Gorumcem (sevinsekmi?uzulsekmi?)

Geçmiş olsun, Allah şifa versin öncelikle. Siz de insansınız sonuçta, sizi de dinlendirmeliler. Kız kardeşlerinin yaptığı tam bencillik. Bari arada bir uğrasınlar, sizi de evinize göndersinler ama o da yoj galiba. İnsanlara ‘ben her şeyi hallediyorum’ havası vermeyin, bir yerde düşer bayılırsınız. Eşinize çemkirin, ailedekilerin de el atması gerektiğini söyleyin ve dinlenin. Eşinizin kız kardeşlerine sözü geçmiyorsa gelsin kendi kardeşinin yanında yatsın.

Cok gecmiş olsun, insallah iyi haberler gelir. Esinin kardesi falan yok mu acaba? Belki rica edilebilir arası iyi ise gerci o da türkce bilmeyebilir.

Esim zaten farkinda sen cok yoruldun diyor ama insanlar gelmeyince ne yapayim bende birakip gidememki cok uzuluyorum zaten aci icinde burde bunumu dert etsin ,

Gece kalıp Bakan parayla tutuşan refakatçiler var. Günlük 150 tl gibi bir ücretle maddi olarak zorlanmazsanız öyle deneyim . Hem siz uykunuzu alırsınız hem görümceniz yalnız kalmaz

Gece kalıp Bakan parayla tutuşan refakatçiler var. Günlük 150 tl gibi bir ücretle maddi olarak zorlanmazsanız öyle deneyim . Hem siz uykunuzu alırsınız hem görümceniz yalnız kalmaz
Evet varmis ama yetim gibi birakmak istemiyorum kimsesi olmasa neyse ama osekilde zoruma gidiyor yediremiyorum yoksa para sikinti degil ama

Masallah masallah agzinizin tadi hic bozulmasin insallah

Evet varmis ama yetim gibi birakmak istemiyorum kimsesi olmasa neyse ama osekilde zoruma gidiyor yediremiyorum yoksa para sikinti degil ama
Ya sen nasıl bi insansınsın melek misin nesin sen ağlattın beni ya Allah sana bunun mükafatını kat kat verecek inşallah gerçi sen mükafat için yapmıyorsun bunu belli..Allah herkese senin gibi gelin, eş nasip etsin inşallah eşin ve ailesi kıymetini bilir hiç üzülmezsin bacım.

Bu arada görümcene de rabbim tez zamanda şifalar versin inşallah oda tez zamanda şifasını bulur iyileşir inşallah

Bakın işte aman ilerde yalnız kalmasın diye çocuğuna kardeş yapanlar demek ki Allah kardeşinde hayırlısını versin gerçekten.
Ne ayıp şey 2tane kız kardeş utanmazlar .
Insan işten çıkar gece kalır izin alamadım diye bahane mi olur ?
Oburu de öyle 1 gün kv baksın çocuğuna 1 gün babası baksın 2 gün bile kalabilirdi kardeşinin yanında.
Gerçekten böyle kardeş olmaz olsun.
Ben iyileşsem görüşmezdim böyle kardeş bozuntulariyla.

Sizde cidden söyleyin kalamayacağım iyi değilim basım dönüyor deyin 10 gün kalmanız hiç sağlıklı değil.
Ben 3 gün kaldım annemin basında ama 10 gün kalamazdım çok kötüydü o 3 gün

cok gecmis olsun , Allah tan tez vakitte sifa diliyorum hastaniz icin. ve Allah insallah sizin gibi gelin nasip eder bana , elini sicak sudan soguk suya sokmazdim . masallah size . Allah herseyi gönlünüze göre versin insallah :)

Cok sagol Allah razi olsun guzel dileklerinede tesekkur ederim amin ins.bi iyilesip ayaga kalksinda ins Allah baska dert vermesin cumlesine sifa versin icindede bize.

Hastaneye yatan gorumcem yatis yaptik 2 gun sonra yenge be ablalarimdan babamdan annemden cok sana guveniyorum dedi sen olunca cesaret geliyo bana bukadar guvenen insani birakamadim evet cok kotuyum basim donuyo belim bacaklarim agridan kiriliyo ayaklarim davul gibi oldu ama oda kimsesiz gibi kiyamiyorum dahada kalirim ama artik son noktasindayim gucumun aglama istegi geliyo surekli cok degisik duygular yasiyorum vucudum direniyo sanki

cok gecmis olsun , Allah tan tez vakitte sifa diliyorum hastaniz icin. ve Allah insallah sizin gibi gelin nasip eder bana , elini sicak sudan soguk suya sokmazdim . masallah size . Allah herseyi gönlünüze göre versin insallah :)
Amin ins. Allah size benden iyi benden merhametlisini nasip etsin ,cok sukur benim kayinvalidemlerde dediginiz gibi elimi sicaktan soguga sokturmuyor ,rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin hepimizi

Tamam öyle olabilir anlıyorum ama dediğim gibi artık sağlıklı değil sizin orda kalmanız.
Gidin 2 gün dinlenin sonra gene kalın kalmak isterseniz.
Ya da gündüz sizi yollasınlar evinize gidin uyuyun .
Ayrıca okullar açılacak dediniz çocuklarınızın da size ihtiyacı var.
Görümcenize Allah acil şifalar versin fakat ben kimsenin bana 10 gün uykusuz bakmasını istemem bencillik olur bu.

Haklisiniz ozellikle cocuklar konusunda hem ihtiyaclar hemde ozlem zor oldu az once gorumcem aradi ustasiyla konusup 2 gun gelebilecegini soyledi ins.bene biraz dinlenecegim bakalim ,cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…