görümcem pikniğe gidelimmi diye aradı (yinemi hesabı kitleyecek)

eşinizle geçen seferki hesap konusunda hem fikirseniz o da durumun farkındaysa ve konuşabiliyorsanız yapılanın çirkin olduğunu, söyleyin eşinize onlarla gitmek için yapacağınız masrafın daha azına çocuklarınızı da alın siz bir yerlere gidin ya da bir başka hafta sonu aynı yere gidin. Onlarla gitmezseniz kendiniz de bir yere gidemeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Bu organizasyonun tüm masrafı size ait olacaksa eğer elbette sadece çocuklarınız içinde harcayabilirsiniz.

Bence de tam yeri gelmis.
Gorumceyi arayip tatli dille, biz gecen gunku hesaptan oturu cok sarsildik beklenmedik bir durumdu, esim de size hayir diyemiyor, piknikte harcayacak para kalmadi siz karsiliyorsaniz gelelim yoksa biz gelemeyecegiz denilebilir
Ama bu gorumceden iyi o zaman siz gelmeyin cevabi bile beklenir.

Afedersiniz de oha. İki aile gidiyorsunuz, 4 kilo et alınacak 2 kilosu sizden tabii, artı araba sizden benzin sizden, 480 lira da orada öylece duruyor. Oh ne alâ memleket! Asla gitmeyin. Madem çocuklara değişiklik istiyor eşiniz, alsın sizi, çocukları kendisi götürsün sizi pikniğe, yedirsin içirsin. Görümceniz sizi adamakıllı kullanıyor. Gitmeyin.

İyi de 4 kilo eti alıp, sebze meyve alıp depoyu da fulledikten sonra geriye ne kaldı ki? Para almasalar ne olur yanlarına? Zaten pikniğe gidiyorlar, piknikte parayı ne yapacaklar?

Kesınlıkle gıtme gıdersende o herkes 2ser kılo et alsın dıyorsa herkes 3 5 versın su yakmıyo bu dersınız

Galiba gorumcenizin eşi sizin eşinizden daha üst konumdaydı
Onların neden arabası yok merak ettim @suzi0713
Valla ben mı safim insanlar mı cin bilmiyorum
Biz mesela kv.leri alırız 400 km.lik yere götürür getiririz
Yemek ismarlariz hemde her sene iki defa hem onların arabası da var

kusura bakma yetışkin bir insansiniz. ağzini acıp kusura bakma gecen sen bizi davet ettin tüm hesabi bize yükledin. şimdide utanmadan herkes 2 kişı et getirsin diyebiliyorsun diyemedin mi?! burda sizlancagına ağzini ac söyle.... cok sacma. eşinde sende bukadar saf oldugunuz sürece cok yollarlar sizi daha...

ayrıca pikniği gitmek istiyende o hic te almazdım arabayla bak ozaman gelıyor mu gercekten safsınız. koçanda madem cocuklar ıcın mangal ıyı olur dıyor aksın kendı cekırdek aılesını yapsın mangalını

Gitmeyin tabiki.etleri onlar alsın o zaman siz zaten benzin parasını verceksiniz.480 tl hesap kitlemiş hala gözü doymamış ne kadar ayıp bir şey

Bencede bir süre uzak kalın görümceden :)

SON DURUM NEDİRR???

son durum nedir canım ahanda geldi haftasonu meraktayım
günaydır arkadaşlar, akşam eşimin iyi anını yakalayıp konuyu açtım. dedim bak senin ablan benimde ablam sayılır. kardeşler arasında yenilen içilen harcananın elbette lafı olmaz dedim. ama durumumuz belli dedim bak borç içinde yüzüyoruz. ben bir taraftan ek işler yapıp borçları zorlanmadan kapatalım diye uğraşırken ablanların bu yaptıkları sence doğrumu dedim. hastalık vs olur anlarım ama biz bu kadar borç içindeyken bize keyfi harcama yaptırıyorlar dedim. eşim hiç sesini çıkarmadan dinledi. daha çok şey söyledim. ben bişey diyemem dedi ozaman sen yarın ablamı ara uygun dille gelemeyeceğimizi söyle dedi. kızlar bende öğlene arayım diyorum.

Kendini güzel ifade etmişsin
bence de ara konuş.

aslında araba alabilecek durumdalar enişte bey 6 sene önce bir araba aldı sonra o araçla kaza yaptı. sattı arabayı neymiş o kazada çok korkmuş bir daha araba almamaya sürmemeye yeminliymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…