görümcem pikniğe gidelimmi diye aradı (yinemi hesabı kitleyecek)

="Nightsun, post: 51339992, member: 755355"]Mavigolde başka ne yapılır ki
Serbest zaten mangal icin özel bölümler bile var adini bilmiyorum baca gibi bişi
bilmiyorum yasaklandı diye duymuştum. Mavigöl e hiç gitmedim ama havası manzarası Güzelse mangal olmaması daha iyi bence.

Eşinizi çocuklarınızı alın kendiniz gidin.boşverin gorumceyi falan eşiniz de işimiz var desin bu nedir insanı enayi yerine koyar gibi

Lutfen baska bir is cikarin ve gitmeyin cok merak ediyorum arabasiz nasil giderler. Esinizide terslemeden guzel guzel yonlendirin anlamasin :)

1 gün önce kendini iyi hissetmediğini söyle ve gitme.Alışmasınlar öyle hep para harcamadan gezmeye.Sonra gerçekten önünü alamazsınız.Zaten aksi bir durum olsa gene burnundan gelecek,sinirleniceksin ne gerek var.Eşin ve çocuklarınla başka plan yap.

Niyeyse bu ay çok açıldik kuruş yok bizde
Benzin parasını ve eti siz oderseniz ancak olur de
Hiç ugrasamam yüzlerini görmeyeyim dersen de bir bahane uydurun gitmeyin eşinizi ve çocukları da göndermeyin

Kabul edin esinize eti oradan aliriz deyin. Gitmeden once de cuzdani bosaltin esinizin. Tabi bundan esinizin haberi olmasin
Onlar odemek zorunda kalsinlar
Ayrica piknikte ekmek yemeyin etleri goturun.
Tam intikam firsati kacirilir mi

Hatta piknik yerine varinca kimse gormeden halledebiliyorsaniz arabanin benzinini de bitme noktasina kadar alin
Benzin de onlara kalsin

Kesinlikle cok dogru bir yorum bence konu sahibi @suzi0713 bunu dikkate almali.Ben de boyle yapardim

dedim bende bizde burda piknik yaparız onlar gitsin dedim. biz gitmezsek onlarda gidemezler. arabaları yok. okadar malzemede otobüsle taşınmaz.

Onlar gitmesin ne gerekleri var sanki.Ama siz 1 kg et alıp gül gibi yer içersiniz.Çocuklara da değişiklik olur.

Onceki yorumuma ilaveten gorumce cok uyanik.Zaten iyi niyetli olsa bu sefer size kitlemeye calismaz aksine gecen cok yuklendik size bu sefer bizden olsun hersey piknige gidelim derdi.Ama utanmadan herkes 2 kg et alsin diyo bi de sizin arabayla gidecekler..e b u biraz fazla olmuyor mu

hayır yani daha bir hafta olmadı görümce yüzünden birbirimize girdik kocamdakide iyi cesaret bana böyle bişeyi söyleyebiliyor. ben olsam eşime duyurmadan gelemiyoruz deyip konuyu kapatırım

Gorumcelerin arabalari yok diye canları her piknik çektiğinde onları taşımak zorundalar mi ? Arabalari yoksa arabayla gidilecek yere piknik planı yapmayacaklar o zaman.
Piknik hayali kuran konu sahibi degilki,görümce.

Hafta sonu sizle piknik yapıcam de. Ne gerek var okadar kuyruğa. Görümcenizi tanımıyorum. Ne yaptı onuda bilmiyorum. Ama göz göre göre kullandırmyın kendinizi. Gidin başkasıyla pikniğe. Okadar uzağa gitmenizede gerek yok. Planım var deyin. Bendede böyle teyze kızı var. Kocası köyden dönerken arabayı full e diyip benzinliğe girdi. Araba ne kadar full lendi biliyormusunuz 50 tl. İnsan azcık utanır. Dolu depoyu dolduruyor. Üstelik adam kullanmayada bayılır. Ben lafını edincede öyle birşey yapmadık der çıkarlar işin içinden. ben çözüm buldum asla onlarla dışarı çıkmıyorum. Evine giderim oturmaya okadar oda teyzemin hatrına. Sizde kocanızın hatrına sadece evdee görüşün dışarı çıkmayın. Çay içmeye falan gidin. Böyle insanlarla dışarda gezilmez. İlla çıkmak isterseniz ailecek çıkın yada başkasıyla.

Her türlü kitler bacım sakın gitme herkes 2 kg et alsın cümlesinin iticiliği? Belki 1 kg alacak param var sen mi tutuyosun kesemin hesabını derler adama. Ay ne gıcık ya. Hafta sonu mavi göle gelirim ordaysan niye geldin diye rezillik çıkarırım bak

Başlığı okuyunca belki bu sefer tüm masrafları onlar üstlenecektir geçen seferki yemeği telafi etmek için diyecektim ama içeriği okuyunca yanildigimi anladım herkes et alsın demiş. Bilemedim konu sahibi

Kesinlikle qitme canim hesabida yol parasinida size kitleyecek orasi kesin bisey ayyy ne fena cikarci menfaaatci insanlar var hayatta boswerrrr sen cok piknik istersen esinle basbasa qidersin kendimizi kullandirmayalim bole kotun niyetlilere

Geçen konuda gorumcenizin hesabi size "kitledigini" düşünmüyorum. Evet hesabı davet eden öder. Ama eşiniz de 30.saniyede kredi kartıyla atlamasaymıs kahraman gibi.
Herkes 2 kilo alsın denmiş işte, siz 2 kilonuzu alıp gidersiniz. Eşinizin kız kardeşi neticede, aynı karından çıktı onlar. Bu kadar iticilik yapmanizi gerektirecek birşey olduğunu düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…