- 5 Mayıs 2016
- 3.909
- 8.341
- 158
- Konu Sahibi willedwoman
-
Paramız yok , hiç hesapta yokken 480 lira ödedik bütçe sarsıldı, etleri benzini karşılayın gelelim deyin
Tam ipliği pazara çıkarmalıl bi fırsat
Valla süper cevap olurdu keşke söylese konu sahibiGecen sefer yedigimiz baligi henuz sindiremedik o yuzden gelemiyoruz diyin.
Ay ne sinir bozucu.mesafeden de anlamayan yuzsuzler var bari sizinki anlamisAyni modelden ben de var canim,abisini gorunce bizi yemege gotur,sinemaya gotur,evlilik yildonumlerimizi beraber kutlayalim derdi surekli.esi de bigun olsun elini cebine atmazdi.ben careyi mesafe koymakta buldum.yeni evliyken her pazar bize gelmek isterdi ki ben calisan kadinim tek gun evdeyim kahvaltiya gelip aksam yemegi yemeden gitmezlerdi.disardan gelip abi markete girmeyi unuttuk sen git cocuga sunu sunu al deyip liste verirdi eline..simdi yuz vermiyorum kafam rahat
Sizin gobeginiz bir mi canım sizde baska yere piknige gidin illa cocuklara iyi gelecek diyorsa esinizasla gitmicemde kocam saf benim gidelim iyi olur çacuklar için deyip duruyo.
o zaman sen git desem ben yokken onu daha fena soyarlar.
Onceki konunu biliyorum bnce kesinlikle gitme derim hatta esini cocugunu al mavi gole kendiniz gidinkızlar merhaba önceki konumu bilenler vardır aranızda (görümcemle ilgili) eşim aradı ablam aradı haftasonu mavi göle pikniğe gidelimmi diyor dedi bende sen ne dedin dedim suziye sorayım planı yoksa geliriz dedim dedi. kızlar çok öfkelendim. yinemi hesabı bize kitleyecekler dedim yok dedi. görümcem herkez 2 şer kilo et alsın demiş. kızlar görümcemlerin arabası yok bizim arabayla gidilecek bir buçuk saatlik yol. ve ben eminim sırf bizim arabamız olduğu için bizi çağırıyorlar. yol parasını falanda karşılamazlar. dedim eşime sakın kabul etme ben daha geçenki 480 tl yi hazmedemedim dedim. oda aslında gitsek iyi olur çocuklara değişiklik olur deyip duruyor. olmaz dedim onların yüzünden yine evimde huzursuzluk çıkacak zaten geçen ki olaydan sonra yeni yeni eşime yanaşmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?