görümcem pikniğe gidelimmi diye aradı (yinemi hesabı kitleyecek)

aynen eşimi üzmeden bu konuyu halletmek istiyorum

Herkes ikiser kilo et alsin demis gorumceniz
Kac kisi gidiyosunuz bence siz iki kilo et alin hepimiz doyariz diye oyle soylemis..
Gitmeyin esinizi gondermeyin
Eski konunuzu okumustum

davet eden onlar neden herkes alıyor etleri saçmalığa bak abim arar der gidelim kendisi alır biz ararız gidelim deriz biz alırız öyle şey mi olur yahu
Ama olur mu,organize etmek en zoru,sen sen şunları,sen de şunları al, benzin senden,of aman,ben olmasam birşey yapacakları yok...

senin bu kocayla sana rahat yok. benimki de böyleydi vurdum kırdım düzelttim bu huyunu. birçok kişiye göre hala çok bonkördür ama iş enayilik noktasına gelmez. bana sormadan iş yapmaz hale getirdim. eşimin hatrı falan deme ara görümceni , geçen gece hiç hesapta yokken çok açıldık biz hiçbirşeye karışamayız de. bu sefer siz bizi misafir edecekseniz gelebiliriz de. eşin senin hatırın için kendine çeki düzen vermiyorsa sende onun hatırını umursama. sonuçta hakaret etmiyorsun, saygısızlık yapmıyorsun. konuşmaktan çekinme.

Eski konunu da okudum tamam ilkinde haklısın ama bunda bir sey yok.çok da onemsenmez ki aile arasında bu gibi şeyler. Görümcen ya burayı okursa:))))

aynen eşimi üzmeden bu konuyu halletmek istiyorum
Biriniz üzülecek sanırım,ya gitmeyerek eşiniz,ya da giderek siz.Ben olsam sanırım herşeylerinden gıcık kaparım orada gitseydim.Yada giderseniz,laf çaktırmalarınıza eşiniz sessiz kalacak.Yapabilir mi,hiç.sanmam.Şöyle deseniz,geçenki konudan canım sıkkın biliyorsun.Dayanamaz mutlaka birsey söylerim.Bunu problem etmeyeceksen ve her masrafa atlamayacaksan gidelim.

O gün hasta ol. Bir gün önce patlayana kadar ye. Parmağı boğazına sok. İstiğfra et. Ay kötüyüm ben de bayıl falan.

Cocuklar icinse siz cekirdek aile gidin kocam comert diyodun ama bildigin saf yada seni oyle ikna ediyor kanma lutfen ya

Bence gidin ama bisey almayin paramiz yok diyin gecen de biz karsilamistik bu defa da sizden olsun diyin

1.5 saatlik nereye gideceksiniz bir piknik için yahu. Git gel zaten 3 saat gününüz yolda geçer abartıyorsunuz gibi geldi hem bu restorandaki gibi olmaz ki kim ne getirecek baştan anlaşırsınız siz sadece size düşeni alırsınız o kadar. Gerisine karışmazsınız almazsa da kendi bilir. Hesap kitlediler diye hiç mi birlikte bir yere gitmeyeceksiniz sonuçta alacaklarınızı siz kendiniz önceden alacaksınız size ne kitleyebilir ayrıca arabaları yoksa ne yapsınlar o eşyalarla otobüsle gidemezler ki bu kitleme değil doğal bir şey pikniğe kimin arabası varsa onunla gidilir sadece önleminizi alın.

Çocuklara iyi olsa bşz tek gideriz gerek yok kalabalığa de. . 2kg aile başı et çok değil mi?? Kesin size 1 dediler kendileri 1 kg tavuk alır... tartacak haliniz yok ya..

Görümcesi sen misin yoksa kız :))) tabi bi yerlere giderler ama daha siniri geçmemiş üstelik bı resmen kullanma değil mi??

480 tl den sonra uuuuuzun süre uzak durum
nasıl insanmış hem arabayı kullanacak hem 2 kilo et al demiş
insan arabasını kullanıyor hem etini de getir sadece benden yeme demiş
peki araba 1,5 saat gidecek onu kim yiyecek tek başına

Cocuklar icin piknik istiyorsaniz gidin ama gorumcenlerle gitmeyin. Onlarin gidecegi yere degil baska bir yere gidin. Gorumcenlere de baska planiniz oldugunu ya da baskasina onceden soz verdiginizi soyleyin ya da isimiz var gelemeyiz deyin. Siz de ailece basbasa bir yerde piknik yapin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…