenin.

Herkes 2kilo etmi alıcakmış

Eee dana kesin bari piknikte

Benim bildiğim herkes kendi yiyeceğini alır.

sinir oluyorum böyle şeylere keriz zannediyorlar milleti ve ah bu kocalar dahada ailelerinin yaptıklarını görmezden gelirler...gitmeyin tabiki cocuklar içinde ailecek gidin pikniğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…