- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
- Konu Sahibi willedwoman
-
Walla canim cingar cikacaksa yaz burdan bende qelirim ewdeki tavamla oklavamlaHer türlü kitler bacım sakın gitmeherkes 2 kg et alsın cümlesinin iticiliği? Belki 1 kg alacak param var sen mi tutuyosun kesemin hesabını derler adama. Ay ne gıcık ya. Hafta sonu mavi göle gelirim ordaysan niye geldin diye rezillik çıkarırım bak
aynen onlar etleri de bize aldırıp kendileri 2-3 domates biber alıp güya herşeyi ortak almış gibi gösterecekler.
Aynı karından çıkanlar birbirine kurnazlıkmı düşünür?Geçen konuda gorumcenizin hesabi size "kitledigini" düşünmüyorum. Evet hesabı davet eden öder. Ama eşiniz de 30.saniyede kredi kartıyla atlamasaymıs kahraman gibi.
Herkes 2 kilo alsın denmiş işte, siz 2 kilonuzu alıp gidersiniz. Eşinizin kız kardeşi neticede, aynı karından çıktı onlar. Bu kadar iticilik yapmanizi gerektirecek birşey olduğunu düşünmüyorum
Geçen konuda gorumcenizin hesabi size "kitledigini" düşünmüyorum. Evet hesabı davet eden öder. Ama eşiniz de 30.saniyede kredi kartıyla atlamasaymıs kahraman gibi.
Herkes 2 kilo alsın denmiş işte, siz 2 kilonuzu alıp gidersiniz. Eşinizin kız kardeşi neticede, aynı karından çıktı onlar. Bu kadar iticilik yapmanizi gerektirecek birşey olduğunu düşünmüyorum
Sen köşeden izlersin bacım çekirdek kolaWalla canim cingar cikacaksa yaz burdan bende qelirim ewdeki tavamla oklavamlaay qicik oldum buu nasil qorumce yaaa denqesiz herkes 2 kilo et alacakmis yok yaaaa baskaaa....!!! Tovbe tovbe bak beni hamile hamile strese soktu qelip koca karnimla ustune ziplayasim var o qorumcenin
Her aile demek istemiş görümce hazretleriDirek öküz kesin kişi başı 2 kg et ne
Mavi göl neresi ki? Şu iğrenç film aklıma geldi
Ne meraklı bu görümce sizle takılmayaa, tamamen duygusal...ben olsam inadına arayıp, biz bu hafta için başbaşa plan yaptık derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?