görümcem sıktı artık

valla çalışan insanın size ne faydası olacak onu bilmek lazım ,ben çocuğuma bakması için annemi getirdim yanıma ,çok faydası var öyle böyle değil bu durmda bile bazen eşimle ikisinin arasında kalıyorum ve çok bunalıyorum,

söyledim kardeş gibi olurız kardeşin gelirse dedim çocuğum olursa nereye koycağımı bilmiyorum ben daha dedim mesajda.eve gelince şakayla karışık kardeşim hakkında böyle konuşamazsın ddi bi daha konuyu açmadı.kapattı umarım

Canım benim ya istemiyorum. De yani zorla kalmasın ne zor biriymiş

Bende olsam sert bir dille söylerim. Eşinize de sinir oldum bir de şakayla karışık söylemiş. Hiç hoşlanmam öyle şeylerden

Kesinlikle olmaz eşine de açıkça de alınıyorsa alınsın ne rahat bir hayatınız ne gezmeniz nede yanlız kalmanız mümkün olur

Gelecekse de kirada bir ev tutsun orda kalsın küçücük çocuk değil ya açıkça eşinize söyleyin.Ama gerçi başka evde otursa bile yine sizden çıkmaz gibi.

Kesinlikle gelmesin. Uygun bir dille söyleyin evimiz kucuk ilerde buyukbir eve geçersek rahat ederiz gibi.
Eşinizi kırmadan belirtin

SAKINNNNNN SAKINNN SAKINNN. benim görümce ile ilgili bi konum lütfen fırsatınız varsa okuyun. neler cektim üç yılımı zehir etti banaa. getirip götürdügü lafı eşimle aramdaki ufacık şakalaşmayı kavga etmişisiz gibi anlatlamalar. odamdaki konuşmaları dinleyip ailesine anlatması, 7 aylık hamileyken rahatsızızlıgım cıkmasına ragmen ufacık işin ucundan tutmaması ki benim işimide gectim kendi yatagını kıyafetini bile toplamaması. ozaman kızım üç yaşındaydı ona karşı kötü davranışları. anlatsam roman olur. bu sene gelmedi ve kv kp olacak şahısla konuşmuyorum ki inanın bu raddelere gelene kadar ne kavgalar ne kıyametler koptu evimde. şükürler olsun rabbime o gittikten sonra evimin huzuru bereketi geldi. ben yarım kalan okuluma başladım işe girdim 1 haftadır calışıyorum. bunları hep allahın bana lütfü hediyesi olarak görüyorum. lütfen en baştan beli edin istemediginizi eşiniz kırılacakmış üzülecekmiş diye siz evinizden evliliginizden özelliklede kendinizden feragat etmeyin

eşim de ablasının yanında kaldı bekarken bunu savunacak bana
Peki eşinizin yerleşme gerekçesi neymiş?
Ne kadar süre kalmış ?
Birde o ablasında kalmış gidip yengesinin evinde kalamazdı mesela.
Görümce gelecek ama ne kadar süre kalacağı belli değil baya baya evin bir üyesi olmak istiyor.
Çocuk olunca ne olacak 2+1 evde kim hangi odada nerede kalacak mesela ?
Evin butcesine katkıda bulunacak mi ?
Siz evinizde rahatca sevişebilecek misiniz?
Bunları öne sürebilirsiniz.

Hayırrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…