- 10 Temmuz 2010
- 653
- 774
- 303
- Konu Sahibi willedwoman
-
Mavigölde mangal yakmak yasak diye biliyorum ben.
bilmiyorum yasaklandı diye duymuştum. Mavigöl e hiç gitmedim ama havası manzarası Güzelse mangal olmaması daha iyi bence.="Nightsun, post: 51339992, member: 755355"]Mavigolde başka ne yapılır ki
Serbest zaten mangal icin özel bölümler bile var adini bilmiyorum baca gibi bişi
Kesinlikle cok dogru bir yorum bence konu sahibi @suzi0713 bunu dikkate almali.Ben de boyle yapardimsenin bu kocayla sana rahat yok. benimki de böyleydi vurdum kırdım düzelttim bu huyunu. birçok kişiye göre hala çok bonkördür ama iş enayilik noktasına gelmez. bana sormadan iş yapmaz hale getirdim. eşimin hatrı falan deme ara görümceni , geçen gece hiç hesapta yokken çok açıldık biz hiçbirşeye karışamayız de. bu sefer siz bizi misafir edecekseniz gelebiliriz de. eşin senin hatırın için kendine çeki düzen vermiyorsa sende onun hatırını umursama. sonuçta hakaret etmiyorsun, saygısızlık yapmıyorsun. konuşmaktan çekinme.
dedim bende bizde burda piknik yaparız onlar gitsin dedim. biz gitmezsek onlarda gidemezler. arabaları yok. okadar malzemede otobüsle taşınmaz.
hayır yani daha bir hafta olmadı görümce yüzünden birbirimize girdik kocamdakide iyi cesaret bana böyle bişeyi söyleyebiliyor. ben olsam eşime duyurmadan gelemiyoruz deyip konuyu kapatırım
1.5 saatlik nereye gideceksiniz bir piknik için yahu. Git gel zaten 3 saat gününüz yolda geçer abartıyorsunuz gibi geldi hem bu restorandaki gibi olmaz ki kim ne getirecek baştan anlaşırsınız siz sadece size düşeni alırsınız o kadar. Gerisine karışmazsınız almazsa da kendi bilir. Hesap kitlediler diye hiç mi birlikte bir yere gitmeyeceksiniz sonuçta alacaklarınızı siz kendiniz önceden alacaksınız size ne kitleyebilir ayrıca arabaları yoksa ne yapsınlar o eşyalarla otobüsle gidemezler ki bu kitleme değil doğal bir şey pikniğe kimin arabası varsa onunla gidilir sadece önleminizi alın.
Her türlü kitler bacım sakın gitmeherkes 2 kg et alsın cümlesinin iticiliği? Belki 1 kg alacak param var sen mi tutuyosun kesemin hesabını derler adama. Ay ne gıcık ya. Hafta sonu mavi göle gelirim ordaysan niye geldin diye rezillik çıkarırım bak
Kesinlikle qitme canimkızlar merhaba önceki konumu bilenler vardır aranızda (görümcemle ilgili) eşim aradı ablam aradı haftasonu mavi göle pikniğe gidelimmi diyor dedi bende sen ne dedin dedim suziye sorayım planı yoksa geliriz dedim dedi. kızlar çok öfkelendim. yinemi hesabı bize kitleyecekler dedim yok dedi. görümcem herkez 2 şer kilo et alsın demiş. kızlar görümcemlerin arabası yok bizim arabayla gidilecek bir buçuk saatlik yol. ve ben eminim sırf bizim arabamız olduğu için bizi çağırıyorlar. yol parasını falanda karşılamazlar. dedim eşime sakın kabul etme ben daha geçenki 480 tl yi hazmedemedim dedim. oda aslında gitsek iyi olur çocuklara değişiklik olur deyip duruyor. olmaz dedim onların yüzünden yine evimde huzursuzluk çıkacak zaten geçen ki olaydan sonra yeni yeni eşime yanaşmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?