Görümcem tabağını yıkamıyor.

Gerçek olduğunuzu asla düşünmüyorum ama eğer gerçekseniz Allah akıl fikir versin size tez zamanda. Umarım hayatım boyunca sizin gibi insanlarla karşılaşmam.

Açtığınız konudaki düşünceleriniz bir yana, işinize gelmeyen sorulara alakasız cevaplarınız, burda onca kişi haksız bir siz doğru düşünüyormuşsunuz gibi tavırlarınızdan o kadar belli ki çevrenizdekiler sizden illallah etmiştir.

Tam bir pasif agresifsiniz. Şuraya yazdıklarınızın onda birini gerçek hayatta insanlara asla söyleyemezsiniz. Onun yerine arkalarından şikayet eder, kendinizi doldurup millete hayatı edersiniz.

Yazık ki görümcenize, zor zamanında kalmak için çok yanlış bir tercih yapmış. Çünkü sizin için insanlar sadece çıkarınız varsa etrafınızda olmalı.

Aksine herkes beni çok cana yakın ve sempatik buluyor.zaten içime ata ata hasta oldum.

Takılacak başka şey mi kalmadı ya pes. Misafirdir katlanın o kadar. Biz görümceme gidince kesinlikle mutfağa sokmazlar beni. Ki köyde toplu kaldığımızda da bazen bulaşık yıkarım. Çoğunlukla onlar yapar bana pek yaptırmazlar. Bana gelmediler henüz ama gelirlerse de bende aynı şekilde davranırım. Bi tabak bi yatak nedir

Abartmışsın zaten farklı sehirdeymissiniz alt tarafı 1 hafta misafir olmuş siz misafire kendi isini kendi görsün tarzındami yaklasiyorsunuz

Benim görümcem de boşandı kayinvalideme geldi bir kac gün kaldi nize belli etmedi ama biz ic dünyasında kimbilir ne yasiyordur diye hic ustune gitmedik yemegi yaptik sofrayi ben kurdum bulaşıkları ben yikadim. Hic dusunmedim bile bak bak bu geldi yedi icti yardim etmedi diye aklima bile gelmedi. Lutfen birbirimize karsi anlayışlı olalim. Benim anladigim kadari ile siz gorumcenizle pek anlasamiyorsunuz araniz iyi olsa tabagi yatagi dert etmezsiniz bence.

Gorumceniz mutsuz bir evlilik yasamis bosanmis ve nasil bir duygu durumdadir az empati kurun.Gelmis 5 guncuk kalmis bir tabagi bardagi yikamadi diye nevresimi cikarmadi diye bunca derde dusup konu acilir mi?Hic halden anlayan biri degilsiniz.Burda ne gorumceler ne kaynvalideler konusluyor ooo hey anam heyy az okuyun da ne kdar abartmissinjz gorun.

Bence siz sizde kaldığı için sorun çıkarmaya çalışmışsınız.yani rahatsız olmuşsunuz.böyle bişey değilsede gidin tedavi olun cünkü çom sacma bi sebep.

Nevresimi cikarsin derdinde degilim,sadece katlayıp kenara koysaydı yeterdi.onu da yapmadı. Yatağı olduğu gibi bırakmış. insan battaniyesini yastigini çarşafını katlar,kenara koyar.

Eşinizin ablası aileden sayılmıyor sanırım? O evde sadece siz yasamiyorsunuz. sizin bir aileniz varsa eşinizin de var. siz bu zihniyetle çok sorunlar yaşarsınız eşinizle..
O bana kızmaz, mahçup bile oldu,"onu da öyle kabul et yapmaz ama senden de beklemez"diye

tavrınız kırıcı olmuş eşinizde size bunu bi misafiriniz geldiğinde yaparsa şaşırmayın üzülmeyin. kadın zor bi evreden geçiyor kafasını dağıtsın toplasın diye yanınıza gelmiş bi kere idare ediverseydiniz keşke

böyle başarı mı olur yahu.

karaktersiz adamla evlenmiş resmen.

kocam bana kardeşim 5 günlük geldi diye söylenecek, ben de sus pus dinleyeceğim?

şaşırdın mı adam? hayırdır? derim muhtemelen.
Terbiyesizlik yapma.karaktersiz ne demek ya.yoruma açtım, hakarete değil. Edepsizlik etmeyin.
Eşinin kişilik ve duruş sorunu var demekki.

sen milletin kocasına istediğini söyle senin kocana söylenmesin.
evet duruş gerçekten bir sorun

Hep merak ediyordum kötü insanları görmüş olduk.hala idda ediyor ya hakli gibi bir düşün, ya bunca insan birşey demis acaba abarttım mi de ama yok. Sizden korkulur gelin-görümce -elti olarak her kulvarda tehlikelisiniz

Ne olmuş yani? 1 tabak elinize mi yapıştı, gideceği son güne kadar yapmış bir kere yapmayınca mı böyle? Nevresim konusunda da katlasa da yıkayacaksınız. Bu kadar takılmayın

Aksine herkes beni çok cana yakın ve sempatik buluyor.zaten içime ata ata hasta oldum.
Gelip 3 gün sizde kalsınlar, bakalim hala canayakın ve sempatik bulabilecekler mi? Hatalardan ders almak da bir erdemdir. Yuzlerce kişi haksızsınız diyor, duymuyorsunuz bile. Nefret dolu olmak tabi ki hasta eder insanı, nefret yıkıcı bir duygudur.

Insanlarin yuzune gulup arkasindan dedikodusunu yapan tiplerden belli. Tipik sinsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…