- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
eşim de ablasının yanında kaldı bekarken bunu savunacak bana
1.5 yıllık .Canim kac yıllık evlisin.
söyledim kardeş gibi olurız kardeşin gelirse dedim çocuğum olursa nereye koycağımı bilmiyorum ben daha dedim mesajda.eve gelince şakayla karışık kardeşim hakkında böyle konuşamazsın ddi bi daha konuyu açmadı.kapattı umarımEşiniz artık bekar değil. Siz de bunu söyleyin siz istemediginiz halde kimseyi getiremez. Ev ev üstüne olmaz. Çok gıcık oluyorum şöyle aile fertlerine. Ne büyük dusuncesizlik. Başka yerde iş bulamamış mi?
Canım benim ya istemiyorum. De yani zorla kalmasın ne zor biriymişeşimin bekar bi kız kardeşi var. üniversiteden mezun olduğundan beri sürekli imalı bi yolla bize yerleşip bulunduğumuz ilde işe girmek istiyor. dün eşime mesaja atmış çalıştığın yere eleman alıyorlarmı diye . Eşimde bugün bana soruyor çağıralım mı yanımıza diye.ben yılbaşından sonra çocuk düşünüyordum artık o bi sorun , evim 2 +1 ama 60 metrekare falan .yerim yok. görümcem desen habire laf taşıyo diğer akrabalara.ve benim düğünümden bu yana arayıp da bi hal hatır sormuşluğu yok bu vatandaşın.ben açıkcası isemiyorum. kayınbabam da sorumsuz adamın teki.çalışmıyo evde oturuyo sürekli. çocukları para toplayıp göndryo anneleri için . kayınbabamın kafası atıp yarın bigün istanbula gittiğinde kaynanam köyde yalnız kalmaz en büyük oğu eşim. biz deseniz düğünümüzü kendimiz yaptık borç boynumuza kadar . hala ödüyoruz. ben ne yapacağımı şaşırdım artık bunaldım .eşime nasıl söyleyebilirim istemediğimi.ya da gelse nasıl olur bana faydası olur mu.zararından çok. lütfen kızlar el cevap darlandım çok.
Artık hayatı tek yaşamıyor ama sizinle paylaşıyor. Rızanızı almadan yapamaz.eşim de ablasının yanında kaldı bekarken bunu savunacak bana
Sanane, ben olsam istemem,o ablasinda kaldıysa kaldı , bı bahane bulup almazdim. Huzurunu bizmaya deymez ki en doğrusunu sen bilirsin canım kişileri sen tanıyorsun ama ben olsam asla.eşim de ablasının yanında kaldı bekarken bunu savunacak bana
söyledim kardeş gibi olurız kardeşin gelirse dedim çocuğum olursa nereye koycağımı bilmiyorum ben daha dedim mesajda.eve gelince şakayla karışık kardeşim hakkında böyle konuşamazsın ddi bi daha konuyu açmadı.kapattı umarım
Kesinlikle olmaz eşine de açıkça de alınıyorsa alınsın ne rahat bir hayatınız ne gezmeniz nede yanlız kalmanız mümkün olureşimin bekar bi kız kardeşi var. üniversiteden mezun olduğundan beri sürekli imalı bi yolla bize yerleşip bulunduğumuz ilde işe girmek istiyor. dün eşime mesaja atmış çalıştığın yere eleman alıyorlarmı diye . Eşimde bugün bana soruyor çağıralım mı yanımıza diye.ben yılbaşından sonra çocuk düşünüyordum artık o bi sorun , evim 2 +1 ama 60 metrekare falan .yerim yok. görümcem desen habire laf taşıyo diğer akrabalara.ve benim düğünümden bu yana arayıp da bi hal hatır sormuşluğu yok bu vatandaşın.ben açıkcası isemiyorum. kayınbabam da sorumsuz adamın teki.çalışmıyo evde oturuyo sürekli. çocukları para toplayıp göndryo anneleri için . kayınbabamın kafası atıp yarın bigün istanbula gittiğinde kaynanam köyde yalnız kalmaz en büyük oğu eşim. biz deseniz düğünümüzü kendimiz yaptık borç boynumuza kadar . hala ödüyoruz. ben ne yapacağımı şaşırdım artık bunaldım .eşime nasıl söyleyebilirim istemediğimi.ya da gelse nasıl olur bana faydası olur mu.zararından çok. lütfen kızlar el cevap darlandım çok.
eşimin bekar bi kız kardeşi var. üniversiteden mezun olduğundan beri sürekli imalı bi yolla bize yerleşip bulunduğumuz ilde işe girmek istiyor. dün eşime mesaja atmış çalıştığın yere eleman alıyorlarmı diye . Eşimde bugün bana soruyor çağıralım mı yanımıza diye.ben yılbaşından sonra çocuk düşünüyordum artık o bi sorun , evim 2 +1 ama 60 metrekare falan .yerim yok. görümcem desen habire laf taşıyo diğer akrabalara.ve benim düğünümden bu yana arayıp da bi hal hatır sormuşluğu yok bu vatandaşın.ben açıkcası isemiyorum. kayınbabam da sorumsuz adamın teki.çalışmıyo evde oturuyo sürekli. çocukları para toplayıp göndryo anneleri için . kayınbabamın kafası atıp yarın bigün istanbula gittiğinde kaynanam köyde yalnız kalmaz en büyük oğu eşim. biz deseniz düğünümüzü kendimiz yaptık borç boynumuza kadar . hala ödüyoruz. ben ne yapacağımı şaşırdım artık bunaldım .eşime nasıl söyleyebilirim istemediğimi.ya da gelse nasıl olur bana faydası olur mu.zararından çok. lütfen kızlar el cevap darlandım çok.
mesela nelerr oluyor. eşime örnek verebilmem içinBende şuan üniversite bitirmiş bir görümce yle yaşıyorum mallesef sade dert yararları olmaz
eşimin bekar bi kız kardeşi var. üniversiteden mezun olduğundan beri sürekli imalı bi yolla bize yerleşip bulunduğumuz ilde işe girmek istiyor. dün eşime mesaja atmış çalıştığın yere eleman alıyorlarmı diye . Eşimde bugün bana soruyor çağıralım mı yanımıza diye.ben yılbaşından sonra çocuk düşünüyordum artık o bi sorun , evim 2 +1 ama 60 metrekare falan .yerim yok. görümcem desen habire laf taşıyo diğer akrabalara.ve benim düğünümden bu yana arayıp da bi hal hatır sormuşluğu yok bu vatandaşın.ben açıkcası isemiyorum. kayınbabam da sorumsuz adamın teki.çalışmıyo evde oturuyo sürekli. çocukları para toplayıp göndryo anneleri için . kayınbabamın kafası atıp yarın bigün istanbula gittiğinde kaynanam köyde yalnız kalmaz en büyük oğu eşim. biz deseniz düğünümüzü kendimiz yaptık borç boynumuza kadar . hala ödüyoruz. ben ne yapacağımı şaşırdım artık bunaldım .eşime nasıl söyleyebilirim istemediğimi.ya da gelse nasıl olur bana faydası olur mu.zararından çok. lütfen kızlar el cevap darlandım çok.
Peki eşinizin yerleşme gerekçesi neymiş?eşim de ablasının yanında kaldı bekarken bunu savunacak bana
Hayırrrrrrrrrrrreşimin bekar bi kız kardeşi var. üniversiteden mezun olduğundan beri sürekli imalı bi yolla bize yerleşip bulunduğumuz ilde işe girmek istiyor. dün eşime mesaja atmış çalıştığın yere eleman alıyorlarmı diye . Eşimde bugün bana soruyor çağıralım mı yanımıza diye.ben yılbaşından sonra çocuk düşünüyordum artık o bi sorun , evim 2 +1 ama 60 metrekare falan .yerim yok. görümcem desen habire laf taşıyo diğer akrabalara.ve benim düğünümden bu yana arayıp da bi hal hatır sormuşluğu yok bu vatandaşın.ben açıkcası isemiyorum. kayınbabam da sorumsuz adamın teki.çalışmıyo evde oturuyo sürekli. çocukları para toplayıp göndryo anneleri için . kayınbabamın kafası atıp yarın bigün istanbula gittiğinde kaynanam köyde yalnız kalmaz en büyük oğu eşim. biz deseniz düğünümüzü kendimiz yaptık borç boynumuza kadar . hala ödüyoruz. ben ne yapacağımı şaşırdım artık bunaldım .eşime nasıl söyleyebilirim istemediğimi.ya da gelse nasıl olur bana faydası olur mu.zararından çok. lütfen kızlar el cevap darlandım çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?