- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.690
- 83
- 40
- Konu Sahibi willedwoman
-
aynen eşimi üzmeden bu konuyu halletmek istiyorumYa arkadaşlar demek ki suzinin eşi ablasını çok seviyo yani şimdi pikniğe gitmeseler adamın tüm günü mahvolacak üzülecek.Gitmemek çözüm değil ancak bu şekilde eşinizle evden çıkmadan yapacaklarınızı planlayıp anlaşırsanız kendinizi kullandırtmazsınız.
Ama olur mu,organize etmek en zoru,sen sen şunları,sen de şunları al, benzin senden,of aman,ben olmasam birşey yapacakları yok...davet eden onlar neden herkes alıyor etleri saçmalığa bak abim arar der gidelim kendisi alır biz ararız gidelim deriz biz alırız öyle şey mi olur yahu
Eski konunu da okudum tamam ilkinde haklısın ama bunda bir sey yok.çok da onemsenmez ki aile arasında bu gibi şeyler. Görümcen ya burayı okursa:))))kızlar merhaba önceki konumu bilenler vardır aranızda (görümcemle ilgili) eşim aradı ablam aradı haftasonu mavi göle pikniğe gidelimmi diyor dedi bende sen ne dedin dedim suziye sorayım planı yoksa geliriz dedim dedi. kızlar çok öfkelendim. yinemi hesabı bize kitleyecekler dedim yok dedi. görümcem herkez 2 şer kilo et alsın demiş. kızlar görümcemlerin arabası yok bizim arabayla gidilecek bir buçuk saatlik yol. ve ben eminim sırf bizim arabamız olduğu için bizi çağırıyorlar. yol parasını falanda karşılamazlar. dedim eşime sakın kabul etme ben daha geçenki 480 tl yi hazmedemedim dedim. oda aslında gitsek iyi olur çocuklara değişiklik olur deyip duruyor. olmaz dedim onların yüzünden yine evimde huzursuzluk çıkacak zaten geçen ki olaydan sonra yeni yeni eşime yanaşmaya başladım
Biriniz üzülecek sanırım,ya gitmeyerek eşiniz,ya da giderek siz.Ben olsam sanırım herşeylerinden gıcık kaparım orada gitseydim.Yada giderseniz,laf çaktırmalarınıza eşiniz sessiz kalacak.Yapabilir mi,hiç.sanmam.Şöyle deseniz,geçenki konudan canım sıkkın biliyorsun.Dayanamaz mutlaka birsey söylerim.Bunu problem etmeyeceksen ve her masrafa atlamayacaksan gidelim.aynen eşimi üzmeden bu konuyu halletmek istiyorum
Cocuklar icinse siz cekirdek aile gidin kocam comert diyodun ama bildigin saf yada seni oyle ikna ediyor kanma lutfen yakızlar merhaba önceki konumu bilenler vardır aranızda (görümcemle ilgili) eşim aradı ablam aradı haftasonu mavi göle pikniğe gidelimmi diyor dedi bende sen ne dedin dedim suziye sorayım planı yoksa geliriz dedim dedi. kızlar çok öfkelendim. yinemi hesabı bize kitleyecekler dedim yok dedi. görümcem herkez 2 şer kilo et alsın demiş. kızlar görümcemlerin arabası yok bizim arabayla gidilecek bir buçuk saatlik yol. ve ben eminim sırf bizim arabamız olduğu için bizi çağırıyorlar. yol parasını falanda karşılamazlar. dedim eşime sakın kabul etme ben daha geçenki 480 tl yi hazmedemedim dedim. oda aslında gitsek iyi olur çocuklara değişiklik olur deyip duruyor. olmaz dedim onların yüzünden yine evimde huzursuzluk çıkacak zaten geçen ki olaydan sonra yeni yeni eşime yanaşmaya başladım
Çocuklara iyi olsa bşz tek gideriz gerek yok kalabalığa de. . 2kg aile başı et çok değil mi?? Kesin size 1 dediler kendileri 1 kg tavuk alır... tartacak haliniz yok ya..kızlar merhaba önceki konumu bilenler vardır aranızda (görümcemle ilgili) eşim aradı ablam aradı haftasonu mavi göle pikniğe gidelimmi diyor dedi bende sen ne dedin dedim suziye sorayım planı yoksa geliriz dedim dedi. kızlar çok öfkelendim. yinemi hesabı bize kitleyecekler dedim yok dedi. görümcem herkez 2 şer kilo et alsın demiş. kızlar görümcemlerin arabası yok bizim arabayla gidilecek bir buçuk saatlik yol. ve ben eminim sırf bizim arabamız olduğu için bizi çağırıyorlar. yol parasını falanda karşılamazlar. dedim eşime sakın kabul etme ben daha geçenki 480 tl yi hazmedemedim dedim. oda aslında gitsek iyi olur çocuklara değişiklik olur deyip duruyor. olmaz dedim onların yüzünden yine evimde huzursuzluk çıkacak zaten geçen ki olaydan sonra yeni yeni eşime yanaşmaya başladım
Görümcesi sen misin yoksa kız :))) tabi bi yerlere giderler ama daha siniri geçmemiş üstelik bı resmen kullanma değil mi??1.5 saatlik nereye gideceksiniz bir piknik için yahu. Git gel zaten 3 saat gününüz yolda geçer abartıyorsunuz gibi geldi hem bu restorandaki gibi olmaz ki kim ne getirecek baştan anlaşırsınız siz sadece size düşeni alırsınız o kadar. Gerisine karışmazsınız almazsa da kendi bilir. Hesap kitlediler diye hiç mi birlikte bir yere gitmeyeceksiniz sonuçta alacaklarınızı siz kendiniz önceden alacaksınız size ne kitleyebilir ayrıca arabaları yoksa ne yapsınlar o eşyalarla otobüsle gidemezler ki bu kitleme değil doğal bir şey pikniğe kimin arabası varsa onunla gidilir sadece önleminizi alın.
480 tl den sonra uuuuuzun süre uzak durumkızlar merhaba önceki konumu bilenler vardır aranızda (görümcemle ilgili) eşim aradı ablam aradı haftasonu mavi göle pikniğe gidelimmi diyor dedi bende sen ne dedin dedim suziye sorayım planı yoksa geliriz dedim dedi. kızlar çok öfkelendim. yinemi hesabı bize kitleyecekler dedim yok dedi. görümcem herkez 2 şer kilo et alsın demiş. kızlar görümcemlerin arabası yok bizim arabayla gidilecek bir buçuk saatlik yol. ve ben eminim sırf bizim arabamız olduğu için bizi çağırıyorlar. yol parasını falanda karşılamazlar. dedim eşime sakın kabul etme ben daha geçenki 480 tl yi hazmedemedim dedim. oda aslında gitsek iyi olur çocuklara değişiklik olur deyip duruyor. olmaz dedim onların yüzünden yine evimde huzursuzluk çıkacak zaten geçen ki olaydan sonra yeni yeni eşime yanaşmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?