görümcem pikniğe gidelimmi diye aradı (yinemi hesabı kitleyecek)

Kocan gidelim diyor çünkü kardeşinin ve ailesinin parasini odemek senin kadar onu rahatsız etmiyor. Buna emin ol... kocana tamam gidelim canım, ama 5 kuruş harcamaya lim ki gecenki kazığı tolere edebilelim de.. ne diyecek bakalım, kiyabilecek mi kardeşine? ?

Vuuuvvvv bu gorumce fenaaa. Yemege davet ederken size arayan gorumce, piknik icin neden kardesini aramis? Alacagi cevabi biliyorda ondan. Hem eti hem benzini v.s tum masraflari size kitleyecekler net! Evinden I domates 2 salatalik getirirse opte basina koy.

Ayni modelden ben de var canim,abisini gorunce bizi yemege gotur,sinemaya gotur,evlilik yildonumlerimizi beraber kutlayalim derdi surekli.esi de bigun olsun elini cebine atmazdi.ben careyi mesafe koymakta buldum.yeni evliyken her pazar bize gelmek isterdi ki ben calisan kadinim tek gun evdeyim kahvaltiya gelip aksam yemegi yemeden gitmezlerdi.disardan gelip abi markete girmeyi unuttuk sen git cocuga sunu sunu al deyip liste verirdi eline..simdi yuz vermiyorum kafam rahat

Ay ne sinir bozucu.mesafeden de anlamayan yuzsuzler var bari sizinki anlamis

Madem araba sizin cocuklara da iyi olacak niye gorumceyi bekliyorsunuz ki? Cekirdek aile olarak gidin.

Görümcenizi arayıp ''gelmek isterdik ama maddi olarak sıkıntıdayız et ve yakıt parasına harcayacak ekstra bütçemiz yok'' deyin.

Gelmenizi çok istiyorlarsa masrafı karşılasınlar.

Boyle hayat gecmezki sizi anliyorum ama rahat olun esiniz dusunsun dert etsin siz niye bu kadar takiyorsunuz ki.araba kimde varsa gidilir,yani benzin parasini kimse vermezki cok yakin akrabalar arasinda boyledir.10 saatlik yer degilki.
Esim dert etmiyorsa ben hic etmem acikcasi. @suzi0713

Ben 2 kilo ete takıldım. kim yiyecek o kadar eti. Ordu mu var ? kilitkemeye 2 kilo etle başlamışlar bile

Geçmiş olsun.Eşiniz gitme konusunda sıcak baktığına göre sizin adınıza üzüldüm. Etin kilosu da pahalıdır. Eh ne diyelim bi 480 daha gider muhtemelen

Biz burdan geriliyoruz bi dahaki hafta ne istemek için arayacak görümcük diye ,hepte bir öncekini arattıracak maliyette şeyler istiyor ne rahatlık valla pes !

Ya acik acik bizim paramiz yoj gelemeyiz deyin bakim ne dicek gorumcen. Ayrica sirf arabaniz icin cagiriyor belli kendinin yok sizi kullanio canim ezdirme kendini. Ezdirme sakin gitme

Ya acik acik bizim paramiz yoj gelemeyiz deyin bakim ne dicek gorumcen. Ayrica sirf arabaniz icin cagiriyor belli kendinin yok sizi kullanio canim ezdirme kendini. Ezdirme sakin gitme. Kocani da gonderme kesin soyarlar onu.Cocuklar da gotmeyiversin

Yok Allah razı olsun. Ben gitmek istesem kendim de giderim, kalabalığa gerek yok desin kocacin. Sakın gitme burnundan gelir.

Onceki konunu biliyorum bnce kesinlikle gitme derim hatta esini cocugunu al mavi gole kendiniz gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…