- 24 Şubat 2017
- 33
- 36
- 3
- 38
- Konu Sahibi willedwoman
-
Bence de tam yeri gelmis.Bence bu fırsat kaçmaz 480nin acısını çıkarmanın tam vakti! Arayıp diyin maddi açıdan çöktük geçenki hesapla durumumuz kalmadı yol et masrafları karşılarsanız geliriz geçen dayısı yemek ısmarladı sizde atanmanın Şerefine bunu ısmarlayın diyin ben burda sinir krizi geçircem yerinize valla
Valla bende görümcenize cok gicik oldum onun icin sinir edecek birsey yapinda bizi rahatlatin :)
Etleri, ıvırı zıvırı filan siz alın, biz depoyu fullüyoruz, gezeriz de deyin. Yanınıza nakit filan da almayın, öyle sallana sallana çoluk çocuk üstünden gidin, eğlencenize bakın. Dönüşte de evlerine bırakın yolunuza bakın. Eşinize tembihleyin ama, yanına 20 liradan başka para, kart vb. almasın, para çıkışmasın hatta benzine de arka çıkmalarını isteyin.
Çok küçük ve nahoş hesaplar bunlar farkındayım, ama diğer konunuzu biliyorum, ayıp ettiler size gerçekten.
Kesınlıkle gıtme gıdersende o herkes 2ser kılo et alsın dıyorsa herkes 3 5 versın su yakmıyo bu dersınızkızlar merhaba önceki konumu bilenler vardır aranızda (görümcemle ilgili) eşim aradı ablam aradı haftasonu mavi göle pikniğe gidelimmi diyor dedi bende sen ne dedin dedim suziye sorayım planı yoksa geliriz dedim dedi. kızlar çok öfkelendim. yinemi hesabı bize kitleyecekler dedim yok dedi. görümcem herkez 2 şer kilo et alsın demiş. kızlar görümcemlerin arabası yok bizim arabayla gidilecek bir buçuk saatlik yol. ve ben eminim sırf bizim arabamız olduğu için bizi çağırıyorlar. yol parasını falanda karşılamazlar. dedim eşime sakın kabul etme ben daha geçenki 480 tl yi hazmedemedim dedim. oda aslında gitsek iyi olur çocuklara değişiklik olur deyip duruyor. olmaz dedim onların yüzünden yine evimde huzursuzluk çıkacak zaten geçen ki olaydan sonra yeni yeni eşime yanaşmaya başladım
ahaahh bende dünden beri bu mantığı çözmeye çalışıyorumİyi de 4 kilo eti alıp, sebze meyve alıp depoyu da fulledikten sonra geriye ne kaldı ki? Para almasalar ne olur yanlarına? Zaten pikniğe gidiyorlar, piknikte parayı ne yapacaklar?
+100Valla bende görümcenize cok gicik oldum onun icin sinir edecek birsey yapinda bizi rahatlatin :)
kızlar merhaba önceki konumu bilenler vardır aranızda (görümcemle ilgili) eşim aradı ablam aradı haftasonu mavi göle pikniğe gidelimmi diyor dedi bende sen ne dedin dedim suziye sorayım planı yoksa geliriz dedim dedi. kızlar çok öfkelendim. yinemi hesabı bize kitleyecekler dedim yok dedi. görümcem herkez 2 şer kilo et alsın demiş. kızlar görümcemlerin arabası yok bizim arabayla gidilecek bir buçuk saatlik yol. ve ben eminim sırf bizim arabamız olduğu için bizi çağırıyorlar. yol parasını falanda karşılamazlar. dedim eşime sakın kabul etme ben daha geçenki 480 tl yi hazmedemedim dedim. oda aslında gitsek iyi olur çocuklara değişiklik olur deyip duruyor. olmaz dedim onların yüzünden yine evimde huzursuzluk çıkacak zaten geçen ki olaydan sonra yeni yeni eşime yanaşmaya başladım
SON DURUM NEDİRR???
günaydır arkadaşlar, akşam eşimin iyi anını yakalayıp konuyu açtım. dedim bak senin ablan benimde ablam sayılır. kardeşler arasında yenilen içilen harcananın elbette lafı olmaz dedim. ama durumumuz belli dedim bak borç içinde yüzüyoruz. ben bir taraftan ek işler yapıp borçları zorlanmadan kapatalım diye uğraşırken ablanların bu yaptıkları sence doğrumu dedim. hastalık vs olur anlarım ama biz bu kadar borç içindeyken bize keyfi harcama yaptırıyorlar dedim. eşim hiç sesini çıkarmadan dinledi. daha çok şey söyledim. ben bişey diyemem dedi ozaman sen yarın ablamı ara uygun dille gelemeyeceğimizi söyle dedi. kızlar bende öğlene arayım diyorum.son durum nedir canım ahanda geldi haftasonu meraktayım
günaydır arkadaşlar, akşam eşimin iyi anını yakalayıp konuyu açtım. dedim bak senin ablan benimde ablam sayılır. kardeşler arasında yenilen içilen harcananın elbette lafı olmaz dedim. ama durumumuz belli dedim bak borç içinde yüzüyoruz. ben bir taraftan ek işler yapıp borçları zorlanmadan kapatalım diye uğraşırken ablanların bu yaptıkları sence doğrumu dedim. hastalık vs olur anlarım ama biz bu kadar borç içindeyken bize keyfi harcama yaptırıyorlar dedim. eşim hiç sesini çıkarmadan dinledi. daha çok şey söyledim. ben bişey diyemem dedi ozaman sen yarın ablamı ara uygun dille gelemeyeceğimizi söyle dedi. kızlar bende öğlene arayım diyorum.
aslında araba alabilecek durumdalar enişte bey 6 sene önce bir araba aldı sonra o araçla kaza yaptı. sattı arabayı neymiş o kazada çok korkmuş bir daha araba almamaya sürmemeye yeminliymiş.Galiba gorumcenizin eşi sizin eşinizden daha üst konumdaydı
Onların neden arabası yok merak ettim @suzi0713
Valla ben mı safim insanlar mı cin bilmiyorum
Biz mesela kv.leri alırız 400 km.lik yere götürür getiririz
Yemek ismarlariz hemde her sene iki defa hem onların arabası da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?