- 28 Aralık 2018
- 797
- 3.374
- 63
- Konu Sahibi dilemma123
-
Aksine herkes beni çok cana yakın ve sempatik buluyor.zaten içime ata ata hasta oldum.Ama siz kimseyi sevmiyorsunuz. Etrafiniza da hep negatif enerji salıyorsunuz.Lutfen biraz pozitif olmayi deneyin.Resmen ic karartici ve insanlarin gorusmek istemeyecegi bir tipsiniz. Yatak toplamadi,tabak kaldirmadi diye soylediklerinize bir bakin.
Abartmışsın zaten farklı sehirdeymissiniz alt tarafı 1 hafta misafir olmuş siz misafire kendi isini kendi görsün tarzındami yaklasiyorsunuzGorumcem gecen ay boşandı. Biraz kafasını toplasın diye eşim yasadigi sehirden alip bir haftalığına eve getirdi.hic depresyonda falan görünmüyor bence.
5 gün oldu yarin gidecekmiş. ilk gunler duzenliydi.yemege bulasiga yardim etti.ama koyverdi.arada kornfleks yiyordu onu makineye koyardi.nasilsa yarin gidiyorum diye bugün ne tabağını makineye koymuş. Ne de nevresimi toplamış. Eşime gösterdim.
Gorumcemin yüzüne ve yatağa baktim anlasın diye piskin pişkin diyorki zaten yeni misafir için yikayacaksin diye toplamadım. Mazerete bak ya.
Tabağı da yeni misafir kullanacak onu da o yüzden tezgahta birakti bu mantığa göre.
insan misafirlikte biraz mahçup olur.
Gorumceniz mutsuz bir evlilik yasamis bosanmis ve nasil bir duygu durumdadir az empati kurun.Gelmis 5 guncuk kalmis bir tabagi bardagi yikamadi diye nevresimi cikarmadi diye bunca derde dusup konu acilir mi?Hic halden anlayan biri degilsiniz.Burda ne gorumceler ne kaynvalideler konusluyor ooo hey anam heyy az okuyun da ne kdar abartmissinjz gorun.Gorumcem gecen ay boşandı. Biraz kafasını toplasın diye eşim yasadigi sehirden alip bir haftalığına eve getirdi.hic depresyonda falan görünmüyor bence.
5 gün oldu yarin gidecekmiş. ilk gunler duzenliydi.yemege bulasiga yardim etti.ama koyverdi.arada kornfleks yiyordu onu makineye koyardi.nasilsa yarin gidiyorum diye bugün ne tabağını makineye koymuş. Ne de nevresimi toplamış. Eşime gösterdim.
Gorumcemin yüzüne ve yatağa baktim anlasın diye piskin pişkin diyorki zaten yeni misafir için yikayacaksin diye toplamadım. Mazerete bak ya.
Tabağı da yeni misafir kullanacak onu da o yüzden tezgahta birakti bu mantığa göre.
insan misafirlikte biraz mahçup olur.
Nevresimi cikarsin derdinde degilim,sadece katlayıp kenara koysaydı yeterdi.onu da yapmadı. Yatağı olduğu gibi bırakmış. insan battaniyesini yastigini çarşafını katlar,kenara koyar.Gorumceniz mutsuz bir evlilik yasamis bosanmis ve nasil bir duygu durumdadir az empati kurun.Gelmis 5 guncuk kalmis bir tabagi bardagi yikamadi diye nevresimi cikarmadi diye bunca derde dusup konu acilir mi?Hic halden anlayan biri degilsiniz.Burda ne gorumceler ne kaynvalideler konusluyor ooo hey anam heyy az okuyun da ne kdar abartmissinjz gorun.
O bana kızmaz, mahçup bile oldu,"onu da öyle kabul et yapmaz ama senden de beklemez"diyeEşinizin ablası aileden sayılmıyor sanırım? O evde sadece siz yasamiyorsunuz. sizin bir aileniz varsa eşinizin de var. siz bu zihniyetle çok sorunlar yaşarsınız eşinizle..
Sanmıyorum. Ben de başlayacağım Allah izin verirse[/QUOTE bu kadar insanın yazdıklarına rağmen hala haklıymış gibi kendinizi koruyorsunuz pes vallahi
böyle başarı mı olur yahu.
karaktersiz adamla evlenmiş resmen.
kocam bana kardeşim 5 günlük geldi diye söylenecek, ben de sus pus dinleyeceğim?
şaşırdın mı adam? hayırdır? derim muhtemelen.
Terbiyesizlik yapma.karaktersiz ne demek ya.yoruma açtım, hakarete değil. Edepsizlik etmeyin.
Eşinin kişilik ve duruş sorunu var demekki.
Gelip 3 gün sizde kalsınlar, bakalim hala canayakın ve sempatik bulabilecekler mi? Hatalardan ders almak da bir erdemdir. Yuzlerce kişi haksızsınız diyor, duymuyorsunuz bile. Nefret dolu olmak tabi ki hasta eder insanı, nefret yıkıcı bir duygudur.Aksine herkes beni çok cana yakın ve sempatik buluyor.zaten içime ata ata hasta oldum.
Insanlarin yuzune gulup arkasindan dedikodusunu yapan tiplerden belli. Tipik sinsiGelip 3 gün sizde kalsınlar, bakalim hala canayakın ve sempatik bulabilecekler mi? Hatalardan ders almak da bir erdemdir. Yuzlerce kişi haksızsınız diyor, duymuyorsunuz bile. Nefret dolu olmak tabi ki hasta eder insanı, nefret yıkıcı bir duygudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?