görümcem pikniğe gidelimmi diye aradı (yinemi hesabı kitleyecek)

Walla canim cingar cikacaksa yaz burdan bende qelirim ewdeki tavamla oklavamla ay qicik oldum buu nasil qorumce yaaa denqesiz herkes 2 kilo et alacakmis yok yaaaa baskaaa....!!! Tovbe tovbe bak beni hamile hamile strese soktu qelip koca karnimla ustune ziplayasim var o qorumcenin

Ben olsam gitmem,gidersemse zırnık koklatmamm... Geçen ki konu için diyorum...
Bu seferde siz onlara kilitleyiverin belki zorlarına giderde bidaha yapmazlar. Bizede haber et sonuç ne olacak merak ettm...

Çocuklara değişiklik olmasını istiyorsa eşin siz 4 kişilik bir aile değil misiniz kendiniz gidersiniz. Kalabalık piknikler hiç güzel olmuyor hele işin içine maddi kaygılar girince hiç de tadı olmaz.

Biz hep eşimle ikimiz yapıyoruz piknigimizi gezmemizi. Kendi kendimize de çok güzel yetiyoruz valla kimseye ihtiyaç yok. Öyle yapın çekirdek aile takilin.

aynen onlar etleri de bize aldırıp kendileri 2-3 domates biber alıp güya herşeyi ortak almış gibi gösterecekler.

aklima şöyle bisey geldi. Et falan almayin ve almadiginizi soylemeyin. Piknik alanina gittiginizde bizim arabayla geldigimiz icin eti, benzin parasina sayarsiniz deyin. 1.5 saatlik yol gidis gelis 2 kilo etin ucreti kadar benzin yakar zaten. Gorumceniz beyninden vurulmusa doner bence

Aynı karından çıkanlar birbirine kurnazlıkmı düşünür?
Herkes 2 kilo et alsın ne demek ne kadar basit ve görgüsüzce bi cümle.
Kardeş madem bu seferde kendi alıversin eti görümce teyze.
Görümce görmeyim seni ömrümce denilesi bi model bence.

Atlamış bile olsa davet sahibi biziz diyip sonrasında vermelilerdi, hepsini değilse bile kendi yediklerini hadi ona da fitim, davet ettiler ama herkes kendi hesabını ödemiş olurdu, bu tamamen şark kurnazlığı

Ayda bir dışarda yiyoruz geçen ay da fazla kişi olduğu için ve hesap fazla tuttuğu için üç ay dışarda yemeyeceğiz diyin

Eşin çocuklarını düşünüyorsa daha yakın bir yere ailecek gidebilirsiniz.

Görümcenle gidersen kesin bi kazık daha yersin.

Sizin çocuklarınız var araba var mangala ailecek gidebilirsiniz.

Onlarda gelirse nasıl sığıcaksınız arabaya kaç kişilik arabanız ? 1,5 saat çocuğunu kucak tepesinde ona işkence sana işkence şeklinde mi gidiceksin?

Gitmem ama eğer gitseydim söylerdim araba benden benzin senden muhabbet benden et senden kanatta istemem şeklinde

Sen köşeden izlersin bacım çekirdek kola karnında bebenle seni bu mevzuya karıştıramam. Benimki daha küçük etkilenmez

Konu sahibi bence gorumcenle bu mevzuyu konuş.Çünkü önümüz yaz sizde de araba var illa ki bi aktivite çıkaracak her seferinde stres yaşamaya değmez.
Bence ara abla geçen sefer böyle böyle yaptınız ve biz maddi olarak zorlandık de güzel bi dille ifade et kendini.
Esin rahat bi adamsa belki zorlandiginizi düşünmüyor olabilir ama sen açıkça söyle vicdan yapsın biraz ay sonunu zor getiriyoruz de.
Bi plan yapılacaksa da hesap paylasilsin hakkıyla yoksa bizi cagirmayin de.
Yani ben olsam böyle derdim şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…