görümcem sıktı artık

Olmaz aynı benım görümcem evlendıde kurtuldum diycemde sımdıde kocasını cocugunu alıp tatıle gelmeyı dusunur sımarık Olmaz deyın aynı ewde nasıl rahat etceksınız o calısacak sizde evı temızleyın yemrk yapın olacak sakın ha sonrada duygu sömürüsü olcak abısı varken arkadasıyla ev tutmus yok ıstememısler yanlız yasıyomus

gelip kısa süre kalacaksa belki ama hep sizinle yaşayacaksa olmaz

yani işi bulup bir ay sonra apart vs çıkacaksa idare etmeye çalışılır da eşin hep bizimle kalsın diyecekse asla

Karşı komşudan biliyorum ben, görümcesi bunlarda kalmaya başladıktan sonra işler çığrından çıktı, iki çocukla aylarca ayrı kalındı, boşanmaya kadar gidildi dönüldü. Adam sinir hastası zaten, iyice çıldırmıştı o dönem.

Laf taşıyor diyorsunuz, sırf bunun için olmaz bir kere.

Bir de dün kızıyla damadının huzuru kaçmasın diye onlarda kalmayıp, günlerdir parkta yatan amcayı okuduktan sonra, bazı insanların pişkinliğine iyice şaşırıyorum...

60 m2 eve nasıl sığacaksınız hem ben hiç rahat edemem evimde başkasıyla hele gorumceee aman allahim

Görümceniz işe girip çalışacaksa bi zahmet kendi ayakları üzerinde durup kendi ayrı bir evde yaşamalı, aynı evde yaşanırsa illa ki problemler olacaktır aranız nasıl bilmiyorum ama şimdikinden kötü olacağı kesin. Ben de görümceyim büyük konuşmayayım, muhtaç olacak bir durumum olmadığı sürece gidip erkek kardeşimin evine yerleşmeyi asla düşünemem. Eşinize birlikte yaşarsak kardeşinle olan ilişkimiz zedelenir, böyle olmasını istemiyorum deyin.

Aynen bu şekilde söyleyeceksiniz.
Boynumuza kadar borç içindeyiz ve çocuk düşüncemiz var.
Kardeşini severim, evet isterim o da iyi olsun, ancak kendimizi de düşünmek zorundayız.
Bu kadar borç ile, o iş bulana kadar nasıl idare edebiliriz?
Hadi iş buldu, babanın durumu ortada, sonuçta kardeşin annenlere destek verecek, durum böyleyken çok mantıklı değil.
Evimiz de ufak, nasıl hepimiz sığacağız bu eve? Ayrıca genç kız, zaptetmekte zor olur, sorumluluk ister.
Bence bir daha düşün, bizim için çok mantıklı birşey olmaz kardeşinin gelmesi.

Bunu eşinizle konuşabilirsiniz diye düşünüyorum.
Sonrasında görümce ısrar ederse, siz bir de görümceniz ile konuşursunuz.
Durum böyleyken böyle, sen de haklısın kendince ancak, benim mantığıma yatmıyor kusura bakma.
Bulunduğun yerde bir iş bulup ailene destek olman daha mantıklı şu an diyerek üstünüzden de savabilirsiniz.

Ayrıca, lütfen çocuk düşünmeyin derim.
Öncelikle maddi ve manevi anlamda birşeyleriniz otursun, ondan sonra çocuk sahibi olmanızda fayda var.

Aman ha tamam demeyin sonra cok sıkıntı çekersiniz... Ama bunu hayir kardesini istemiyorum demek yrrine. Özel hayatinizdan bahsedin. Rahat edemeyiz falan diye. O da kizkardesine uygun bir dille anlatsin. Her ailenin ozel bir yasami var.

Canim esinle konuştuktan sonra baktin olmaz diye ısrar ediyor,gorumcen ile konuş ev ev üstünde olmaz diye. Ve borçlar iyice azalmadan cocuk düşünme. Bazı şeyler hayatta 1 kez oluyor. Çocuğunu rahat rahat buyutursun borçlar bitince.şimdi bebek eşyaları inanılmaz pahalı. Gorümcenin sende kalması mevzusu ilk değil sanırım. Daha önce neden demişlerdi sizde kalsın diye. Gerekiyorsa büyük gorumceyi de arayıp destek isteyin olmaz diye.

sap döner keser döner gün gelir hesap döner
yarın sizin evladınız işi olduğunda kalmak isterse birinde bu yapmadıklarınız çıkar önünüze
bence gençlere yardımcı olunmalı alın baktınız problem yaratıyor gönderirsiniz
ama almadan önce siz telefon açıp abine izin vermeyi düşünüyorum ama huzursuzluk çıkarırsan beni hizmetçi zannedersen gidişin olur dönüşün olmaz deyin
sonrada eşinize gelsin deyin

yapacağınız iyiliği daha önceden böyle göze sokmaktansa yapmamayı tercih ederim.öyle bi üslupla konuşmam ben kimseyle.beni hizmetçi zannedersen falan

İki görümcemide kardeşim olsalar ancak bu kadar severdim. Ama kabul etmem böyle bir şey talep etseler. Kimseyi kabul etmem. 2 kişilik bi ailesiniz siz ve sizden başka düzenli bi kalıcıya yer yok evde. İsterseniz hanlarda hamamlarda saraylarda oturun. Bahane uydurmayın. “Ben düzeni bozmak istemiyorum, aramızdaki ilişkiye de yansıyacak” diyin.

Kesinlikle kabul etme! Ev üstüne ev olmaz zaten 60 metre kare eviniz varmis gerek yok bunu esine söyleyin ama net bir dille söyleyin, ben bile esime dediydim esim ailecek beraber yasamak istiyordu bende net bir dille söyledim ev üstüne ev olmaz bende kendi rahatima bakmak istiyorum belki evimde yari ciplakla gezecem belki keyif yapacam benim arkadaslarimi ailelerimi de düsünmek zorundayim bilmem ne diye o an sinirle saydirdim, ve yine daire beraber konusu acildi esimin ailesiyle bende ordan atladim ev üstüne ev olmaz bu kadar net dedim sustular sastilar o görümce arsizsa sende arsiz olcan mecbur

Siz istemiyorsunuz belli ki bunu uzatmanın gereği yok. Çalışmak isteyen her yerde çalışır. İş de bulur.
eşimle çok büyük kavga ettik.ben açık açık ev küçük çocuj bile yapmıyoruz bu yüzden.bi dünya borcumuz var.n3 diye 3. kişileri getirmeye çalışıyosun eve dedim.biri annem biri kardeşim tabi getircem sana mı sorcam dedi.aldı beni bi ainir krizi kırdım döktüm.ben böyle bi insan değildim.anlayışsız insanlar mahvetti beni.

sıkı sıkı konuştum aramız düzelcek gibiyken bidaha.3. kişileri mecbur kalmadıkça bu eve getirme teklifi sunma bana diye. tamam dedi.bu seferkinde ben kendime hakim olamadım aybı şey gene olursa bu seder gidip evime gelmek isteyenlerle konuşucam sanırım nolursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…