- 23 Nisan 2013
- 149
- 82
- 98
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
eşimin bekar bi kız kardeşi var. üniversiteden mezun olduğundan beri sürekli imalı bi yolla bize yerleşip bulunduğumuz ilde işe girmek istiyor. dün eşime mesaja atmış çalıştığın yere eleman alıyorlarmı diye . Eşimde bugün bana soruyor çağıralım mı yanımıza diye.ben yılbaşından sonra çocuk düşünüyordum artık o bi sorun , evim 2 +1 ama 60 metrekare falan .yerim yok. görümcem desen habire laf taşıyo diğer akrabalara.ve benim düğünümden bu yana arayıp da bi hal hatır sormuşluğu yok bu vatandaşın.ben açıkcası isemiyorum. kayınbabam da sorumsuz adamın teki.çalışmıyo evde oturuyo sürekli. çocukları para toplayıp göndryo anneleri için . kayınbabamın kafası atıp yarın bigün istanbula gittiğinde kaynanam köyde yalnız kalmaz en büyük oğu eşim. biz deseniz düğünümüzü kendimiz yaptık borç boynumuza kadar . hala ödüyoruz. ben ne yapacağımı şaşırdım artık bunaldım .eşime nasıl söyleyebilirim istemediğimi.ya da gelse nasıl olur bana faydası olur mu.zararından çok. lütfen kızlar el cevap darlandım çok.
eşimin bekar bi kız kardeşi var. üniversiteden mezun olduğundan beri sürekli imalı bi yolla bize yerleşip bulunduğumuz ilde işe girmek istiyor. dün eşime mesaja atmış çalıştığın yere eleman alıyorlarmı diye . Eşimde bugün bana soruyor çağıralım mı yanımıza diye.ben yılbaşından sonra çocuk düşünüyordum artık o bi sorun , evim 2 +1 ama 60 metrekare falan .yerim yok. görümcem desen habire laf taşıyo diğer akrabalara.ve benim düğünümden bu yana arayıp da bi hal hatır sormuşluğu yok bu vatandaşın.ben açıkcası isemiyorum. kayınbabam da sorumsuz adamın teki.çalışmıyo evde oturuyo sürekli. çocukları para toplayıp göndryo anneleri için . kayınbabamın kafası atıp yarın bigün istanbula gittiğinde kaynanam köyde yalnız kalmaz en büyük oğu eşim. biz deseniz düğünümüzü kendimiz yaptık borç boynumuza kadar . hala ödüyoruz. ben ne yapacağımı şaşırdım artık bunaldım .eşime nasıl söyleyebilirim istemediğimi.ya da gelse nasıl olur bana faydası olur mu.zararından çok. lütfen kızlar el cevap darlandım çok.
Kendi kardeşiniz gelmeye kalksa nasıl davranırdınız?Bu durumda da aynı şekilde davranın bence.
60 m2 eve nasıl sığacaksınız hem ben hiç rahat edemem evimde başkasıyla hele gorumceee aman allahimeşimin bekar bi kız kardeşi var. üniversiteden mezun olduğundan beri sürekli imalı bi yolla bize yerleşip bulunduğumuz ilde işe girmek istiyor. dün eşime mesaja atmış çalıştığın yere eleman alıyorlarmı diye . Eşimde bugün bana soruyor çağıralım mı yanımıza diye.ben yılbaşından sonra çocuk düşünüyordum artık o bi sorun , evim 2 +1 ama 60 metrekare falan .yerim yok. görümcem desen habire laf taşıyo diğer akrabalara.ve benim düğünümden bu yana arayıp da bi hal hatır sormuşluğu yok bu vatandaşın.ben açıkcası isemiyorum. kayınbabam da sorumsuz adamın teki.çalışmıyo evde oturuyo sürekli. çocukları para toplayıp göndryo anneleri için . kayınbabamın kafası atıp yarın bigün istanbula gittiğinde kaynanam köyde yalnız kalmaz en büyük oğu eşim. biz deseniz düğünümüzü kendimiz yaptık borç boynumuza kadar . hala ödüyoruz. ben ne yapacağımı şaşırdım artık bunaldım .eşime nasıl söyleyebilirim istemediğimi.ya da gelse nasıl olur bana faydası olur mu.zararından çok. lütfen kızlar el cevap darlandım çok.
Görümceniz işe girip çalışacaksa bi zahmet kendi ayakları üzerinde durup kendi ayrı bir evde yaşamalı, aynı evde yaşanırsa illa ki problemler olacaktır aranız nasıl bilmiyorum ama şimdikinden kötü olacağı kesin. Ben de görümceyim büyük konuşmayayım, muhtaç olacak bir durumum olmadığı sürece gidip erkek kardeşimin evine yerleşmeyi asla düşünemem. Eşinize birlikte yaşarsak kardeşinle olan ilişkimiz zedelenir, böyle olmasını istemiyorum deyin.eşimin bekar bi kız kardeşi var. üniversiteden mezun olduğundan beri sürekli imalı bi yolla bize yerleşip bulunduğumuz ilde işe girmek istiyor. dün eşime mesaja atmış çalıştığın yere eleman alıyorlarmı diye . Eşimde bugün bana soruyor çağıralım mı yanımıza diye.ben yılbaşından sonra çocuk düşünüyordum artık o bi sorun , evim 2 +1 ama 60 metrekare falan .yerim yok. görümcem desen habire laf taşıyo diğer akrabalara.ve benim düğünümden bu yana arayıp da bi hal hatır sormuşluğu yok bu vatandaşın.ben açıkcası isemiyorum. kayınbabam da sorumsuz adamın teki.çalışmıyo evde oturuyo sürekli. çocukları para toplayıp göndryo anneleri için . kayınbabamın kafası atıp yarın bigün istanbula gittiğinde kaynanam köyde yalnız kalmaz en büyük oğu eşim. biz deseniz düğünümüzü kendimiz yaptık borç boynumuza kadar . hala ödüyoruz. ben ne yapacağımı şaşırdım artık bunaldım .eşime nasıl söyleyebilirim istemediğimi.ya da gelse nasıl olur bana faydası olur mu.zararından çok. lütfen kızlar el cevap darlandım çok.
yapacağınız iyiliği daha önceden böyle göze sokmaktansa yapmamayı tercih ederim.öyle bi üslupla konuşmam ben kimseyle.beni hizmetçi zannedersen falansap döner keser döner gün gelir hesap döner
yarın sizin evladınız işi olduğunda kalmak isterse birinde bu yapmadıklarınız çıkar önünüze
bence gençlere yardımcı olunmalı alın baktınız problem yaratıyor gönderirsiniz
ama almadan önce siz telefon açıp abine izin vermeyi düşünüyorum ama huzursuzluk çıkarırsan beni hizmetçi zannedersen gidişin olur dönüşün olmaz deyin
sonrada eşinize gelsin deyin
Kesinlikle kabul etme! Ev üstüne ev olmaz zaten 60 metre kare eviniz varmis gerek yok bunu esine söyleyin ama net bir dille söyleyin, ben bile esime dediydim esim ailecek beraber yasamak istiyordu bende net bir dille söyledim ev üstüne ev olmaz bende kendi rahatima bakmak istiyorum belki evimde yari ciplakla gezecem belki keyif yapacam benim arkadaslarimi ailelerimi de düsünmek zorundayim bilmem ne diye o an sinirle saydirdim, ve yine daire beraber konusu acildi esimin ailesiyle bende ordan atladim ev üstüne ev olmaz bu kadar net dedim sustular sastilareşimin bekar bi kız kardeşi var. üniversiteden mezun olduğundan beri sürekli imalı bi yolla bize yerleşip bulunduğumuz ilde işe girmek istiyor. dün eşime mesaja atmış çalıştığın yere eleman alıyorlarmı diye . Eşimde bugün bana soruyor çağıralım mı yanımıza diye.ben yılbaşından sonra çocuk düşünüyordum artık o bi sorun , evim 2 +1 ama 60 metrekare falan .yerim yok. görümcem desen habire laf taşıyo diğer akrabalara.ve benim düğünümden bu yana arayıp da bi hal hatır sormuşluğu yok bu vatandaşın.ben açıkcası isemiyorum. kayınbabam da sorumsuz adamın teki.çalışmıyo evde oturuyo sürekli. çocukları para toplayıp göndryo anneleri için . kayınbabamın kafası atıp yarın bigün istanbula gittiğinde kaynanam köyde yalnız kalmaz en büyük oğu eşim. biz deseniz düğünümüzü kendimiz yaptık borç boynumuza kadar . hala ödüyoruz. ben ne yapacağımı şaşırdım artık bunaldım .eşime nasıl söyleyebilirim istemediğimi.ya da gelse nasıl olur bana faydası olur mu.zararından çok. lütfen kızlar el cevap darlandım çok.
eşimle çok büyük kavga ettik.ben açık açık ev küçük çocuj bile yapmıyoruz bu yüzden.bi dünya borcumuz var.n3 diye 3. kişileri getirmeye çalışıyosun eve dedim.biri annem biri kardeşim tabi getircem sana mı sorcam dedi.aldı beni bi ainir krizi kırdım döktüm.ben böyle bi insan değildim.anlayışsız insanlar mahvetti beni.Siz istemiyorsunuz belli ki bunu uzatmanın gereği yok. Çalışmak isteyen her yerde çalışır. İş de bulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?