Gorumcem (sevinsekmi?uzulsekmi?)

Allah şifa versin.
Siz gibi insanlardan Allah razı olsun.
Ne güzel bı insansınız Rabbim her iki cihanda gönlünüze göre versin.
Görümcenizin rahatsızlıkları ile ilgili bilgim pek yok ama bende karın zarı yapışıklığı, karın zarı rahim yapışıklığı, sol tüp bağırsak yapışıklığı ve hidroselpenk, kist, miyom ameliyatları oldum.
Karın ameliyatları çok zor. Ağrısı çok beter.
Rabbim şifasını tez vakitte versin.
Yanında birinin olması o kadar önemli ki, benim yanımda da annem vardı. O ağrılar aklıma geldikçe içim çekiliyor.
Tekrar yazıyorum Allah sizden razı olsun.

Hiç mi kimse Yok. Kayınvalide falan
Gorumcemin kaynanasi vefat etmis anneside refakatciligi becerecek biri deil 2 gorumcem var biri kucuk cocugunu bahane ediyo birde isten izin alamamis halbuki ben onlarin anneleri kanser oldugunda sefimizin sen safmisin kendi kizlari niye hic goturmuyo dediginde bile kavga dovus izin alip kayinvalidemi goturuyodum simdi onun bacisi icin izin "alamayisina" cok kiziyorum

Allah şifa versin.
Görümcenizin rahatsızlıkları ile ilgili bilgim pek yok ama bende karın zarı yapışıklığı, karın zarı rahim yapışıklığı, sol tüp bağırsak yapışıklığı ve hidroselpenk, kist, miyom ameliyatları oldum.
Yanında birinin olması o kadar önemli ki, benim yanımda da annem vardı. O ağrılar aklıma geldikçe içim çekiliyor.
Allah sendende razi olsun cok tesekkur edrim Allah icin yapiyorrum kul bilmesede farketmez sanada cok gecmis olsun Allah bidaha gostermesin

Allah şifa versin. Hiç bir bilgim yok malesef. Annesi ve babası neredeler? Ya da sizin eşinizn yani abisi nöbeti devralsa?
Esim bu gece cok israr etti ama ameliyattan yeni cikti ciplak izin vermedim giydiriyim ilk yuruyusunu ben yaptiriyim dedim

gorumcelerim(diger 2 tane) biri isten izin alamamis birinin kucuk cocugu var kocasi bakmazmis diye bir gece bile olsa kalmaya gelmediler cok kizgin ve kirginim nasil bir dille gelmeleri gerektigini soyleyeyim bi gece daha uyumazsam zombiye donusecegim.
Çoook geçmiş olsun. Aldığın sevabın haddi hesabı yok. İnşallah bi an önce hastaneden çıkarsınız

Allah işinizi gücünüzü rastgetirsin bir hastaya yardımcı oluyorsunuz, bunun mükafatını rabbim en güzel şekilde verecektir.
Bence şu an görümcenizi elinizden geldiğince yalnız bırakmayın, Sizden yardım istemiş , nöbetleşe yanında kalsanız, kardeşleri falan da yardımcı olsunlar ama
Ne güzel kalbiniz varmış bu arada :)

ne guzel bır ınsansınız sız ya... allahım karsınıza hep guzellıkler cıkarsın kendı kardesınız gıbı ılgılenıyorsunuz
sıfa versın saglık versın rabbım...
sızınde dınlenmeye ıhtıyacınız var kardeslerıyle gorusun. yoksa yorgunluktan hasta olursunuz

Kizlar hatirliyosunuzdur gorumceme kanser olabilecegi soylendi karnindaki suyun raporu geldi birsey cikmadi bugun ameliyata girdi 5 saat surdu ,yine bi dolu soru ve belki bilen vardir diye cevap arayisindayim cunki doktorun dedikleri hep muallak,simdi karnini acmis bildiginiz jel varmis karninda kistte biraz dokumu birakmis ne yani bazi organlari sarmis kistin yapisi,5 kilo jel cikarmislar karnindan tekrar acil patolojiyede yollamislar jelden ve sonuc temiz daha dogrusu arada kalinmis iyimi kotumu diye,doktor bu arada apandisti karin zarini ve bazi lenf nodullarini almis,tekrar patalojiye sivi yollamislar eger temiz cikarsa ne ala dedi cikip gidersiniz ama kotu huylu cikarsa ki bana oyle geliyo dedi once kemoterapi sonra rahim ve yumurtalik alma islemi yapacagini soyledi ,simdi once sizden bize ve diger hastalara dua istiyorum ve boyle bisey yasayan ama sonuc iyi cikan oldumu merak ediyorum ayrica gorumcem uyandigindan beri yenge beni iyilestir bana ne yaptilar kurtar beni diye agliyodu yeni sizdi kaldi elimi birakmiyodu ama yarin okulumuz aciliyor ve ben 10 gundur bu hastane kosesinde cocuklarima evime hasretim ama yeterki iyi olsunda dedim cok yorgunum ve uylusuzum gorumcelerim(diger 2 tane) biri isten izin alamamis birinin kucuk cocugu var kocasi bakmazmis diye bir gece bile olsa kalmaya gelmediler cok kizgin ve kirginim nasil bir dille gelmeleri gerektigini soyleyeyim bi gece daha uyumazsam zombiye donusecegim.
geçmiş olsun...görümceniz ilk hangi şikayetle gitmişti doktora...

Yaahu ne biçim aile annesi bilsin söyleyin .
Kardeşler nasıl kardeş indan gece gelir yine kalır yuhhhh
Dedigim gibi annesi cok korkuyo boyle sdylerden soyleseydik emin ol oda duser bayilirdi bide ona bakmaya adam lazim ama yarin soyleyecegiz kardesiylede simdi konustum ama ben konuyu acmadan yarin tekrar konusucam patronla dedi bakalim izin alabilecekmi

Allah şifa versin, size bağışlasın. Görümceniz evliydi ama eşi nerede? O neden kalmıyor?
Esi hep burda aksam gidiyor ama kendisi suriyeli turkce bizim millet hizli konustugu icin anlayamiyor tam zaten cocuk aglamaktan helak oldu yoksa kalirim diyor ama iste doktoru falan dediklerini hic anlamaz

Allah şifa versin.
Allah sizden razi olsun. O diger kardeslere soyleyin bu bunaysa yarin size diye baya agir bi laf anlayana kv yok mu
Allah işinizi gücünüzü rastgetirsin bir hastaya yardımcı oluyorsunuz, bunun mükafatını rabbim en güzel şekilde verecektir.
Bence şu an görümcenizi elinizden geldiğince yalnız bırakmayın, Sizden yardım istemiş , nöbetleşe yanında kalsanız, kardeşleri falan da yardımcı olsunlar ama
Ne güzel kalbiniz varmış bu arada :)
Tüm dilekleriniz kabul olur insallah.
Sizin gibi güzel kalpli insan cok az kaldi artik.
Sizin gibi iyi insanlar kaldı mı gerçekten?
Geleceğe dair umutlarımı yeserttiniz, Allah sizden razı olsun, ne muradınız varsa versin.
Inşallah görümceniz iyileşir ve bu iyiliginizi asla unutmaz.
ne guzel bır ınsansınız sız ya... allahım karsınıza hep guzellıkler cıkarsın kendı kardesınız gıbı ılgılenıyorsunuz
sıfa versın saglık versın rabbım...
sızınde dınlenmeye ıhtıyacınız var kardeslerıyle gorusun. yoksa yorgunluktan hasta olursunuz
Allah hepinizdende razi olsun cok sagolun cok guzel seyler yazmissiniz ,biz kardes gibi bir evde buyuduk bende dahil evlendigimde bende cocuktum kardes olduk ,kiymetimi bilir annesi yerine sever beni Allah ondanda razi olsun lohusaligimda az kahrimi cekmedi daha gecen gun yenge keske daha cok sende kalip hizmet etseydim dedi hakkini nasil odeyecegim bidaha dogur 40in cikana kadar bakacagim dedi Allah sanada nasip etsin ins.dedim .Rabbim kimin kalbinde guzel dua varsa versin Allah hepinizden razi olsun

Back
X