- 17 Aralık 2018
- 849
- 5.218
- 68
- 41
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Direk reddedineşimin bekar bi kız kardeşi var. üniversiteden mezun olduğundan beri sürekli imalı bi yolla bize yerleşip bulunduğumuz ilde işe girmek istiyor. dün eşime mesaja atmış çalıştığın yere eleman alıyorlarmı diye . Eşimde bugün bana soruyor çağıralım mı yanımıza diye.ben yılbaşından sonra çocuk düşünüyordum artık o bi sorun , evim 2 +1 ama 60 metrekare falan .yerim yok. görümcem desen habire laf taşıyo diğer akrabalara.ve benim düğünümden bu yana arayıp da bi hal hatır sormuşluğu yok bu vatandaşın.ben açıkcası isemiyorum. kayınbabam da sorumsuz adamın teki.çalışmıyo evde oturuyo sürekli. çocukları para toplayıp göndryo anneleri için . kayınbabamın kafası atıp yarın bigün istanbula gittiğinde kaynanam köyde yalnız kalmaz en büyük oğu eşim. biz deseniz düğünümüzü kendimiz yaptık borç boynumuza kadar . hala ödüyoruz. ben ne yapacağımı şaşırdım artık bunaldım .eşime nasıl söyleyebilirim istemediğimi.ya da gelse nasıl olur bana faydası olur mu.zararından çok. lütfen kızlar el cevap darlandım çok.
Canım sen niye ağlıyorsun ki istemiyorum diceksin bu kadar net.Eşine anlat güzelce minnacık evde olmaz de ,ben yeni evliyim de ,tadını cikaricam evliliğin de.Hem sana ne faydası olacak ,hanım efendi çalışacak parayı cebe atacak.Yemegi sen yapicaksin,temizliği sen ,e bide stres sıkıntı hiçççç gerek yok tatlı canını üzmene hiçççağlayasım geliyo ya.
Napalim yani.eşim de ablasının yanında kaldı bekarken bunu savunacak bana
Aynı şey değil ki. Ablası kardeşinin çamaşırını yıkarken darlanmaz.eşim de ablasının yanında kaldı bekarken bunu savunacak bana
Kilotla gezicem diyince bir anım geldi aklıma :))Evin triplex olsa bile aman diyim. İnsanlar (biri de bendim) aynı apartmanda aynı mahallede kapısı ayrıyken başka yere taşınıyolar sen 60m2nin içinde kocanın tripli kardesıyle mı yasayacaksın. Belkı bugun evde kılotla gezmek ıstıyorum belkı dus alıp oylece yatacam belkı yemek yapmıcam camasır yıkamıcam. Bunları dusun ve ne olursa olsun kabul etme. Sonra bı bakarsın görümcenın gomleklerını utuleyıp ıse yolluyorsun
Canım herkes bızım gıbı ınce fıkırlı olamıyor malesef. Terbıyesız komsu ve onun saz arkadası da kaynananKilotla gezicem diyince bir anım geldi aklıma :))
Kv evindeyken kızın kırkı yeni çikmis. Carsida isimiz var ciktik, epey vakit oldu cocuk acikti eve donduk. Cocuk bas bas agliyor ustumu pantolonu cikardigim gb emzirmeye koyuldum:) komsu bebek gormeye gelmis kv yukari cik demis. Kadim kapilari tek tek acip geliyor yaninda da iki cocuk var. Cocuk kucagimda kapiyi kilitledim hemen. Asagi inmis gelin kapiyi kilitlemis demis. Kv hesap soruyo. Cocugu emziriyordum, kadinin karsisina ciplak mi ciksaydim dedim. Musait mi degil mi diye kapi calmadan pat pat acip geliyordu kadin. Cok yadirgamistim. Aslinda kv den aliskin olmam gerek ama bir turlu kapi calmadan girme isine alisamam. Esim bile olsa odadaki kapi calarim ben.
Kv laf ettirmem. Tamam anlaşamayiz ama olsun deme:))Canım herkes bızım gıbı ınce fıkırlı olamıyor malesef. Terbıyesız komsu ve onun saz arkadası da kaynanan
Bundan size ne kalmasaymis.kimse kimseyi sirtinda tasimak zorunda degileşim de ablasının yanında kaldı bekarken bunu savunacak bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?